Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Grzehoo
CYTAT(Stachu @ 21 03 2007, 21:26) *
po co marnowac kase na te wrc? kupiłem za 5 zł i i tak załuje

za 5 zł miałbym 2 piwa

Stasiu, Ty się lepiej tego piwa napij i takich bzdur nie pisz.
raven_raven
No nie powiem, WRC: RE(grałem) nie jest złe, ale przy B:R za 40 zł za dużych szans nie miał wink.gif.
estel
Galerians Ash. Gra zebrala niskie noty (bardzo niskie), ale zapowiada sie fajnie. Zabawa z dragami, zdolnosci parapsychologiczne and so on. Ktos gral or sth? ;]

Edit: SSX On Tour, SSX3 czy SSX Tricky?
Wyjebo
SSX3 - najlepsza część serii ; Galerians nie jest taki zły
estel
Czy ktos jeszcze moglby sie wypowiedziec? ;]
Stachu
ssx 3
banny
ssx 3
Mikes
ssx 3

<dobra, ja to roziwnę. Po prostu debeściak, otwarta przestrzeń mega grywalnosc i tony miodu. bierz w ciemno>
Dante
CYTAT(estel @ 22 03 2007, 23:29) *
Galerians Ash. Gra zebrala niskie noty (bardzo niskie), ale zapowiada sie fajnie. Zabawa z dragami, zdolnosci parapsychologiczne and so on. Ktos gral or sth? ;]

Edit: SSX On Tour, SSX3 czy SSX Tricky?

SSX3 to najlepsza część całej serii. Najlepsza muzyka klimat plus te opcje freee roaming i pierwszy zjazd z samego szczytu.
Grzehoo
Dokładnie, SSX:OT nieco przycina i ma nawet trochę słabszą grafikę (za to OST moim zdaniem nieco lepszy - grają starsze zespoły - Motorhead, Iron Maiden itp.)

SSX3 - gra piękna, mega miodna i grywalna, wciąga nieziemsko i pewnie teraz jest bardzo tania (ponad dwa lata temu kupiłem tę grę za 70 zł). Przejście całej gry i zaliczenie wszystkiego na złoto zajmie Ci masę czasu, a zdobycie wszystkich platyn jest tak trudne, że aż niemal niemożliwe ;]. Emanuje z niej przyjemny, zimowy klimacik (nawet w menusach) - in plus oczywiście, polecam.
Sialala
CYTAT(Reiko @ 17 03 2007, 01:39) *
B:Dominator GoW 2 czy test drive unlimited? (prawdopodobnie odpowiedzi beda: winner_first_h4h.gif GoW 2 winner_second_h4h.gif Dominator winner_third_h4h.gif test drive ale i tak prosze o wypowiedzi i argumenty!!!)

skoro juz kradniesz to chyba bez roznicy?
argument?
bo GOW2 to w sklepach jeszcze nigdzie w tej czesci swiata nie ma.
to jest temat "co kupic" a nie "co ukrasc".
Coati
CYTAT(Sialala @ 26 03 2007, 16:12) *
CYTAT(Reiko @ 17 03 2007, 01:39) *
B:Dominator GoW 2 czy test drive unlimited? (prawdopodobnie odpowiedzi beda: winner_first_h4h.gif GoW 2 winner_second_h4h.gif Dominator winner_third_h4h.gif test drive ale i tak prosze o wypowiedzi i argumenty!!!)

skoro juz kradniesz to chyba bez roznicy?
argument?
bo GOW2 to w sklepach jeszcze nigdzie w tej czesci swiata nie ma.
to jest temat "co kupic" a nie "co ukrasc".

