Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Danilo1972
Szeni - ja Ci polecam G: BM.
Gra jest dużo fajniejsza od jedynki, choć trochę krótka.
Świetne podejście do tematu przestępczego półświatka, no i nie nudzące się free ride po Londynie.
Po skończeniu dostajesz bonusa w postaci wyścigów.
Naprawdę dobra gra.
Sokolov
Kingdom hearts II, MGS3:S, Shadow of the colossus,Radiata stories? Data premiery się nie liczy, chodzi mi o kolejność kupienia. Co mam pierwsze kupić?
Scorpion
Jeżeli nie grałeś jeszcze w Snake Eatera to bierz MGS3:S, a jak grałeś to ja bym brał Shadow of the Colossus.
White
Ja wziąłbym najpierw SotC. Nie dlatego, że lepsze (choć osobiście- dla mnie jak najbardziej), ale potem moga być problemy z jego dostaniem (podobnie jak z ICO). MGS3 to tak popularna gra, że jeszcze długo będzie można ją bez problemu zdobyć.
trott1
uzbieralem wrescie na gta teraz tylko czekac
Tuczek
Witam!
To znowu ja:)

Ukończyłem z kumplami X-men 2, powoli kończymy Champions: Retur To Arms.

I tu pytanie jest jakaś gra za która warto sie zaierać w multi? W PES5 gramy cały czas także to odpada:P Może pierwsza część Champions? Albo może jak nie na 3 grazcy to moze coś na 2 z kooperacją.

TS2 i 3, C:DS2, C: Vietnam, X-men2, Champions: Return to arms, Killzone, PES5 te gry odpadają bo już to jest ukończone a ludzie najczęsciej to polecająbiggrin.gif
Wiśnia San
Dynasty Warriors 5(2P), The Warrios(2P), Metal Slug 5(2P), Burnout3(?) teraz gram w B3 i moge śmiało stwierdzić że gra jest kozacka.
Tuczek
B3 ? Mam 98% tongue.gif Tylko nie mam chyba dwóch pucharków za takedown'y. Ale fakt B3 jest kozackie.

Wiśnia San >> jeszcze nie miałem okazji zagrać w gierki co mi przesłałeś ale już niedługo je odpale także wyślę Ci DQVIII:)
Jakuza
Polecam The Warriors - świetna gra , przeszedłem całą tongue.gif - jest opcja co-op ( zdarzają się "lekkie" problemy z kamerą ) oraz normalna mućka vs.
Lasiu
Harvest Moon: Save the Homeland
Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King
The Matrix: Path of Neo
jak uwazacje ktora z tych gier bedzie najlepsza question.gif question.gif
Kliku-Devils
Witam was, mam pytanie bo grałem juz w Baldur's Gate: Dark Alliance, gra mi się bardzo spodobała i postanowiłem kupić kolejną z tej serii. blush.gif mam Pytanie która z tych gier mi polecicie ?

* Baldur's Gate: Dark Alliance II

*Champions of Norrath

*Champions: Return to Arms

Która jest waszym zdaniem jest najlepsza, najdłuższa i najbardziej klimatyczna ?

PS: wielkie dzięki za odpowiedzi !
Dante
QUOTE(Lasiu @ 21 04 2006, 18:02) *

Jak nie jesteś jakimś wielkim fanem Harvesta to weż
Dragon Quest
Lipa
QUOTE(Lasiu @ 21 04 2006, 18:02) *

Matrixa sobie odpuść. Polecam DQ. Wiele godzin miło spędzonej zabawy ;]
Tigro
Hmm.. Ja obejrzawszy ceny w Madgames spieszę z pytaniem jaką grę byście wybrali smile.gif Biorę pod uwagę:

Burnout 3: Takedown
FIFA Street
NBA Street vol.3
Tony Hawk's Underground 2

Na Tonyego patrzę z największym dystansem.. Ale reszta, skoro tylko 75zł nówka, to trzeba się zastanowić co kupić smile.gif Proszę o Wasze zdanie smile.gif
Sokolov
Ja bym brał B3 i to baz zastanowienia.
Tuczek
B3 oczywiście. Ewentualnie NBA street... ale i tak burnout rządzi:)
Tigro
Ja też się najbardziej na B3 kierunkuję, bo grałem u kumpla niedawno na PSP'ku w B:Revenge bodajże i było cuuudownie.. Nie dało się oderwać smile.gif Oczywiście nie może się to równać z wrażeniami gry na DSie, huehue wink.gif
Barreg
Wszyscy się tak zachwycają tym B3 a mi on wcale nie przypadl do gustu, jest tak cholernie szybki i kolorowy ze zarypiscie bola mnie oczy juz po 15 min grania. (moze to dlatego ze mam wade wzroku ale nie wiem) Ja bym na twoim miejscu brał NBA.
Sarge
QUOTE(Tigro @ 23 04 2006, 19:47) *

