Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Audition
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Seph
jak jest juz taki temat to z gory prosze o wywalenie starego smile.gif

A jesli chodzi o sam film to moim skromnym zdaniem TM sie zbytnio nie popisal, nie dosc, ze przez pierwsza godzine filmu to zalowalemz e nie wzialem do kina sobie pouduszki i koldry to pozniej mi brakowalemn tego typowego dla TM schiza. Oczywiscie nie spodziewalem sie, ze bedzie to cos na miare Visitor Q bo cos takiego by w kinie nie polecialo raczej smile.gif, ale na pewno spodziewalem sie czegos bardziej dziwnego tak jak Gozu, a tu wszystko podane na tacy, 0 rozmyslen nad sensem scen po filmie.
lukasz
całkiem ciekawy kolejny już horror z azji.wadą dla wielu będzie to ,że rozkręca sie chyba ponad 1 godzine ale później to już większości taka mina jest : blink.gif
spojler:(człowiek w worku np.).
Guts
Horror to zaden oprocz shizujacych ostatnich 20 min cala reszta to film obyczajowy (podczas seansu bylem zaopatrzony w chusteczki). Jest to jeden z najlzejszych filmow
Takeshiego Mike, SPOILER !!!! chociaz w scenie odrabywania stopy az mi ciarki po ciele przeszly , widac jednak, ze koncowka byla wymuszona (wkoncu presja wiernych fanow), ciekaw jestem do naszych kin trafi Ichi the killer, Visitor Q.
Seph
Wersja ocenzurowana Ichi The Killer czego nie, ale z Visitor Q to jzu raczej niemozliwe smile.gif

Ta scena ze spoilera niezla jest rzeczywiscie biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.