to jest temat "co wybrac"... btw. zawsze mozna kupic gre z za oceanu, co za problem?
Destoyer
Teraz ja mam pytanie DMC1 czy DMC 3!Pomórzcie!!! arrow2.gif
banny
Zacznij od DMC1, klasyka plejstejszona.
To byla moja pierwsza gra na ta konsole, i nie zaluje, poprostu ta moc i klimat bijacy z ekranu Cie zniszczy biggrin.gif
A trojka mimmo ulepszen wszytskiego nie jest tak dobra jak pierwowzor ;-)
Coati
bo DMC1, to byl w zamysłach tworcow horror:)
Destoyer
ok thx ludzie wink.gif
Colio
Ja tam bym DMC3 łykał pierw, zwłaszcza, że to prequel. Nie ma co się przebijać przez dosyć starą gierkę, skoro za parę dyszek można łyknąć absolutnego gwałciciela kory mózgowej ;] Pomęczyć się, przeżuć, nacieszyć się ile wlezie prequelem, o wiele bardziej zaawansowanym graficznie, urozmaiconym, a potem, jeśli będziesz miał ochotę na więcej, sprawdzić 'właściwą' historię. Takie jest moje zdanie, wybór należy oczywiście do Ciebie.
Sialala
CYTAT(Colio @ 27 03 2007, 19:58) *
Pomęczyć się, przeżuć, nacieszyć się ile wlezie prequelem, o wiele bardziej zaawansowanym graficznie, urozmaiconym, a potem, jeśli będziesz miał ochotę na więcej, sprawdzić 'właściwą' historię.

ja bym poparl w calej rozciaglosci.
DMC1 moze obecnie odrzucic - trojka wciagnie na pewno (jesli utrafi w gust, bo te sa rozne) chocby wlasnie oprawa A/V i bardziej przystepnym IMO systemem walki. a jak bedziesz chcial jeszcze - jedynka Cie zmasakruje.
zajman
A ja mam takie pytanko mianowicie szukam jakiegoś fpp na czarnulke z trybem cooperative co byśmy sobie z kumplem razem mogli przejść(grać w fpp na split screenie deathmatch to mi nie widzi się tongue.gifP) jak naprzykład xboxowe haloo.
Kwapi
A ja mam do wydania jakieś 100zł i nie mam pojęcia jaką grę kupic.Mam R&C 2 i zastanawiam sie nad R&C 3. Czy się nie zawiodę? Może jakaś inna fajna gierka?Czas mam do 4 kwietnia.Wszelkie propozycje będą rozpatrzone smile.gif
Dante
zajman666:
Time Splitters ma co opa, do samego grania w tym trybie 3 chyba będzie najlepsza bo jest najlepsza fabularnie

Kwapi:
jA TROCHE ZAWIODłEM S się na 3 bo brakowało mi pewnych elementów z 2 ale i tak gierka jest bardzo dobra.
raven_raven
Jak masz 100 zeta to masz ze 100 albo więcej możliwości. Masz tu moje typy:

Burnout Revenge, Gran Turismo 4, Tekken 5, Jak, WRC, jakieś F1, jakiś Need for Speed, cała masa innych. Podaj może jakiś gatunek?
Kwapi
Kaska zmalała do 80 zł a jeśli chodzi o gatunek to myśle że może jakaś platformówko-rozpierducha. Jak 3 czy R&C3? Burnouta,Tekkena mam więc zastanawiam się nad p/w grami.Troche pustynny klimat Jak 3 mnie zraził jak zobaczyłem w Empiku wyścigi na jakiś kangurach. Klimacik R&C mi bardziej pasuje ale niektórzy mówią że Jak jest lepszy. Więc jak?
zolwik777
Co do J&D i R&C. To grałem tylko w 3 części tych gier i jak dla mnie to R&C dostali w dupe, przynajmniej tak mocno jak brudasy dostają od drechów. Jak jest świetny, a tych wyścigów na tych jaszczurach to o ile pamiętam za dużo nie ma. Misje są bardzo różnorodne. Ja bym brał bez zastanawiania.
Linek
ICO, czy SotC? Pytanie raczej polega na tym... co pierwsze? Czy można zacząć od SotC, nie ma bezpośrednich powiązań?

