Jak Wam się podoba Polska promocja PSP?
Jak dla mnie wszystko wygląda wręcz świetnie. W standach jak na razie umieszczone są dema, zarówno z teledyskami, jak i grami i nawet zapowiedzią filmu Spider Man. Po co to wszystko? ano, żeby na spokojnie sprawdzić możliwości konsolki i nie bać się, że będzie ona niedostępna z powodu mashujących rumunów, które potrafią od rana siedzieć i klepać we wszystkie klawisze tymi swoimi brudnymi paluchami.
Standy są zazwyczaj wolne, gdyż dzieci z okolic już mają famę, że na tej 'gierce' nie da się grać. Dzięki temu mogłem obejrzeć wszystkie trailery gier, trochę teledysków i fajnie wyglądającą zapowiedź Spider Mana.
Uważam, że taki myk najlepiej trafi do wszystkich zainteresowanych graczy, którzy będą mogli w spokoju sprawdzić sprzęcicho.
Cena jest przystępna (jeszcze miesiąc temu sklep Exerion chciał za konsolę 1999 zeta), value pack zawiera naprawdę masę gadżetów i ogólnie Sony się spisało (jak dla mnie), jaka jest Wasza opinia?
Kamil Ceckowski
4 09 2005, 06:31
Premiera według mnie jest Beznadziejna w poruwnaniu do innych kraji Europy i juz ni emowiac o JAponi

ale jak na Polska premiere to moze byc
A czego byś chciał? Ajk bys ony wiedziała że przed skalepem ustawi się aprę tysięcy osób to premiera byłaby znacznie lepsza i większa..
A co do standów, ajdę do EMPIKU dzisiaj i mam nadzieję że będą stały tam PSP.
P.S a co do rumunów, byłem raz w MM był tam kolo(góra 4 kalsa podst.) Któy grał na N-GAGE i GBASP jakieś 3 godziny a jak ja grałem potem to mi dawał rady jak mam gra i mówił że ja będę chodził a on strzelać do potworów.
Na szczęście tradycyjne spieprzaj frajerze pomogło
lukas368
4 09 2005, 07:56
Niestety 1 września w rzeszowskim empiku nie zauważyłem nic co byłoby związane z premierą PSP

. Jeszcze muszę udać się do centrum sony bo tam napwno coś będzie (przynajmniej tak słyszałem w radiu

)
wczoraj przejechałem się w MM na PSP 2 trasy w RR

Piękna konsola
dmlakers
4 09 2005, 10:12
A powiedzcie mi czy daloby rade zarejestrowac japonska PSP na stronie tak aby otrzymac film Spiderman 2 na UMD ?? Ktos probowal tego?? Bo osobiscie chcialem to zrobic ale jakos strona gdzie mozna zarejestrowac PSP nie chce sie otwierac (probuje od 1 wrzesnia i nic

).
Pytam poniewaz juz raz przechytrzylem SONY rejestrujac 2 razy moja PS2 - otrzymalem 2 demo disc

. Wiec moze i tu by sie udalo
Wizyta po sklepach zakończona
1) w EMPiKU nie ma wzmianki o PSP
2) W MM jest PSP po.. 989zł!! 110zł taniej!! jest wystawiony do oglądania ale pograć nie można

Ogółem było do kitu
premiera dość udana. ja wczoraj nabyłem 1 sztukę w MM za 1149 z RRacerem. w zestawie słuchawki i inne bajery. nie jest źle jak na Polske.
W MM to jest Value Pack +RR, czy konsolka z akumulatorem i dyskiem z grami demo??
value pack. płaci się 1149 a gre dostaje przy kasie
wczoraj w MM w Bielsku pobawiłem się nieco PSP z Ridge Racer.
owszem zaskoczyła mnie szczególnie grafika i płynność. nie spodziewałem się, pawdę mówiąc, czegoś TAKIEGO.
natomiast do samej gry ...to nigdy nie przepadałem za tą serią wyścigów. i nie zmeni tego nawet najnowsza odsłona tego tytułu. pozosaje mi czekać na Burnout Legends. ta gra pewnie mnie zmieli (mając w pamięci dłuuugie sesje w B3 Takedown)
Butcher
14 09 2005, 08:28
Kochani, jeśli ktoś narzeka na premierę PSP w Polsce, to niech walnie baranka w ścianę !!
Przypomnijcie sobie polski "start" PS2, w Empiku po tygodniowych poślizgach, za 3000 zł - teraz to my mamy RAJ

