QUOTE(A.Z.BEST @ 27 05 2005, 13:08)
Wystarczy poczytać ok. 20 ostatnich stron

. Nie lubię takiego wyręczania się kimś, że "mi się nie chce" :}.
Mi się nie chce tego wszystkiego pisać, heh ;p.
Tak.Tacy ludzie nie wiedzą co ze sobą zrobić albo są tak bogaci,ze nie mają już żadnych marzeń,nie mają życiowej pasji,próbują na siłę zainteresować się rzeczmi,którymi intersują się inni.Spotkałem w sieci kilka takich osób i tez tego nie trawię.Można nazwać ich łajzami,ofiarami losu,którzy sami sobie z niczym nie potrafią poradzić (nawet gdy jest podstawione pod nos),czekają aż ich ktoś nakarmi

.
Istnieja dwie sprzeczności TAK/NIE , które dzieki stopniowaniu (jeden się stara,po trupach do kariery,drugi żyje sobie wystarczająco dobrze,by móc pracować i pokolei realizować swoje marzenia,majac satysfakcję ze swojej cieżkiej pray i osiągnięć i takim też człowiekiem jestem ja.Jeszcze inni staraja się mniej,ledwo co starcza im na życie,jeszcze inni nie starają się wcale,mieszkajana dworcach,są mieszkańcami ulicy bo po prostu nie stac ich chociaż na najtańszą norę) przekałdają się na BOGACTWO/BIEDĘ
A to wszstko ma się do tego,bo życie to nie bajka,za wszystko trzeba płacić i jak widzę ludzi,którzy czekają aż ktoś za nich odwali robotę to az nie mogę sie powstrzymać,żeby tego nie powiedzieć,najwidoczniej są zagubieni.
Mówię to bezosobowo,należy nie brać tego do siebie,postarać się o to aby było lepiej,aby Polska była lepsza i tak naprawdę zrozumie to tylko ten,który poznał lepszy świat,zobaczył,ze da sie żyć lepiej a nie jak Polacy tylko ćpanie/picie/narzekanie/itd.
A Polacy to bardzo inteligentny naród,przewyższający inteligencją i wiedzą np. Belgów (tyle moge powiedzieć z własnych doświadczeń) i załoze się,że również cały szereg innych narodowości,tylko są leniwi i "głupi" co daje efekt taki,że pozim życia w Polsce jest w niektórych przypadkach kilkanastokrotnie niższy niż w krajach zachodu (mówię o średnim społeczeństwu).Bo któż inny tworzy państwo jak nie obywatele.Tyle,ze jak każdy lachę kładzie na to (dobrze,zę są jeszcze ludzie na to wszystko pracujący) to tak pózniej jest.
A ja cieszę się,że nie mieszkam gdzie mieszkam i jak przeczytałem to co A.Z BEST pisał w róznych topicach,postanowiłem podnieść troszeczkę poziom dyskusji,szkoda że offtopowo w tym temacie,ale mam nadzieję,że niektórzy przemyślą to i nie będą zaniżali poziomu "Polaka" ...
A wszystko chodzi o lenistwo i nie wykorzystywanie umiejętnośći i wiedzy jakaprzez lat doświadczeń otrzymaliśmy,bo tak naprawdę zawsze chodzi o pieniądze.
To jednyny taki topic na tym forum,po prostu nie mój teren

,do głębszej dyskusji zapraszam na FORUM RCS,adres w mojej sygnaturce

.