Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Sokolov
co to jest to GoWa?
Dante Alighieri
Zapewne rozchodzi mu się o God of War. Za 70 zł czy się opłaca ? Ja bym brał bez pytania (gdybym miał kasę)!
Dante
QUOTE(Szef3k @ 18 03 2006, 21:48) *

Wiem że to troche nie na temat ale nigdzie nie znalazłem tematu do którego mógłbym to przypasować(tak na siłe to nawet mógłbym to podciągnąć pod moje ostatnie posty wink.gif)
no ale do rzeczy bo mam tego Time Splitters Future Perfect ale jak to często ostatnio bywa okładka i instukcja są w języku francuskim czy ma ktoś jakiś pomysł skąd mógłbym ściągnąć jakiegoś pdfa czy coś
pomóżcie...
Z góry dziekuje
Pozdrawiam wszystkich!

A czego szukasz dokładnie bo info z instrukcji mogą być na oficjalnej stronie gry albo na gamefaqs.com

God of War za 7dych to bardzo dobra cena za ten tytuł jeżeli jeszcze nie grałeś i lubisz takie gry bierz od razu
Yap
QUOTE(Mikes @ 19 03 2006, 12:49) *

czy za 70zł opłaca się kupic GoWa? jest dobra dla kggoś kto nie grał w gatunek slasherów?

W ciemno i bez zastanowienia starwars.gif .
Lipa
Spartan Total Warrior, czy Prince of Persia TT ? smile.gif
Batman
QUOTE(LIPA @ 19 03 2006, 17:26) *

Spartan Total Warrior, czy Prince of Persia TT ? smile.gif

Ja bym wybrał nowego PoP'a, bo to prawie idealne polaczenie obu wczesniejszych czesci. Jesli grales w poprzednie czesci i Ci sie podobaly to bierz w ciemno. Spartan natomiast jest bardzo dobra gra, ktora jednak moze Tobie dosc szybko sie znudzic, jesli nie lubisz pewnej rutyny ktora przewija sie przez cala gre. Co prawda tworcy dolozyli wszelkich staran aby kolejne poziomy jak najbardziej sie roznily, ale nie ma co ukrywac ze i tak wszystko sie koncentruje na siekaniu setek wrogow. Spotkalem osoby ktorym zupelnie to nie przeszkadzalo i skonczyly Spartana z wypiekami na twarzy, ale niektorym moim znajomym w pewnym momencie ta gra zaczela sie dluzyc. Ostatnia czesc przygod Ksiecia wydaje sie wiec bezpieczniejszym zakupem.
Lipa
Chyba wybiorę SotC tongue.gif Ehehe tongue.gif Mam nadzieję, że ktoś na forum będzie miał do sprzedania za ok. 100 zł smile.gif
Sokolov
Szukam jakiegoś dobrego action-RPG w którego można by pograć na dwóch i zastanawiam się nad dwoma tytułami:

1. Baldur's Gates: Dark Alliance 2
2. X-men: Rise of Apocalips

Którą wybrać? Chyba że jest jakaś lepsza to powiedzcie.
Mikes
co to jest to GoWa?

GoWa - GoW'a - God of War'a
Tuczek
QUOTE(Sokolov @ 19 03 2006, 17:02) *

Szukam jakiegoś dobrego action-RPG w którego można by pograć na dwóch i zastanawiam się nad dwoma tytułami:

Z action-rpg masz jeszcze Champions Of Norrath (sa diwe części). Ja teraz gram w X-men'ów ale z kumplami wiec gra jest całkiem inna niż na jedną osobę. Próbowałem tak przechodzić ale gra się trochę gorzej niż z kumplami ew. koleżnakami biggrin.gif Jeśli jednak nie masz nikogo do gry to samemu też przejdziesz, a jeżlei jeszcze do tego kręca Cie tkai eklimaty to warto zagrać.
Natomiast w baldura nei grałem więc się nei wypowiadam na temat tej gry.
Batman
QUOTE(Sokolov @ 19 03 2006, 19:02) *

