Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Kalinho
Może Front Mission? Odsłona na psx'a rozwala max'ymalnie ale i ta na PS2 jest niezgorsza. Mówię o części 4 bo o 5 to można na razie pomarzyć
banny
4ka to tylko ntsc, a 3jke PAL bardzo ciezko dostać.
Polecam emulator ;>
Wyjebo
CYTAT(XM16E1 @ 18 06 2007, 15:40) *
Znacie jakąś dobrą i straszną grę na PS2 o wampirach?(dobra graficznie cool.gif )

"Vampire Night" (celowniczek), ale nie polecam bo nie jest ani straszna ani dobra graficznie (co gorsza bardzo szybko się nudzi), chociaż obok serii Blood Omen to chyba jedyna gra o wampirach.
Zwyrodnialec
Seria Legacy Of Kain...
FLooK
CYTAT(XM16E1 @ 18 06 2007, 16:40) *
Znacie jakąś dobrą i straszną grę na PS2 o wampirach?(dobra graficznie cool.gif )

O wampirach jeszcze jest Bloodrayan czy jakoś tak, ale grafą nie powala.

CYTAT(Suavek @ 18 06 2007, 17:08) *
Który Armored Core na PS2 byłby najbardziej odpowiedni dla nowicjusza serii? (czyt. nie grałem w żadną część nigdy).

EDIT:
Ewentualnie czy są jeszcze jakieś godne uwagi "symulatory" z mechami na PS2?

Front Mission 4

CYTAT(banny @ 19 06 2007, 15:44) *
4ka to tylko ntsc, a 3jke PAL bardzo ciezko dostać.
Polecam emulator ;>

Ja mam FM4 w PALu smile.gif
Suavek
CYTAT
Front Mission 4
Mam, ale to strategia turowa. Mnie chodzi o coś w klimatach symulatora, coś na wzór dawnych mech warriorów, z uzbrajaniem swego walkera/mecha itp. Wygląda na to, że na PS2 jest tylko Armored Core, dlatego też pytałem, która część będzie najbardziej odpowiednia dla amatora.

CYTAT
Ja mam FM4 w PALu
Żeś dokonał niemożliwego... (czyt. coś Ci sie popierdaczyło ;p)
Coati
CYTAT(Suavek @ 21 06 2007, 22:33) *
CYTAT
Ja mam FM4 w PALu

moze miec:) jak zassal pirata i go spatchowal na pal'a... biggrin.gif
FLooK
CYTAT(Suavek @ 21 06 2007, 22:33) *
CYTAT
Ja mam FM4 w PALu

A jednak ;]

Coati prawie trafiłeś. Tyle, że już zassałem spatchowanego.
raven_raven
Test drive unlimited czy ToCA Race driver 3?

Mam ograniczone fundusze i z racji że bardzo mnie ciągnie do nich chce je kupić, ale któraś musi być pierwsza. W przyszłości planuje dokupić do nich kierkę. Co bardziej polecacie?
Jinxters
CYTAT(raven_raven @ 23 06 2007, 12:59) *
Test drive unlimited czy ToCA Race driver 3?

Mam ograniczone fundusze i z racji że bardzo mnie ciągnie do nich chce je kupić, ale któraś musi być pierwsza. W przyszłości planuje dokupić do nich kierkę. Co bardziej polecacie?

Oczywistym faktem przy wyborze jest to,jaki rodzaj wyścigów preferujesz?? Bo myślę,że w przypadku tych dwóch tytułów każdy rozróżni gatunki...ja osobiście polecam TDU(grałem w to tylko na kompie,ale poza grafą niczym sie nie rózni),wielkośc wyspy,multum wozów,grywalność...a Toca(równiż na kompie only) bardzo szybko mi sie znudziła ...najlepiej zagraj w GT 4 jeśli nie grałeś ..a to chyba nie możliwe hehe
Emet
TDU na PS2 różni sie od PC/X360 niestety nie tylko grafiką confused.gif Ma też mniej samochodów i nie posiada róznych zadań z PC/X360. Są praktycznie tylko wyścigi. A TOCA to inny gatunek - symulacja (TDU to bardziej arcade dla ścisłości). Osobiście lepiej mi się grało w Test Drive'a. TOCA jest niby w porządku ale jakoś nie lubię w nią dłużej grać. Ostatnia TOCA jaka mi sie naprawdę podobała to TOCA 3 na PSX'a.
Tytek
Co sadzicie o WRC2? Godna polecenia?
I ktora czesc z serii WRC jest najlepsza? Tak zeby odpalic i bez skrepowania pojezdzic, dla rozluznienia?
White
Daj sobie spokój z WRC2, lepiej zafunduj sobie czwórkę lub piątkę. Już na ten temat pisałem. Decyzję musisz podjąć sam.

