Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Network Adapter Disk a sprawa polska
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2
ShtaS
mam neta z osiedlowej siec kablowej (wiecie modem mi przyniesli zewnetrzny do niego idze antena a z niegodo kompa kabelek) o przepustowosci 384kb/s. Czy moge na takim laczu i takiej strukutrzue grac wogole w gry online na ps2 ? smile.gif
perlas
hehe no oczywiscie smile.gif 384kb/s jezeli masz taka szybkosc neta to .. nie masz co sie obawiac ze beda duze pingi itp smile.gif_
ShtaS
tylko, że to jest wyrazone w kilobitach. A nie wiem czy wymagania podane są w kilobajtach czy w kilobitach confused.gif

Bo 384 kilobity to 48 kilobjatow tyle na downloadzie, a na uploadzie mam 128 kilobitow czyli 16 kilboajtow. Wie ktos w czym wyrazone sa wymagania ?
mr.suchy
Witam

Mam pare pytan a mianowicie ustawilem sobie konfiguracje internetu w grze KillZone, mam PS2 Slim, gram w killzone na serverach USA bo jak dalej europe to wywala mi blad z logowaniem. No i wlasnie co zrobic? jak wchodze na strone:

https://www.ps2registration.com/

to nie ma Naszego kraju, gdzie wy widzicie tam Polske ?! dry.gif Co mam robic , acha i po co mi PIN ?
Yano
sory ze odsierzam temat ale widze ze sa tu rozmowy o jakims dysku startowym, jakichs rejestracjach na stronie sony itp

a ja ostanio gram w necie w monster huntera i nie robilem NIC zeby podlaczyc net , mam slima i porpostu przelozylem kabel od chello z kompa do ps2 , odpaliłem gierke, wybrałem multi i tam zapytało mnie o rodzja połączenia itp (jakies banały) i zaraz potem ok , next , ok - i juz mogłem grac biggrin.gif nie mam zadnej plyty startowej, nawet nie wiem co to biggrin.gif ani tez nie rejestrowalem nic na stronie sony biggrin.gif
Sialala
A bo Monster Hunter nie wymaga rejestracji i nie dziala przez CentralStation - z Amplitude juz bys tak letko nie mial - bez plytki startowej i ustawien z niej (zapisywane sa na karcie pamieci) Amplitude nie pozwoli sie podlaczyc pod neta. Podobnie jak inne gry korzystajace z CS.
Deadeye
QUOTE(Sialala @ 3 10 2006, 11:28) *

A bo Monster Hunter nie wymaga rejestracji i nie dziala przez CentralStation - z Amplitude juz bys tak letko nie mial - bez plytki startowej i ustawien z niej (zapisywane sa na karcie pamieci) Amplitude nie pozwoli sie podlaczyc pod neta. Podobnie jak inne gry korzystajace z CS.

nie prawda, gdy uzyjesz gry z wbudowanym konfiguratorem neta i on zapisze konfig sieciowy na mc to nie musisz juz pozniej uzywac NADa. niemniej musisz miec konto na CS i je podac w grze.
Sialala
QUOTE(Deadeye @ 3 10 2006, 19:12) *

nie prawda, gdy uzyjesz gry z wbudowanym konfiguratorem neta i on zapisze konfig sieciowy na mc to nie musisz juz pozniej uzywac NADa. niemniej musisz miec konto na CS i je podac w grze.

Moze faktycznie zle to napisalem: do gier wykorzystujacych Central Station (Amplitude, Socom, MGS3, WRC4) trzeba miec ten dysk startowy wlasnie po to, zeby zalozyc konto, potem mozna o nim zapomniec. Ergo: bez niego nie pograsz, bo nie zalozysz konta, nie zapiszesz ustawien na MC i gra sie bedzie bulgotac o Acces disc.
Grabol
nie wiem gdzie powinienem umiescic tego posta byc moze ktos ta sprawe juz poruszal ale nic nie znalazlem wiec sprobuje tutaj.
od dluzszego czasu probuje podlaczyc moje ps2slim do netu. zakupilem router edimax BR-6104k do ktorego podpialem konsole, mam internet z aster city 512 i chcialbym pogierzyc sobie troche w pes5 lub nowego mgs3 ale kiedy probuje sie laczyc wszystko przebiego ok do pewnego momentu kiedy wyskakuje mi info ze nie moge sie polaczyc przez dany udp w pesie jest chyba 5730 w mgs nie pamietam i zebym zmienil sobie ustawienia na routerze( Nat table lub dmz, etc.) otwieralem dane porty na routerze dla obu gier ale to niestety nie przynioslo wiekszego rezultatu. co ciekawe pomimo tego mgs3 laczy sie z serwerami do ktorych moge sie polaczyc jedynie jako gosc, sam nie moge stworzyc zadnej rozgrywki, natomiast pes milczy.
czy ktos z Was moze mi powiedziec o co tu do diabla chodzi i poda jakas cudowna recepte. czy w ogole moge to jakos rozwiazac we wlasnym zakresie czy musze kontaktowac sie z aster city.

bardzo prosze o w miare szybka odpowiedziec
Z gory dzieki!!!
sexymadafaka
Re-type Email address and Email address do not match. Please try again.

COś TAKIEGO MI WYSKAKUJE PODCZAS REJESTRACJI O CO LOTO??
DUB maniak
Mam PS2 Slim(70004) i podłączyłem ją do neta bezpośrednio z liveboxa.Połączenie skonfigurowałem za pomocą Burnouta 3.Gdy używam funkcji "test connection" wszystko jest ok,ale gdy próbuje grać(B3,MoH EA,MC3) wyskakuje mi error 603.Co mam zrobić?sorry za odkop
Yano
masz orginały?tongue.gif jesli nie to wiem na czym polega problem a jesli masz org to nie wiem tongue.gif
DUB maniak
Tak,wszystkie to orginały.

Nikt mi nie pomoże? sad.gif
Wiśnia San
tu cos masz w engliszu

tu po Polsku i tu najlepiej zapytać

więcej stron napewno znajdziesz wpisując w google.pl taką formułke - error 603 "ps2"
DUB maniak
help! sad.gif

mastah:
Jak ktoś będzie wiedział to Ci pomoże. A na razie przestań co chwilę pisać posty o treści "help" i "pomocy".
basuthc
SZUKAM CHETNYCH DO WZIECIA UDZIALU W TURIEJU ONLINE W PES6 NA ps2 CHETNYCH PROSZE O KONTAKT GG 7915361
montana
mam głupie pytanie .co sie stanie jak podłączę nigdzie nie zarajestrowane ps2 do neta ? będę mógł normalnie grać przez sieć ? mam ps2 slim z network adapterem.
FredDie
Witajcie!
Czy ktoś z was się może orientuje czy rozsyłają jeszcze te NAD'y i PIN, bo konsolkę kupiłem w lipcu i od razu ją zarejestrowałem ale otrzymałem tylko Demo Disc a NAD'a jeszcze nie. Czy może po prostu trzeba tak długo czekać?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.