Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Coati
e tam... chlodna to raczej nie byly tylko nie mialem veny/ochoty by w to grac. a i jakos pierwsze lokacje w tej grze nieprzemawialy w moich oczach na kozysc re4... a teraz po dluzszym graniu... hmmm trzeba przyznac: jedna z lepszych gier na ps2... no ngc tez smile.gif

ps, sorry wszystkim za wielki offtop tongue.gif
link.mk
QUOTE(White @ 6 01 2007, 12:46) *

WRC4 lub WRC: Rally Evolved, to IMO najlepsze gry rajdowe na PS2. Przy pierwszej pobawi się znacznie dłużej (więcej i dłuższe trasy), druga ma trochę lepszą grafikę, dużo smaczków, więcej samochodów i bardziej wysmakowany model jazdy, niestety tras jest o połowę mniej niż w WRC4. Wybór należy do niego.

Dzięki tongue.gif. A móżecie mi jeszcze podać tytuły jakiś bardziej arcade'owych tytułów. Poza Flatoutem który jest wypaśny i Butnoutami tongue.gif. Chodzi mi poprostu o dużo funu:P. Pozdro.
wiki1993
Jeśli lubisz arcade to atakuj śmiało serię Need for Speed.
Emet
Z serii NFS na PS2 polecam szczególnie Hot Pursuit 2. Może jest to najstarsza część na PS2, ale paradoksalnie wcale nie wyglądająca gorzej niż jej następcy (nie licząc modeli aut). Poza tym chodząca płynniej i najważniejsze.. IMO sprawiająca najwięcej nieskrępowanej radości z gry (to przy HP2 spędziłem przy PS2 najwięcej czasu, licząc tylko NFSy oczywiście).
Jeśli widziałeś/grałeś w wersję na inną platformę niż PS2 to nie zrażaj się wink.gif to całkiem inna gra. Wersja na PS2 jest IMO nieporównywalnie lepsza.
Ps. Jakbyś się zdecydował na HP2 to jest jeszcze jeen szkopuł wink.gif Jest on trudno dostępny tongue.gif
White
Outrun to IMO wicekról arcade'owych wyścigów (królem jest Burnout ;]).
Dante
ShOX też jest chyba dośc dobry jako arcade racer
Coati
a future racery?? tez sa fajne:) polecam WipeOut'a Fusion.
link.mk
No właśnie mam Wipeout Fusion ale jakoś nie mogę się przekonać. Taki hmm dziwny troche tongue.gif. Nie moge się w tych trybach połapać itd. Moglibyście mi to jakoś troszeczkę omówić?? tongue.gif
Sztajniec
Co byście wybrali z tych gier? Ponieważ mogę sobie wziąść jedną ale nie jestem pewien, którą... najciekawsze z tych wydaje mi się MGS 3 i DCM , ale po kolei:
-MGS 3
-DMC
-Tekken 5
-Burnout Revenge
-God of War
-Ratchet & Clank 3
estel
DMC i GoW jest krotkie.
MGS3 mi nie podeszlo.
T5 jest fajny, ale SC3 lepszy.
B:R nuudnyyy
R&C3 nie gralem.

Ja bym bral GoWa ^^
banny
QUOTE(link.mk @ 7 01 2007, 16:59) *

No właśnie mam Wipeout Fusion ale jakoś nie mogę się przekonać. Taki hmm dziwny troche tongue.gif. Nie moge się w tych trybach połapać itd. Moglibyście mi to jakoś troszeczkę omówić?? tongue.gif

czego tu nie rozumiec?

Lague-> zaliczasz kolejno turnieje, co pare turniei masz chalange- walczysz z chłopkiem 1 vs 1, jak wygrasz dochdozi do Twojej ekipy
Za kase z wyscigow ulepszasz se fury itp
proste c'nie ?

KOMODO
QUOTE(Sztajniec @ 7 01 2007, 21:09) *

Co byście wybrali z tych gier? Ponieważ mogę sobie wziąść jedną ale nie jestem pewien, którą... najciekawsze z tych wydaje mi się MGS 3 i DCM , ale po kolei:
-MGS 3
-DCM
-Tekken 5
-Burnout Revenge
-God of War
-Ratchet & Clank 3

Naturalnie ze MGS3. Jak znasz angielski to bedzie dla Ciebie jedna z najlepszych gier w jakie zagrales.
Zwyrodnialec
QUOTE(KOMODO @ 8 01 2007, 23:37) *

QUOTE(Sztajniec @ 7 01 2007, 21:09) *

-MGS 3
-DCM
-Tekken 5
-Burnout Revenge
-God of War
-Ratchet & Clank 3

Naturalnie ze MGS3. Jak znasz angielski to bedzie dla Ciebie jedna z najlepszych gier w jakie zagrales.

