Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Coati
QUOTE(White @ 21 11 2006, 14:05) *

Formula 1 '04 za 59 PLN czy Burnout 2 za 49 PLN?

ani to ani to:) zbieraj na cos lepszego
banny
Jakaś dobra strategia, godna poleceniu ?smile.gif

No i moze rpg, ale takie dosyc tanie ;]
ff 10 mialem, ff10-2 nie chce, pozostaje cos dobrego do 40 zł?

?
Coati
B@nny, chcialem dokladnie to samo napisac ale uznalem to za strate czasu na pisanie:)
Mikes

O_O nie ma nic lepszego biż B2!

Bierz w ciemno Burnouta
Aem
Bierz Undergrounda - zaliczyłem kazdą część i THUG zmiażdzył mnie klimatem smaczkami i grywalnością. obok dwójki zdecydowany numer jeden !
Aramil
Mam pytanie do ludzi co grali , Disgaea: Hour of Darkness czy Disgaea 2: Cursed Memories ?tongue.gif Recenzje są tak różne że to troche śmieszne smile.gif Na ign inne na gamespocie inne.
hair_of_the_dog
A ja mam taki problem. Otoz chcialem jakiegos platformera i wybieram miedzy Ratchetem i Jakiem. Ktora gierka bedzie na poczatek lepsza ? I ktora czesc, bo kazda ma 3 i w sumie nie wiem czy zaczynac od pierwszej, czy jak.
Kalinho
Jak and Daxter to imo najlepsza gra z serii i najlepsza platformowka w ogóle. Jest kolorowo, "skocznie", i zabawnie. Właśne jeżeli o grafe chodzi to ta gra powinna dostać znacznie wyższą ocene niż dostała w psxextreme.
Emet
Czyli co?? blink.gif Przecież dostala 10
banny
Nie chdozi tlyko o jedynke, ale o cala serie ;]]

Ponawiam pyatnie ,sa na ps2 jakies dobre strategie ?
hair_of_the_dog
QUOTE(B@nny @ 22 11 2006, 17:34) *

Nie chdozi tlyko o jedynke, ale o cala serie ;]]

Ponawiam pyatnie ,sa na ps2 jakies dobre strategie ?

Age of Empires ? wacko.gif tongue.gif
wozek
QUOTE(Am @ 22 11 2006, 00:13) *

Bierz Undergrounda - zaliczyłem kazdą część i THUG zmiażdzył mnie klimatem smaczkami i grywalnością. obok dwójki zdecydowany numer jeden !

dwojka lepsza niz jedynka? no nie wiem... a co sadziecie o THAW?
Czappi
Chodziło mu o THPS2 a nie o THUG2. Faktycznie, THPS2 nic nie przebije. THAW jest taki sobie, powtórka z rozrywki + bmx'y. Nie warto.
White
QUOTE(White @ 21 11 2006, 12:05)

Formula 1 '04 za 59 PLN czy Burnout 2 za 49 PLN?

Burnout 2

Bierz w ciemno Burnouta

No i weź tu się zdecyduj smile.gif
Biorę Burnouta.
Tytek
Ja polecam Burnouta 3. Doplacisz 20- 30 zl i dostaniesz gre marzenie.
hair_of_the_dog
Tez polecam Burnouta. Mam Revenge i jest masakra.
Kalinho
Każdy kto grał w Point of Impact a dopiero potem w Burnout'y od Elektroników wie, że cześć 3 i 4 owszem, kopie zad jeżeli chodzi o grafikę i ogólny mayhem ale te gry nie mają już nic wspólnego ze ściganiem się. To w 2 części najfajniej bawiłem się bijąc rekordy z Kącika Sportowego. W kolejnych odcinkach Burnout'a ściganie było już tylko dodatkiem. Czyli podsumowując- Burnout 2 owns!
ogicool
ostatnio bardzo interesuje mnie najnowszy GUNDAM od Namco Bandai(PS3)
poradźcie, które starsze części na PS2 warto łykać, a może wszystkie są dobre?
R_88
Ja łykam wszystkie gry, które dosały 9 i 10 w moim ukochanym magazynie cool.gif . I jeszcze się nie zawiodłem smile.gif .
Mikes
jakaś dobra gra z mechami? co polecacie?
White
Najnowszą część Armored Core, jeśli lubisz kombinować z tysiącami elementów zbroi i uzbrojenia.
Front Mission, jeśli preferujesz rozgrywkę opartą na strategii i taktyce, a nie szybkich palcach.
Coati
hmmm wlasnie sie tak zastanawiam czy na ps2 jest... gra fpp w ktorej mozna grzac do wrogow z 2 gunów za pomocą 2 spustow [np: L1 i R1] cos jak w halo 2... jest?
White
Jest, na pewno. Tylko nie pamiętam jaka...
Batman
QUOTE(Coati @ 26 11 2006, 11:57) *