Drugie pytanie:

Który wrestling, oraz jaką grę na 2 polecacie (najlepiej coop)? Jakikolwiek gatunek - ważne, żeby się dobrze grało wink.gif

@Kwapi - w Jak3 bardzo dużo się jeździ pojazdami - ja raczej wolę klasyczne platformówki typu Crash, dlatego też mi się osobiście nie spodobała. Jeśli nie przeszkadza Ci dużo strzelania i jeżdżenia, to bierz wink.gif Zależy po prostu, czego oczekujesz od platformówki.
kotlet_schabowy
Kwapi : bierz Ratchet and Clank 3 i już. Jeżeli jesteś tuż po skończeniu "dwójki", to na pewno masz to specyficzne uczucie niedosytu i chcesz więcej, ja przynajmniej tak miałem smile.gif. Jednak ja zrobiłem sobie dwuroczny odstęp między drugą a trzecią częścią i zaowocowało to słabą zajawką na "trójkę" na początku grania w nią. Jednak już po dwóch etapach wczułem się w stary, dobry klimat serii i dałem się "wciągnąć" aż uzyskałem sto procent. Gra miażdży, dla mnie zaraz po pierwszej części najlepsza w serii, szczególnie klimatycznie, pod względem humoru ("dwójka" w obu tych kwestiach raczej słabo wypada) i z nowościami w gameplay'u (szczególnie komiksy z Qwarkiem). Zresztą Ratchet and Clank 3 kupisz za 49 zł, to zostanie Ci jeszcze na inną gierkę, a jak nie to szybko dozbierasz.
Senshi
CYTAT(Linek @ 31 03 2007, 23:11) *
ICO, czy SotC? Pytanie raczej polega na tym... co pierwsze? Czy można zacząć od SotC, nie ma bezpośrednich powiązań?

Drugie pytanie:

Który wrestling, oraz jaką grę na 2 polecacie (najlepiej coop)? Jakikolwiek gatunek - ważne, żeby się dobrze grało wink.gif

@Kwapi - w Jak3 bardzo dużo się jeździ pojazdami - ja raczej wolę klasyczne platformówki typu Crash, dlatego też mi się osobiście nie spodobała. Jeśli nie przeszkadza Ci dużo strzelania i jeżdżenia, to bierz wink.gif Zależy po prostu, czego oczekujesz od platformówki.

Nie ma powiazan ale ja bym bral ICO.
Wrestling najnowszy Smackdown a gra na 2 to PES ;]
Colio
CYTAT(Linek @ 31 03 2007, 23:11) *

Spokojnie możesz zacząć od Shadow of the Colossus. Tyle że ICO można teraz łyknąć bardzo tanio. Na Twoim miejscu skusiłbym się na obie gry, klimat urwie Ci łeb, wszystko będzie pełniejsze i potężniejsze. Ale tak jak mówię, jeśli jesteś napalony na kolosy to możesz spokojnie SotC przejść pierwsze, raczej wiele z gry nie 'stracisz'.
Wojtq
Za niedługo imieniny, więc zaczynam zastanawiać się jaką by sobie tutaj grę sprawić otrzymaną kaskę biggrin.gif Raczej pewnikiem wezmę RE4, ale możliwe że zostanie mi jeszcze kasy na jeden tytuł. Chciałbym wreszcie dorwać się do któregoś MGS'a. I teraz mam dylemat. MGS2 czy MGS3 na początek? Wolałbym chronologicznie, ale wiele dobrego nasłuchałem się o "trójce" i ciekawi mnie bardziej. Chyba, że teraz MGS2, a jak stanieje to Subsistance? Czy ta kamera w Snake Eater jest tak wkurzająca jak się słyszy? I czy przez nią warto inwestować w dużo droższego Subsistance?
White
IMO lepiej poczekać na Subsistence, nie chodzi tylko o kamerę- tryb online i dwa pierwsze Metal Geary to nie byle jaka gratka. Póki co zainwestuj w MGS2, to świetna gra (nie słuchaj malkonentów pokroju Hiv'a wink.gif ), dla niektórych nawet lepsza niż MGS3.
kotlet_schabowy
Spróbuję Ci odpowiedzieć wyczerpująco :