Wybieraj DMC. Rozwałka niesamowita, w dodatku grafa nawet dzisiaj robi dobre wrażenie, oprawa audio to majstersztyk. smile.gif
Sztajniec
Dzięki wszystkim, zdecydowałem, że jeśli znajdę jakąś ciekawą ofertę to kupię najpierw MGS 3 (ma ktoś na sprzedaż?) wink.gif
Grabol
wybierz DMC albo GoW - zabawa w pyte

MGS3 jak najbardziej tylko... troche ryzyko nie wszystkim podchodzi - malo intensywna rozgrywka
wiki1993
QUOTE(Sztajniec @ 9 01 2007, 10:36) *

Dzięki wszystkim, zdecydowałem, że jeśli znajdę jakąś ciekawą ofertę to kupię najpierw MGS 3 (ma ktoś na sprzedaż?) wink.gif

Ja mam MGS3 na sprzedaż, ale "zwykłą" a nie Subsistance. Jesteś chętny? Cena, hmm, 40-45zł, ale możemy ponegocjowaćbiggrin.gif
Hubi.
Jk myslicie? Oplaca sie dac Gran Turismo 4 w zamian za Wipeout Fusion? Wipeout na PSX'a bardzo mi sie podobal, ale nie wiem czy miseoplaca taki deal.
banny
oplaca sie napewno- W:F jest w sumie unikatem, ciezko zdobyc ta gierke smile.gif
Jesli Ci podobal sie W na psx, to smiało łykaj: nie zawiedziesz sie smile.gif
Coati
W:F - dla niedoswiadczonego gracza moze byc frustrujące, ale podzielam zndanie B@nny'ego - "łykaj: nie zawiedziesz sie" smile.gif
White
Ale za GT4...? smile.gif No nie wiem.
banny
przecież GT 4 platinum nowka 5 dych -_-'
Junkhead
QUOTE(B@nny @ 10 01 2007, 21:53) *

przecież GT 4 platinum nowka 5 dych -_-'

Już nie mówiąc, że na allegro to można kupić za "grosze". Bierz Wipeouta i tyle.
estel
Juz nie mowiac ze GT4 to crap ;p
raven_raven
Czy Marc Eco Getting Up jest warte polecenia? Czy Killzone jest dobrą grą? Która jest lepsza do pogrania?
estel
w Killzone nie gralem, ale Marc Eco jest bardzo fajny. Wprawdzie po pewnym czasie zaczyna nudzic (gralem na kompie) to jednak spedzilem przy nim duzo czasu. Zdecydowanie tytul w moim mniemaniu godny uwagi.
Zwyrodnialec
QUOTE(kapec112 @ 11 01 2007, 20:33) *

Czy Marc Eco Getting Up jest warte polecenia? Czy Killzone jest dobrą grą? Która jest lepsza do pogrania?

Wybieraj Marc Eco.
banny
dzizas, ludzie bez takich pytan ;]
Sa to 2 rozne gry
o marcku sie nie wypowiem ,nie gralem, ale za to killzone jak na sowja cene jest dobra gierka- jesli lubisz fps na ps2 wink.gif
Coati
killzone omijac szerokim lukiem!! gra jest nudna i jest w niej ZERO jakby to napisac... utozsamiania sie z bohaterem biggrin.gif fabula tez jest niskich lotow...

a w marcka niegralem tongue.gif
banny
QUOTE(Coati @ 11 01 2007, 22:35) *

gra jest nudna

No ok, nuda czasem zawieje, ale da sie przezyc
killzone ma dobry multi ,szkoda tlyko ze na 14 botow mapy sa troche za duze ;]

i jest w niej ZERO jakby to napisac... utozsamiania sie z bohaterem biggrin.gif fabula tez jest niskich lotow...

A po co to w fpp ? tongue.gif
Coati
QUOTE(B@nny @ 12 01 2007, 10:12) *

i jest w niej ZERO jakby to napisac... utozsamiania sie z bohaterem biggrin.gif fabula tez jest niskich lotow...

A po co to w fpp ? tongue.gif

bo ja potrzebuje tego w wiekszosci gier z rozbudowana fabułą... to mnie motywuje do jej [gry] przejscia.
banny
No fabula jako taka jest-> inwazja helghastow, misje zwiazane z ratownaiem, odbijaniem, zdobywaniem roznych celow i postaci
Taki fps standard ;]

Dobra koniec offtopu tongue.gif
Homie
Co wybrać: ??
-Guitar hero
-EyeToy
-Singstar
Coati
gh z gitara:)
White
Co wybrać: ??
-Guitar hero
-EyeToy
-Singstar

A wolisz śpiewać, grać na gitarze czy tańczyć? -_-'
Bartezoo
GH+gitara!!!! takie combo rlzuje maxa GH jest najlepszą grą muzyczną ale tylko z gitarą bo na padzie to już nie ta sam gra eye toy szybko się nudzi a w singstar'a trzeba mieć z kim grać.Bierz GH!
tobik
A którego Eye toya byście polecali najbardziej?
banny
2

ale ogolnie eje toj to syf ;[
raven_raven
Pisałem tak bo mam ograniczony budżet i możliwość kupna gry(z małą pomocą cioci, teraz do niej jadę) i chciałem się dowiedzieć co lepiej wybrać, a neta nie mam multi mam w... głębokim poważaniu. Więc chyba Marc Eco, jeśli będzie. A FPS-y też lubię.

