Przecież nie porównuję jeśli chodzi o rozgrywkę

. Porównuję jeśli chodzi o zawartość - w marcu zaczyna się nowy sezon F1, a wtedy dopiero będzie się dało grać w sezon 2006 na PS3 i w tym sensie czuję lekki zawód... ale uważam tak jak PiotrB - chyba trzeba będzie tę gierkę łyknąć tak czy siak

. Natomiast bardziej martwi mnie co innego - że jak to licencja na 2006, to Kubica może się nie załapać, no ale zobaczymy w ostatecznej wersji. Fajnie jakby Sony wypuściło jakąś kierownicę bezprzewodową jak ta do X360 - to by był wypas - może do czasu premiery PS3 się coś takiego pojawi, to wtedy będę dawał na tym takiego czadu, że głowa boli. A co do tego co piszesz, czyli ocen, to chyba trzeba po prostu być fanem F1, by taką grę docenić. Też się z wieloma ocenami nie zgadzam - osobiście ukończyłem kilka razy sezon pod rząd i bawiłem się przy tym świetnie. Dla mnie seria F1 na konsolkach Sony to jedna z najlepszych serii ścigałkowych w ogóle. A odkąd jest tak dobrze rozwinięty tryb kariery, to już jest full-wypas.
PS. taki mały offtop - wie ktoś coś na temat praw do transmisji? Bo chyba nikt nie liczy na pozostanie F1 w TV4

. Chcę wiedzieć na jakim kanale będzie lecieć, bo od tego uzależniam, czy zostać w C+, czy zmienić na coś innego. W pytkę by było jakby F1 wróciła do C+ z tymi różnymi ujęciami kamer, jak to było na początku tej platformy w Polsce

.
Aha, a na wspólny wyścig online jak coś też się piszę!