Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Grabol
Suikoden V, Valkyrie Profile 2: Silmeria, Final Fantasy XII, którą wybrać Waszym zdaniem?
Ficuś
Wszystkie 3 tytuły dobre i dużo zalęzy od gustu.Jednakże masz gwarancję ,że przy każdym tytule spędzisz miłe chwile.
Ja bym brał Valkyrie Profile 2 po dłuższym zastanowieniu w 1 kolejności(świetna grafika,dobry system,dobra fabuła).Suikoden 5 też dobry-uważany obok części z psx za najlepszą odsłonę sagi.Final XII natomiast śsie fabułą ,ale w pozostałych aspektach jest bardzo grywalny.
Grabol
No i wszystkie trzy zamierzam sprawdzić, tylko z racji finansów zejdzie mi pewnie do Bożego Narodzenia(Zelda na NDS też jest w planach). Valkyrie pojawi się w EU we wrześniu to pewnie na starcie ze 2 setki będzie kosztować. FFXII też tyrzyma cenę. A za nowego Suikodena to trzeba raptem 120 zapłacić(PSXowy sklep) i dlatego skłaniam się właśnie w kierunku tego tytułu. Mam tylko małe obawy, że VP2 i FFXII dają trochę intensywniejszą rozgrywkę, a w Suikodena gra się archaicznie?(fabuła daje radę?) Przyznam że sprawa systemu gry jest dla mnie nie mniej ważna jak fabuła, grafikę stawiam dużo niżej, a jak wygląda w tych grach oprawa dźwiękowa? To co powiecie?
Suavek
Aktualnie dorwałem FFXII i mogę powiedzieć tyle, że grywalność jest przednia. Grafika jest bardzo ładna, szczegółowa, system walki ciekawy (ciągle mam skojarzenia z KOTOR'em), postacie nieźle dobrane (nie jest to banda cyrkowców jak w dziesiątce). Tylko fabuła jakoś nie porywa specjalnie. Jest to takie połączenie dotychczas znanych finali ze star wars i chwilami lotrem + trochę polityki. Niemniej jednak nadaje to też pewnego realizmu rozgrywce (nie ratujemy świata już od pierwszych minut gry). Jedyne co na razie mogę zarzucić dwunastce to chwilami monotonna rozgrywka (pakowanie postaci w lochach) i dziwnie dobierana siła potworów (w tej samej lokacji dwa takie same stwory mogą się tak drastycznie różnić siłą, że o zgon nie trudno).

Na razie mam 11h na liczniku i jestem grę skłonny polecić. Podobno jest też dość długa.

Mnie osobiście jakoś bardziej się podoba od cukierkowej dziesiątki.

EDIT:
A co do muzyki to jest ona b.dobra ale chwilami także monotonna. W dodatku były momenty gdy odnosiłem wrażenie, że dany utworek już gdzieś słyszałem, a przynajmniej baaaardzo podobny (motyw podczas ucieczki z lochów wypisz wymaluj Star Trek II).
Grabol
Kwestia free-roamingu w FFXII? Nie raz bywa tak, że jak można robic wszystko, to nie robi sie nic szczególnego. Np. w DQVIII złapałem się na tym, że godzinami szukałem skrzyneczek w okolicy i kombinowałem jak dostać się w niedostępne miejsca, jak wpadłem do kasyna to kilka dni tylko w bingo albo w ruletkę grałem, a kiedy mogłem juz swobodnie polować na metal slimy to z tydzień nie robiłem nic innego. Efekt był taki, że kiedy wracałem z takich wojaży do głównego wątku to: po pierwsze musiałem odświeżyć sobie historię, po drugie stać mnie było na wszystko, a po wtóre jak wyskoczył jakiś Boss to po prostu... ehh... MASAKRA! happy.gif Bawiłem się grą przednio ale w pewnym momencie raczej jako serią minigierek niż rasowym RPG. Uważam, że free-roamingowa rozgrywka w RPG to mała pułapka, jeżeli akurat fabuła nie robi większego wrażenia. Jak to wygląda w FFXII? A może gra daje tyle wyśmienitej zabawy poza głównym scenariuszem, że włąsnie ze względu na to jest wysoko ceniona. W VP2 lub Suikodenie to raczej nie ma podobnych "problemów"? Chyba wolę sprawnie poprowadzoną bardziej liniową fabułę niż poczucie totalnej wolności wyboru? Dlatego X final bardzo pozytywnie zapadł mi w pamięć! Ale...?? Jakie rady???
tomek1906
Nie chce zakładac nowego tematu wiec wale tutaj, a jest on tez zwiazany z "co mam wybrać" PS2 mam od 3dni.. tak wczesnie.. tongue.gif
Chce sobie kupic gre z serii Final Fantasy bo podobno sa swietne ale nic z tego nie czaje jest to jedna historia? tzn w kazdej nastepnej czesci jest kontynuacja poprzedniej? co to jest X-2? drugie wydadnie FF X ? Jesli ktos ma cierpliowsc to prosze zeby naskrobał cos. dziekuje.
Shadow of Nobody
CYTAT(tomek1906 @ 23 08 2007, 16:23) *
Chce sobie kupic gre z serii Final Fantasy bo podobno sa swietne ale nic z tego nie czaje jest to jedna historia? tzn w kazdej nastepnej czesci jest kontynuacja poprzedniej? co to jest X-2? drugie wydadnie FF X ? Jesli ktos ma cierpliowsc to prosze zeby naskrobał cos. dziekuje.

