R6 ma split ale nie można grac z botami.
Co do Conflictów to grałem tylko w Desert Sorm 2. Grę naprawde polecam najlepiej grac z kimś bo sterowanie 4 żołnieżami to średni pomysł przynajmniej dla mnie. Ja grę przechdoziłem z kumpalem 2 czy 3 razy w tej chwili nie pamiętam ile jest poziomów trudności.
Plati_Grudziądz
4 05 2006, 07:07
Siema możecie mi polecić jakaś nawalanke na 2 graczy (typu the bouncer - tylko ze to slaba gra jest

) ale taka dobrą żebym pieniędzy w błoto nie wywalił
Elo wsiech!Chciałbym krótko przedstawić moją historyjke z pierwszą grą rpg. Otóż była to Chrono Triger na snesa , którą mi kolega zaprezentował. Na początku myślałem, że jest to jakiś śmieć nie warty mojego czasu, ale po krótkim okresie czasu , odkryłem , że jest to właśnie taki tryb gry , jaki lubie najbardziej. Później zacząłem się interesować serią Final fantasy(od I do V części) niestety mam pożyczoną 7 część od kolegi , ale strasznie porysowaną i nie chodzi. Mam w chwili obecnej ps2 i męcze Finala X.Tak opowiadają o tej 7 części , że jest pewnie czego żałować , ale ja moge powiedzieć w mojej sytuacji, że FFX jest dla mnie na razie najlepszą grą. Spędziłem przy niej mnóstwo czasu , i teraz nas nasuwa się pytanie- Co dalej? Skończyłem już i FFX i FFX-2 i nie wiem jaką grę teraz kupić , i właśnie was drodzy gracze i czytelnicy psxextreme pytam o zdanie jaką grę radzicie kupić , abym mógł wiele czasu spędzić przy niej i mieć przy tym nie zapomniane wrażenia. Piszcie!!
Może DQVIII albo Grandia 3. Ale osobiście polecam DQVIII jeżlei lubisz tkaei klimaty.
Dark Serge
10 05 2006, 19:22
uff. to wyleciałeś z pytaniem ^^
Zależy jakie klimaty lubisz i czy chcesz DŁUUUGIEGO jRPG'a czy tylko długiego ^^
Ja ze swojej strony polecam Star Ocean 3(zaje.biste replayability !), DQ VIII, Digital Devil Saga(dwie części; mroczny klimat), Radiata Stories(tu raczej bajkowo ;/) - wszystkie w mangowej konwencji i zaręczam, że dłuugo będziesz w nie grał
No to jak już tu jestem i tyle tytułów fajnych rpgów(i jrpg:P)podesłaliście to spytam może jeszcze o jakieś gry Typu MGS3 czy też DMC3 normalnie gry od których też nie można oderwać oczu.Mnie to już brak słów jest jak rodzice mówią "w jakie ty głupoty grasz" można tylko podziwiać pomysł i wykonanie , no ale którz z nas nie pragnie więcej.... Dlatego zadaje właśnie kolejne pytanie