Hmm.. Ja obejrzawszy ceny w Madgames spieszę z pytaniem jaką grę byście wybrali smile.gif Biorę pod uwagę:

Burnout 3: Takedown
FIFA Street
NBA Street vol.3
Tony Hawk's Underground 2

Na Tonyego patrzę z największym dystansem.. Ale reszta, skoro tylko 75zł nówka, to trzeba się zastanowić co kupić smile.gif Proszę o Wasze zdanie smile.gif

Osobiście wybrałbym trzeciego Burnouta smile.gif . Świetny tytuł, często przekonujący do siebie nawet największych przeciwników wyscigów. Naprawdę warto spróbować moim zdaniem. NBA Street vol.3 też nie jest złym pomysłem, ale tylko wtedy gdy koniecznie chcesz jakiś dobry tytuł do multiplayera.
Tuczek
QUOTE(Kliku-Devils @ 21 04 2006, 20:24) *

Witam was, mam pytanie bo grałem juz w Baldur's Gate: Dark Alliance, gra mi się bardzo spodobała i postanowiłem kupić kolejną z tej serii. blush.gif mam Pytanie która z tych gier mi polecicie ?

*Champions of Norrath

Która jest waszym zdaniem jest najlepsza, najdłuższa i najbardziej klimatyczna ?

Bierz drugiego baldura (na allegro chyba tani jest) a potem weź się za champions'ów. Ja teraz z kumplem gram w Return to Arms i jest w miarę dobrze...
Danilo1972
QUOTE(Tuczek @ 24 04 2006, 07:58) *

*Champions of Norrath

Bierz drugiego baldura (na allegro chyba tani jest) a potem weź się za champions'ów. Ja teraz z kumplem gram w Return to Arms i jest w miarę dobrze...

Co do drugiego Baldura, to się zgodzę - gra jest świetna i starcza na te parę godzin.
Co do ceny zupełnie się nie zgodzę - tej gry na Allegro nir kupisz ot tak.
Jeśli już się pojawia dochodzi do całkiem niezłej ceny, zważając na to że niedawno była dostępna za 77zł.
Tuczek
A to możliwe, napisałem "chyba" bo niewiem jak sparwa wygląda z nim na allegro.
trott1
na PSP'ku w B:Revenge

grales w burnolta legends
...MAJKI...
Mam pytanie dotyczące Baldurs Gate na konsole czy opłaca się w to grać, bo grałem sporo już czasu temu w obie części Baldursa na PC przeszedłem do końca razem z dodatkami i była to moja ulubiona gra mogłem siedzieć przed nią całymi dniami, a czy z wersjami na konsole jest podobnie?
Linek
Zależy czego w Baldurze szukasz. Wersji konsolowej bliżej do Diablo niż do Baldura, to po prostu siekanka z elementami RPG, co nie zmienia faktu, że baaardzo przyjemna hyh.gif
...MAJKI...
Niestety nie będzie już kolejnych Baldurów takich jak na PC aczkolwiek nieomieszkam zagrać w te konsolowe.
Szef3k
Witam!
Szukam gry FTP(ale mogłaby być też TPP ewntualnie) jak najbardziej realistycznej,strzelanki,teraźniejszej(czyli bez laserów i plazma grenades;),najlepiej w stylu Americas Army,Counter Strike(terroryści i wojsko czy policja obojętne) bardziej taktycznej(żeby nie było- ja rambo biegne i rozwalam dwa oddziały wojska i wychodzę z tego z 88% health wink.gif i przede wszystkim na split screen i boty oczywiście.
Bo wszystkie gry jakie znajduję myśląc że są fajne (battlefield2,socom3...) okazują sie tylko singleplayer albo mają multi ale tylko przez neta(co jest dla mnie równoznaczne z tym że są single;)
Jakby bylo AA na Ps2 ze split screenem i botami to kupiłbym ją w tej chwili.
Czy ktoś potrafi mi pomóc??
Dzieki
Pozdrawiam

