Każda gra jest lepsza od GT4 bierz w ciemno.
A ja właściwie po zastanowieniu wolałbym poczekac na MGS3:S . Teraz GT4 a za kilka miechów metal z nową kamerą, onlinem i wszystkimi bajerami, których zabrakło w podstawowym wydaniu:D
QUOTE(Mikes @ 29 10 2005, 14:25)

odłożyłem trochę kaski, z poprednich wyborów nic nie wyszło(

), tak jakoś chęć minęła.. przydała by się jednak jakaś nowa gierka.. collosus wychodzi w lutym, kong w grudniu a w coś grać trzeba.
więc tak: Ratchet & Clank 3, Spartan: Total warrior, czy SSX 3/OT(nie wiem który lepszy) no i może jesze everybody's golf
dodaje jesze do tej listy THAW. opłaca się dać te 219zł?
za odgrzewany kotlet? chyba żartujesz
co kupić :
THAW, RE4, shadow of the collosus, B4 ?
z listy SotC ale wychodzi dopiero w lutym więc B4
(mozesz kupic ode mnie B4)\, szczegły w akcji, kliknij w syganturke)
Scorpion
6 11 2005, 20:23
Też uważam, że najlepsza z tych gier to SotC, ale jedyny sposób by ją kupić to import. Seria Tony Hawk przejadła mi się po 2-ce, W RE4 nie grałem (jeszcze), więc koniec końców zostaje Burnout

.
Na dzień dzisiejszy RE4 albo B4 - jeśli grałeś w B3, to inwestuj raczej w coś nowego, czyli Residenta. Na SoTC jeszcze przyjdzie czas, a nowy Tony Hawk, to jednak odgrzewany kotlet...
Shadow of Colossius czy Resident Evil 4?
na SotC jest jeszcze czas(luty 2006) więc chyba RE4
QUOTE(shady @ 6 11 2005, 10:46)

co kupić :
THAW, RE4, shadow of the collosus, B4 ?
Wybrałbym RE4 bo to ścisła czołówka current genów. Wersja na PS2 też ładnie wygląda i ma świetne dodatki.
bierzcie shadow of the collosu, jak dla mnie gra roku
RE4, THAW jest jeszcze za drogi

B4 to szczerze mówiąc kotlet a na SotC jest jeszcze czas
Resident Evil 4 jest najlepsza gra na ps 2(lepsza wersja niz na GC ) ,Shadow of the Collosus nie jest wcale takie wspaniałe ,ale jest hitem ,Burnout 4 raczej na krotką mete do jezdzenia glownie (w koncu to wyscigi),TYLKO Resident Evil 4 (ja gram teraz i nie załuje ,ze nie kupilem tych krotkich gierek ,gra to fenomen przygody ,ludzie jesli wsrod tytulow znjaduje sie RE4 to biore tylko go .
PS.Tony Hawk skonczyl sie na czesci 3 ,a Underground 1 byl dobry jeszcze ,a American Wasteland to SYFFFFFFFF.
mam obie
i sotc oraz re4. I musze powiedziec ze jak sie zmecze przy sotc tym bieganiem na koniu to gram w re4 i jest fun. Wedlug mnie na dluzsza mete to lepsze jest re4 bo sotc jest dosc monotonne po tym jak opadnie szał klimatem. re4 to gra roku ! Jak dla mnie 9.5/10 a sotc 9/10
z tych które podałeś na chwile obecną Re4 bo na nowym tonym i burnoucie sie w pewnym stopniu zawiodłem a ten re to świeży powiew w serii
Krychuone
12 11 2005, 15:53
kazda z podanych gier to inny klimat, ja bym wybieral pomiedzy B4 a RE4, choc B4 bylo by mi blizsze pożądaniu
Po dluzszych przemysleniach i nazbieraniu odpowiednich srodkow stoje przed ostatecznym wyborem:
SSX On Tour lub Burnout Revenge

Posiadam poprzednie czesci obydwuch gier - ktora z ich nastepcow mi polecacie
Skoro znasz poprzednie czesci, to teraz zadaj sobie pytanie, czy wolisz smigac na desce, czy driftowac bolidem i wszystko bedzie jasne, bo i B:R i SSX On Tour sa dobre.
Wlasnie o to chodzi ze chce i to i to

Ciezki wybor...

