Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
wozek
QUOTE(Roki @ 19 11 2005, 23:30) *

Ehhh... i po co ja czytalem nowy numer PE sad.gif

W poniedzialek chcialem juz kupowac SSX On Tour, a teraz znowu mam dylemat: SSX On Tour czy Resident Evil 4 question.gif
Szczerze przyznam ze jedyny moj kontakt z ta seria to moze pol godziny grania u kumpla jeszcze w jakas czesc na PSX.
Co wybrac question.gif

Bierz w ciemno SSx OT . Sam pogrywam od 2 dni i gra miazdży smile.gif A rezydent z tego co slyszalem troche lipawy jest ... jezeli Cie nie nie przekonaly poprzednie czesci to nie sięgaj . Jezeli lubisz cos w stylu RE to polecalbym hm ... z nowosci to SotC ( chyba kiepskie porownanie ale nic mi nie przychodzi do glowy tongue.gif ) . PLus takze dla SSX za to , ze nadchodzi czas zimowy i milo będzie smigac na desce kiedy za oknem snieg i mróz .
konstant
QUOTE(wozek @ 19 11 2005, 21:42) *

QUOTE(Roki @ 19 11 2005, 23:30) *

Ehhh... i po co ja czytalem nowy numer PE sad.gif

W poniedzialek chcialem juz kupowac SSX On Tour, a teraz znowu mam dylemat: SSX On Tour czy Resident Evil 4 question.gif
Szczerze przyznam ze jedyny moj kontakt z ta seria to moze pol godziny grania u kumpla jeszcze w jakas czesc na PSX.
Co wybrac question.gif

Bierz w ciemno SSx OT . Sam pogrywam od 2 dni i gra miazdży smile.gif A rezydent z tego co slyszalem troche lipawy jest ... jezeli Cie nie nie przekonaly poprzednie czesci to nie sięgaj . Jezeli lubisz cos w stylu RE to polecalbym hm ... z nowosci to SotC ( chyba kiepskie porownanie ale nic mi nie przychodzi do glowy tongue.gif ) .

RE4 lipawy?
Buhahahaha, obecnie RE4 to najlepsza gra na PS2, a SSX OT to typowy kotlecik.
Nie ma co sie zastanawiac, RE4 to przynajmniej dwie klasy wyzej niz SSX.

PLus takze dla SSX za to , ze nadchodzi czas zimowy i milo będzie smigac na desce kiedy za oknem snieg i mróz .

No faktycznie, plus jak sk.urwysyn!
Roki
Jak ktos sledzi temat, to przypominam ze mam juz SSX3, a w Residenta wogole to gralem jedynie za czasow na PSXa i to jeszcze u kolegi kilka lat temu exclaim.gif Ogladalem screeny, filmiki czytalem recki i zapowiada sie super.
Sarge
Skoro masz SSX3, bierz czwartego Residenta. Obie gry są kozackie, ale skoro masz już poprzednią część SSX, to chyba lepiej zainwestować w coś odmiennego? Takie jest moje zdanie...

Tym bardziej, że to "coś odmiennego" zasługuje na najwyższe noty biggrin.gif
RvN^
Ja Ci zdecydowanie polecam Resa. Sam mam obie, RE4 miażdzy każdą grą. To też mój pierwszy kontakt z serią (taki solidniejszy), ale muszę przyznać, że gra wciąga nieziemsko. Nie gram za dużo, ale ta odsłona RE zawładnęła mną całkowicie, nie myślę o niczym innym, tylko o tym jak rozklepać kolejną lokację smile.gif Niesamowity fun czerpie się z rozkładania szpili na czynniki pierwsze. A nawet w fabułę - pozornie głupawą się w czułem. No i plus za Adę... tongue.gif

A na snowboardzie to wolę jeździć w świecie realnym smile.gif SSX OT jest niezły, ale to odgrzewany kotlet. Łykaj w ciemno RE, jak to ktoś mawia niczym "młody pelikan" ;]

Pzdr.
Roki
Ok, i tak zrobie icon_wink.gif
Cerb
Potrzebna mi strona lub jakis spis gier na PS2 ktore do tej pory wyszly. Chce zakupic kilkanascie tytulow ale nie wszystkie moge sobie przypomniec.
Danilo1972
QUOTE(Cerb @ 21 11 2005, 03:19) *

Potrzebna mi strona lub jakis spis gier na PS2 ktore do tej pory wyszly. Chce zakupic kilkanascie tytulow ale nie wszystkie moge sobie przypomniec.