Miało być FPP poczywiście nie FTP wink.gif))

Zresztą sam nie wiem w każdym razie strzelanka gdzie widac tylko bron i celownik moze FPS za duzo tych skrótów:))
Danilo1972
Jeśli chodzi o TPP masz do wyboru m.in. Full Spectrum Warrior - tyle że tam nie oddasz żadnego strzału, za to masz full realizm i Conflict Desert Storm - to już bardziej strzelanka, ale za to bardzo fajna.
Z FPP masz Shellshock 67 i jakieś tam Ghost Recony, ale tych ostatnich nie polecam.
Tuczek
Conflict szczególnie 2 część (vietnam średnio mi sie opdobał, a w tą ostatnią nie grałem. Nie możesz grać z botami ale jest co-op na dwóch graczy (każdy am po dwóch żołnierzy).

Naprawdę gra się świetnie.
Dante
Conflict Desert Storm 2 jest fajn i można go rozgrywać taktycznie zwłaszcza z kumplem.

Shellshock (dla mnie to tpp) fajny klimat vietnamu z dobrymi misjami ale jak pamiętam to tylko single.

Ghost Recon na pleja 2 jakoś słabo wychodzi juz lepiej Rainbow 6.
ogor
Witam
Chce żebyście mi doradzili hyh.gif
Mam Gran Turismo 3. Czy opłaca mi sie kupować Gran Turismo 4? Czy dużo jest zmian względem poprzedniczki?
W 3 wogule nie było widać prędkości jak sie jechało szybko... Czy tutaj to poprawili?
trott1
nie wiem ale ja kupuje niedlugo wszystkie pesy i iss y ;P takei zboczenie ta gra
...MAJKI...
QUOTE(ogor @ 25 04 2006, 18:01) *

Witam
Chce żebyście mi doradzili hyh.gif
Mam Gran Turismo 3. Czy opłaca mi sie kupować Gran Turismo 4? Czy dużo jest zmian względem poprzedniczki?
W 3 wogule nie było widać prędkości jak sie jechało szybko... Czy tutaj to poprawili?

Jest niewiele zmian poprawili troche grafe, dodali kilka nowych samochodów i torów. Jeśli nie jesteś wielkim fanem serii to nie kupuj. Ja bym nie kupował bo ileż można jeżdzić te same wyścigi.
Szef3k
A jesteście pewni że w Shellshock 67 można grać multi???
A co jest z "Americas Army:Rise of a soldier" bo generalnie widze na niektórych stronkach że jest na ps2 ale tak jak sniper elite w polsce go nie widać??
Wie ktoś coś o tym? A jeżeli jest na ps2 to czy jest multi??
Tuczek
ShellShock: Nam '67 jest na jednego gracza.

Americas Army: Rise of a Soldier wyszło w Europie o ile się nie mylę w marcu tego roku albo na samym początku kwietnia więc moze dlatego sklepy nie mają ale podzwoń popytaj. Jest na ps2 1-16 graczy ale oczywiste że nie na splicie:) Prawdopodobnie single player na jednej konsoli ale nie ręczę za to głową.
Sandking
QUOTE(...MAJKI... @ 24 04 2006, 18:24) *

Niestety nie będzie już kolejnych Baldurów takich jak na PC aczkolwiek nieomieszkam zagrać w te konsolowe.

Z tego co pamiętam to Baldurs Gate 3 już od dłuższego czasu jest w przygotowaniu. A po drodze będzie jeszcze Neverwinter Nights 2, które ma "w pełni" na Baldurkach się wzorować, także nie rzucaj słów na wiatr smile.gif .

A na Balruds Gate na PS2 jest przyjemnym hack and slashem, co prawda to nie ta sama jakość co na PC, ale miło się gra... na prawdę miło. smile.gif
Kliku-Devils
QUOTE(Danilo1972 @ 24 04 2006, 14:04) *

QUOTE(Tuczek @ 24 04 2006, 07:58) *

*Champions of Norrath

Co do drugiego Baldura, to się zgodzę - gra jest świetna i starcza na te parę godzin.
Co do ceny zupełnie się nie zgodzę - tej gry na Allegro nir kupisz ot tak.
Jeśli już się pojawia dochodzi do całkiem niezłej ceny, zważając na to że niedawno była dostępna za 77zł.

