Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Coati
QUOTE(LIPA @ 27 01 2007, 12:45) *

Opłaca się sprzedać Pes 6 i kupić Okami ? Dużo czasu zajmuje przejście gry ? Jaki jest poziom ?

oplaca sie. czas gry to okolo 50h. poziom trudnosci... sredni.
Hubi.
Ale pytanie czy oplaca Ci sie sprzedawac PES'a 6? Ja np. w PES'a 5 gram od premiery az do dzis i zapewne bede grac az zdobede PES'a 6.
raven_raven
Isntieje jakaś gra w stylu Morrowinda na PS2? Chodzi mi o RPG z otwartym światem, wolnością wyboru questów, dosyć ładną grafiką. Miło by było jakby to NIE był jRPG.

Jaką grę polecacie za ok. 100 zł. Ale nie z Allegro tylko ze sklepu(Empik). Mogą być 2 za 50 zł, lub jedna za 80 i 50, nie wiem, max do 150 zł. Po prostu chce sobie kupić kolejnego must have'a.

Mam GTA SA, T5, FFX, KK, GoW, PES5, Fifa 07 i GT4. Nie wiem czy Killzone to dobry wybór? Do tego jeszcze może Ratchet 1, 2 albo 3...

Lubię wszystkie gatunki, jakby co...
Kazuma-san
QUOTE(raven_raven @ 27 01 2007, 15:43) *

Isntieje jakaś gra w stylu Morrowinda na PS2? Chodzi mi o RPG z otwartym światem, wolnością wyboru questów, dosyć ładną grafiką. Miło by było jakby to NIE był jRPG.

Jaką grę polecacie za ok. 100 zł. Ale nie z Allegro tylko ze sklepu(Empik). Mogą być 2 za 50 zł, lub jedna za 80 i 50, nie wiem, max do 150 zł. Po prostu chce sobie kupić kolejnego must have'a.

Mam GTA SA, T5, FFX, KK, GoW, PES5, Fifa 07 i GT4. Nie wiem czy Killzone to dobry wybór? Do tego jeszcze może Ratchet 1, 2 albo 3...

Lubię wszystkie gatunki, jakby co...

Szukasz must have'a? Okami, niepowtarzalna, cudowna i w okazyjnej cenie. Bierz
banny
znajdz mi okami za 100 zł -_-'
White
Hej!
Pytanie z innej beczki. Jestem wielkim fanem serii Command and Conquer. Wiele wieczorów spędziłem nad Red Alert Retaletion jeszcze na PSXa. Czy jest jakaś część tej wypasionej giery na PS2? Jest jakiś Red Alert 3?

Podobnie rzecz ma sie jeśli chodzi o Harvest Moona. Jest coś oprócz Save the Homeland?

Dzieki za pomoc!

Pozdrawiam!

Co do Red Alerta- nie wiem, ale nie słyszałem żeby wyszła jakaś część na PS2. Żałuję, bo sam zagrywałem się w jedynkę na PSX'a.

A z Harvest Moon, jest jeszcze na PS2 HM: A Wonderful Life i jest to pełnoprawny HM, bez głupkowatej fabuły, najbardziej rozbudowana i wciągająca część z całej serii. Jeśli podobało Ci się HM: Back to Nature i nie masz uczulenia na punkcie niestałego framerate'u i długich loadingów, bierz śmiało AWL.
Kazuma-san
QUOTE(B@nny @ 27 01 2007, 21:21) *

znajdz mi okami za 100 zł -_-'

Raven napisał max 150zł, prosze http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=4462
To i tak okazyjna cena jak za nową grę.
zduniacz
raven_raven - polecam Resident Evil 4, w ultimie np. jest za 89zl.
raven_raven
Ekhm, sklepy internetowe odpadają. CO lepsze Black czy Killzone? Bo widziałem promocję w Empiku że za 2 platinumy płacisz 100 zł. Może warto mieć obydwa? Doradźcie bo od możliwości boli mnie głowa. A i zależy mi nie na nowości - wolę nadrobić zaległości i kupić jakiś starszy, ale dobry i tani hit z serii Platinum.
White
Oj, najlepiej przetestuj obie gry, pooglądaj filmiki na ign i gamespot, a potem zdecyduj- nie wiadomo która Ci podejdzie. Black jest szybkie, krótkie i intensywne, Killzone- długie, bardziej spokojne i taktyczne.
Suavek
Obie za 100zł a jak poszukasz na allegro to znajdziesz Black za 50zł i Killzone za 20zł a nawet taniej...
Coati
nówke killzone dostaniesz juz za 24zl na allegro, a Blacka za okolo 50. ktora gra lepsza? moim skromnym zdaniem to Black. jest bardziej miodny, nie przynudza, w miare stale frametare i ogolnie daje wiecej radochy z grania niz przereklamowany killzone.
raven_raven
Dzięki za porady chłopaki! smile.gif
Reiko
Jakaś nie trudna gra (nie chce mi sie katowac tongue.gif). Wszystkie gatuni i fajnie by bylo jakby mi sie nie znudzila szybko smile.gif