Szukaj na Gamespocie - tam jest chyba wszystko.
www.gamespot.com
Mikes
ja polecam www.gamerankings.com
zobaczysz tam spis NAJLEPSZYCH gier tongue.gif
P.S Battlefield czy SOCOM 3?
kamil_1911
Osobiście polecam Battlefield
PS. Jaką gre polecilibyście mi do 170 zł? (najnowsze)
Barreg
Większośc najnowszych gier mozna dostac w tej cenie (allegro) a gry EA nawet w MM sa za 169zl. Ja ci polecam RE4.
Mikes
ekhm, Burnout Revenge za 110zł
(patrz moja syganturka:P)
Cryo
Chciałbym zarekomendować najbardziej niedocenianą serię gier od najbardziej niedocenianego wydawcy gier. Mowa o firmie śp. Cryo i jej wspaniałym Atlantis( 1- 3). Szczególnie podobała mi się pierwsza część tej wspaniałej serii przygodówek, która pomimo licznych niedoróbek podbiła moje serce niepowtarzalnym klimatem, wspaniałą muzyką oraz wciągającą fabułą. Jednak ze względu na wiek gry mogę polecić jedynie trzecią- najmniej wciągającą część serii, która jednak niewiele odbiega od geniusza pierwszych dwóch części gier. Geniusza niedocenionego przez rzeszę recenzentów. W ogóle polecam większość gier tej nieistniejącej już firmy. Szkoda, że pod koniec swojego żywota Cryo sypnęło crapami co stało się główną przyczyną zgonu tej firmy. death2.gif
Cryo
Miałem podobny dylemat, aczkolwiek granie na moim kompie w GTA:SA byłoby niemożliwe ze względu na specyfikację mojego sprzętu. Pozostało zatem nabyć tą grę na PS2. Jednak wahałem się między GTA a GT4. Sprawdziłem obie gry u kolegi. GT4 to chłam. Przynajmniej moim zdaniem, chociaż lubię wyścigi.

QUOTE(kamil_1911 @ 19 11 2005, 15:28) *

Jaką grę byście mi bardziej polecali: Gran Tourismo 4 czy GTA San Andreas (lubie wyścigi, ale nie super realistyczne, a San Andreas mam na kompie)?

wybieraj GTA!
Krychuone
drogi łukaszku wez nie pi***ol takich głupot ze GT4 to chłam bo az sie tego czytac nie da, wiesz jezeli nie umiesz w cos grac to nie okłamuj innych ze ta gra jest daremna biggrin.gif
jak koles ma SA na kompie to po co ma kupywac drugi raz to samo skoro moze kupic GT i czerpać radość z grania której ty nie jestes w stanie uświadczyc smile.gif
Solidny (pan)
kamil_1911 wspomniał, że nie lubi super realistycznych wyścigów.
Krychuone
no i GT nie jest super realistyczne
Aem
Nieeee GT to futurystyczny racer wink.gif
kamil_1911
A Gran Turismo Concept za 50 zł (narazie na tyle stać mnie) się opłaca?
Gawlick
Jak będziesz w to grał... Ja osobiście proponowałbym uzbieranie jeszcze ok. 45-55 zyla i kupienie czwórki....
Danilo1972
QUOTE(kamil_1911 @ 25 11 2005, 16:19) *

Wyluzuj się z tym tytułem - ja dostałem go jako gratis do innej gry.
Warty jest conajwyżej 20-30zł.
Za 50zł masz tyle dobrych gier, że nie warto zawracać sobie głowy dodatkiem na 2-3 godziny grania.
barth
Jak dla mnei bez chwili zastanowienia powinieneś wziąć God'a, skończyłem go jakiś tydzień temu i jest (pipi)iasty, dużo lepszy od pokręcnego i krótkiego Spartan'a, pozatym ze trzy razy myślałem, że to już koniec gry, a tu niespodzianka, grałem dalej wink.gif , to jest przyjemny fakt.
Sarge
QUOTE(kamil_1911 @ 25 11 2005, 14:19) *

Już lepiej na Allegro za 30zł kupić GT3 closedeyes.gif ...
Mucia
Zapragnąłem kupić na PS2 jakąś koszykówkę. Która jest najlepsza i możecie polecić?
Danilo1972
QUOTE(Mucia @ 25 11 2005, 21:08) *

Zapragnąłem kupić na PS2 jakąś koszykówkę. Która jest najlepsza i możecie polecić?

Z symulacji - NBA 2K...

Z arcade seria NBA Street
MatMax
Szybke pytanko: God of War czy Devil May Cry 3 ??
Yap
QUOTE(MatMax @ 25 11 2005, 23:38) *

Szybke pytanko: God of War czy Devil May Cry 3 ??