hmmm wlasnie sie tak zastanawiam czy na ps2 jest... gra fpp w ktorej mozna grzac do wrogow z 2 gunów za pomocą 2 spustow [np: L1 i R1] cos jak w halo 2... jest?

Red Faction 2 daje taka mozliwosc, o ile dobrze pamietam Time Splitters 3 chyba tez. Jest jeszcze pare takich gier w ktorej mozna proawdzic niezalezny ogien z dwoch broni, nie pamietam na ta chwile jakie to sa tytuly.
ogicool
QUOTE(Batman @ 26 11 2006, 18:30) *

QUOTE(Coati @ 26 11 2006, 11:57) *

Red Faction 2 daje taka mozliwosc, o ile dobrze pamietam Time Splitters 3 chyba tez. Jest jeszcze pare takich gier w ktorej mozna proawdzic niezalezny ogien z dwoch broni, nie pamietam na ta chwile jakie to sa tytuly.

mi sie kojarzy jeszcze Serious Sam i XIII(tu raczej nie ,,pogrzejesz":')
ale nie mam pewności czy dobrze pamietam xD

najlepiej mi sie kojarzy ,,grzanie "na 2 giwerach w Time Splitters 2 z pukawkami z tłumikiem
na hard smile.gif
Coati
hmmm ja jakos Splittersow nietrawie, jakies to takie zbyt plastikowo-cukierkowe, a i humor mi jakos nieprzypasowal [moze dlatego ze gralem na NGC tongue.gif]
ogicool
QUOTE(Coati @ 27 11 2006, 15:53) *

hmmm ja jakos Splittersow nietrawie, jakies to takie zbyt plastikowo-cukierkowe, a i humor mi jakos nieprzypasowal [moze dlatego ze gralem na NGC tongue.gif]

no to żałuj man, NGC ch.j!:)

pzdr-TS2 the best, TS3 lipa!
consoleboy
QUOTE(Coati @ 27 11 2006, 17:53) *

QUOTE(ogicool @ 27 11 2006, 18:01) *

QUOTE(Coati @ 27 11 2006, 15:53) *

no to żałuj man, NGC ch.j!:)

pzdr-TS2 the best, TS3 lipa!

O ile mi sie wydaje coati ze jak grałeś u mnie w timesplitters 3 to mowiłes co innego na temat humoru w timesplitters 3 ( wogółe zachowujesz się dwolicowo) a co do drugiej wypowiedzi TS3 ma przynajmniej jakaś fabułe bo to co jest w TS2 moge tylko przemilczec.....Konkluzja. TS2 i TS3 sa super ale trójka bardziej przypadła do gustu mi i moim kolega grajacych ze mna w multi.... co wy macie do TS3?? Ja bym sie juz predzej czepiał TS2 ze wzgledu na dośc tak jak na dzisiejsze czasy srednia grafike ( 4 lata na karku) ale WTF co się wam nie podoba w TS3?? Jak to mawiał harry Tiper jest Groovie i tyle.....
Coati
niepowiedzialbym... owszem ts jest smieszny ale czytaj ze zrozumieniem... HUMOR MI NIEPRZYPASOWAL i na dluzsza mete mialbym go dosc...