to Twój początek przygody z MGSami, więc raczej większośc osób poleci Ci skońćzyć najpierw MGS 1, i ja tak polecam. Wnioskuję, że masz PC, więc zdobądź w jakikolwiek sposób MGS 1, skończ go poznawając fabułę, a następnie bierz MGS 2 : Substance (tani i jednak o wieeele więcej grania, niż w przypadku "zwykłego" MGS 2), który kontynuuje historię MGS 1 i raczej lipnie by się wczuwało w fabułę nie znając historii z "jedynki". Następnie zainwestuj w MGS 3, jeżeli Ci się "poszczęści", to zanim skończysz dwie pierwsze części, to MGS 3 : Subsistence już stanieje. Gdybyś mógł zdobyć za maksimum 120 zł, to bierz, bo jednak trochę dodatków jest. Jednak gdybyś nie miał opcji poniżej 170 zł, to lepiej zainwestować 80 zł w MGS 3, który nie ma znowu tak przeszkadzającej kamery (mnie bardziej "boli" to, że wielu rzeczy nie obejrzy się z bliska, nie liczac FPP, a wiele obiektów jest tego wartych), online w Subsistence to opcja tylko jak masz neta w PS2, MG i MG 2 można zdobyć z innego źródła. Zresztą co do dylematu "MGS 3 czy MGS 3 : S" to radze poczytać więcej w dziale MGS na forum. Kolejność Ci podpowiedziałem.

Inna sprawa, jeżeli nie będziesz miał opcji grać chronologicznie, to bierz tylko MGS 3. T jedyna część w serii, którą w sumie możesz bez większych strat skończyć nie znając innych części.
Wojtq
Już sam nie wiem. Na trójkę chyba jednak wolałbym poczekać na Subsistance, kiedy cena już się "uspokoi" wink.gif Co do jedynki - nie mam wielkiej ochoty grać na PieCu. Czy wiele stracę zaczynając od "dwójki" ? Z pierwszej części praktycznie nie wiem nic, tylko znam kilku bohaterów z tego co zapamiętałem grając w nią jakieś...7 lat temu ? (i przyznaję się bez bicia - nie skończyłem...) biggrin.gif
KOMODO
Hmm... Zaczynajac od dwojki to tak jak zlapac pierwsza lepsza ksiazke, otworzyc gdzies na srodku i zaczac czytac w srodku jakiegos zdania:P. Nie rozumiem po co domyslac sie wszytskiego, kombinowac, wyciagac falszywe wnioski skoro mozna zwyczajnie przejsc "jedynke"? Zwlaszcza ze jedynka byla krociotka. Dwojka i trojka to gra na jakies 15 h (kazda osobno ofkoz), jedynka to na jakies 8-10 godzin zabawy. Mozna lyknac w 1-2 dni:P. Ew. od bidy mozesz przeczytac Digital Graphic Novel - komiks bazujacy na jedynce. A skoro zatsanawiasz sie nad tymi dwiema tylko - oczywiscie bierz jedynke. Nic nie stracisz. Moze rzeczywiscie nie wychwycisz zawartych w trojce nawiazan do 1 i 2, niemniej odkryjesz je pozniej, wiec az tak strasznie nie ucierpisz - poznasz po prostu historie od poczatku. Za to mozesz odniesc wrazenie ze to Big Boss jest glownym bohaterem cyklu, nie zas Solid Snake. Mimo tego samego wygladu i glosu - to rozne postacie, stad mozesz uznac Snejka za bohatera drugoplanowego:). Jak juz musiz - zaczynaj od trojki. Nie czekaj na subsistence. Nowa kamera to zadne wielkie novum, a mozliwosci gry przez neta pewnie i tak nie wykorzystasz, chyba ze masz network adaptora (tudziez PS2 slim).
White
Gadacie bzdury. MGS2 jest tak skonstruowane, żeby nawet osoby które nie grały w poprzednie części miały radochę. Może nawet większą (w odkrywaniu pewnych kruczków) niż osoby obeznane z serią. Dużo jest też retrospekcji. Zresztą po to przecież gra pyta na początku "czy grałeś w poprzednią część", no nie?