Każda część Final Fantasy z wyjątkiem dziesiątki (X-2 jest jej pełnoprawnym sequelem) to kompletnie inna gra z inną fabułą, nowymi postaciami i zmienionym systemem.. Jeżeli już zastanawiasz się nad zakupem którejś części to radziłbym zacząć od FFX - najbardziej przyjaznej erpegowym newbies, FFXII może okazać się zbyt wymagajacy na początek.
tomek1906
sa wersje po polsku? ja nie mam problemu z angielskim ale pytam z ciekawosci.
Shadow of Nobody
Jaaaaasne, a do kompletu z grą dodawana jest koszulka z logiem Square-Enix, autografy twórców i trzy rolki papieru toaletowego "Mola" biggrin.gif . Niestety ale erpegi na konsole z polskim tłumaczeniem można policzyć na palcach jednej dłoni...i to takiej z dwoma palcami.
Figaro
Jak mowa o RPG - który warto kupić, a może tak:?
-Który jest najbardziej wymagający, najdłuższy. Interesowałaby mnie Disgaea ( w cholerę niedostępna), Dragon Quest (ponoć diabelsko trudna) i... Valkirie Provile: Silmeria? Właśnie, czy warto w ten ostatni tytuł inwestować jeśli jest się baardzo początkującym erpegowcem (gram narazie jedynie w FFX...)
Suavek
CYTAT(Figaro @ 24 08 2007, 00:03) *
Jak mowa o RPG - który warto kupić, a może tak:? (...) Interesowałaby mnie Disgaea

Disgaea to nie RPG a strategia turowa z takowymi elementami. W dodatku cholernie trudna. Jeśli liczysz na eksplorację świata itp. to tutaj tego nie znajdziesz. Niemniej jednak gra godna uwagi (jak się rozpracuje niełatwy system).

Ja mogę śmiało polecić FFXII. Jak na razie gra mi się przyjemnie.*

* - szybkie pytanie, czy długie loadingi w tej grze są normalne czy to mi już czytnik siada? ;> Np. zdarza mi się, że przenoszę się do lokacji a przechodnie pojawiają się dopiero po chwili. O kilkusekundowych przejściach między większymi lokacjami nie wspomnę.
Dante
Z trzech wymienionych gier w moim rankingu Disgaea jest najwyżej. Jeśli chcesz naprawdę długą grę to Disgaea stwarza takie możliwości. Przedmioty którym podnosi się poziom w item world, i ogromna możliwośc nabijania poziomów. Nie jest to do końca erpeg ale i tak świetna gra. No i jezeli grałeś tylko w FFx to to może byc ciekawa odmaiana od systemu jaki tam występował.
Siwy_
Suavek - to normalne
Figaro
Jako że Disgaea jest zupełnei niedostępna i -jak już- droga, jakie polecacie gry Taktyczne w stylu Disgaea które są tylko bardziej dostępne.
Dante
Chyba cokolwiek od Nippon Ichi software
Makai Kingdom
La pucelle tactics
phantom brave
A jeśli chcesz po prostu gre w takim stylu która jest świetna to psx'owy Front Mission 3 (4 na ps2 ukazała sie chyba tylko ntsc więc trzeba by się w importa bawić).
Suikoden tactics lub Gladius tez sa warte pogrania. Dynasty Tactics tez ponoć jest niezłe ale nie udało mi się kupić więc nie mam własnego zdania.
el-shabazz
Która gra bardziej żywotna? MGS3 czy RE4
golab
re4
Figaro
re 4
el-shabazz
a jak to wygląda czasowo? Ile czasu zajmuje przejście gry za 1 razem?
Coati
cos kolo 10-15h