Niestety obie wink.gif . Jeśli jednak wybór jest dla Ciebie trudny to Najpierw God of War, a potem za grosze Devil'a.
MatMax
Podobna cena tej i tej na allegro. Wybra?em Devila smile.gif
Sarge
No, Devil starczy ci raczej na dłużej wink.gif
Mikes
Na gram.pl można kupić King Kong za 119zł
Opłaca się? Gra jest długa? Na ile starcza?
Grałem w demko baardzo mi się podobało ale wolę się upewnić wink.gif
Saunter
Z tego co czytałem to gra pęka w 7-8 godzin, więc długa nie jest. ALe ponoć dobra, masz ochotę - łykaj.
are91
QUOTE(Mikes @ 21 11 2005, 17:20) *

ja polecam www.gamerankings.com
zobaczysz tam spis NAJLEPSZYCH gier tongue.gif
P.S Battlefield czy SOCOM 3?

SOCOM, Battlefield jest lepszy na kompie, i jeśli nie masz odpowiedniego sprzętu, to Socom jest lepszy. Fajne zespołowe akcje itp. Oczywiście obie gry są świetne do on-line, jeśli chcesz grać single to weź inne tytuły. Jeżeli oczekujesz realizmu, to zawiedziesz się na B2 sad.gif , na dodatek na konsolach jest ponoć mniej realistyczny sad.gif sad.gif . Z botami jest jeszcze jako tako, ale z żywymi "ludziami"... Zasuwają, przyjmują serię na klate, biegną dalej... Jeszcze tylko odbijanie się od ściany i z "realistycznego" pola walki zrobił by się Unreal dry.gif . Fajnym motywem jest "przenikalność" pojazdów. Możesz np. wrzucić C4 DO ŚRODKA wozu opancerzonego i delektować się aktywacją ładunku, i rozerewaniem maszyny na strzępy cool.gif Podobnie jest z helikopterami, do takiego Blackhawka można strzelić rakietą tak by przeleciała przez ładownie i wyleciała drugą stroną... Mistrzowskie motywy. Pojazdy to największa zaleta tej gry. Jeśli Battlefield to tylko na PC.

P.S. Tak na marginesie to polecam Operation: Flashpoint, świetna giera, realistyczna, i mimo że grafika nie najlepsza (stara po prostu) to gameplay świetny! Tym bardziej że gra jest dodawana do pewnej komputerowej gazetki biggrin.gif
Typowy
Mam dylemat co wybrać :

- True Crime: New York City na gamespot ja słabo ocenili ale mimo to po filmikach wiadac ze jest konkret moze ktoś grał ?

- Need for Speed Most Wanted jest lepsza od U2 ? chodzi mi o klimat i tuning ?

- Burnout Revenge konkret czy moze lepsza trujka ?

Pozdrawiam !
Wolak10
Jeśli grałeś w poprzednie części tych tytułów to tylko True Crime ,NFS to syf zawsze był na NFS 3 skończyła sie świetność serii ,a Burnout jesłi nie grałes w 3 to łykaj jak pelikan ja .
Danilo1972
QUOTE(Typowy @ 28 11 2005, 22:35) *

Mam dylemat co wybrać :

- True Crime: New York City na gamespot ja słabo ocenili ale mimo to po filmikach wiadac ze jest konkret moze ktoś grał ?

Pozdrawiam !

Jeśli masz kasę bierz Burnouta 3 i 4 - naprawdę masa grania i w dodatku każda część ma swoje smaczki.
Grałem w obie części i obie podobały mi się bardzo.
Mikes
Danilo na racjr bierz B3 albo 4
(jak chcesz to ci 4 mogę sprzedac(patrz moja sygnaturka)
rock lee
QUOTE(Kapi123 @ 10 09 2005, 11:18) *

QUOTE(Arcadio @ 9 09 2005, 13:03)
No też się zastanawiałem na RoR ale teraz kasy nie mam bo wpakowałem się w kilka nieplanowanych zakupów.

Enyłej - co byście wybrali z tej listy?

SSX On Tour
RE4
PES5
Burnout 4
*

PES5

ja bym wybrał residenta gierka wymiata
juggler
QUOTE(Arcadio @ 9 09 2005, 13:03)

Enyłej - co byście wybrali z tej listy?

