Wiśnia San
28 09 2005, 14:03
lol
Nie rozumiesz co czytasz, co Wisnia?
Kapi123 - Robia ''Devil May Cry 3 Special Edition'', bedzie do wyboru jeszcze jedna postac (Vergil), nowy poziom trudnosci i jeszcze jakies tam dodatki. Oto strona gry:
http://www.capcom.co.jp/devil3_se/
Co radzicie? Brać teraz Devil May Cry 3 czy poczekać na Resident Evil 4 mimo, że nie mam całej sumy na Residenta, a na DMC3 mam.
PS: DMC3: Special Edition wychodzi w Europie?
zależy ci lubisz jak bardzo lubisz Resident Evil to masz 45 dni na uzbieranie dodatkowewj kwoty . A jeżeli nie chce ci sie czekać i zbierać kasy to bierz dmc3
uff.. wróciłem.. przy przenoszeniu wywalili moje stare konto ale mam nowe więc jazda:
B4 zaliczony(15 godzin??? małoooo, co prawda jesze poprawa na gold itp. ale i tak cienko)
przydało by się coś na okolice zimy więc:
SSX: OT
Fahrenheit
Soul Calibur III
co wybrać?
SSX OT
Jeśli masz kumpli do gry to łyknij też SC3
QUOTE(Mikes @ 7 10 2005, 09:50)
uff.. wróciłem.. przy przenoszeniu wywalili moje stare konto ale mam nowe więc jazda:
B4 zaliczony(15 godzin??? małoooo, co prawda jesze poprawa na gold itp. ale i tak cienko)
przydało by się coś na okolice zimy więc:
SSX: OT
Fahrenheit
Soul Calibur III
co wybrać?
hmm ja bym wybral Soula...bo to moja ulubiona gra od Namco...ale podales 3 bardzo rozne tytuly...w tej sytuacji musisz chyba sobie zadac pytanie jakie gry lubisz...ja bym bral Soula..
Farenheit to nedzna gra nie polecam ,tylko Soul Calibur 3 ((pipi)ista giera ) mam demko tej gry ,a ogolnie gdybys mial w konsoli dysk i HD Advance to bys kupil jedna gierke ,wrzucil na dysk wymienil za 7 zl na inna itd. ,nie widze problemu wymiana gier jest w wielu sklepach w Polsce .
a ogolnie gdybys mial w konsoli dysk i HD Advance to bys kupil jedna gierke ,wrzucil na dysk wymienil za 7 zl na inna itd.
Nie ma to jak rada...
Ja tak wlasnie robie jeden org. kupilem ,zrzucam go na dysk i wymieniam na kolejna ,dlatego mam ogolnie 110 gier na ps 2 .
QUOTE(Wolak10 @ 7 10 2005, 11:05)
Ja tak wlasnie robie jeden org. kupilem ,zrzucam go na dysk i wymieniam na kolejna ,dlatego mam ogolnie 110 gier na ps 2 .
Duży ten dysk...
Dysk jest 300 giga (he he ) na poczatku mialem 120 ,ale znalazl sie sposob polaczenia dyskow .
Wiśnia San
7 10 2005, 10:22
Wolak całkiem niezły knif ja obecnie mam dysk 40GB.
Co do wyboru gry do SSX wymiata.
BTW Wolak w opisie jest postać z bajki Kickers czy jakoś inaczej się to nazywało. Wiem że kiedyś nałogowo to ogladałem
Soula bierz tylko jeśli masz z kim grać, jeśli nie to możesz go sobie odpuścić. Wtedy, z pozostałej dwójki brał bym SSXa.
alienator