To moze inaczej: przy ktorej grze spedze wiecej czasu

Ktora jest dluzsza
ja polecam Burnout'a
Ma fajny klimat, jest dosyć długo( ok. 20-30 godzin) i daje dużo frajdy
zobacz w syganturke, moge ci go spredac
Krychuone
13 11 2005, 16:02
a wiec bierz 'bernałta' tymbardziej ze Mikes ma go na zbyciu, wiec kupisz taniej niz w sklepie
Ale mowicie tak bo graliscie TYLKO w Burnouta, czy graliscie w obydwie gry i uwazacie ze lepszy mimo wszystko jest Burnout
miałem okazje zagrac i w B4 i w SSX4 i mówie że lepszy jest Burnout
tyle
Burnout 4 się szybko nudzi.
A na ile godzin starcza nowy Burnout

Przy "trojce" nadal swietnie sie bawie. Czy tak samo jest z 4
Wiśnia San
14 11 2005, 11:03
QUOTE(Mikes @ 13 11 2005, 15:41)

ja polecam Burnout'a
Ma fajny klimat, jest dosyć długo( ok. 20-30 godzin) i daje dużo frajdy
zobacz w syganturke, moge ci go spredac
Ja bym brał ssx-a, obydwa tytuły to podgrzewane kotlety ale SSX ma moc. Oferuje wiele więcej opcji zabawy niż Burnout.
Krychuone
14 11 2005, 19:01
nadal stawiam na BR
Solidny (pan)
14 11 2005, 20:00
QUOTE(Roki @ 14 11 2005, 10:08)

Zależy, jak bardzo znudziła Ci się dana seria i jej poprzednia część. Jeśli znudził Ci się SSX3 a przy B3 nadal dobrze się bawisz, to wybrałbym SSX On Tour, co by odświerzyć serię i na nowo się wkręcić. Wkońcu przy B3 jak twierdzisz NADAL dobrze się bawisz.
QUOTE(Solidny (pan) @ 14 11 2005, 20:00)

QUOTE(Roki @ 14 11 2005, 10:08)

Zależy, jak bardzo znudziła Ci się dana seria i jej poprzednia część. Jeśli znudził Ci się SSX3 a przy B3 nadal dobrze się bawisz, to wybrałbym SSX On Tour, co by odświerzyć serię i na nowo się wkręcić. Wkońcu przy B3 jak twierdzisz NADAL dobrze się bawisz.
I tak zrobie. Werdykt zapadl na korzysc SSX On Tour. Dzieki wszystkim za pomoc w wyborze
elSzymko
16 11 2005, 18:50
Ktorą Waszym zdaniem grę wybrać: MGS 3 czy God of War
Ja bym wziął GOW'a . MGS3 jest imo "głebszy" , ale mi bardziej spasił GOW ( no ale tych gier nie można porównywać )
elSzymko
16 11 2005, 19:01
Syuacja uległa nieoczekiwanej zmianie i w grę wchodzą już 3 gry

Mianowicie
MGS 3
God of War
GTA: Vice City
Mogę sobie pozwolić na 2 z nich, które Proponujecie
MGS 3 i GoW
huh, czemu VC? stre to jak świat

polecam GoW i MGS 3
Danilo1972
16 11 2005, 20:29
QUOTE(elSzymko @ 16 11 2005, 21:01)

Syuacja uległa nieoczekiwanej zmianie i w grę wchodzą już 3 gry

Mianowicie
MGS 3
God of War
GTA: Vice City
Mogę sobie pozwolić na 2 z nich, które Proponujecie

MGS 3 i GOW to dwie najlepsze gry w jakie grałem w tym roku (i jedne z najlepszych w jakie grałem kiedykolwiek) - bez zastanawiania się bierz właśnie te pozycje.
Jeśli będziesz chciał - mam GTA VC na sprzedaż lub wymianę, więc możesz sobie wziąć kiedyś ode mnie tą grę (też rewelacyjna).
Jednak teraz inwestowałbym na Twoim miejscu w MGS i GOW - nie pożałujesz na pewno.
elSzymko
17 11 2005, 11:39
Ostatecznie zdecydowalem się, na MGS 3 i GoW. Dzięki za uwagi i podpowiedzi.
A czemy Vice City a nie GTA SA

Jesli jej nie masz to sie nie zastanawiaj a ocena w PE mowi sama za siebie.
elSzymko
17 11 2005, 14:46
Mam już San Andreas, bardzo przypadło mi do gustu, a , że nie miałem przyjemności zagać w Vice City chcę nadrobić zaległości.