Pozdro
Super Big Boss
10 05 2006, 22:20
Jeśli chodzi ci o najleprzą grę pod względem wykonania to zobacz:
MGS 3
Good of War
Prince of Persia
Tekken 5
Black
dragon quest 8
ListuniO
10 05 2006, 22:37
podajcie tytuł jakiejś naprawde nietuzinkowej gry...jakis przełom...coś jak Fahrenheit...albo Shadow of the collosus...coś co wbija oryginalnością...coś co nie powiela schematu i nie jest za często powielane...pozdrawiam...najlepiej jakiś horror...chociaz już chyba wszystkie przerobiłem...pozdrawiam
alienator
10 05 2006, 22:39
może beyond good and evil? bardzo, ale to bardzo ciekawy tytuł!
Ma w sobie to coś, w sumie to niczego mu nie brakuje. Szkoda ze tak słabo zszedł, ale cóż...
Dark Serge
11 05 2006, 13:00
_ Listuni0 - z oryginalnych horrorów to ja polecam foribben Siren - chociaż mozesz się nim troche poużerać, bo ma kilka denerwujących momentów, ale sam w sobie jest przezajefajny.
Scope0 - ja polecam God of War który moim zdaniem jest duzo lepszy niz DMC
ListuniO
15 05 2006, 22:12
a mozecie polecić jakiś FPS...powiem tak...nie grałem wgóle w FPS-y na ps2...z kolei na PC gram tylko w Counter Strike z powodu prawdziwego przeciwnika(żywego)...ale moze jest jakaś ciekawa strzelanka...cóś co wygląda efektownie...i żeby AI przeciwników stał na wysokim poziomie...może jest jakiś tytuł w który naprawde się godzianmi zagrywaliście....i taki żeby na padzie się przyzwoicie sterowało..pozdrawiam
p.s. naprawde chce sobie kupić coś innego niż wszystko bo zaczynam już nudzić się pozycjami w które gram...horrory...przygodówki..
Disgaea (lub la Pucelle tactics) czy Dragon Quest 8
Szukam czegoś na dłuższy czas.
i jeszcze jedno
dynsty tactics 2 czy romance of three kingdoms 8
Olafelum delfin Um
16 05 2006, 08:28
Uuu,romance of three kingdoms 8 to ciezka gra.Przynajmniej Kali tak mowil
MaciejPŃ
18 05 2006, 08:52
QUOTE(Dante @ 16 05 2006, 09:00)

Disgaea (lub la Pucelle tactics) czy Dragon Quest 8
podobno każda z tych gier jest dobra. Ja sam mma Disgaea'e ale jakoś cizko mi sie za to zabrać, baaardzo długa gra. No i troche grafika nie dzisiajsza, ale podobno chumor powala
Cierpie na brak gier na 2 graczy i chciałbym sobie jakąś sprawić poleccie coś miodnego. Tylko nie FPP (mam Killzone i starczy), ani sportowe (za chwilunie kupuje PES-a 5), ani wyścigi.
P.S. Nie muszą to być koniecznie nowości
QUOTE(Łarhol @ 18 05 2006, 18:19)

Cierpie na brak gier na 2 graczy..........
polecam LOTR: ROK wypasna nawalanka na multi
a także fifa Street 2 sam miod

Cierpie na brak gier na 2 graczy i chciałbym sobie jakąś sprawić poleccie coś miodnego. Tylko nie FPP (mam Killzone i starczy), ani sportowe (za chwilunie kupuje PES-a 5), ani wyścigi.
Fifa Street , Singstan , Burnout 3 lub któraś z bijatyk Tekken 5 lub Soul Calibur 3

Mimo, że nie chcesz FPP to poradzę Ci Time Splitters (2 lub 3). IMO jest znacznie lepsze od Killzone. A poza tym SmackDowna skołuj sobie. Gra z jednym lub więcej kumplami (multitap) to IMO wypas. Do tego dobierasz sobie przeciwników konsolowych i jest masakra jak jest 6 chłopa na ekranie
Dobry, nowszy szpil za ok. 70 zł. Co polecacie ?
ratchet gladiator, soul calibur 3
Ratchet zakończył się u mnie na 2 części .... Bijatyki mnie nudzą ;]
MasterShake
24 05 2006, 07:30
burnout:renevge?
kotlet_schabowy
24 05 2006, 14:09
Moze God of War ? Duzo gier na Playstation 2 ma ceny okolo 79 czy 69 zlotych, posprawdzaj na przyklad na stronie internetowej sklepu Ultima
http://www.ultima.pl, tam maja chyba najwiekszy wybor gier na PS2 w tych cenach (w menu po prawej stronie jest obrazek "okolo 100 gier na PS2 za mniej niz 80 zlotych" chyba).
jezeli lubis slah w 306 stopni to polecam GoW a jak wyscigi z rozwalką to B# . poZDro
Marcin$
25 05 2006, 16:25
Hmm.... za 70 zł