Śmiało łykaj MGS2, znajomość poprzedniej części wcale nie jest niezbędna. Poza tym, jeśli chcesz koniecznie poznać fabułę "jedynki", nie musisz w nią grać- tak się składa że na płytce z MGS2 znajdziesz kilka kilkudziesięciostronnicowych książek z wyjaśnieniem całej fabuły. Wystarczy znać j. angielski.
Wojtq
No to już wiem co będzie najpierw - MGS2. White, jeśli jest tak jak mówisz to zapoznam się z tymi książeczkami, na pytanie "czy grałeś w poprzednią część" odpowiem oczywiście "nie", a może jak będę miał ochotę to skombinuję sobie pierwszego MGS'a, bo i tak mam ochotę w to zagrać (ale właśnie nie musowo), i wszystko będzie git wink.gif A z MGS3 to będę miał tylko dylemat czy SE czy S, ale to zostawiam na inna okazję. Dzięki Wam za odpowiedzi smile.gif
White
Spoko. BTW, w tych książeczkach jest nawet więcej niż było w grze smile.gif. Jedna z nich, o ile dobrze pamiętam, ma coś ok. 200 stron O_O
adamst85
Witam

Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem ps2, wczesniej często walczyłem u znajomego lecz przeważnie w same bijatyki. Po zapoznaniu sięze stronami Gamespot lub innymi recenzjami mam parę pytań dotyczących poszczególnych tytułów na ps2:

1. Burnout 2 - czy opłaca się zakupić go (na allegro tanio chodzi) - jestem fanem arcade racerów - posiadam B3 Takedown, który bardzo mi się podoba. po obejrzeniu filmików z 2 widzę, ze ta część także trzymała poziom. Czy opłaca się inwestować jeszcze (ok 20 zł) w ten tytuł? Czy może znacie jeszcze jakieś fajne mniej znane arcade racery na ps2? Własnie kończe NFSU1.

2. Future racery - także jestem fanem tego gatunku. Posiadam Wipeouta Fusion, i dużo dobrego czytałem o no. Extreme G 3 - jakie jeszcze future racery na ps2 możecie polecić?

3. Jak mają się porty Splinter Cella na ps2? Czy zubożone pod względem grafiki lub sterowania do wersji PC? Lubię tą serię i chciałbym pograć sobie w dalsze części (od 2 w górę) przygód Sama Fishera. Czy na ps2 opłaca się inwestować w ten tytuł, czy lepiej kontynuować na PC?

4. Co wybrać? Devil May Cry 3 czy DMC 3 Special Edition i jakie róznice?

5. Dobre oceny na gamespocie zbierają takie tanie tytuły jak The Thing, King Kong czy Psi Ops - widziałem filmiki - całkiem fajnie siezapowiadaja. Spokojnie można atakowac porty tych gier na ps2?

PS. Własnie ukończyłem DMC1 i jestem zadowolony, że będe mógł nadrobić zaległości w tej serii jak i w Jaku, Ratchecie, MGS czy innych fajnych pozycjach na ps2.

Mam nadzieję, że tacy maniacy ps2 (i nie tylko) jak użytkownicy tego forum - podzielą się ze mną swoimi spostrzeżeniami.

Pozdrawiam.
Boogieman
CYTAT(adamst85 @ 3 04 2007, 14:44) *
Witam

Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem ps2, wczesniej często walczyłem u znajomego lecz przeważnie w same bijatyki. Po zapoznaniu sięze stronami Gamespot lub innymi recenzjami mam parę pytań dotyczących poszczególnych tytułów na ps2:

1. Burnout 2 - czy opłaca się zakupić go (na allegro tanio chodzi) - jestem fanem arcade racerów - posiadam B3 Takedown, który bardzo mi się podoba. po obejrzeniu filmików z 2 widzę, ze ta część także trzymała poziom. Czy opłaca się inwestować jeszcze (ok 20 zł) w ten tytuł? Czy może znacie jeszcze jakieś fajne mniej znane arcade racery na ps2? Własnie kończe NFSU1.

2. Future racery - także jestem fanem tego gatunku. Posiadam Wipeouta Fusion, i dużo dobrego czytałem o no. Extreme G 3 - jakie jeszcze future racery na ps2 możecie polecić?