Oczywiście kwestia dostępności (zwłaszcza w Empikach), to AFAIK był temat osobny dla każdego punktu, nie było jakichś odgórnych "wymuszeń". Dlatego część nie ma/nie miała.
Opole czekało dokładnie do 01.09. żeby cokolwiek pojawiło się w Empiku - a i tak jest na półkach za ladą, "do polizania". Nawet standu nie ma, kartonów nie można otwierać

Cena 999.
Opolski MM - 4 grywalne standy, cena VP 989. I cool.
Kamil Ceckowski
19 09 2005, 06:02
Białystok

Empik Jeden Stand

ale jest juz gra

Auchan nie bylem ale cena jest tam mniejsza niz w Empiku 999
czyli nie jest tak żle
Ja w Opolskim MM znalazłem tylko 2 standy z PSP-kami...
I własnie nie obyło sie bez tego o czym wspominał Tori - grupka dzieciaków oblekająca standy , ale że byli troche młodsi ode mnie a co za tym idzie -niższi - szybko ich przegoniłem

Na pierwszym standzie hulał Ride Racer - piękne wrażenia]
Na drugim na zmiane Medievil oraz Fired Up (?) - tutaj całkiem średnio...
Niestety po przebadaniu wnętrzności konsolki nie natknęłem sie na żadne teledyski , filmiki itp...
Ale i tak konsolka jak i cała prezentacja w MM najwyższej klasy , 10/10
Tak sie zastanawiam jaki prezent sobie sprawic na gwiazdke, poczatkowo myslałem o X360, ale teraz coraz czesciej mysle o PSP.
Widziałem test konsolki w programie HAYPER, RR i WP prezentuja sie bajecznie i jeszcze ten ekran 0_0
We wrocklawskim Empiku Megastore na rynku jest jeden stand z PSP - uruchomiona jest plytka demo. Co prawda rynek jest w zasiegu bezprzedwodowego internetu (niedaleko jest hot-spot) ale niestety przegladarka jest zabezpieczona haslem.
Tak czy siak wrazenia jak najbardziej pozytywne. PSP to nieziemski sprzet (chociaz do niedawna myslalem inaczej).
W Poznańskim "starym" Empiku standów nie stwierdzono.
Byłem pare dni temu w Opolskim MM, 2 standy z PSP, przy jednym grupka 10 dzieci, ktore grają w RR, patrze, 2-gi stand wolny, to ide, ale zapomniałem, zeby wziasc jeszcze burnouta. Odwracams ie do standu a am juz harcerzyk popyla po menu, wchodzi wszedzie, i byl troche zagubiony

. Mówie daj 'O', to naciska 'X'