WRC4:
- Trasy! Długie, różnorodne, ładne, oparte na zdjęciach satelitarnych. Przede wszystkim długie: 16 rajdów, w każdym 6 OS'ów, a każdy OS długości 7-13 kilometrów- długie godziny grania, maksymalne skupienie non-stop, ekstremalne warunki. Czyli to co najbardziej kręci w rajdach.

WRC5:
-Trasy... ogólnie dobrze, ale w porównaniu z WRC4- kiepściutko. Nie dość, że o połowę mniej OS'ów (po 3 na rajd), to jeszcze skandalicznie krótkie (ok. 3-5 kilometrów każdy, najdłuższy to SS2 Monte Carlo 7 km).

Ale jest dużo rzeczy, które sprawiają że w WRC5 gra się z bananem na ustach.

Trasy, choć krótkie, może właśnie dlatego są super wypasione- jeszcze ładniejsze (choć często podobne), bardziej techniczne.
Poza tym, w WRC5 znajdziesz:
- wypadki losowe na trasach (spadające kamienie, mijanie rozwalonych samochodów itp- strasznie to podbija klimat).
- bardzo żywego pilota, reagującego na wydarzenia na trasie, często komentującego Twoją jazdę(w WRC4 jest trochę "suchy" i mało szczegółowy- łatwy w prawo, trudny w lewo...) i ogólnie masz wrażenie że jedzie z Tobą człowiek, a nie robot.
- więcej samochodów (w WRC4 mamy klasy: WRC, Extreme, S1600, w każdej po 6 aut + 3 auta specjalne, w WRC5 są: WRC, Extreme, 1600, Historic, Concept, Independent. Mistrzostwa są jednak tylko dla WRC i 1600- pozostałymi można bujać się tylko po single stage).
- dużo rajdowych smaczków (kibice wybiegający na trasę i uciekający od samochodu!), bardziej intensywny klimat i bardziej dynamiczną ścieżkę dźwiękową.
- Rally Cross, tryb tak beznadziejny, że lepiej o nim nie wspominać (kolizje...)- na szczęście nie trzeba się nim "bawić".
- Grafika jest ładniejsza, bardziej szczegółowa i plastyczna, choć olbrzymich różnic nie ma (woda jest ładniejsza, tekstury podłoża też).

Co do modelu jazdy... w WRC4 jest on arcadowy z domieszką symulacji, w WRC5 mamy możliwość wyłączenia/ włączenia wspomagaczy (kontrola trakcji, hamowania, wspomaganie kierownicy). Bez nich jest naprawdę ciężko, walka z samochodem daje ogromną satysfakcję i ogólnie jest bardziej symulacyjnie.
Podobnie z uszkodzeniami- są jeszcze bardziej realistyczne, w WRC4 nie można było zajechać auta tak, aby dalej nie pojechało- w WRC5 niechcący mi się to udało. Skrzynia biegów może np. zablokować się na trójce i nie ma co marzyć o dobrym czasie.

Odgłosy są równie dobre w obu grach, może troszkę lepsze w WRC5.
Wybór jest ciężki.

Podsumowując, gdyby połączyć trasy z WRC4 ze smaczkami, usprawnieniami, oprawą audio-wideo i modelem jazdy WRC5 oraz wywalić tryb Rally Cross, mielibyśmy idealną grę rajdową.
WRC4 oferuje długą rozgrywkę na poziomie, WRC5- o wiele krótszą, za to bardziej intensywną. Najlepiej mieć obie, ot co.
raven_raven
Jinxters, dla GT4 kupiłem PS2, więc nie ma mowy o nie zagraniu w nie.