Baldur jest dobry, ale niestety tylko dobry. Tworcom nie udalo sie uniknac podstawowej wady gier tego gatunku, czyli wkradajacej sie po jakims czasie nudy. Co prawda mozna przez pewien czas pograc nie tylko z kumplami, bo i singiel jest nawet niezly, a po jakim czasie Cie to znudzi to juz sprawa indywidualna. Jesli mialbys szanse kupic ta gre w granicach 60 zeta to bierz, w przeciwnym razie odradzam.
Dante
W obie gry najbardziej opłaca się grać z kumplem albo dziewczyną. To która jest lepsza zależy tylko od tego jaki klimat wolisz fantasy czy komiks.
Prezes666
Tak po mojemu to napewno warto zagrać w
1.Akcji-Przygoda
-007Everything or Nothing
-GTA SA
-MetalGearSolid3
-Jak3
2.Strzelanki
-Killzone
-BLACK
3.Sportowe
-PES4
-SSX3
4.Wyścigowe
-GT4
-Burnout3
5.Bijatyki
-Def Jam fight for NY
-Fight Night round 2
6.Imprezowe
-EyeToy Play(1,2,3)
Wypisałem ich troche, ale wiadomo każdy ma inny gust.
ksips1
Jaka mam wziasc gre? Cena do 180 zł.
Pan S.
QUOTE(ksips1 @ 26 03 2006, 15:47) *

Jaka mam wziasc gre? Cena do 180 zł.

jana Twoim miejscu bym wziął jakąś fajną.
ksips1
Czyli? Interesuje mnie jakas dluga strzelanka
Dante
Jak długa???
Bo Black jest niezłe ale nie za długie.
Może Ratchet Gladiator??
Pan S.
QUOTE(ksips1 @ 26 03 2006, 17:38) *

niemozna tak bylo od poczatku? ;]

na PS2 chyba ciezko o dluga i dobra strzelanke.
Danilo1972
QUOTE(Dante @ 26 03 2006, 17:42) *

Jak długa???
Bo Black jest niezłe ale nie za długie.
Może Ratchet Gladiator??

Ratchet też do najdłuższych nie należy biggrin.gif
Kup sobie Mercenaries - długie, trudne, niedrogie i świetne.
ksips1
Mercenaries jest swiene, ale przeszedlem. Ratcheta 1 przeszedlem i sadze, ze jest to dla dzieci.
Mikes
jaką dobrą grę o tematyce moto i super crossu możecie mi polecić? niezłę było demko MTX mottrac ale niegdzie nie moge jej wyrwac
Danilo1972
Mikes - nie wiem czy o to chodzi, ale wypróbuj FREEKSTYLE.
To taki motocrossowy SSX od EA Big. Świetna gra.
Sokolov
Czy opłaca sie kupic Dynasty Tactic i jak się zprawdza na dwóch graczy. Głównie mi chodzi o ten tryb na dwóch graczy.
Arkady
Jeśli lubisz strategie-taktyczne to bierz, świetna gra żałuje nawet że pogoniłem confused.gif
Tryb na 2 graczy jest dobry można troche czasu spędzić z kumplem, choć ja grałem sam ze sobą laugh.gif
Pan S.
kunafak.

srogo zastanawiam sie czy zakupic sobie God Of War czy FFX.

ew. Tekken 5. nadaje sie do singla czy tylko przy multi mozna sie pobawic?

co byscie wybrali?