ekhm... -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Konkluzja
consoleboy
Co zbyt zawansone slownictwo?? Nigdzie nie dostrzegasz konkluzji?? Oj to jakos kiepsko widze twoja mature za roczysko z polaka.. a HUMOR MI NIEPRZYPASOWAL = w 85% sprowadza sie do tego ze poprostu jest do d*py i sam czytaj z zrozumieniem...pisz jasniej mniej wodolenstwa wiecej konkretow
Yoshu
Panowie, dajcie sobie na wstrzymanie -_-''

A żeby nie było offtopu - co sądzicie o Twisted Metal: Black? Wcześniejsze części na szaraka rządziły, a jak jest z tą? Opłaca się wydac na nią kasę?
Coati
srednia ocen chyba mowi sama za siebie 88%, a i dobrze by bylo gdybys mial z kim grac. mnie sie takie gry nudza gdy gram w pojedynke

//edit

czesc posta usunieta z powodu mozliwego rozpoczecia flame'u xD
ogicool
multi w TS3 jest może i lepsze, ja tu nie poczułam klimatu poprzednich części
a tego mi zbrakło(ot:tak naprawdę to miałam przed oczami Duke;Manhattan Project,
który nie pardzo mi podpasował)
TS2 - miód, juz początkowa Syberia jest kozacka i cudowna, skradanki fpyte, hakerka w Tokio tez ładnie zarządziła, mafijne porachunki, POSTACIE-na 10! duzo by mozna
chłopaki ja po prostu jestem fangerl TS@2!

choć rzeczywiście trochę przegięłam,bo nie ma tam gonitwy i naparzania poprzez L <-> R(czy coś tak)
pzdr
Aramil
QUOTE(Aramil @ 21 11 2006, 22:22) *

Mam pytanie do ludzi co grali , Disgaea: Hour of Darkness czy Disgaea 2: Cursed Memories ?tongue.gif Recenzje są tak różne że to troche śmieszne smile.gif Na ign inne na gamespocie inne.

Nikt nie grał?: P
Coati
takie gierki sa dla maniakow... i potrzeba duuuzo czasu na nie. Na screenach gry [obie] wygladaja tak samo ale cz.2 lepiej wyglada w ruchu niz jedynka smile.gif tyle moge powiedziec o tej grze bo w rpg i do tego turowe to gram okazjonalnie
estel
Disgae2 mam na plytkach, ale jeszcze nie zdarzylem sprawdzic. Ogolnie 2 jest bardziej rozbudowana niz jedynka i to przesadzilo o wyborze gry. Z kolei, z tego co mi wiadomo, jedynka miala lepszy/smieszniejszy klimacik.

Ja bym bral 2.

Co do RPG, to sprawdzcie cos z serii Shin Megai Tensei. Mordercza jest.
Co do mechow to absolutnym numerem jeden dla mnie jest Zone of the Enders: 2nd Runner (1 to gniot). Armored Core nie oblookalem w sumie, takze nie mam porownania.

@Coati, consoleboy
Znacie sie w realu? Zalatwcie to w realu, pogadajcie sobie. Bo widze, ze jeden z was ma kompleks drugiego i chce pokazac "co to nie on".

@consoleboy
Nie chce nic mowic, ale twoj poziom wypowiedzi jest kosmicznie zalosny ;\
Coati
my tak zawsze, to normalne smile.gif

a i potwierdzam ze ZOE2 to prawdziwy nr 1... chociaz moze zniechecic poziomem trudnosci [mimo wszystko polecam najpierw grac na easy]
amarok
Szkoda, że tak wiele jest świetnych tytułów, których nawet nie tknąłem (i pewnie w ogóle nie tknę), ale tak to jest, kiedy kupuje się niemal wyłącznie gry w "platynie" i to raz na 2 - 3 miesiące.
MatMax
PILNE !

Need For Speed: Underground 2 czy Need for SPeed Most Wanted ??