Chyba wezmę ToCĘ, lubię wyścigi torowe i bardziej interesuje mnie symulacja, carcade mam w burnoucie biggrin.gif. Chociaż mam ochotę u(pipi)ć kumpla troszkę TDU, bo u niego na najniższych detalach gra wyciąga max 10 fps(nierzadko jest 5), chociaż on twierdzi że jego komp dałby radę to uciągnąć i wogle jest extra, tylko jest zasyfiony itd. tongue.gif.

To jeszcze takie pytanko: czy TDU na PS2 wygląda lepiej lub tak samo jak na kompie w najniższych detalach? A modele aut?

BTW: Grałem już w obydwie, chciałbym wiedzieć jak to jest na PS2 wink.gif.
Tom19
Siemka i do konkretu......jaki horror (oprócz Silent Hillów,bo grałem tongue.gif ) polecacie.Podajcie jakieś 2 gierki.Takie horrorki ,aby było troche zagadek ,klimat na ''nocke'' i ogólnie wypas.Ja z qmplami mamy akcje ,aby zapuścić siakiś za(pipi)iaszczy dreszczowiec na nocke ,przy kielichach smile.gif smile.gif Fajna sprawa....sprawdzona na Silent Hillu 2 ....trudno się odciągnąć....godzina 4.00 w nocy...Qmpel mówi: (jest moment w Więzieniu-Silent Hill 2) ...jeszcze tylko przejde tą gre i ide kimnąć się .....Albo.....Ty kuźwa ale masz kose od tego piramidojajowatego ...hehe smile.gif
Więc poradzcie co tam nalepiej zapuścić ....wiem ,że sa Forbidden Sireny,Obscure i niepamietam co tam jeszcze...nieGrałem ,więc się pytam....Który ''the best'' i żeby był bliski klimatu Silenta,a nie np:Residenta.
Coati
forbidden siren 2, albo fatal frame 1/2/3... jeszcze jest kuon ale dosyc stary:)
Jinxters
CYTAT(Tom19 @ 24 06 2007, 11:44) *
Siemka i do konkretu......jaki horror (oprócz Silent Hillów,bo grałem tongue.gif ) polecacie.Podajcie jakieś 2 gierki.Takie horrorki ,aby było troche zagadek ,klimat na ''nocke'' i ogólnie wypas.Ja z qmplami mamy akcje ,aby zapuścić siakiś za(pipi)iaszczy dreszczowiec na nocke ,przy kielichach smile.gif smile.gif Fajna sprawa....sprawdzona na Silent Hillu 2 ....trudno się odciągnąć....godzina 4.00 w nocy...Qmpel mówi: (jest moment w Więzieniu-Silent Hill 2) ...jeszcze tylko przejde tą gre i ide kimnąć się .....Albo.....Ty kuźwa ale masz kose od tego piramidojajowatego ...hehe smile.gif
Więc poradzcie co tam nalepiej zapuścić ....wiem ,że sa Forbidden Sireny,Obscure i niepamietam co tam jeszcze...nieGrałem ,więc się pytam....Który ''the best'' i żeby był bliski klimatu Silenta,a nie np:Residenta.

Według mnie najlepszym horrorem((pipi),że survival) jest RE4...jeżeli szukasz uczucia "paniki,zaszczucia" to bierz bez obaw! Silent Hill też jest świetny..tylko tam jest nieraz tak strasznie,że aż sie odechcewa grac hehe tongue.gif
Shadow of Nobody
Forbidden Siren 1/2, Fatal Frame 1/2/3, Haunting Ground, Manhunt (z naciskiem na pierwsze dwie wymienione serie)
Macieq24
od jakiej gry polecacie mi zaczac przygode z RPG? smile.gif
Shadow of Nobody
Final Fantasy X - świetna fabuła plus prosty i przyjemny gameplay
Macieq24
CYTAT(Shadow of Nobody @ 24 06 2007, 12:35) *
Final Fantasy X - świetna fabuła plus prosty i przyjemny gameplay

no wlasnie o tej grze slyszalem duzo dobrego smile.gif
a co myslisz o Dragon Quest VIII ?
Jinxters
Warto inwestować w "Canis canem Edit"(Bully)?? Kiedy jest premiera Manhunta 2?
Wojtq
CYTAT(Jinxters @ 24 06 2007, 15:04) *