. Wkoncu wlaczyl medievila, podeszla kolezanka, popchnela go i probowala grac.
Aha, wyboru gier zbyt dużego nie ma, filmow na UMD też.
Tak czy inaczej nie jest źle.
QUOTE(Halcos @ 19 09 2005, 20:58)
We wrocklawskim Empiku Megastore na rynku jest jeden stand z PSP - uruchomiona jest plytka demo. Co prawda rynek jest w zasiegu bezprzedwodowego internetu (niedaleko jest hot-spot) ale niestety przegladarka jest zabezpieczona haslem.
Tak czy siak wrazenia jak najbardziej pozytywne. PSP to nieziemski sprzet (chociaz do niedawna myslalem inaczej).
JEST JUŻ?!
Byłemw tamtą niedzielę to jesze nie było..
A to płyta z demem gierki czy z filmikami, itp.?
MichAelis
21 09 2005, 12:49
jak to juz? stoi tam od premiery
QUOTE(mikes @ 21 09 2005, 07:45)
JEST JUŻ?!
Byłemw tamtą niedzielę to jesze nie było..
A to płyta z demem gierki czy z filmikami, itp.?
Oczywiscie ze jest. Ja bylem tam w poniedzialek 19.09 i stal sobie na najnizszym pietrze w tym pokoju gdzie stoja N-Gage'e. Zalaczona plytka zawierala filmiki z gier i trailer Spajdera 2, nic interaktywnego ale zawsze cos
aha to widzocznie mówimy o innym EMPiKU.. we Wrcku są 2 a ja byłem w tym drugim
Dziś byłem w Jeleniogórskim Tesco i się zdziwiłem miło.
Jeden stand(taki fajny oświetlony neonami ;]) z PSP + MediEvil. Do tego za gablotą ok 5 PSP VP za 998zł i 20 gier po 199zł każda.
Brawo dla Sony
QUOTE(SIKI @ 21 09 2005, 18:12)
Jeden stand(taki fajny oświetlony neonami ;]) z PSP + MediEvil. Do tego za gablotą ok 5 PSP VP za 998zł i 20 gier po 199zł każda.
Brawo dla Sony :blush:
Skandal (pipi) zeby do jakiejs Jeleniej Gory w TESCO byl stand z psp a w Gorzowie nie:/ SiKi, w JG w ogole juz kanalizacje macie? Soltys nie wylacza juz pradu na noc?:P
A tak w ogole to jestes pewny ze to za 998 to VP? Bo w GW w Tesco za 998 to jest ta "gola" wersja O_o
Staryyy w JG mieszka całe 100tys ludzi i kanalizacja jest...
Value Pack za 998zł jest. W Europie NIE MA 'golych wersji'.
QUOTE(Verb @ 21 09 2005, 19:35)
QUOTE(SIKI @ 21 09 2005, 18:12)
Brawo dla Sony

Skandal (pipi) zeby do jakiejs Jeleniej Gory w TESCO byl stand z psp a w Gorzowie nie:/ SiKi, w JG w ogole juz kanalizacje macie? Soltys nie wylacza juz pradu na noc?

A tak w ogole to jestes pewny ze to za 998 to VP? Bo w GW w Tesco za 998 to jest ta "gola" wersja O_o
nie to VP bo we wrocławskim MM też jest po 998zł za VP
byłem dziś we Wrocku w MM w galerii dominikańskiej i standu z PSP nie zauwazyłem, tylko za gablotą VP za 998zł
QUOTE(SIKI @ 22 09 2005, 20:10)
byłem dziś we Wrocku w MM w galerii dominikańskiej i standu z PSP nie zauwazyłem, tylko za gablotą VP za 998zł

U nas tylko w jednym sklepie za szybka i cena 1099

, a spiracone PS2 i Xboxa kupisz bez problemu.
ps. prad i wode mamy 24 godzny na dobe
podpisano - mieszkancy miasta Mławy
chciałbym zdementować informacje, jakoby w JG nie było pradu, a woda była doworzona beczkowozem raz w tygodniu, JG to pełniprawne miasto, w któym jest tesco i mc'donald
informacje o psp w tesco zaszokowała mnie, biore jutro kombinerki w wbijam tam, hehe.
jak odgonisz gnoji z pekinu to sobie pograsz
MArsjannno
27 09 2005, 19:42
W Galerii/Empiku w Łodzi za dużo ludzi nie gra, ale śmiesznie jest grac i słuchać co lamerki mówią. Na przykład taki "macho" strzela do młodszego kolegi: "Co się patrzysz, przecież to playStation 3, mówiłem ci że stary mi z Niemiec przywiózł "
W kazdy MM mozna kupic PSP na raty ???
Czy tylko w niektorych ?
Ja mysle ze MM to jest siec sklepow i raczej poszczegolne jednostki nie maja wplywu na to czy cos jest na raty czy nie jak BIG BOSS da cynk ze ma byc na raty to jest wszedzie albo nigdzie

Taki juz urok globalizacji heheh
Krychuone
24 10 2005, 17:11
elo! byłem dzisiaj w chorzowskim media markt, tam jest jeden PSP na ktorym mozna posmigac w Ridge RACER'a

pogralem pogralem i musze stwierdzic ze to najlepsza przenosna konsolka, a grafika

ogólnie dobrze sie gra, a sam RR hohoho lepszy niz RRtype4 na psx'a, dojechalem pierwszy

wogóle system podtlenku azotu, którego butle napelniają sie za drifting to dobry pomysl!