(jak ciezko zadowolic kobiete tongue.gif)
banny
ff x
Reiko
fajne by bylo jakby to bylo nie rpg
Nie wiem dlaczego ale nie toleruje tego gatunku sad.gif(
A ff x gralam
Danilo1972
Tomb Raider Legend - łatwa, bardzo ładna i naprawdę fajna gra.
Dante
Może SSX3 jest miody poziom trudności co prawda rośnie ale i tak chce się grać.
Może jakiś Hitman-bo można go przechodzić bez oporu wystrzelac wszystko co się rusza albo się postarać i kombinować
Reiko
SSX i Tomb rider odpada - gralam
A Hitman Blood money gralam i nie przypadl mi do gustu
Moze jakas strzelanina Kilzone?
Moze jakas przygodowa
Jak nic nie zaproponujecie to nie wiem jaki jeszcze tytul spodoba mi sie sad.gif
Danilo1972
QUOTE(Reiko @ 28 01 2007, 16:56) *

SSX i Tomb rider odpada - gralam
A Hitman Blood money gralam i nie przypadl mi do gustu
Moze jakas strzelanina Kilzone?
Moze jakas przygodowa
Jak nic nie zaproponujecie to nie wiem jaki jeszcze tytul spodoba mi sie sad.gif

Może Everybody's Golf?
Reiko
O niezle ale fajnie jakbyscie podali kilka tytolow bo akurat mam wolne smile.gif
Suavek
Przygodowa - Okami, Fahrenheit
Strzelanka - TimeSplitters Future Perfect, Project Snowblind
Inne - Ace Combat 5/Zero, Metal Gear Solid 3
Reiko
Przygodowa - Okami, Fahrenheit
Inne - Ace Combat 5/Zero, Metal Gear Solid 3

mam

Strzelanka - TimeSplitters Future Perfect, Project Snowblind

cos mniej futurystycznego??
Schemat
Może seria Ratchet & Clank lub Jak & Daxter zadowoli kobietę tongue.gif
A może ICO?

QUOTE(Reiko @ 28 01 2007, 15:37) *

Medal of Honor jest mniej futursytyczny wink.gif Ale być może już grałaś, albo klimat wojenny może Ci nie odpowiadać, I don't know ;P
banny
bierz blacka i nie marudz!
W ostatecznosci medale of honory badz inne cody ;]
Reiko
Medale i CoD przeszlam

Ratchet i Jak -> jedyne starsze ktore ukonczylam
A black jest prosty? Teraz mam czas zeby sie wyluzuwoc a nie dodatkowo stresowac a o 8 misji wiele slyszalam ;P
Suavek

TimeSplitters do końca futurystyczny nie jest gdyż jak sama nazwa wskazuje mamy tam różne okresy czasowe. Do tego nie jest zbyt trudna, jest zabawna (śmieszne cut-scenki, sterowanie wypchanym kotem itp.) i ma świetny multiplayer (zarówno z botami jak i znajomymi można się nieźle bawić). Jak dla mnie bomba ;>.
banny
QUOTE(Reiko @ 28 01 2007, 16:01) *

Medale i CoD przeszlam

Ratchet i Jak -> jedyne starsze ktore ukonczylam
A black jest prosty? Teraz mam czas zeby sie wyluzuwoc a nie dodatkowo stresowac a o 8 misji wiele slyszalam ;P

graj na izi
Dante
Może Outrun Coast 2 Coast- jest całkiem przyjemny i samo"przejście " go nie jest trudne

Nba street 3 jest bardzo fajnie można dużó grać i nie jest za trudno

The Suffering wspominam pozytywnie no i jakims wyzwaniem specjalnie nie było.
Jakuza
Reiko : Oblookaj Cold Winter fajny i przyjemny fps - nie za trudny, no i nie za drogi wink.gif
Coati
QUOTE(Jakuza @ 28 01 2007, 18:33) *

Reiko : Oblookaj Cold Winter fajny i przyjemny fps - nie za trudny, no i nie za drogi wink.gif

taa nie za drogi... lol znajdz mi cold wintera za mniej niz 100zl... a na allegro wogole nie ma...
banny
Reiko i tak na piratach jedzie, c'nie? ;]
Reiko
a skad wiesz??
a jakas popie.rdolka
White
Wyluzować? Kobieta? Odpowiedź jest prosta: Harvest Moon: A Wonderful Life lub Back to Nature.

