CYTAT(bor @ 8 11 2008, 08:57)

Nie wiem co zrobić z PS2. Przeszedłem Gow 1 i 2, Klonoa 2, Way of The Samurai, Kung Fu Panda, Gta Sa, Sega Super Star Tenis, Star Wars the Force, Lego Star Wars.
Grałem w Doa 2 - można powiedzieć że przeszedłem, Tekken 5 - nie spodobał mi się, Gt4 calkiem fajnie sie jezdzilo
ale potem plyta sie porysowala

, Crash the titans, tez fajny ale znudzil mi sie, Manhunt 2 wspaniala gra, ale pod
koniec zabawa byla monotonna, Gta 3 i vc gralem u kolegi, przeszlismy, Gta vcs i gta lcs super sie gralo i pozniej
monotonia, Jak and Dexter 1 kompletnie nie wiem o co chodzi w tej platformowce, otwarte miasto mozesz isc
gdzie chcesz, nie rozumiem, Re4, fajna ale jakos nie chce mi sie w nia grac, FF to samo. Ssx zawiodlo mnie.
Lego Indiana pozniej nudne sie stalo.
W te wszystkie gry gralem, czesc przeszedlem a czesc znudzila mi sie. Obecnie gram czasem w singstara.
Wyzej wymienione gry to hity, najlepsze wydane na ps2. A skoro te gry juz zobaczylem, pogralem w nie
i juz nie chce mi sie grac, a byly to najlepsze gry to co teraz polecicie ? Next gen ? Czy jest jeszcze jakas gra
co moze mnie zaskoczyc, a moze wyjdzie dobry tytul ?
O ile to nie prowokacja, pozwalam sobie przypuszczać, że nie najlepiej władasz angielskim. Podstawą moich przypuszczeń jest zwłaszcza ten fragment:

Jak and Dexter 1 kompletnie nie wiem o co chodzi w tej platformowce, otwarte miasto mozesz isc
gdzie chcesz, nie rozumiem
Na wypadek gdybym jednak się mylił, polecam (w kolejności przychodzenia na świat): Ico, Metal Gear Solid 3: Subsistence i Ōkami. Znacznie więcej tytułów na PS2 uważam za warte grzechu, ale te trzy to dla mnie kanon.
Swoją drogą komuś, kto stwierdza:

Wyzej wymienione gry to hity, najlepsze wydane na ps2.
trudno odpisać coś mądrego, bo wygląda na to, że grał w bez mała wszystko, co na PS2 wydano. Bez obrazy, ale choćby lektura tego wątku dostarczy Ci mnóstwa tytułów, które ktoś uważa za dobre, czy nawet wybitne. Może gdybyś sprecyzował swoje growe upodobania, otrzymałbyś wartościowsze odpowiedzi.