tylko ta cena

cena konsolki 989zł a gry tak po 189 albo 169
A smieszne jest to ze w Empiku w BlueCity w Wawie nie ma standa z PSP jest tylko Vp za gablotka. Ceny nie pamietam bo juz zakupilem dawno PSP'ka i jest debesciardski.
quattro
25 10 2005, 22:36
siema, ja chciałbym się pochwalić - mieszkam w Końskich (45tys ludu) i ciągle mam prąd, wodę bierzącą i gaz, nawet cyfra+ odbiera i stałka jest - normalnie pełna opcja. A! Mamy wypasioną oczyszczalnie ścieków!!! Który poskoczy?
Yeay, byłem dzisiaj w MM we wrocławskim auchan, wchodzę patzre, jest! Stoi PSP pusty, 0 zainteresowania więć czym prędziej podchodzę, patrzę odpalony meczyk w WTC. Grało się nie źle tylko żę gnoje już udłamali grzybka od analoga a strzałka "góra" się przycinała i strzeba było mocniej dociskać.
Ogółem wrażenia dobre, podobno ETC to jest dosyć brzydka gra na PSP a moim zdaniem było pięknie

Już zbieram kasę
Shinji-kun
20 11 2005, 23:07
QUOTE(Mikes @ 20 11 2005, 17:38)

Yeay, byłem dzisiaj w MM we wrocławskim auchan, wchodzę patzre, jest! Stoi PSP pusty, 0 zainteresowania więć czym prędziej podchodzę, patrzę odpalony meczyk w WTC. Grało się nie źle tylko żę gnoje już udłamali grzybka od analoga a strzałka "góra" się przycinała i strzeba było mocniej dociskać.
Ogółem wrażenia dobre, podobno ETC to jest dosyć brzydka gra na PSP a moim zdaniem było pięknie

Już zbieram kasę
to bys zobaczy prosa 5 na psp,niewiele gorzej niz na ps2
Saunter
20 11 2005, 23:47
U mnie w Zielonej Górze w TESCO i Auchanie są standy z PSP, jednak tam jeszcze nie byłem. Grałem za to w Krakowie w Medevila i Formulę. Ostrooo. W naszym Empiku VP jest po "normalnej cenie" 1099zł. Gier doś sporo jest w oficalnych cenach. Punkt dla Sony!
wasacz93
26 03 2006, 15:28
Skanowanie....
Cel: PSP
Szukam...
Znaleziono: 2Media Markt: 1 stand, 0 uczęszczania (nie wiedza gdzie jest kneflik do wlaczania
), demo-disc, wirelesss lan...zabezpieczony haslem (ale za to moglem elegancko sobie pojezdzic kursorem po bialym tle
)i... nic poza tym. Cena: 929zł za Value PackEmpik: Tutaj wrażenia nieco maleją gdyż PSP moge zobaczyc za szybka... Cena 999złAle ogólnie to dziękuję niebiosom (ave Media Markt) za to że chociaż tyle mogłem zdziałać w konsolowym temacie na takim zadu*** na ktorym mieszkam.... No kończe pisac bo obok w/w standu jest zalaczone PS2 z Blackiem...
BTW: ciekawe ile ten mediamarkt placi elektrowni...
agrestrybnik
26 03 2006, 15:33
pare dni temu bylem w mm Rybnik,konsole szlo przetestowac przed kupnem nawet mogli ja zalaczyc na pare godzin i zostawic, a ja bym przyszedl potem i obejrzal(pixele),ale mieli tylko soft 2.01, dzis pojechalem do saturna do Katowic wszystkie konole mialy soft 2.00 value pack, cena 799zloty, zakupilem ,narazie jestem zadowolony!
wasacz93
26 03 2006, 18:19
agrestrybnik napisał:
pare dni temu bylem w mm Rybnik,konsole szlo przetestowac przed kupnem nawet mogli ja zalaczyc na pare godzin i zostawic, a ja bym przyszedl potem i obejrzal(pixele),ale mieli tylko soft 2.01, dzis pojechalem do saturna do Katowic wszystkie konole mialy soft 2.00 value pack, cena 799zloty, zakupilem ,narazie jestem zadowolony!
moja odpowiedź:

ROFTL! A poza tym bez komentarza
P.S.
Co do softu to sie zgadzam. Lepiej kupić nówkę z softem 2.0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.