No tak, ale mnie chodzi też o klimacik gry i długość. Gralem w Baldura DA i było calkiem przyjemnie nawet super biggrin.gif Widziałem też filmiki z Champions: Return to Arms i jest super z tymi postaciami i rasami. biggrin.gif Słyszałem ze można też wzywać summona by nam pomagał biggrin.gif No ale jeśli mi tak polecacie Baldura 2 to kupie Baldura 2 rolleyes.gif Dzięki !
Tuczek
Co do tych summon'ów to można ale tylko Dark Elfem o ile dobrze pamiętam. Postaci jest do wyboru 7 czy 8 z czego każda jest wersja żeńska (oprócz dwóch:). Na początku gry możesz wybrac czy idziesz "złą" czy też "dobrą" dorgą. W zalezności jaki charakter wybieresz masz inne misje (niby:P); ale najczęsicej są te same chociaz czasami nalezy wykonać zupełnie co innego lub wogóle odwiedzaz inne lokacje także gra zachęca aby przejśc ją drugi raz.
M4c
Miałem dość długą przerwę z moją czarnulką i mam pytanie, w co teraz najprzyjemniej się pyka na multitapie?
Mogą to być też jakieś gry na melanże z dodatkowymi kontrolerami jak eyetoy czy coś w tym stylu.
Tuczek
Buzzer! - quzi muzyczny + 4 buzzery (takie kontrolery do tego, na allegro ok 80zł)
SingStar - karaoke, ale peweni znasz

Do multiplayera przejżyj kilka ostatnich stron tego tematu sporo gier zostało wymienianych np. The Warriors, PES5, Urban Regin, wszelakie hack'n'slashe itd
M4c
Ej a do tego buzzera potrzeba dobrą znajomość angielskiego? Czy niekoniecznie?

Właśnie skitrałem że jest PL wersja blush.gif
Danilo1972
Buzza można kupić na Allegro już za 40zł.
Gra w kilka osób jest świetna, szczególnie w czasie konsupcji napojów bezalkoholowych wink.gif
Szef3k
Czyli nie ma fajnej(w sensie realistycznej dla mnie to to samo;) strzelanki na split screen na PlayStation 2?!
Nawet taka mega gra jak Sniper Elite dużo traci w moich oczach z powodu braku multi już nawet choćby bez botów(te pojedynki snajperskie...) czy może znalazło by się coś bardziej zespołowego nie przez neta (bo nawet mam neta w domu ale studiuje poza moja miejscowoscia a nawet gdyby to nie potrafiłbym podłaczyc pleja do neostrady) coś jak najmniej arcadeowego??
Wiem ze nudze i ciagle o tym samym ale obiecuje ze to ostatni raz na ten temat;)))
Pozdro
Tuczek
Po co Ci boty?
Może spróbuj Killzone tez jest teraz b.tani.
Szef3k
Killzone'a dostalem razem z konsola!!!!!!
Jakies inne propozycje??wink.gif)
Tuczek
Nie ma już nic innego wszystki gry - nie crapy - zostały wymienione. Jak są boty to nie jest realistycznie, jak jest realistycznie to nie ma botów...
Rince
Chce sobie kupić jakiegoś dobrego jRPG, ale wacham się pomiędzy DQ VIII (od którego troche odpycha mnie stylistyka dragonballa) a Suikodenem V. Jakaś rada wink.gif?
golab
Nie znam się na RPGach, ale Słoik mówił, że Suikoden V rządzi;p.
Tuczek
DQVIII rządzi tongue.gif

Polecam przejżeć forum o RPGach tam są opinie o grach.
Szef3k
A Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown ma multi z botami?Bo gdzies wyczytalem ze ma Splitscreen ?Czy może lepsza bedzie jakas z serii Conflict?A Która jest lepsza Desert 2 czy Global Storm?Czy mógłby ktoś coś na temat tych 3 gierek opisac(ktos kto w nie grał bo troche o nich poczytałem ale informacje na róznych sronkach sa sprzeczne;)
Chodzi o miód(żeby się łatwo nie znudziła -AI przeciwnikow).
Czyli która z tych 3 bardziej nadaje sie na dlugie granie na split screenie...(moze napisze co mam)zeby nie byly podobne do tych które juz mam.(a wiec mam Killzone,Timesplitters:Future perfect,Sniper Elite)
Dzieki Pozdro

Bardzo to chaotyczne-jak moje myśli wink.gif)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.