Wybór wcale nie jest taki trudny

. Jeżeli grałeś w poprzednie części Hitmana i lubisz ciche zabijanie, bierz Blood Money, ponieważ IO Interactive wyrobiło już sobie markę. Tytuł raczej nie zawiedzie.
Jeżeli jesteś fanem Tomb Raidera, a zwłaszcza pierwszej części to bierz TR: Legend. Gra ma wzorować się właśnie na jedynce, przy okazji podbierając i łącząc wszystkie udane pomysły innych produkcji (np. z PoP). Ostatnia część zawiodła, ale tym razem tworzy je inne studio. Ja na tą grę czekam z niecierpliwością.
Ostatnia rzecz, jeżeli nie grałeś w żadną z tych gier (lub nie wiesz co bardziej lubisz), pozostaje ci jedno porównanie.
Wolisz:
- Skradanie się, kombinowanie, ciche zabójstwa, ciekawe bronie, obserwowanie przeciwników, dokładne obserwowanie mapy, masterowanie wyników i przy okazji oglądałeś 134 razy Leona Zawodowca (dla hardcore'owców) - bierz Hitmana
- Skakanie, zagadki w stylu tych z Soul Reavera, ostre strzelaninki, kombinowanie, kobietę jako bohatera, jesteś fanem serii Prince of Persja, lubisz zwiedzać dżunglę i ruiny - bierz TB:Legend
Mam nadzieję, że pomogłem

.
A co sam bym wybrał? TB:Legend, nowy Hitman poczeka

. Zwłaszcza, że jeszcze trójki nie ukończyłem

.