A ocenami nie sugeruję sie za bardzo, wolę sam przeknać sie co do jakosci danej gry. Można powiedzieć, że jestem "niewiernym Tomaszem" w kwesti gier
W takim razie zdecydowanie odradzam ci zakup Vice City. Mnie swego czasu tez ta gra bardzo uzekla i gralem w nia ponad 50h. Teraz po kilkuset godzinach w San Andreas jak wlaczam VC to wydaje sie takie dziwne... powaznie, to juz nie to samo uczucie co kiedys
Wiśnia San
18 11 2005, 08:49
Możesz kupić zestaw VC i GTA3 wtedy troche więcej zapłacisz ale odrobisz zaległości w 100%.
Robal_09
18 11 2005, 14:27
Witam ja tam gram w Primal'a , gral ktos w to?? Gra jest nienajnowsza ale bardziej mnie wciagnela niz PoP 2, ktory dostal lepsza ocene w PE, Podoba mi sie ze gram sie dwoma postaciami jakos mi razniej we dwoje, w PoP czuje sie jakis taki samotny, tymbardziej ze ma tak imroczny klimat

. Postac Scree w Primalu - karlowatego stworka , rozwala mnie na lopatki. Z tym ze gra jest dosyc latwa, ale ma fajny klimacik. Pozniej na swieta zabiore sie za RE: Code Veronica X, w koncu go dorwalem, uwielbiam residenty i ciesze sie ze moge w niego zagrac
elSzymko
18 11 2005, 16:45
QUOTE(Wiśnia San @ 18 11 2005, 08:49)

Możesz kupić zestaw VC i GTA3 wtedy troche więcej zapłacisz ale odrobisz zaległości w 100%.
Niestety nie mogę znaleźć nigdzie owego Double Pack'a

A GoW i MGS 3 już są w domu i czekam z niecierpliwością, na rozpoczęcie zmagań z Aresem i Ocelotem
souble pack jest tylko na X'a
QUOTE(Robal_09 @ 18 11 2005, 15:27)

Witam ja tam gram w Primal'a , gral ktos w to?? Gra jest nienajnowsza ale bardziej mnie wciagnela niz PoP 2, ktory dostal lepsza ocene w PE, Podoba mi sie ze gram sie dwoma postaciami jakos mi razniej we dwoje, w PoP czuje sie jakis taki samotny, tymbardziej ze ma tak imroczny klimat

. Postac Scree w Primalu - karlowatego stworka , rozwala mnie na lopatki. Z tym ze gra jest dosyc latwa, ale ma fajny klimacik. Pozniej na swieta zabiore sie za RE: Code Veronica X, w koncu go dorwalem, uwielbiam residenty i ciesze sie ze moge w niego zagrac

Chyba pomyliłeś tematy koleś

. Primal to świetna gierka, którą pamiętam do dziś mimo czasu jaki upłynął od jej ukończenia.
A moje pytanko jest takie: Sniper Elite czy ostatni Medal of Honor?
elSzymko
18 11 2005, 22:04
QUOTE(Mikes @ 18 11 2005, 20:10)

souble pack jest tylko na X'a
Niestety jesteś w błędzie, wersja na PS2 również "była" (niestety nie można jej już dostać) dostępna w sprzedaży. Jeśli mnie pamięć nie myli, chyba ta wersja była wydana, albo wcześniej niż wersja na X'a albo równlegle z nią .
kamil_1911
19 11 2005, 15:28
Jaką grę byście mi bardziej polecali: Gran Tourismo 4 czy GTA San Andreas (lubie wyścigi, ale nie super realistyczne, a San Andreas mam na kompie)?
GT4
na długo starcza, mozna grac cały czas a SA po pierwsze masz a po drugie kiedyś się znudzi..
no to jak masz sa na kompie to po co Ci na ps2 ? GT4 bo to exclusive na ps2 i nie zagrasz sobie w to na pc
Ehhh... i po co ja czytalem nowy numer PE

W poniedzialek chcialem juz kupowac SSX On Tour, a teraz znowu mam dylemat: SSX On Tour czy Resident Evil 4
Szczerze przyznam ze jedyny moj kontakt z ta seria to moze pol godziny grania u kumpla jeszcze w jakas czesc na PSX.
Co wybrac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.