ja bym wybral MGS'a smile.gif ale wersje rozszerzona
Jinxters
CYTAT(el-shabazz @ 26 08 2007, 11:04) *

TYLKO re 4 !!!!!!!
Wojtq
Mi przejście głównego scenariusza zajęło jakieś 25 h, do tego misje Ady jakieś 5 h. Przyjemna gierka wink.gif Myślisz, że już kończysz, a tu jeszcze długa droga Cię czeka.
Shadow of Nobody
CYTAT(el-shabazz @ 26 08 2007, 11:04) *

Trudno powiedzieć...jako fanboj Residenta powiedziałbym że właśnie Re4, ale to nie do końca tak. Przy pierwszych kilku podejściach Mgs3 jest zdecydowanie bardziej żywotny - masa różnych stopni trudności, wiele mini-gierek, zbieranie żabek, żyłowanie najlepszej oceny - tak, z początku Mgs bardziej wciąga. Jednak z czasem, kiedy już wszystko odkryjesz prawdopodobnie nie będzie już ci się chciało wracać do tej gry, z kolei do Resa można wracać w nieskończoność.
Dante
MGS3. Resident jest zbyt monotonny jak dla mnie tylko strzelanie. Jest co prawda dośc dużo do odblokowania i można w to pograc ale dla mni mgs jest znaczni e bardziej żywotny chocby przez to że można grę przejść na różne sposoby (rambo, bez wykrycia tylko cqc).
M4c
Istnieją jakieś gry o luźnym podejściu do sportu (coś w stylu Red Card Soccer), najlepiej z obslugą multitapa?
Dante
Jakiegoś konkretnego sportu??
Nba street Ready 2 rumble
M4c
W sumie to obojętnie byle była rzeczywiście dobra, chociaż w sumie to chyba hokej mnie ciekawi najbardziej =o.
gianbuffon
prosze o szybka pomoc!
naszla mnie ochota na rpg i teraz mam dylemat. final fantasy chcialbym zostawic na koniec, a teraz przejsc jakies 2, 3 inne, swietne rpg z tym, ze nie wiem co wybrac. aktualnie posiadam ( i nie gralem): odin sphere ( gralem 5 min min i mnie za bardzo nie wciagnelo), grim grimoire, persona 3. wiec mysle, ze z tych gier na pewno wybiore persona 3. slyszalem ze bardzo dobra. kolejne, ktore mam na oku to: atelier isis 3, shaman king: power of spirit, shin megami: devil saga 2/.
jako, ze nie posiadam ostatnich 20 numerow psxexrteme moglibyscie napisac oceny jakie dostaly? i wyrazic swoja opinie? pozdro

