Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Lipa
Jakie gry polecacie do 100 zł ? Z nowości. Może na coś poczekać.
Np. GoW stoi za 69 zł nieplatyna i nie wiem czy brać. Nie grałem w to, ale fanem tego gatunku też za bardzo nie jestem tongue.gif Co radzicie ?
ksips1
Tekken 5 za 80 zł. Jest swietnym gram od 8 i teraz wylaczylem. Czyli prawie 5h i 30 min.
Jakuza
QUOTE(LIPA @ 3 02 2006, 11:05) *

Jakie gry polecacie do 100 zł ? Z nowości. Może na coś poczekać.
Np. GoW stoi za 69 zł nieplatyna i nie wiem czy brać. Nie grałem w to, ale fanem tego gatunku też za bardzo nie jestem tongue.gif Co radzicie ?

Też takich gier nielubiłem , ale GoW zmienił mój stosunek do tego typu gier . GoW jest naprawdę świetny i warty wydania na niego tych siedem dych smile.gif
Lipa
A może czekać na coś co wyjdzie ? The Godfather ? SoC ?
A co z Fahrenheitem ?
Jakuza
QUOTE(LIPA @ 4 02 2006, 12:37) *

A może czekać na coś co wyjdzie ? The Godfather ? SoC ?
A co z Fahrenheitem ?

Ja czekam na Shadow of Collossus , nawet mam już kasę odłożoną , na ten wydatek smile.gif Fahranhaita przeszedłem na PC-ecie , fajny ale z deka za krótki...

Godfather...podobne kimaty jak w Mafii - mi nie przypadły więc ominę ten tytuł tongue.gif
Lipa
Kupiłem GoW smile.gif Koło wtorku będę miał smile.gif Jak mi nie podejdzie, to sprzedam smile.gif
Jakuza
Mam pytanie : czy warto zainwesować w Kingdom Hearts ?? Od dawna mam chrapkę na tą grę ale znowu w PSXE dostała ocenę 6/+7 - stąd moje pytanie czy warto kupować ten tytuł...?
Mikes
Mam pytanie : czy warto zainwesować w Kingdom Hearts ?? Od dawna mam chrapkę na tą grę ale znowu w PSXE dostała ocenę 6/+7 - stąd moje pytanie czy warto kupować ten tytuł...?

Dołączam się, po dobrze zapowiadającym się KHII mam ochotę w to zagrać
Danilo1972
Grał ktoś w WP Trzecia Era?
Warto to kupić i czy będzie dobra dla kogoś, kto nie gra w RPG?
PhatFarm05
Mam taki dylemat wink.gif , ktre z tych gier byscie wybrali???. tylko piec biggrin.gif
1. Devil May Cry 3: Special Edition
2. 50 Cent Bulletproof
3. Devil May Cry
4. Dragon Quest VIII Journey of The Cursed King
5. Fatal Frame 3
6. Forbidden Siren
7. ICO
8. Kingdom Hearts
9. NBA Street vol. 3
10. Residen Evil 4
11. WWE Smackdown vs RAW 2006
12. Virtua Fighter Evolution 4
White
Jakbym musiał wybrać 5, to wziąłbym:
DMC (pierwsza, a najlepsza IMO)
ICO
RE4
Dragon Quest VIII
Fatal Frame 3 (nie grałem w Forbidden Siren, ale FF3 jest świetne pod względem klimatu)

Na tych tytułach raczej na pewno (?) się nie zawiedziesz.
htaler
QUOTE(Danilo1972 @ 5 02 2006, 16:06) *

Grał ktoś w WP Trzecia Era?
Warto to kupić i czy będzie dobra dla kogoś, kto nie gra w RPG?

Mam tą grę i skończyłem ją w 100%. Uważam że jest idealna dla kogoś kto jes początkujący w RPG lub nie grał jeszcze w RPG. Najlepszym przykładem niech będzie to że przy pomocy tej gry zachęciłem już parę osób do grania (od "mnie takie gry nie interesują" poprzez "daj zagrać" aż do "to już trzecia w nocy?"). Gra jest teraz tania, posiada polską wersję językową, piękną grafikę i fragmenty filmów WP. I jest to naprawdę proste, turowe RPG z ciekawą fabułą. Polecam!
Lipa
QUOTE(PhatFarm05 @ 5 02 2006, 19:51) *

Mam taki dylemat wink.gif , ktre z tych gier byscie wybrali???. tylko piec biggrin.gif
1. Devil May Cry 3: Special Edition
2. 50 Cent Bulletproof
3. Devil May Cry
4. Dragon Quest VIII Journey of The Cursed King
5. Fatal Frame 3
6. Forbidden Siren
7. ICO
8. Kingdom Hearts
9. NBA Street vol. 3
10. Residen Evil 4
11. WWE Smackdown vs RAW 2006
12. Virtua Fighter Evolution 4

DMC 3: SPECIAL EDITION
ICO
NBA STREET 3
RE 4
DRAGON QUEST
Artix
Wziąłbym dokładnie te same, co LIPA. Niezbyt trudny wybór.
White
Ja nie. Nie lubię koszykówki smile.gif . A na DMC3 przyjdzie czas, naprawdę sądzicie że nie warto najpierw zagrać w "jedynkę"?
htaler
QUOTE(White SeeD @ 6 02 2006, 15:29) *

Ja nie. Nie lubię koszykówki smile.gif . A na DMC3 przyjdzie czas, naprawdę sądzicie że nie warto najpierw zagrać w "jedynkę"?