3. Jak mają się porty Splinter Cella na ps2? Czy zubożone pod względem grafiki lub sterowania do wersji PC? Lubię tą serię i chciałbym pograć sobie w dalsze części (od 2 w górę) przygód Sama Fishera. Czy na ps2 opłaca się inwestować w ten tytuł, czy lepiej kontynuować na PC?

4. Co wybrać? Devil May Cry 3 czy DMC 3 Special Edition i jakie róznice?

5. Dobre oceny na gamespocie zbierają takie tanie tytuły jak The Thing, King Kong czy Psi Ops - widziałem filmiki - całkiem fajnie siezapowiadaja. Spokojnie można atakowac porty tych gier na ps2?

PS. Własnie ukończyłem DMC1 i jestem zadowolony, że będe mógł nadrobić zaległości w tej serii jak i w Jaku, Ratchecie, MGS czy innych fajnych pozycjach na ps2.

Mam nadzieję, że tacy maniacy ps2 (i nie tylko) jak użytkownicy tego forum - podzielą się ze mną swoimi spostrzeżeniami.

Pozdrawiam.

1)Jesli chodzi o Burnout 2 to tak.Gra jest zajefajna ale ja bym postawil na Revenge.Kosztuje 70 zl a i trzyma poziom
2)Nieodpowiem na to pytanie gdyz niewiem
3)Porty SC sa slabsze ale i tak pozwala sie dobrze bawic z ta gra choc jezeli widziales gre na X-box[badz na wujechanym pecku ] (szczególnie chaos theory)to bedziesz zawiedziony sad.gif
4)Devil May Cry 3 czy DMC 3 Special Edition róznia 2 sprawy.Pierwsza to grywalna postac Vergila (ale bez osobnej fabyly wszystkie lokacje zerzniete od Dantego).Druga sprawa to iz PODOBNO DMC 3 Special Edition nie umywa sie poziomem trudnosci do DMC 3
5)King Kong i Psi Ops-zajefajne tytuly a The Thing-nie gralem ogladalem tylko film i jest bardzo dobry

Batman
Adamst:

1. Jesli chodzi o B2 to wedlug mnie to jest gra ktora obowiazkowo powinnas znalezc sie na polce kazdego fana arcade racerow. Przez te lata niewiele stracila na jakosci, a IMO jest calkiem niezlym wyzwaniem

3. Jesli chodzi o serie SC to wedlug mnie mozesz ja spokojnie brac, obojetnie ktora czesc. Ja mialem mozliwosc grania w kazda czasc na mocnym PC, ale wybieralem za kazdym razem moje PS2. Czemu? Poniewaz bez duzego TV, wygodnej kanapy i pada w lapie ta gra IMO traci mocno na klimacie. A co do grafiki, to wedlug mnie jest ona we wszystkich czesciach na bardzo zadowalajacym poziomie, ale jak widze opine sa bardzo rozne.

5. Z gier, ktore wymieniles gralem tylko w Psi Ops, ktore jest calkiem niezle. Fajnie wykorzystany patent z ciskaniem roznymi rzeczami (w tym tez przeciwnikami happy.gif) telekineza i dosc wykrecony klimat. Raczej nie powinienes sie zawiesc.

raven_raven
5. Jeśli chodzi o King Konga - brać w ciemno! Bo to świetnie graficznie gra i bardzo klimatyczna, bardzo miodna zresztą biggrin.gif

Fifa Street 1 czy 2?
Boogieman
Fifa street 2 poprostu wiecej wszystkiego
Sialala
CYTAT(adamst85 @ 3 04 2007, 13:44) *
Witam

(...)