edit: widze, ze na razie nikt nie chce pomoc tongue.gif wiec napisze cos jeszcze:
z gier, ktore wymienilem odpada grim grimoire, power of spirit i devil saga 2. wiec zostaje persona3, odin sphere i atelier isis3. czy moglibyscie napisac jakie oceny dostaly w psxextreme? ktora z nich jest najlepsza. dodam jeszcze, ze moje ulubione gry rpg to ff, disgaea i...pokemon rolleyes.gif dlatego fajnie by bylo jakbyscie napisali, ktora z tych gier jest najbardziej podobna do wymienionych, albo jak sa inne tytuly to mozecie tez podac:)
w.w.w
a ja mam pytanie jaka gre byscie polecili w ktora mozna grac w trybie cooperativ albo multi [nie chodzi mi tu o gry sportowe ani bijatyki bo to wiadomo ze kazda posiada multi]
Shadow of Nobody
Time Splitters 2/3- zarówno versus jak o co-op z najwyższej półki
JanzKijan
CYTAT(gianbuffon @ 28 08 2007, 09:51) *
prosze o szybka pomoc!
naszla mnie ochota na rpg i teraz mam dylemat. final fantasy chcialbym zostawic na koniec, a teraz przejsc jakies 2, 3 inne, swietne rpg z tym, ze nie wiem co wybrac. aktualnie posiadam ( i nie gralem): odin sphere ( gralem 5 min min i mnie za bardzo nie wciagnelo), grim grimoire, persona 3. wiec mysle, ze z tych gier na pewno wybiore persona 3. slyszalem ze bardzo dobra. kolejne, ktore mam na oku to: atelier isis 3, shaman king: power of spirit, shin megami: devil saga 2/.
jako, ze nie posiadam ostatnich 20 numerow psxexrteme moglibyscie napisac oceny jakie dostaly? i wyrazic swoja opinie? pozdro

edit: widze, ze na razie nikt nie chce pomoc tongue.gif wiec napisze cos jeszcze:
z gier, ktore wymienilem odpada grim grimoire, power of spirit i devil saga 2. wiec zostaje persona3, odin sphere i atelier isis3. czy moglibyscie napisac jakie oceny dostaly w psxextreme? ktora z nich jest najlepsza. dodam jeszcze, ze moje ulubione gry rpg to ff, disgaea i...pokemon rolleyes.gif dlatego fajnie by bylo jakbyscie napisali, ktora z tych gier jest najbardziej podobna do wymienionych, albo jak sa inne tytuly to mozecie tez podac:)

Sugerowałbym: OKAMI (zaryzykować można, że jedna z najlepszych gier w ogóle wink.gif ), a ponadto np. Dragon Quest VIII (nieco "oldschoolowy" i uproszczony ale bardzo wciągający i pełen humoru), Valkirie Profile 2 Silmeria (podobno świetny system walki i takiż klimat), Kingdom Hearts II (ciekawa fabuła ale jakby nieco "obniżone wizualia"), podobo Suikoden V i Tales of Abyss też są bardzo dobre. wink.gif
Shadow of Nobody
Polecałbym to co JanzKijan jednak z większym naciskiem na Valkyrie Profile II oraz Kingdom Hearts II (btw: Janz, co ty niby rozumiesz przez "obniżone wizualia"? Przecież KH II to jedna z najładniejszych gier na pleja2, bezsprzecznie closedeyes.gif ).
Valeq
Zastanawiam się nad kupnem Burnout 3 albo Burnout Revenge. I tu pytanie, w którą więcej ludzi gra na necie?
raven_raven
Z tego co wiem to więcej ludzi gra w B:R bo... serwery od trójki są zamknięte. Lecz - nie jestem pewien - istnieją jeszcze nieoficjalne serwery, na których można grać, ale nie dam sobie palca za to uciąć.
Hubi.
WRC 4 to dobra gra? Moze ktos polecic?
raven_raven
Z tego co wiem to najlepsza z całej serii.
Coati
CYTAT(Hubi. @ 31 08 2007, 19:49) *
WRC 4 to dobra gra? Moze ktos polecic?

white kiedys tam sie rozpisywal na temat tej gry w tym topicku plusy, minusy i takie tam smile.gif
raven_raven
Zacytuję go raz jeszcze smile.gif.

CYTAT(White)
WRC4:
- Trasy! Długie, różnorodne, ładne, oparte na zdjęciach satelitarnych. Przede wszystkim długie: 16 rajdów, w każdym 6 OS'ów, a każdy OS długości 7-13 kilometrów- długie godziny grania, maksymalne skupienie non-stop, ekstremalne warunki. Czyli to co najbardziej kręci w rajdach.

WRC5:
-Trasy... ogólnie dobrze, ale w porównaniu z WRC4- kiepściutko. Nie dość, że o połowę mniej OS'ów (po 3 na rajd), to jeszcze skandalicznie krótkie (ok. 3-5 kilometrów każdy, najdłuższy to SS2 Monte Carlo 7 km).

Ale jest dużo rzeczy, które sprawiają że w WRC5 gra się z bananem na ustach.