Warto zagrać w jedynkę jak najbardziej - dwójkę można sobie odpuścić a potem trójkę. Tym bardziej że jedynka moim zdaniem nic nie ustępuje trójce, jest troszkę łatwiejsza i można ją dostać dość tanio na allegro :-)
Wiśnia San
Chce sobie poszpilać w troche starszy tytuł, gatunek obojętny (oprócz RPG). Co polecacie?
Yap
Hmmm, grałeś w Devil May Cry 1? Jeśli nie to wal w ciemno. Oprócz tego świetną gierą moim zdaniem jest The Mark of Kri. Nie pożałujesz.
Wiśnia San
oki thx
Mikes
SotC czy ICO?
Scorpion
SotC, ICO jest krótszy i dla mnie osobiście był nieco nudny.
Mikes
SotC, ICO jest krótszy i dla mnie osobiście był nieco nudny.

ICO jest krótki? Jak SotC przechodzi się w 8-10 godzin to ICO w ile? 5?
O_o
Artix
Z tego, co czytałem to SotC przechodzisz w 10-12, ale można się jeszcze bawić owiele dłużej w zdobywanie różnych bonusów, itp.
Gawlick
Wie ktos może czy da się grac w Darkwatch na ps2 przez neta?
Saunter
Jaki jest godny polecenia manager piłkarski na PS2? Znam LMA, ale wolałbym coś na wzór FM.
Mikes
Jaki jest godny polecenia manager piłkarski na PS2? Znam LMA, ale wolałbym coś na wzór FM.

na tym się nie znam, ale z tego co pisza watro czekać na Pro Evolution Soccer Management
http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=3591
Pawel1992
Devil MayCry 2 czy Onimuscha 3

Tekken 4 i Dbz Budokai 3 czy jakaś gra z tych powyżej?
Saunter
QUOTE(Mikes @ 11 02 2006, 20:54) *

na tym się nie znam, ale z tego co pisza watro czekać na Pro Evolution Soccer Management

W PES Managment nie będzie tylu opcji co w genialnych maganerach pokroju CMa, LMA. Z resztą w PE dostało 6+ w playteście.

Zostaje mi PC smile.gif
szeni
QUOTE(Pawel1992 @ 11 02 2006, 20:58) *
Devil MayCry 2 czy Onimuscha 3

Onimusha 3.

QUOTE(Pawel1992 @ 11 02 2006, 20:58) *
Tekken 4 i Dbz Budokai 3 czy jakaś gra z tych powyżej?

Ani Tekken 4, ani DBZB3, tylko Tekken 5, który teraz chodzi bo fantastycznych cenach.
Norbias
U jakos ja bym wolał Devila 3 hyh.gif tylko ,że sepcjal edition kurde troche mnie ciekawi zakończenie kierując Vergilem hyh.gif Oh ciekawe by to było OOOOOO Miodzio happy.gif gożej ajkby zrobili tylko inna postac itd. tongue.gif
Jakuza
QUOTE(Saunter @ 11 02 2006, 22:11) *

QUOTE(Mikes @ 11 02 2006, 20:54) *

W PES Managment nie będzie tylu opcji co w genialnych maganerach pokroju CMa, LMA. Z resztą w PE dostało 6+ w playteście.

Zostaje mi PC smile.gif

Football Manager 2006 na PC-eta - najlepszy obecnie piłkarski menadzerek wink.gif , a przy okazji porostu w niektóre gry lepiej grać na blaszaku a nie które na konsoli tongue.gif
Arkady
Co sądzicie o Ghost in the Shell: Stand Alone Complex ?
Anime jest jedno z lepszych jakie widziałem, a gra niestety oceniana jest na 6-7/10, ze screenów i trailerów wygląda właśnie na średniaka, takich gier nie tykam ale ze względu na tematyke złamie chyba zasade i zagram cool.gif
Grał ktoś? warte zagrania?
Jakuza
QUOTE(Arkady @ 14 02 2006, 08:44) *

Co sądzicie o Ghost in the Shell: Stand Alone Complex ?
Anime jest jedno z lepszych jakie widziałem, a gra niestety oceniana jest na 6-7/10, ze screenów i trailerów wygląda właśnie na średniaka, takich gier nie tykam ale ze względu na tematyke złamie chyba zasade i zagram cool.gif
Grał ktoś? warte zagrania?

Ja mam tą grę i ujmę to tak - jeśli jesteś świrniętym freqiem na punkcie anime i GiTS-a tak jak ja łykaj bez zastanowienia - ale pamiętaj nie jest to żaden MGS - a gra bardzo średnia zarówno pod względem graficznym jak i samej rozgrywki - na plus można zaliczyć klimat anime oraz całkiem fajny multiplayer .