7 10 2005, 19:43
Jak nie grałeś w żadnego Burnout'a, to REVENGE łykaj z miejsca - nie zawiedziesz się
pod warunkiem, ze lubisz arcade`owe wyscigi.
MajinBroda
8 10 2005, 20:06
proponuję "Fahrenheit" warunek to dobrze znać angielski.
kapitalna fabuła wraz z niesamowitą akcją wymiatają...
Witam ! Potrzebuję dobrego paltformera, żeby nie było zbyt dużo przemocy i żeby podobał się zarówno mnie (25lat) jak i dzieciakom. Widziałem dużo promocji na Jaka i Racheta ale nie znam kompletnie tych gier i nie wiem którą dokładnie kupić. Bardzo proszę o konkretne tytuły i argumenty. Z góry dziękuję.
Aha, czy można grać w dwie osoby w takie platformówki ? Zastanawiam się nad drugim padem.
QUOTE(aux @ 10 10 2005, 11:25)
Witam ! Potrzebuję dobrego paltformera, żeby nie było zbyt dużo przemocy i żeby podobał się zarówno mnie (25lat) jak i dzieciakom. Widziałem dużo promocji na Jaka i Racheta ale nie znam kompletnie tych gier i nie wiem którą dokładnie kupić. Bardzo proszę o konkretne tytuły i argumenty. Z góry dziękuję.
Aha, czy można grać w dwie osoby w takie platformówki ? Zastanawiam się nad drugim padem.
Najmniej przemocy ma chyba Jak I bo pozostałe 2 części są coraz bardziej mroczne. Ratchet to zaś bardziej strzelanina niż paltformówka.
Warto obczaić serię Sly Cooper bo jest najbardziej "platformowa" ze wszystkich tu wymienionych.
Poza tym, można spróbować też trochę klasyki, zcyli Crash Bandicoot lub Spyro the Dragon. Co prawda najnowsze części tych dwóch pozycji nie są już tak dobre, jak te za czasów PSXa, ale i Crash Bandicoot: Wrath of Cortex, i Spyro the Dragon: Enter the Dragonfly (w obu przypadkach wyszła nowsza część, ale ich nie testowałem), powinny przypaść do gustu zarówno Tobie, jak i dzieciakom.
Napewno nie nie JakII-III. Najlepsza chyba będzie jedynka. Ratchet to BEZkrwawa rzeźnia, ale jednak rzeźnia. Dzieciaki mogą sobie popykać ale raczej nie przejdą tej gry. Sly też będzie raczej za trudny. Najlepiej crash albo Spyro, a jak chcesz coś na PS2 to Jak I.
kompletnie zdecydowanie PES 5
poczytaj recenzje i porównania na necie
moje ard. to: grywalność, miodnośc i grywalność. to mi wystraczy w 100%
Saunter
16 10 2005, 17:39
zapraszam do działu PES na forum. Wszystko wyjaśnia. PES to najlepsze odwzorowanie piłki nożnej ever, FIFA poprawia się, ale ciągle to nie to samo.
Norbias
19 10 2005, 16:47
Właściwie ogólne gry które mają wyjśc i warto mieć a są fajne lecz to już kwestia gustu :
Sly 3
Ratchet 4
Need for speed Most Wanted
heh a potem to już myśle o sprzedarzy PS 2 i myśłeniu o zakupie PS 3 ( jeden z sklepów internetowych dł już nawet możliwośc zamawiania )