SSX On Tour
RE4
PES5
Burnout 4

z tych tytułów wziąłbym RE4, ma ogromne pokłady miodu + dawno mnie tak gra nie wessała do tego stopnia że zapomniałem która jest godzina ( a była 5am ) , tłuczenie wieśniaków nigdy się nie nudzi happy.gif potężna grywalność , wysokie replayability , tej pozycji nie wolno ominąć
Lipa
Co byście kupili za ok. 100 zł ?? The Warriors ?? Opłaca się ? Chętnie kupiłbym od kogoś King Konga ... Może ma ktoś jakąś dobrą grę do 100 zł ? smile.gif
nuke`
The Warriors całkiem fajna gra, a jeżeli chcesz się wyżyć to polecam - 99 zł masz nówke a po 60 widziałem używane

W king konga niestety nie grałem, ale z tego co słyszałem to jest króciutka, co nie znaczy oczywiscie że się nie opłaca albo że nie jest "fajna"
Lipa
Gdzie używane The Warriors za 60 zł ?! Biorę z miejsca jak ktoś ma smile.gif
Guts
QUOTE(Typowy @ 28 11 2005, 20:35) *

Mam dylemat co wybrać :

Pozdrawiam !

Bierz Burnout Revenge i nie gadaj smile.gif NFS;MW wyglada tak sobie na PS2 i B4 zjada go na sniadanie.
Co do TC;NYC to szkoda kasy zaczekaj az gierka bedzie w cenie 90 zeta i wtedy atakuj badz bierz pierwsza czesc, ktora wymiata (i na dodatek jest tania).
Lipa
King Kong, czy The Warriors. Podajcie argumenty.
Wolak10
Koing Kong jest krótki bazuje na tych samych akcjach co film ,nie ma żądnycj watków których nie było w filmie ,ale ma za to sporo bonusów ,nie ma multi .The Warriors jest grą superancką z możliwościa przechodzenia gry w trybie kooperacji ,jest dłuższa sporoo od Konga ,ciekawsza i ogólnie jest od niego lepsza i starcza na dłużej ,grafikę tylko ma nieciekawą (Kong zjada na sniadanie taka grafę ).
Reno
mam zamiar kupić Dragon Quest 8 ale nic o nim nie wiem oprócz tego,że zebrał (pipi) oceny na serwisach internetowych...A w gazetkach konsolowych jescze nie widziałem choćby malej zapowiedzi...Może już ktoś ma...??
Lipa
Ok. Mam Warriorsów smile.gif A teraz pytanie ... Singstar 80, czy PES 5 hyh.gif Mam już Fifę 2006 ... Pośpiewać chętnie bym pośpiewał. Śmiesznie by było ... Co się lepiej opłaca ?

PS. A może Fahrenhaite ? hyh.gif
Solidny (pan)
Fifa Ci się podoba - odłuż narazie PES.

Pośpiewać? Też chciałem się pobawić, ale bez kolegów to lipa. Dobra zabawa jest dopiero we czwórkę smile.gif.

Jeśli kręcą Cię kryminały... a później Matrix ninja.gif... to możesz łykać. Jak dla mnie najlepsza po MGS3 przygodówka tego roku.
BlackDragon
QUOTE(Kapi123 @ 26 09 2005, 19:25) *

co byście wybrali na moim miejscu:
Burnout Revenge
Devil May Cry 3
Metal Gear Solid 3
Gran Turismo 4
Need for Speed: Most Wanted

Kapi bierz na ślepo NFS MW:kat:. Giera wymiata a według mnie jest lepsza od bournout 4 (czy jakoś tak, neiwiem jak sie to pisze). Pisze tak bo sam ją mam ale na pieca. Jak właczyłem bournouta 4 to mnie zwaliło z krzesła, a jak właczyłem NFS MW to mnie w ściane wbiło. I jak lubisz realistyke to bierz GT 4
Saunter
Pominąłeś najlepszą grę z tych podanych - MGS3, polecam baaaardzo!!
Sandking
QUOTE(LIPA @ 8 12 2005, 21:03) *

Ok. Mam Warriorsów smile.gif A teraz pytanie ... Singstar 80, czy PES 5 hyh.gif Mam już Fifę 2006 ... Pośpiewać chętnie bym pośpiewał. Śmiesznie by było ... Co się lepiej opłaca ?

PS. A może Fahrenhaite ? hyh.gif

Jeśli masz już Fifę to bierz Singstara, świetna sprawa, zwłaszcza gdy zaprosisz paru znajomych. Człowiek szybko przyswaja sobie jak śpiewać, co robić. Ja sobie kupiłem miesiąc temu Singstara Popword i codziennie śpiewam z bratem lub z rodzicami laugh.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.