Manhunt miał się ukazać 10 lipca chyba, jednak teraz to nie wiadomo nawet na 100% czy gra się w ogóle pojawi, a jeśli tak, to można się spodziewać poślizgu.
SORROW
CYTAT(Jinxters @ 24 06 2007, 15:04) *

No ,ale to są całkowicie odmienne tematycznie gry ... zależy za ile wyłapiesz CCE , ponizej 80 zeta warto dać,bo tytuł miodny (
Jinxters
Ok THX...kurde niech wydadzą Manhunta 2 bo jedynka bardzo mi się spodobała..... i jestem normalny żeby nie było he he biggrin.gif
Shadow of Nobody
CYTAT(Macieq24 @ 24 06 2007, 14:42) *
a co myslisz o Dragon Quest VIII ?

Właśnie w niego gram (końcówka gry) i śmiało moge powiedzieć że jest to jeden z lepszych Rpg na ps2, jednak to kompletnie inna para kaloszy niż Final X. Przedewszystkim DQ8 jest trudniejszy (bez przesady ofkors, problem mogą sprawić głównie bossowie), dłuższy (FFX=60h, DQ8=90h) i mniej epicki, jeżeli szukasz dobrej fabuły to niestety, ale w tym przypadku się zawiedziesz (akcja rozkręca się baaardzo powoli a postaciom brak ikry). W każdym razie nie radziłbym zaczynać przygody z Rpg od Dragon Quest'a, Final jest znacznie przystępniejszy dla żółtodziobów (sam od niego zaczynałem).
Tom19
Oki to wylukam Fatal Frame III i Forbidden Siren 2 smile.gif
Jinxters --> wiem,wiem.....Resident 4 wymiata na całego...jedna z najlepszych gierek jakie grałem (a bylo ich dużo wink.gif A co do Manhunta 2 ....to o uszy mi się odbiło,że ciężko będzie z wypuszczeniem tej gierki ,za brutalność...i mogą być opóźnienia albo wogóle nie wyjść....HEhe...chyba ,że wszędzie bedzie zakazana oprócz Polski ;P
Jinxters
Chyba bym się załamał gdyby to nie wyszło....ale to mało prawdopodobne,bo nie możliwe by Rockstar naraził sie na takie koszty(no bo zrobienie gry kosztuje,i trzeba ją sprzedać).Swoją drogą Manhunt 2 dostał taką "reklame",że myślę,że sie sprzeda jak ciepłe bułeczki
Deadeye
chce kupic sobie jakiegos wojennego fps - cos z serii moh czy cod. fps na myszce juz dawno mi sie znudzily, wiec olewalem te gry - nie mam o nich zadnego pojecia oprocz tego ze sa i innym sie podobaja wink.gif ale postanowilem sobie pograc w ktoras z nich na ps2, no i pytanie - ktora z nich jest najlepsza? szczegolnie dla kogos kto nigdy nie gral w zadna? (ale w fps na konsoli gralem i podobaja mi sie ;] )
Senshi
Polecam z jak najczystszym sercem COD3 najnowsza z polakami. Swietny klimacik i dobry fps ;] Coz moge powiedziec z COD i MOH'ow na konsole najbardziej podobala mi sie wlasnie 3 ka CoD
Deadeye
CYTAT(Senshi @ 26 06 2007, 00:11) *
Polecam z jak najczystszym sercem COD3 najnowsza z polakami. Swietny klimacik i dobry fps ;] Coz moge powiedziec z COD i MOH'ow na konsole najbardziej podobala mi sie wlasnie 3 ka CoD

heh, a ja slyszalem ze jest najbardziej wtorna ;] choc mi to i tak roznicy nie robi bo poprzednich nie znam tongue.gif ale czekam na inne opinie smile.gif
Coati

Black, Cold Winter, Half life...
Deadeye
CYTAT(Coati @ 26 06 2007, 09:38) *

Black, Cold Winter, Half life...

black przeszedlem na ps2, hl na pc. cold winter wyglada fajnie ale na razie chce pograc w cos w klimatach ww2
KOMODO
Wez Medal of Honor European Assault. Frontline i Rising Sun moga Cie odstarszyc przestazala grafika i mechanika (sciezka prosta jak w ryj strzelil). Natomiast European Assault to niemal sae wielkie bitwy w roznych czesciach swiata. Mozna sie wczuc ganiajac okopami i zdobywajac teren metr po metrze.
Senshi
CYTAT(Deadeye @ 26 06 2007, 01:42) *

heh, a ja slyszalem ze jest najbardziej wtorna ;] choc mi to i tak roznicy nie robi bo poprzednich nie znam tongue.gif ale czekam na inne opinie smile.gif