ze wiadomych względów niepodaja jaka firma bo niebede tu reklam robić
Co wybrac: Spartana czy God of War

Ktora z tych gier jest dluzsza

Jaka ma lepsza grywalnosc

...i grafike
pLusem spartana jest dla większości to że możesz grać po polsku mi jednak jakos bardziej do gustu przypadł God of war
można chyba powiedzieć ze spartan ma lepszą grafike ale to jest tylko moje osobiste odczucie
Saunter
28 10 2005, 19:31
Fahrenheit, Shadow of Collossius, czy może God of War?
trudny wybór.. klimaty GoW mnie nie biorą, fakranhait jest fajny a colosus za*ebisty ale krótki
Shadow of the collosus bierz
=]
Fahrenheit... tylko i wylacznie
QUOTE(Dante @ 28 10 2005, 15:05)

pLusem spartana jest dla większości to że możesz grać po polsku mi jednak jakos bardziej do gustu przypadł God of war
można chyba powiedzieć ze spartan ma lepszą grafike ale to jest tylko moje osobiste odczucie
A ile czasu zajmuje srednio przejscie Spartana a ile GOW
Scorpion
28 10 2005, 21:41
Z 3-ki GoW, Fahrenheit, Shadow of the Colossus polecam wybrać SotC - według mnie najlepsza gra obecnej generacji konsol. GoW też jest bardzo dobry, a klimat Fahrenheita do mnie nie przemawia (po za tym fabuła na końcu staje się beznadziejna).
Saunter
29 10 2005, 00:12
Też się skłaniam do tego Shadowa, ale nie wiem gdzie go mogę na org dorwać, najlepiej używkę.
odłożyłem trochę kaski, z poprednich wyborów nic nie wyszło(

), tak jakoś chęć minęła.. przydała by się jednak jakaś nowa gierka.. collosus wychodzi w lutym, kong w grudniu a w coś grać trzeba.
więc tak: Ratchet & Clank 3, Spartan: Total warrior, czy SSX 3/OT(nie wiem który lepszy) no i może jesze everybody's golf
Wolak10
29 10 2005, 17:04
SSX 3 jest najlepsza czescia ale ta giera nie starczy na dlugo ,najlepiej kup Ratchet &Clank 3 (mila rozrgywka ,duzo sekretow i starcza na bardzo dlugo ) ,Spartan tez nie za dlugi i w koncu satje sie monotonny .
QUOTE(Wolak10 @ 29 10 2005, 14:04)

SSX 3 jest najlepsza czescia ale ta giera nie starczy na dlugo
Tu sie nie zgodze. Ja w nia gralem kiladzieisat godzin i nawet teraz jak ja wlaczam to swietnie sie bawie.
SSX3 starczy spokojnie na kilkadziesiąt godzin.
Przemyslalem to i z zakupem GOW sie wstrzymam, a musze wybrac cos z tych gier: Spartan, czy SSX One Tour (posiadam juz SSX3). Co radzicie
SSX to zawsze kilkadziesiąt godzin świetnej rozrywki, Spartana ukończysz i zapomnisz

... Jeśli masz SSX 3, to może jednak pomyśl nad trzecim tytułem? Bo On Tour to na pewno nadal rewelacyjny tytuł, ale już za wiele nowego nie wprowadza pewnie...
Hmmm... wlasnie chcialbym jedna z tych gier. A Spartana w ile sie przejdzie
QUOTE(Roki @ 29 10 2005, 17:45)

Przemyslalem to i z zakupem GOW sie wstrzymam, a musze wybrac cos z tych gier: Spartan, czy SSX One Tour (posiadam juz SSX3). Co radzicie

Jeśli chodzi o wybór Spartana, to musisz wiedzieć, że to dość specyficzna gra tzn. nie dla każego. Choć jakoś szczególnie nie przepadam za tego typu tytułami, to muszę przyznać, że gra mi się bardzo podoba. Po wielu godzinach grania wciąż mam ochotę przejść jeszcze jedną misję. Ale np. Solid mówił, że po 15 minutach gra go znużyła. Więc najlepiej wypróbuj Spartana u kogoś przed zakupem.
Opłaca się kupować ICO, jeżeli nie miało się jakiejś dużej styczności z tą grą ?
RE4. Jest taki... mądrzejszy

. To inne gatunki gier są. w RE nie będziesz się uczył ciosów itp, nie będziesz naparzał z broni białej. Będziesz miał za to parę zgadek i bliskie stosunki z wieśniakami. Samo to że RE4 jest najlepszą częścią serii.
A teraz moje pytanie: MGS3 czy GT4? Opłaca się czekać n aSubsistance (to tak dużo czasu

)
opłaca się czekać. ale i tak od GT4 wolę MGS3, więc ja bym wybrał MGS3 ;]
i tak jak u mnie, to dwie różne gry
Dwie zupełnie różne gry, jednak ja polecam MGS3 jeśli lubisz tę klimę. Jesteś cierpliwy - czekaj na MGS3:S.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.