Trasy, choć krótkie, może właśnie dlatego są super wypasione- jeszcze ładniejsze (choć często podobne), bardziej techniczne.
Poza tym, w WRC5 znajdziesz:
- wypadki losowe na trasach (spadające kamienie, mijanie rozwalonych samochodów itp- strasznie to podbija klimat).
- bardzo żywego pilota, reagującego na wydarzenia na trasie, często komentującego Twoją jazdę(w WRC4 jest trochę "suchy" i mało szczegółowy- łatwy w prawo, trudny w lewo...) i ogólnie masz wrażenie że jedzie z Tobą człowiek, a nie robot.
- więcej samochodów (w WRC4 mamy klasy: WRC, Extreme, S1600, w każdej po 6 aut + 3 auta specjalne, w WRC5 są: WRC, Extreme, 1600, Historic, Concept, Independent. Mistrzostwa są jednak tylko dla WRC i 1600- pozostałymi można bujać się tylko po single stage).
- dużo rajdowych smaczków (kibice wybiegający na trasę i uciekający od samochodu!), bardziej intensywny klimat i bardziej dynamiczną ścieżkę dźwiękową.
- Rally Cross, tryb tak beznadziejny, że lepiej o nim nie wspominać (kolizje...)- na szczęście nie trzeba się nim "bawić".
- Grafika jest ładniejsza, bardziej szczegółowa i plastyczna, choć olbrzymich różnic nie ma (woda jest ładniejsza, tekstury podłoża też).

Co do modelu jazdy... w WRC4 jest on arcadowy z domieszką symulacji, w WRC5 mamy możliwość wyłączenia/ włączenia wspomagaczy (kontrola trakcji, hamowania, wspomaganie kierownicy). Bez nich jest naprawdę ciężko, walka z samochodem daje ogromną satysfakcję i ogólnie jest bardziej symulacyjnie.
Podobnie z uszkodzeniami- są jeszcze bardziej realistyczne, w WRC4 nie można było zajechać auta tak, aby dalej nie pojechało- w WRC5 niechcący mi się to udało. Skrzynia biegów może np. zablokować się na trójce i nie ma co marzyć o dobrym czasie.

Odgłosy są równie dobre w obu grach, może troszkę lepsze w WRC5.
Wybór jest ciężki.

Podsumowując, gdyby połączyć trasy z WRC4 ze smaczkami, usprawnieniami, oprawą audio-wideo i modelem jazdy WRC5 oraz wywalić tryb Rally Cross, mielibyśmy idealną grę rajdową.
WRC4 oferuje długą rozgrywkę na poziomie, WRC5- o wiele krótszą, za to bardziej intensywną. Najlepiej mieć obie, ot co.
Tytek
Trochę nie na temat, ale co sądzicie o grze Worms World Party na PSX'a? Dobra do multiplayera?
Shadow of Nobody
W moim mniemaniu Worms:WP to najlepsza gra w multi na Psx'a - "robaki" są niezmiesko żywotne a przy tym cholernie grywalne. Do tego dolicz przyjemną dla oka (acz bardzo skromną) oprawe graficzną, humor oraz prostote rozgrywki (możesz spokojnie zapuścić znajomym-laikom podczas imprezki) i wyjdzie ci idealny tutuł do szarpania w kilka(naście) osób.
A na przyszłość radze dokładniej przejrzeć forum - dział o Psx'ie jest zaraz obok tego z Ps2 wink.gif .
Hubi.
Tony Hawk American Wasteland czy Spider Man 2?
Paweł_PS
Hubi, to są dwie różne gry, więc jak mam Ci doradzić??? Jeśli masz jakiegoś TH lub Spider-Man'a to musisz sam zdecydować. Ale jeśli masz kórąś wersje podanych gier to kup tą, której nie masz
Hubi.
To może inaczej: co sądzicie o ww. grach?
Shadow of Nobody
Spider-Man 2: gra na jedno przejście, całkiem porządny tytuł ale nadający się tylko do wypożyczalni (chyba że jesteś mega fanem człowieka pająka i bedziesz miał na tyle samozaparcia żeby pozaliczać tone beznadziejnych bonusów).
Tony 98745 - jeżeli grałeś chociażby w Undergrounda to w AW nie masz czego szukać, typowe perfidne odcinanie kuponów.
adamst85
Witam.