Ale jeśli grasz na piratach, to niech Cię piekło... ;P
Coati
a widzial ktos cold fear'a na zakazanym rynku [internet] - jak tak, to prosze na PW ^^
Zwyrodnialec
QUOTE(Coati @ 28 01 2007, 19:07) *

a widzial ktos cold fear'a na zakazanym rynku [internet] - jak tak, to prosze na PW ^^

Ja mam Cold Fear'a w stanie idealnym na wymianę. biggrin.gif
banny
QUOTE(Reiko @ 28 01 2007, 15:37) *

Przygodowa - Okami

mam

Chyba ze jedziesz na ntsc ;]
Reiko
Wyluzować? Kobieta? Odpowiedź jest prosta: Harvest Moon: A Wonderful Life lub Back to Nature.

Ale jeśli grasz na piratach, to niech Cię piekło... ;P

W miare mozliwosci kupuje orginaly ale nie jest to za czesto i jak gra jest dobra
Schemat
Trylogię Prince Of Persia także polecam happy.gif o ile Pani już w to nie grała wacko.gif wink.gif
Reiko
Gralam ale tylko 1 czesci byly fajne (dosowe)
link.mk
Heh jeżeli chodzi o te "dosowe", to to wcalnie były takie fajne gry wink.gif. Ludzie poprostu się zachwycali niebywałą wręcz w tamtych czasach animacją i grafiką i właśnie głównie temu ta gra zawdzięcza swój sukcesz:)

A "nowa trylogia" jest mega na wypasie:P.Mi osobiście się najbardziej podoba Warrior Within. Mega ścieżka dźwiękowa. No i Progressive Scan biggrin.gif
White
Heh jeżeli chodzi o te "dosowe", to to wcalnie były takie fajne gry . Ludzie poprostu się zachwycali niebywałą wręcz w tamtych czasach animacją i grafiką i właśnie głównie temu ta gra zawdzięcza swój sukcesz:)

Ee tam, ta gra do dziś zabija IMO grywalnością i klimatem. Sama grafika nie wystarczy smile.gif

W ogóle czegoś nie rozumiem- myślałem że ten temat powstał dla ludzi którzy zastanawiają się na co warto wydać swoje oszczędności- jaki dylemat mają piraci, skoro mogą sobie zagrać we wszystko prawie za darmo? o_O
Sialala
limity neo wink.gif
Reiko
teraz to akurat mam kase na orginal to nie bede piratow wypalac
Dante
Pomysł z Harvestem jest dobry ale prywatnie postarąłbym się skombinować tego z PSX i grać w niego na PS2.

Prywatnie bardzo poleciłbym Ratcheta 2 albo 3 nawte jak grałaś w którąś z części to i tak warto bo bardzo przyjemnie spędza sie przy tej serii czas tylko np taki Gladiator wydał mi się króciutki
Jakuza
QUOTE(Coati @ 28 01 2007, 17:22) *

QUOTE(Jakuza @ 28 01 2007, 18:33) *

taa nie za drogi... lol znajdz mi cold wintera za mniej niz 100zl... a na allegro wogole nie ma...

lol...na allegro ostatnio poszedł za 40zł, pozatym jeszcze do niedawna w Ultimie można było tą grę kupić za 39.90zł tongue.gif Więc niewiem skąd ci się wzieła cena powyżej 100zł tongue.gif
Tytek
Co wybrac: Looney Tunes: Back in Action czy The Lord of the Rings The Two Towers?

Ten drugi ma chyba nizlego multiplayera. Jesli ktos moze, prosilbym rowniez o jakies plusy i minusy obu tytulow.
Coati
ja bym bral LOTR return of the king. ze wzgledu na multi i gra chyba jest po polsku:)
Tytek
Tyle, ze ja nie mam do wyboru powrotu krola smile.gif
Coati
to odpusc sobire obie gry smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.