"Qoob?
Wat is een qoob? De Qoob is de nieuwste modchip voor de Gamecube. Als je die in je Gamecube bouwt, kan je gebrande DVDs afspelen met (zelfgemaakte) spellen erop.
Wat maakt een Qoob beter dan een andere modchip? De Qoob is bij de launch al meteen swapless. Dat belooft al veel voor toekomstige updates. Ook is het beruchte audio-probleem gefixt bij de Qoob. De Qoob heeft maar liefst 16mb geheugen voor de BIOS, dus de graphics van de BIOS kunnen veel beter zijn. En ten slotte kanje de Qoob flashen d.m.v. USB.
Waarom zou ik bij deze IA een Qoob kopen? De prijs wordt ongeveer 70 dollar in de webshops in amerika, dan moet je hem dus nog laten opsturen en belasting over betalen. Bij deze IA kopen we ze direct bij de fabrikant in, er moeten dan wel 100 stuks besteld worden, maar de prijs wordt dan ongeveer 50 euro per stuk. Een heel stuk goedkoper dus.
Waarom deze IA? Ik wil zelf graag een qoob, en ik denk dat er zeker wel meerdere mensen zijn die er een willen."
-------------------------------------------------------------------------------------
Co to jest Qoob.Qoob jest najnowszym modchipem dla konsoli Gamecube.
Jeżeli masz konsolę,możesz używać kopiowanych dysków DVD (zrobionych przez siebie) do grania na konsoli.
Co czyni chip Qoob lepszym od pozostałych ?
Qoob uruchamia gry bez swap - u.Posiada mozliwosc upgardowania w przyszłosci.Zostałrównież rozwiązany problem z dzwiękiem.Ma 16 MB pamięci na BIOS,więc graficzne jego wykonanie może być jeszcze lepsze.
Za pomocą slotu USB ma mozliwosć flashowania.
Dlaczego chcę kupić Qoob chip ? Cena sięga mniej więcej 70 dolarów w sklepach internetowych w Ameryce.Musimy jeszcze trochę poczekać,aż cena spadnie,wtedy zapłacimy mniej.Przy szybkim zamówieniu 100 sztuk cena spada do 50 EURO za sztukę.Więc zakup większej ilości sztuk jest opłacalnym,dobrym zakupem (goedkoper znaczy dobry i tani zakup)
Dlaczego ten IA (tego IA - Internet Artiekel - Artykułu internetowego ,mocno lubię ten flamandzki

, nie rozumiem skrótu

)
Sam chcę tego Qoob - a,myślę że inni ludzie takze go chcą
Tłumaczenie by Capcom czyli by ja oczywiście,nie ma dla mnie już róznicy czy ktoś do mnie mówi po Polsku czy flamandzku (inaczej niederlandzku,inaczej holendersku),a artykuł zaczerpnęłem z tej właśnie strony:
Link:
http://www.inkoopacties.net/ia/gzy7np25
Problem jest takie ze już nie wiem co w tym momencie wybrać.Qoob wydaje siebyć najstaranniej zrobiony i promowany,czytałem cały features,specyfikację sprzetu i 16 MB na BIOS to moim zdaniem bardzo duze możliwosci,podobno ma mieć też w przyszłosci inne mozliwości takie jak odtwarzanie MP3,itd.Wolę dołożyć i mieć coś lepszego,hmm po przeczytaniu opini po prostu szukam potwierdzenia,czy naprawdę jest tak słodko jak obiecują.Mieszkam w Antwerpii (Belgii) i mogę osobiście ustawic sie po odbiór chipa (po prostu po niego pojechać) więc nie ma problemu.Robi się coraz ciekawiej i już są (nie biorądz Qoob - a SX pod uwagę) 3 Chipy,niech się scena rozkręca,monopl upadł i bardzo dobrze,moze nie licząc na to ze stanieje po prostu stanie się bardziej dostępna i będzie w co grać po prostu.
Problem jest w tym,że (dzięki A.Z BEST za rozkręcenie tego wszystkiego) nie znam osób,które by osobiscie używały Qoob - ów i nie wiadomo jakie one naprawdę są,a zatem co wybrać.Uderzę jeszsze do osób które to zamówiły:
http://www.inkoopacties.net/ia/gzy7np25/1/tthf2wz6/1 i jak tylko kupię film typu tomshardware z całęgo przebiegu instalacji od początku do końca,aż do samego grania,testu poszczególnych opcji macie zapewniony