Jest jest ale jak nie grales ;]

Walki z niemcem sa zaje.biste oczywisce mam tez MoH EA. I powiem ci jedno. Jak zagralem w CoD 3 to MoH EA poszedl w odstawke na dlugo i nie bylo mi szkoda wink.gif
are91
Call of Duty 3, II WŚ, Polacy i dostępność tylko na konsolach

Jest sens kupować gry z serii Max Payne na PS2 czy lepiej na PC? Wolałbym zagrać na konsoli, ale oceny na takim Gamespot'cie są mocno niższe. Interesują mnie obie części.
Senshi
Max Payna graj na PC. Jak wiesz niektore gry sa gorsze na kosnole co doskonale pokazane bylo na przykladzie Mafii wink.gif. I swoja droga to PC nie jest taki straszny do grania smile.gif
Jinxters
CYTAT(Senshi @ 26 06 2007, 22:13) *
Max Payna graj na PC. Jak wiesz niektore gry sa gorsze na kosnole co doskonale pokazane bylo na przykladzie Mafii wink.gif. I swoja droga to PC nie jest taki straszny do grania smile.gif

Zgadzam się z tym....na Piecu w niektóre gry pyka się świetnie...a Max Payny są świetne(jedynka chyba lepsza...już nie pamiętam bo to dawno było bardzo)
TidesX
Witam. w planach mam kupno jakiegos dobrego horrorku na PS2 co poleciacie , jakies opinie , sugestie oczywiscie wylaczajac SH poniewaz te serie mam juz za soba biggrin.gif ?
Jinxters
CYTAT(TidesX @ 27 06 2007, 10:50) *
Witam. w planach mam kupno jakiegos dobrego horrorku na PS2 co poleciacie , jakies opinie , sugestie oczywiscie wylaczajac SH poniewaz te serie mam juz za soba biggrin.gif ?

Ja jak zwylke polecam Residen Evil 4...gra dla mnie(i dla wieeeelu innych) jest najlepszą na PS2(czyli jednocześnie najlepszym "horrorem").Inwestuj bez mrugnięcia okiem...grafa(nalepsza obok Gow2 i MGS3),grywalność(miód leje się strumieniami,jeszcze żadna gra oprócz Diablo 2 nie spowodowała u mnie tak mocnego efektu "chcę to przejść jeszcze raz!!"),długi czas gry(około 20 h + 10 h na bonusy),...wogóle wszystko oprócz...fabuły,która może wydawać sie troche tandetna..ale sytuacje ratują świetne scenki przerywnikowe smile.gif No więc napisze krótko...BIERZ!!!!!!!!!!!!!!!!
TidesX
Własciwie RE juz jakby nie straszy biggrin.gif ale na mysli mialem tytuły pokroju Project Zero , Haunting Ground badz Forbidden Siren , grał ktos w te tytuły , opłaca sie zabierac za nie ? biggrin.gif
Damian312

Dziwne grales w taki horror jak SH a o Residencie4 zapomniales? wtf.gif Wiec ja Ci go polecam,jak dla mnie najlepsza gra na PS2 zaraz po GOD OF WAR II ofkors,jesli chesz sie bac to zapewniam Ci ze przy tym tytule nie raz podskoczysz z fotela,a pozatym wspanialy dzwiek i grafika,klimatycznie tez jest.POLECAM!!
Shadow of Nobody

Oczywiście Re4, ale ostrzegam - ta gra nie jest ani troche straszna (trudno to nawet nazwać horrorem). Z prawdziwych dreszczowców mogę ci polecić serie Fatal Frame, Forbidden Siren oraz The Suffering.
Suavek
Resident Evil 4 to żaden horror tylko prosta strzelanka. Gra owszem, fajna, ale klimatu nie ma żadnego. A z fotela to najwyżej spadniesz powalony głupotą fabuły i wielu innych elementów.
Jeśli szukasz klimatu to tutaj go nie znajdziesz.
Damian312
Moze i z tym spadnieciem z fotela przesadzilem biggrin.gif ,ale nie gadaj ze tam klimatu nie ma...
wojti411
CYTAT(Shadow of Nobody @ 27 06 2007, 11:39) *