no i nadmieniam, ze jestem łikendowym graczem, doslownie.tongue.gif
Lipa
Ja bym brał GoWa. Cena atrakcyjna, a zabawy masa biggrin.gif Świetna gra. Czekam na kontynuację smile.gif Polecam Ci.
golab
Bierz GoW. T5 tylko wtedy, gdy masz z kim grać.
Dante
weekendowy gracz który nie jest fanem bijatyk najwięcej czasu spedzi z Finalem ale nie każdemu musi się podobać. god of war prędzej przypasuje przecietnemu graczowi
Pan S.
ze łikendowy to nie znaczy, ze przecietny tongue.gif kiedys sie duzo gralo, a teraz czasu brak. swego czasu sie skonczylo FF VII i VIII (nie liczac pierwszych czesci biggrin.gif ). bym w sumie łykł Fajnala, ale ten God OF War... gra roku, wiekszosc ludzi chwali, przystepna cena. zawsze mam problemy z wyborem. wpype.
Albert Wesker
bierz GoW, przejdz, sprzedaj i kupuj FFX, GoW to gra na max 10 godz, w FFX mozesz grac i 300 (a ciagle bedzie cos do roboty)
botaniq
QUOTE(ksips1 @ 26 03 2006, 17:38) *

Jeśli nie miałeś jeszcze okazji grać- Half-Life -jest długa i zajefajna:). H-L jest jedną z lepszych strzelanek FPP na PS2.
Saunter
Warto zainwestować w Ojca Chrzestnego?
trott1
kup mafie na kompa wiele wiecej zabawy i jest tania

Driver 4 Shadow of the colossus GTA LCS czy firenheit?

PODPOWIEDZ: bardzo lubie sie bawic tak po przejsciu gry (chodzi o to zeby mnie zatrzymala na dluzej bo za wiele kasy nie mam tak wiec najblizej mi do GTA LCS ale czekam na wasze zdanie. Czyli postawcie na Gameplay i wybierzcie dla mnnie gre wink.gif
Dante
W nowego Drivera jescze nie grałem ale GTA powinno ci starczyć na najdłużej {wyszło juz na ps2??? bo ja tylko na psp grałem}
trott1
nie no znajac mnie to nie uzbieram do premiery a wychodzi 28.04
Szef3k
Witam!
Ostatnio pytałem się o dobrą strzelanke multi i dobrze mi poradziliscie wiec zapytam jeszcze raz ale o cos innego.
Interesuje mnie driver 4 i wyglada na to ze jest dobry ale w zadnej recenzji nic nie pisza o AI traffic'a bo chciałbym żeby ruch uliczny był lepszy niż w gta sa (takie mam zboczenie ze sobie lubie jezdzic po miescie zgodnbie z przepisami-niektorymi- ale nie chca mi zrobic gry z migaczami swiatlami i takimi symulatoro bajerami;)) wiec jesli ktos gral to milo by mi bylo jak by cos opowiedzial.
Pozdrawiam FSZYSKICH;)
Grzesiek
R-type final czy warto kupić miał ktoś przyjemność grać w tą gre?

Jak patrze ile tam rzeczy jest do odkrycia r type final

To chętnie bym w to zagrał ale się boje o plansze bo ponoć są gorsze niż r-type delta i nie będzie mi się chciało grać i odkrywać to wszystko.

prosiłbym o zdanie relacji jak ktoś grał czy chciało mu się odkrywać.

Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedż.
Linek
Co najpierw...
Tekken 5, God of War, Killzone?
Wszystkie są tanie, dlatego z nich wybieram.
No i zastanawiałem się nad Getaway 2, ale nie słyszałem o nim żadnych opinii. Nie grałem nawet w jedynkę, dlatego chciałem sobie chociaż 2 zakupić.
Zaznaczę też, że nie mam memorki, więc może lepiej najpierw ją kupić? Chociaż zależy mi też na gierkach, bo aktualnie posiadam tylko WRC 4, a Burnout 3 właśnie do mnie leci.
KheeD
Getaway 1 była git
golab
Najpierw nabyłbym memorkę.
Dante
Do burnouta przyda ci się memorka. Lepiej brać Memory Carda niż gierke chyba że możesz zapisywać w inny sposób.
Linek
Nie, niestety nie mogę inaczej, nie mam dysku, szkoda, że na pendrive nie można zapisywać wink.gif No ok, to biorę memorkę, a powiedzcie mi może co proponujecie potem z tych gier jako pierwsze? po kupieniu memorki? Memorkę kupię teraz, a gierkę dopiero w Maju, ale warto już się zastanowić :-) Najbardziej interesują mnie opinie o Killzone i Getaway 2, bo GoW wiem, że jest świetny, Tekken 5 również wiem, że jest dużo lepszy od kiepskiej 4, za to ani w Killzone, ani w Getaway nie grałem, jedynie widziałem filmiki. Właśnie ostatnio ściągnąłem filmik z Killzone i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, ma klimat hyh.gif I miejscami przypominał mi osławiony filmik z Killzone2 hyh.gif
szeni
Co tu dużo mowić - któraś gra z poniższych:

WRC3, DJ Decks & FX, The Getaway 2, Killzone

Będziecie mieli trochę trudne zadanie, bo lubię wszystkie gry bez wyjątku, jestem otwarty na wszystko. Interesuje mnie, która z tych gier jest najlepsza ogólnie, która niesie z sobą najwięcej miodu i z którą będę mógł się wyśmienicie bawić jak najdłuzej. Może być też jakaś inna, którą kupię np na allegro za ok 30 złotych. Z góry dzięki

Jeśli chodzi o Getaway 2, to w jedynkę nie grałem, ale wszelakie błędy np w DRIV3Rze mnie rybka.
Mikes
killzone, walki zbotami mozna potem robic baardzo dlugo ;]
White
No. A sama kampania to dobrych kilkanaście godzin zabawy. Mam 40h na liczniku a główny tryb fabularny wciąż ma przede mną tajemnice ^^
szeni
Dzięki wielkie, ale... W Killzone razi mnie zbytnia ślamazarność rozgrywki... Może jednak The Getaway 2? Długi jest? Jest co robić w mieście po skończeniu gry i czy daje to jakotaką przyjemność?
Mikes
Dzięki wielkie, ale... W Killzone razi mnie zbytnia ślamazarność rozgrywki...

no nie wiem, czasami jest ostro
Cr3aTiVe
QUOTE(Linek @ 16 04 2006, 11:58) *

Nie, niestety nie mogę inaczej, nie mam dysku, szkoda, że na pendrive nie można zapisywać wink.gif No ok, to biorę memorkę, a powiedzcie mi może co proponujecie potem z tych gier jako pierwsze? po kupieniu memorki? Memorkę kupię teraz, a gierkę dopiero w Maju, ale warto już się zastanowić :-) Najbardziej interesują mnie opinie o Killzone i Getaway 2, bo GoW wiem, że jest świetny, Tekken 5 również wiem, że jest dużo lepszy od kiepskiej 4, za to ani w Killzone, ani w Getaway nie grałem, jedynie widziałem filmiki. Właśnie ostatnio ściągnąłem filmik z Killzone i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, ma klimat hyh.gif I miejscami przypominał mi osławiony filmik z Killzone2 hyh.gif

Zamiast Killzone-a bym wzioł Blacka jeśli go nie masz oczywiscie smile.gif A The Getawy prawie się zesrałem w jedynce bo był taki poziom trudnosci biggrin.gif a 2 grałem tak "przelotem" więc Ci nie powiem
White
Zamiast Killzone-a bym wzioł Blacka jeśli go nie masz oczywiscie

E... przypominam że szeni chce gry z którą będzie mógł się wyśmienicie bawić jak najdłużej. Nie sądzę by Black spełniało wszystkie te kryteria ^^. Pod tym względem Killzone jest nie-do-zdarcia, a ślamazarność... no nie wiem, mi nie przeszkadzało to aż tak, szczególnie grając Rico (huzia na juzia! i dzika szarża na oddział Helghastów, heh)

EDIT: Ups, sorry, nie zauważyłem kogo cytujesz smile.gif
szeni
Dzieki za pomoc. Juz chyba postanowione. Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.