Killzone --> 45 zł ( co prawda girerka nie najnowsza, ale bardzo fajny FPP)

Fahrenheit --> 119 zł ale giera jest tego warta

Burnout --> 77 zł

Stuart Malutki 3 --> 49 zł JOKE

Ceny z ultimy
Większość pozycji, albo miałem, albo mam

Opłaca się kupować ICO za tą kwotę ?
QUOTE(LIPA @ 25 05 2006, 21:28)

Myślę, że tak. Powinno zapewić Ci niezapomniane przeżycia. Jak dla mnie to jest to jedna z najlepszych gier na PS2. Na pewno ją zpamiętam na zawsze.
ICO opłaca się kupić za każdą kwotę
QUOTE(LIPA @ 25 05 2006, 21:28)

Na pewno bo to wyjątkowa fra
Suboshi
27 05 2006, 12:06
Niedlugo kupuje konsole ps2. Jaką gre byście polecili na start? najlepiej coś co pokaże prawdziwą moc tej konsoli, ale zeby ktos kto od jakiś 5 lat nie miał pada w rękach sobie z nią poradził
Coś dobrego graficznie to pewnie God of War na nizszych poziomach trudności nie powinien sprawiac problemów. MGs3 snake eater też może być jako tytuł startowy.
Suboshi
28 05 2006, 14:56
QUOTE(Dante @ 27 05 2006, 13:12)

Coś dobrego graficznie to pewnie God of War na nizszych poziomach trudności nie powinien sprawiac problemów. MGs3 snake eater też może być jako tytuł startowy.
Chyba zaczne od God of War. Wiekszośc osób poleca ta gierke. A takie pytanie troche nie na temat. killzone2 wyjdzie na ps3 tylko??
Co brać Shadow of the Colossus czy secik Silent Hill?
EDIT:
Czy Kingdom Hearts II?
Shadow of the Collosus. Sam przymierzam się do kupna tej gry.
QUOTE(Blok @ 28 05 2006, 16:10)

EDIT:
Czy Kingdom Hearts II?

UUU to nie jest takie łatwe. Silent Hill -świetna seria. Na twoim miejscu wybrałbym Shadow +ewentualnie sAm Sillent hill 2 (bo 3 i4 są na nizszym poziomie). Za jakiś czas jak cena spadinie to Kingdom II./
dark_grzyb
29 05 2006, 08:27
QUOTE(Dante @ 28 05 2006, 17:17)

QUOTE(Blok @ 28 05 2006, 16:10)

EDIT:
Czy Kingdom Hearts II?

UUU to nie jest takie łatwe. Silent Hill -świetna seria. Na twoim miejscu wybrałbym Shadow +ewentualnie sAm Sillent hill 2 (bo 3 i4 są na nizszym poziomie). Za jakiś czas jak cena spadinie to Kingdom II./
Polemizowałbym czy 3 jest na niższym poziomie od 2 [mam Collection i w 4 jeszcze nie grałem]. Jak dla mnie ma lepszy klimacik niż 2 - ale to kwestia gustu - komuś może się nie podobać jak bohaterka stwierdza, że niewłoży ręki do sedesu

I pamiętaj w Silent Hill Collection masz 3 gry jak by nie patrzeć i tak bardzo dobre [moim zdaniem 2 i 3 świetne poprostu] - bardzo dobra okazja.
Dla mnie to wygląda tak(subiektywna opinia)
Silent Hill 2 >Shadow of colossus>Silent 3 i 4
w Kingdoma jeszcze nie grałem ale zapowiada się ciekawie
Cholera jasna problem w tym, że Silenta 2 nigdzie w sklepach internetowych nie widze(dlatego sie zapytałem czy secik brać), a z allegro nie kupuje dla zasady. Może ktoś zarzucić linkiem jak znajdzie w jakimś sklepie Silenta 2? W sumie to dalej nie wiem czy SotC czy SH2 zakupić...
Dla mnie Silent to większe replayability i genialna fabuła ale Shadow to wyjątkowy i specyficzny tytuł, więc stoi przed tobą trudna decyzja.
Suboshi
29 05 2006, 20:16
A co do FPP opłaca się kupowac Killzone? a może Black?
QUOTE(Suboshi @ 29 05 2006, 21:16)