Czy w GT3 znajdę coś ciekawego czego nie ma w GT4? Interesuje mnie np. Arcade, któryw 4 nie istnieje. A że może znajdę używkę za 3-5 ojro, więc się zastanawiam...
okens
Potrzebna mi dobra rada w zwiazku z...

Godnym polecenia tytulem traktujacym o grze w tenisa( ale nie Virtua Tenis1 bo 2 jak wiem na ps2 sie nie ukazala) mile widziana bylaby realistyka gry
Ew czy warto nabyway evrybody golf?
banny
QUOTE(kapec112 @ 12 01 2007, 20:30) *

Czy w GT3 znajdę coś ciekawego czego nie ma w GT4? Interesuje mnie np. Arcade, któryw 4 nie istnieje.

kup jesli jestes kolekcjonerem, albo wyrwiesz za 5 zł ;]
GT3 nie ma nic lepszego niz jego nastepca

I nie mow mi ze nie istnieje arcade w gt4, no chyba ze masz na mysli
poziom trudnosci ;]
raven_raven
Nic się w nim nie odkrywa ani nie wygrywa.
banny
wygrywa sie kazdy wyscig.teoretycznie ;p
A odkrywasz i wygrywasz (fury) w trybie gt
Tytek
KZ jdnemu sie spodoba, drugiemu nie. Mi sie cholernie podobal smile.gif Podobnie jak multi.

A co sadzicie o Kingdom Hearts? Warte polecenia?
banny
Hmmm

Mam ta gierke z miech, ale powiem Ci, ze grałem moze 1 h
[głownie brat szpila] No ale nie o tym, z tego co podpatrzyłem,
gra jest bardzo słabo rozbudowana jak na rpg (albo byl to poczatek gry, choc watpie- 13 h na liczniku), a cały system rozgrywki, dla mnie jest słaby
Lock down, attack, czasem z fire czy blizaga walimy, heal, attack, attack
Zdecydowanie nie to...
Czasem ejszcze elementy platformowe sa wkurzajace
Ogolnei musialbym w to 'troche' pograc, ale jak na razie nie za bardzo polecałbym Ci ta gierke
Jeszcze zalezy jakie masz gusta, bo ja nie przepadam za klimatem disnejowym tongue.gif (choc milo bylo zobaczyc ryj squalla czy aeris smile.gif)
Suavek
Kingdom Hearts jest bardziej połączeniem platformówki i hack'n'slasha + przygodówka niż standardowym jRPG. Rozgrywka ponoć jest bardzo monotonna. Osobiście nie grałem, przedstawiam tylko informacje wydobyte z recenzji itp.
banny
QUOTE(Suavek @ 14 01 2007, 18:45) *

Kingdom Hearts jest bardziej połączeniem platformówki i hack'n'slasha + przygodówka niż standardowym jRPG. Rozgrywka ponoć jest bardzo monotonna. Osobiście nie grałem, przedstawiam tylko informacje wydobyte z recenzji itp.

o to to
zabraklo tego slowka w moim poprzednim poscie

Kazuma-san
Kingdom Hearts nie polecam. Po paru godzinach robi sie straszne nudne i monotonne. A jezeli nie lubisz disneya to wogle nie tykaj bo licencja to najmocniejszy argument gry.
Coati
ja gralem w druga część i po 3h wymiękłem [gra poprostu nie dla mnie] - skasowalem save'y z mc biggrin.gif

argumenty te co wyzej.

btw. widzial ktos w tej grze jak Roxas [nie wiem jak sie 'to' pisze] je cokolwiek innego jak lody?? xD
dasha
QUOTE(Tytek @ 13 01 2007, 23:44) *

KZ jdnemu sie spodoba, drugiemu nie. Mi sie cholernie podobal smile.gif Podobnie jak multi.

A co sadzicie o Kingdom Hearts? Warte polecenia?

A ja się nie zgodzę z przedmówcami. Kingdom Hearts jest sympatyczne, klimatyczne i fajnie się szuka skarbów. Jest sporo kombinowania, walki nie są nudne jak w niektórych jrpg'ach taktycznych i nie są męczące, ale myśleć trzeba. Często trzeba wracać do poprzednich światów, aby odkryć nowe sekrety poprzednio niedostępne. Można sobie rozbudowywać statek kosmiczny:) Aż chce się grać, aby zobaczyć z kim dalej się spotkamy.
Na pewno lepsza zabawa niż w wielu innych rpg'ach.
Tytek
Moh Frontline czy Rising Sun?
I jak ma sie sprawa z multiplayerem?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.