Podobna sytuacja jest z Dragonballem , niby gra średnia a jednak fani kupują tą grę za niemałe pieniądze wink.gif
Saunter
Jestem miłośnikiem serii THPS. Za ulubione częsci uznaję 2 i 3. W takim wypadku - podejdzie mi AW? Nie grałem tylko w THUG2.
Tuczek
Mam pytanie.
Warto inwestować ok 60zł w grę Delta Force: Black Hawk Down ??
JAk wygląda system dla dwóch graczy? Jakei są tryby, itp.
No i na ile czasu starczy.
Pozdrawiam
Saunter
Któryn NHL jest godny polecenia? ESPN (Sega) czy tasiemiec EA?
Niszczyciel
rolling czy agressive inline?
Lipa
Opłaca zamienić się Singstara 80, na Buzza ?
ksips1
Kupic RESIDENT EVIL OUTBREAK FILE 2, Mercenaries Playground Of Destruction, Splinter Cell: Chaos Teory, God Of War, Cold Fear, czy Buzza?
Scorpion
Myśle, że God of War (Akcja!) albo Mercenaries (Klimat i Długość gry).
ako
QUOTE(ksips1 @ 24 02 2006, 23:23) *

Kupic RESIDENT EVIL OUTBREAK FILE 2, Mercenaries Playground Of Destruction, Splinter Cell: Chaos Teory, God Of War, Cold Fear, czy Buzza?

Gdybym byl na Twoim miejscu i mial z tej listy wybrac jedna gre, to bez zastanawiania sie wybral bym God of War. Tytul ktory zaraz na poczatku zacznie Cie kopac w glowe olbrzymia dawka powera, akcji i efekciarstwa (nie mylic z tanim efekciarstwem znanym z gier EA), i nie skonczy tego robic dopoki nie zobaczysz ostatniej linijki napisow koncowych. Wielki tytul.
ksips1
A jak kupie mercenaries po francusku to jest to duze utrudnienie?
Wiśnia San
Jesli nie znasz francuskiego to będzie cieżko ale zaraz po zmianie języka na angielski będzie lepiej laugh.gif
ksips1
Ale podobno sie nie da zmienic sad.gif A trzeba rozumiec o co chodzi, czy np. tak jak w Resident Evil nie trzeba znac jezyka biggrin.gif?
Wiśnia San
ano nie da się zmienić języka, w zasadzie praktycznie wszystkie misje polegają na zabiciu kogoś lub zniszceniu czegoś. Wszystko jest zawsze pokazane na mapie. Więc jeśli jesteś kumaty to z misja nie bedziesz mieć problemu.
trott1
Mam pytanie
Co wybrać?

Black
Shadow of the colossus
Ico
czy Godfather

gry i tak wszystkie bede mial to kwestia casu tylko ktora mam kupic pierwsza?
Tuczek
Grałem (jak narazie) tylko w Black'a więc cóż moge powiedzieć. Gra jest trochę krótka chociaż przejście jednej misji zajmuje ok. 50min. Masz poziomy: easy, normal i do odkrycia hard i black ops.

Gra jest naprawdę świetna jednak jeżeli będziesz musiał długo czekać na kolejny tyuł to może weź coś dłuższego aczkolwiek jeżeli chcesz przejśc grę na wszystkich opzomach trudności to pewnie tez Ci to trochę zajmie.

Pozdrawiam
DJ.
QUOTE(trott1 @ 27 02 2006, 00:59) *

Mam pytanie
Co wybrać?

Black
Shadow of the colossus
Ico
czy Godfather

Bez dwóch zdań załatw sobie Shadow of the Colossus. Gra jest po prostu piękna. Póżniej załatw sobie ICO.
Black jest dobry ale to żaden hit a the Godfather to narazie niewiadoma.
are91
Kupić MGS3 teraz, czy czekać na Subsistance? Bo kurde, już miałem kupować 3, ale zaczęto gadać o marcowej przemierze S, i zrezygnowałem. Teraz nie już wiem.
Artix
QUOTE(trott1 @ 26 02 2006, 22:59) *

Mam pytanie
Co wybrać?

Black
Shadow of the colossus
Ico
czy Godfather

Na Twoim miejscu najpierw bym wziął ICO, potem SotC. Do Godfathera jeszcze trochę czasu, Black też może poczekać. Same świetne gry, ale jeśli chodzi o dylemat ICO czy SotC to moim zdaniem ICO. Lepiej zacząć od "duchowego" pierwowzoru, potem brać sie za Kolosów.

QUOTE(are91 @ 27 02 2006, 14:37) *

Kupić MGS3 teraz, czy czekać na Subsistance? Bo kurde, już miałem kupować 3, ale zaczęto gadać o marcowej przemierze S, i zrezygnowałem. Teraz nie już wiem.

Jeśli fundusze nie są kłopotem, to zdecydowanie poczekaj na Subsistance.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.