A co do FPP opłaca się kupowac Killzone? a może Black?
Zależy co wolisz.. Fajerwerki czy czas przejścia gry.. Obydwie mają klimat ale tylko jedna Ci starczy na wiele godzin - Killzone, z kolei Black posiada najlepszą grafikę jaką dało się wycisnąć.
Wiśnia San
29 05 2006, 22:11
ja polecam Blacka, Killzon mi nie podszedł
Anakin Skywalker
29 05 2006, 22:13
Potrzebuje jakiejś gierki na wakacje

które dwa z tych tytułów wybrać?

Shadow of the Colossus

Kingdom Hearts II

Dragon Quest VIII

Spartan:Total Warrior

Onimusha:DoD

Soul Calibur 3
Co polecicie, Jak2, czy Ratcheta3? Dodatkowo szukam jakiegos klimatycznego jrpg z wciagajaca fabula (procz FFX). Z gory thx.
QUOTE(KLP @ 29 05 2006, 23:51)

Co polecicie, Jak2, czy Ratcheta3?
Nie no...jedno i drugie

. Poważnie jednak - zacznij od Jak'a 2. Gra wgniata w fotel na dłuuuugie godziny. Swobodnie możesz później szarpać w Ratchet'a 3 i sie nie zawiedziesz

.
Wiśnia San
30 05 2006, 07:54
QUOTE(Anakin Skywalker @ 29 05 2006, 23:13)

Potrzebuje jakiejś gierki na wakacje

które dwa z tych tytułów wybrać?

Shadow of the Colossus

Kingdom Hearts II

Dragon Quest VIII

Spartan:Total Warrior

Onimusha:DoD

Soul Calibur 3

w zasadzie zależy ile masz kasy bo jak dobrze polukasz to będziesz mógł kupić nawet 3-4 starsze tytuły zamiasta 2 nowych

Spartan:Total Warrior - dobra chodzona nawalanka

Shadow of the Colossus - dosyć orginalny tutuł warty oblukania
Ad. Anakin

Shadow of the Colossus

Onimusha: DoD

Spartan: Total Warrior

Dragon Quest VIII

Kingdom Hearts II

Soul Calibur 3
Ja kupowałbym w takiej kolejnosci.
dark_grzyb
30 05 2006, 11:24
QUOTE(Blok @ 29 05 2006, 19:24)

Cholera jasna problem w tym, że Silenta 2 nigdzie w sklepach internetowych nie widze(dlatego sie zapytałem czy secik brać), a z allegro nie kupuje dla zasady. Może ktoś zarzucić linkiem jak znajdzie w jakimś sklepie Silenta 2? W sumie to dalej nie wiem czy SotC czy SH2 zakupić...
Ja bym na Twoim miejscu zakupił SH Collection. Jeżeli nie chcesz kupić na allegro to SotC kupisz w podobnej cenie. Zanim przejdziesz trzy części SH zdążysz spokojnie uzbierać na SotC, które przez ten czas jeszcze stanieje. Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie.
Potrzebuje jakiejś gierki na wakacje tongue.gif które dwa z tych tytułów wybrać? happy.gif
arrow.gif Shadow of the Colossus
arrow.gif Kingdom Hearts II
arrow.gif Dragon Quest VIII
arrow.gif Spartan:Total Warrior
arrow.gif Onimusha:DoD
arrow.gif Soul Calibur 3
Jeżeli w wakacje będziesz miał z kim grać to zainwestuj w Soul Calibura 3. Jeżeli nie to bierz SotC albo DQVIII. Przynajmniej ja bym tak zrobił. Sądząc po tym jakie tytuły rzuciłeś masz ok 200 zł [DQ] więc jeżeli dobrze poszukasz [allegro] to zakupisz SotC i SC3 - to było by moim zdaniem optymalne rozwiązanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.