Oczywiście Re4, ale ostrzegam - ta gra nie jest ani troche straszna (trudno to nawet nazwać horrorem). Z prawdziwych dreszczowców mogę ci polecić serie Fatal Frame, Forbidden Siren oraz The Suffering.

seria The Suffering rzadzi twisted.gif imo jest to horror psychologiczny
TidesX
CYTAT(Damian312 @ 27 06 2007, 11:30) *
Dziwne grales w taki horror jak SH a o Residencie4 zapomniales? wtf.gif Wiec ja Ci go polecam,jak dla mnie najlepsza gra na PS2 zaraz po GOD OF WAR II ofkors,jesli chesz sie bac to zapewniam Ci ze przy tym tytule nie raz podskoczysz z fotela,a pozatym wspanialy dzwiek i grafika,klimatycznie tez jest.POLECAM!!

Oczywiscie ze gralem w RE4 jeno na i bardziej przypadły mi do gustu poprzednie czesci owej serii RE4 nie bylo mi dane ukonczyc lecz szczerze watpie zebym skakał w fotelu ze strachu.. closedeyes.gif
Damian312
no dobra dobra przyznaje sie ze przesadzilem z tym spadaniem z fotela(juz pisalem),jesli w RE4 grales,to bierz THE SUFFERING
Suavek
CYTAT
ale nie gadaj ze tam klimatu nie ma...
Ano mając za sobą grę we wszystkie Silenty i stare Residenty stwierdzam, że RE4 nie ma nic ciekawego do zaoferowania pod tym względem. Idziemy przed siebie wybijając ciągle sterty bezmózgich wieśniaków, czasem jakiegoś potworka. Lokacje są monotonne, mało urozmaicone chwilami, a fabuła to jedna wielka komedia. Próżno tu szukać także ciekawych zagadek - jeżeli już na jakąś trafimy to rozwiązujemy ją na miejscu, nie musimy się długo zastanawiać przy tym. Mnie żadna zagadka w grze nie zajęła dłużej niż parę minut, niektóre układałem niemal od razu. Skoro i klimat to i strach, ten polega tu głównie na jakichś niespodziewanych momentach, vide macki wyskakujące z głowy wieśniaka itp.

Naprawdę, o ile bardzo miło wspominam grę w SH 1-3 (4 to badziew), klimat i stałe uczucie strachu, o tyle w RE4 nic podobnego nie znalazłem. Gra jest b.dobra jako odmóżdżająca strzelanka, wymagająca większych zdolności manualnych aniżeli intelektualnych. Na pewno nie można tego stawiać obok serii SH ani innych porządnych horrorów.
TidesX
CYTAT(Suavek @ 27 06 2007, 12:03) *
CYTAT
ale nie gadaj ze tam klimatu nie ma...
Ano mając za sobą grę we wszystkie Silenty i stare Residenty stwierdzam, że RE4 nie ma nic ciekawego do zaoferowania pod tym względem. Idziemy przed siebie wybijając ciągle sterty bezmózgich wieśniaków, czasem jakiegoś potworka. Lokacje są monotonne, mało urozmaicone chwilami, a fabuła to jedna wielka komedia. Próżno tu szukać także ciekawych zagadek - jeżeli już na jakąś trafimy to rozwiązujemy ją na miejscu, nie musimy się długo zastanawiać przy tym. Mnie żadna zagadka w grze nie zajęła dłużej niż parę minut, niektóre układałem niemal od razu. Skoro i klimat to i strach, ten polega tu głównie na jakichś niespodziewanych momentach, vide macki wyskakujące z głowy wieśniaka itp.

Naprawdę, o ile bardzo miło wspominam grę w SH 1-3 (4 to badziew), klimat i stałe uczucie strachu, o tyle w RE4 nic podobnego nie znalazłem. Gra jest b.dobra jako odmóżdżająca strzelanka, wymagająca większych zdolności manualnych aniżeli intelektualnych. Na pewno nie można tego stawiać obok serii SH ani innych porządnych horrorów.

Ot , Racje masz biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.