Przeszedłem niedawno Psi-Ops Mindgate Conspiracy i byłem całkiem zadowolony z tego tytułu (fizyka, moce psioniczne, fabuła, bossowie - zresztą pisałem o tym w temacie "w co teraz gracie") i mam zapytanie co do baaardzo podobnej gry - Second Sight. Czytałem recenzje w N+ gdzie dostało 8- - czyli dobra gierko - do tego tanio można ją dostać na allegro (ok 20 zł). DO sedna: czy jakościowo jest ona zbliżona do Psi-Ops, czytałem, że mniej elementów strzeleniny, bardziej skupiona na wykorzystaniu mocy. Jak graficznie prezentuje się w porównaniu do Psi Ops. Czy czasami nie jest to po prostu zbytnia kalka wymienionej gry? Nie jest zbyt podobna i nie znuży mnie - praaawie to samo? (czytałem, że nawet umiejętności zdobywa się w ten sam sposób - poprzez wspomnienia z przeszłości). czy jeśli ktoś polubił Psi Ops - pulubi też Second Sight?

Pozdrawiam.
SORROW
Przeszedłem PSI-OPS ,kilka elementów mnie irytowało -m in główny bohater (jego image) i strzelanie -z tego,co pamiętam każda broń strzela tak samo. Ale ogólnie gra na 7, 8 .Natomiast Second mnie zawiodło .Jakoś mdło to wszystko wygląda.Poza tym więcej kombinowania ,logowania się w komputerach, opanowany angielski obowiązkowy(ew opis,ale nie o to chodzi) .Ot moja opinia.
Urzyk
Którą grę wybrać?
Valkyrie Profile 2 czy Dragon Quest VIII?
Figaro
Było setki postów nt. w/w i nie ma sensu znów się wypowiadać, która lepsza.
el-shabazz
CYTAT(Urzyk @ 5 09 2007, 21:47) *
Którą grę wybrać?
Valkyrie Profile 2 czy Dragon Quest VIII?

HUmz, jeśli nie przepadasz za klimatami anime to łyknij Valkyrie profile 2. Natomiast jeśli to ci nie przeszkadza, łykaj obie. wink.gif
ogicool
CYTAT(adamst85 @ 5 09 2007, 12:00) *
Witam.

Przeszedłem niedawno Psi-Ops Mindgate Conspiracy i byłem całkiem zadowolony z tego tytułu (fizyka, moce psioniczne, fabuła, bossowie - zresztą pisałem o tym w temacie "w co teraz gracie") i mam zapytanie co do baaardzo podobnej gry - Second Sight. Czytałem recenzje w N+ gdzie dostało 8- - czyli dobra gierko - do tego tanio można ją dostać na allegro (ok 20 zł). DO sedna: czy jakościowo jest ona zbliżona do Psi-Ops, czytałem, że mniej elementów strzeleniny, bardziej skupiona na wykorzystaniu mocy. Jak graficznie prezentuje się w porównaniu do Psi Ops. Czy czasami nie jest to po prostu zbytnia kalka wymienionej gry? Nie jest zbyt podobna i nie znuży mnie - praaawie to samo? (czytałem, że nawet umiejętności zdobywa się w ten sam sposób - poprzez wspomnienia z przeszłości). czy jeśli ktoś polubił Psi Ops - pulubi też Second Sight?

Pozdrawiam.

nie do końca odpowiem tak, nie grałam w psi-ops, ale z recenzji wynika że mają te gry
kilka podobieństw, ja znam tylko to, że w dwóch grach telekineza jest miła umiejętnością
bohatera, grałam w second sight z upodobania sobie Free Radical(młóce wszystko co znajde od nich), gra ma fajny klimat jak dla mnie, umiejętności Vattic ma naprawdę sporo, a te telekinetyczne naprawde robią wrażenie, oczywiście nie ma wybuchów i rozbłysków na
cały ekran ('wychodzenie' z ciała, ciskanie siłą woli leżącymi o ścianę) ale klimat jest, poza tym trochę psychicznie(szpital psychiatryczny, skradanki, doktorek:),poza tym zadania i misje wydają mi się ciekawe, rozgrywka jest urozmaicona,
troche się w tej grze naprawde dzieje, no nie moge porównać do psi-ops;pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.