1. bierz Burnout 2 i sie nie zastanawiaj. najlepsza czesc serii - choc grafika nieco odstaje od trojki i dalszych czesci. ale miodnosc/grywalnosc najwyzsza. przy dwojce spedzilem (i spedzam) wiecej czasu niz przy wszystkich pozostalych czesciach. a niektore trasy... cud miod i orzeszki. z innych arcade racerow mozesz wbic w Ridge Racer V - najlepsze drifty w grach na PS2 i Outruna - jesli grales kiedys w starego Outruna na automatach, to ten Cie zachwyci. zacna scigalka.
2. tylko i wylacznie seria Wipeout. inne gry "z gatunku" sie nie umywaja. masteruj Wipeouta, bo w tej grze zawsze jest co poprawic a przelot na perfect i z wyeliminowaniem polowy przeciwnikow daje tyle satysfakcji, ze warto dla tego uczucia poswiecic te kilkadziesiat godzin na opanowanie gry do perfekcji. tfu - kilkaset a nie kilkadziesiat juz wink.gif
3. mnie ta seria w ogole nie rusza.
4. bierz DMC3:DA - Special Edition (przynajmniej wersja PC) w trybie hard ma poziom normala ze "zwyklego" DMC3.
5. The Thing jest swietny na poczatku, im dalej tym sredniej sie robi. na wlasna odpowiedzialnosc. Psi Ops mi nie podszedl w ogole. oczywiscie Pro Evolution Soccer masz? chytry_.gif
adamst85
Jeszcze mam pytanko - jakie wyścigi motorów są najlepsze na ps2? Którą część Moto GP opłaca się posiadać? 3 czy 4 lub może inną? Czy oprócz Moto GP są jakieś ciekawe wyścigi jednośladów na PS2? Ciekawi mnie też Wasza opinia na temat innych nietypowych racerów - ATV czy skuterów zimowych (Sled Storm) dobre to?
Emet
Ad3. Splinter Cell od trzeciej części tylko PC lub X (IMO na PS2 tylko SC1 i 2 były całkiem niezłe).

Ad4. Chcę zdementować plotki, jakoby SE był łatwiejszy od DA. Moze na PC (grałem tylko chwilę aby porównać wink.gif) ale na PS2 na pewno nie. Wiem bo przeszedłem obie wersje (choć HARD trudny nei był, ale w żadnej wersji, ale DMD to nieżły dym, szczególnie ostatnia walka), chyba że chodzi o Gold Orb, ale to nie ułatwia znacznie gry, ot poprostu "Continue". Poza tym jak się zmienia w demona doszedł fajny efekt "falującego powietrza" wokół Dantego którego w DA nie ma biggrin.gif. Więc zdecydowanie polecam SE. happy.gif
raven_raven
Sled Storm jest stare jak świat, ma brzydką grafikę, jest słabe... Nie warto.
White
CYTAT
Jeszcze mam pytanko - jakie wyścigi motorów są najlepsze na ps2? Którą część Moto GP opłaca się posiadać? 3 czy 4 lub może inną? Czy oprócz Moto GP są jakieś ciekawe wyścigi jednośladów na PS2? Ciekawi mnie też Wasza opinia na temat innych nietypowych racerów - ATV czy skuterów zimowych (Sled Storm) dobre to?

Posiadam Moto GP 4 i bawię się przy niej przednio- jeśli tylko lubisz te klimaty, to najprawdopodobniej wsiąkniesz w tą grę. Około 20 idealnie odwzorowanych torów, prawdziwi kierowcy i maszyny, śliczne replay'e, wyważony poziom trudności, niezła grafika i grywalność. Ujarzmienie maszyn klasy Moto GP, tryb symulacji i kontrolowane poślizgi dają masę satysfakcji.
O Moto GP 3 słyszałem dużo dobrego, ale trudno to gdzieś teraz dostać. Za to Moto GP4 łykniesz już za 50 PLN.

Z takich bardziej znanych jest jeszcze Tourist Trophy, ale to po prostu Gran Turismo 4 w którym samochody zamienili na motory.
Hide999
Witam
Chciałbym kupic bdb grę na PS2 do 50zł.
Może być użuwana
CO POLECACIE???
----------------------------------------------
Mogę też na allegro cos od was kupic
ale to na gg only 3861254
Zwyrodnialec
CYTAT(Hide999 @ 6 04 2007, 19:11) *
Witam
Chciałbym kupic bdb grę na PS2 do 50zł.
Może być użuwana
CO POLECACIE???
----------------------------------------------
Mogę też na allegro cos od was kupic
ale to na gg only 3861254

God Of War
Hide999
moja konsola nie czyta plyt dwuwarstwowych czyli anie gt4 ani GOW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.