PILNE !
Coati
ja mam wiekszy sentyment do nfs u2
miedzy innymi dlatego, że:
a) jest wiecej mozliwosci tuningu optycznego jak i osiągów + "dokladne" ustawienia przelozen i innych drobnostek
b) lepszy klimat moim skromnym zdaniem:)
c) chyba troche mniej chrupie
d) ladniejsze miasto
e) lepszy sound track
f) brak policji [to jest plus] ktora mimo początkowej "fajności" w MW zaczyna frustrowac
g) niech ktos jeszcze sie wypowie
MatMax
Hmmm... czyli raczej chyba wezme U2... a jak jeszcze z grą na 2 jest ? Gdzie to lepiej zrobine... jakieś różnice są ?
consoleboy
Estel nie fikaj sobie smarkaczu bo zalatwie tobie dozywotniego bana na forum i skonczy sie dzień dziecka i nie wpierdalaj nosa w nieswoje sprawy.... a wracajac do tematu to ja wole MW ale z tego co widziałem to wyglada kapkę biednie na GC i PS2....
Adasko
Bully czy może Pro Evolution Soccer 6? Zdaje sobie sprawę z tego że to dziwne pytanie, ponieważ oba gatunki diametralnie się od siebie różnią, ale oczekuje odpowiedzi.
consoleboy
hm... stawiam na Bullego ze wzgledu na pewnien powiew świeżości ze strony Rockstar ,nie żebym miał coś do flagowej serii Konami ale PES zaczyna sie juz robic zdeczka nudny...
Coati
ja jako antyfan pilki kopanej polecam pes'a jesli nie grales w wczesniejsze wersje :>
bully to takie 'gietea' przeniesione do szkoly... owszem fajne, ale nie wybitne, do pogrania jesli nie ma nic innego lepszego.
consoleboy
QUOTE(Coati @ 1 12 2006, 18:40) *

ja jako antyfan pilki kopanej polecam pes'a jesli nie grales w wczesniejsze wersje :>
bully to takie 'gietea' przeniesione do szkoly... owszem fajne, ale nie wybitne, do pogrania jesli nie ma nic innego lepszego.

Jak jestes antyfanem piłki kopanej to zagraj sobie w Fife street 2 a co do Bullego...no masz racje gra broni sie konwencja i otoczka w której sie rozgrywa ale trza pochwalic programistow że sie chociaż staraja ruszyc cos w temacie, a co do reszty scareface, Just cause....Pozostawie to bez komentarza. Gry fajne ale na co mi kolejny zubożały klon GTA??
White
Ja bym w ogóle kupił inną grę, bo jestem zarówno anty-piłkonożnowy i anty-rockstarowy. Jedno jest pewne, jeżeli grałeś w poprzednie edycje PES'a, logiczne jest że "GTA w szkole" wydaje się bardziej trafnym wyborem.
Adasko
Wiem że niedawno, zadałem pytanie, ale chce zadac jeszcze raz. Bo jeszcze nie jestem wszystkiego pewien. 9 grudnia chce sobie kupic gierkę na PlayStation2 i nie wiem jaką. Czy możecie mi coś poradzic? Gatunki jakie lubię to zabjianki, przygodówki i platformówki. Proszę, doradźcie mi coś!?
Cena jest obojętna.
wozek
QUOTE(Adasko @ 1 12 2006, 20:24) *

Wiem że niedawno, zadałem pytanie, ale chce zadac jeszcze raz. Bo jeszcze nie jestem wszystkiego pewien. 9 grudnia chce sobie kupic gierkę na PlayStation2 i nie wiem jaką. Czy możecie mi coś poradzic? Gatunki jakie lubię to zabjianki, przygodówki i platformówki. Proszę, doradźcie mi coś!?

canis canem edit
scarface

jezeli nie zalezy ci na nowosciach to atakuj dmc3, sly'e, jaki etc.

Tytek
Oplaca sie wymienic Onimusha 3 (z mojej strony) na Lodrs of the Rings: TTA?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.