Sokolov
26 06 2006, 16:45
Wyszło to w Europie?
QUOTE(Dante @ 26 06 2006, 13:01)

dobre bijatyki no to pewnie
Virtua Fighter
nie polecał bym VF tak na lewo i prawo , dla wiekszosci ludzi jest strasznie dretwa i wogole jakas dziadowska

tylko wyjadacze mogą w to grac
mi nie przypasilo wogole;p
btw tez nie lubie FPS na padzie

to prawda ze po jakims czasie mozna sie przywyczaic ale mimo wszyskto dokladne celowanie w szybkim tempie to o wiele wiekszu problem.. (albo celownik szybko lata po calym ekranie i sie nie da traifc albo bardzo wolno sie rusza zeby dokladnie wycelowac ale wtedy to mozna samemu oberwac kulke

)
Poszukuje gry tak rozbudowanej jak Morrowind albo Oblivion tylko że na na PS2, albo chociarz podobnie rozbudowanej
Podobnie rozbudowanej... jeśli chodzi Ci o "swobodę przestrzenną", to proponuję gry GTA-podobne, czyli GTA (

), True Crime, Getaway itp.
QUOTE(Yano @ 26 06 2006, 17:57)

QUOTE(Dante @ 26 06 2006, 13:01)

dobre bijatyki no to pewnie
Virtua Fighter
nie polecał bym VF tak na lewo i prawo , dla wiekszosci ludzi jest strasznie dretwa i wogole jakas dziadowska

tylko wyjadacze mogą w to grac
mi nie przypasilo wogole;p
A mi przypasił i to bardzo. Grałem w niego dośc długo (może nie jak zawodowcy ale zawsze) i gierka miała dla mnie to coś co przyciąga.
Ja przyznam, że VF jest dosyć specyficzny. Na początku podobał mi się bardzo, wydawał się świetny. Zagrywaliśmy się z kumplami i było fajnie

Jednak jak jakiś rok późnje wąłczyłem ją znowu (po dłuższej przerwie) wydała się jakaś ... sztywna, "czerstwa". Osobiście bardzo żałuję, że nie ma na PS2 Dead or Alive 3 bo to naprawdę świena gra (IMO). Grałem na X'ie ale nie stać mnie niestety na jego zakup
Znalazłem baardzo fajną promocję. Myslę że wybiore macymalnie 2 gry, które z tych?
Darkwatch (49,90zł)
Incredible Hulk: Ultimate Destruction (49,90zł)
Metal Gear Solid 2: Substance (49,90zł)
Shadow the Hedgehog (49,90zł)
Shin Megami Tensei: Lucifer's Call (49,90zł)
Splinter Cell: Chaos Theory (49,90zł)
187 Ride or Die (49,90zł)
I co wybrać??

EDIT, King Kong odpada, własnie przyniósl i go kumpel

Głównie zastanawiam się nad 187: RoD, opłaca się? No i Hulk ewentualnie, rozwałka rlz
ja bym wziął King-Konga i Splinter Cell'a. Ewentualnie Darkwatch, ale na dłuższą mete potrafi się znudzić..
Jeśli wachasz się co do zakupu MGS2, to znak, że nie grałeś w jedynkę... ale kup i tak, do tego jedynkę, to jedyna naprawdę wybitna gra z tego zestawienia. Chaos Theory też daje radę, na pewno cię nie zawiedzie.
Splinter Cell Teoria Chaosu czy Ghost Recon Advanced Warfighter?
Powiedz gdzie jest taka okazja bo sam bym kupił cos z tego zestawu.
Jeśli nie masz jeszze MGsa no to trza kupic go na pewno 2 tytu zależy już od twoich preferencji.
187 Ride or die jest dobre i gra się fajnie nawet na multi (grałem na x i psp -tam ma zmieniny tutuł) ale może sie znudzić po jakims czasie chociaz fajnie sobie wrócic do jakiegoś wyścigu np. po tygdniu przerwy.
Cena niska więc czemu nie. Splinter też jest spoko i można go uznać za gre lepszą od 187 ale dla mnie muza w tamtym tytule był zajefajna.
peter.a
27 06 2006, 18:49
Poszukuje jakiejś ostrego shlasera na ps2.
Tzn. Maksymalna jucha na ekranie + miodność płynąca z grania.
Znajdzie się takie coś?
Pozdrawiam
Jeśli nie masz jeszze MGsa no to trza kupic go na pewno 2 tytu zależy już od twoich preferencji.
187 Ride or die jest dobre i gra się fajnie nawet na multi (grałem na x i psp -tam ma zmieniny tutuł) ale może sie znudzić po jakims czasie chociaz fajnie sobie wrócic do jakiegoś wyścigu np. po tygdniu przerwy.
Cena niska więc czemu nie. Splinter też jest spoko i można go uznać za gre lepszą od 187 ale dla mnie muza w tamtym tytule był zajefajna.
hmm.. mocna wyszuplam pulę.. kasy będę miał mniej niż myślę a mgsa będe miał na pc
Hulk czy 187?
Grzehoo
27 06 2006, 19:49
QUOTE(Mikes @ 27 06 2006, 20:33)

hmm.. mocna wyszuplam pulę.. kasy będę miał mniej niż myślę a mgsa będe miał na pc
Hulk czy 187?
Nie wiem jaki gatunek preferujesz, ale brałbym 187: Ride Or Die. Gra ma niezły klimacik, może odprężyć, a i soundtrack daje radę

.
dark_grzyb
27 06 2006, 21:05
Ja bym zakupił MGS2 i Shin Megami Tensei. To jest jakiś sklep onternetowy czy u Ciebie w mieście?
Sokolov
28 06 2006, 10:24
Ja na towim miejscu też bym brał MGS2 i Shin Megami Tensei. Mowiedz gdzie jest taka promocja bo ja chętnie bym kupił Shin Megami Tensei
Niestety Shin Megami już nie ma (sam chciałem kupić)
Metala też nie ma, a promocja jest na gram.pl Ja sobie kupilem Ghost Recon 3 i Splinter Cell 3

P.S.Jeżeli informacja o sklepie wam pomogła prosiłbym w ramach rewanżu o zarejestrowanie się i zagłosowanie w ankiecie na mojej stronie www.rebaza.prv.pl
dark_grzyb
28 06 2006, 11:07
Kurde szkoda.
Ani nie ma Shin Megami Tensei [zakupił bym z miejsca]. Ani Metala 2 i 3. Szkoda - jak zawsze jestem spuźniony.
Ja polecam Metal Gear Solid 3 Resident Evil 4 God Of War i GTA San Andreas
MasterShake
28 06 2006, 13:06
QUOTE(peter.a @ 27 06 2006, 19:49)

Znajdzie się takie coś?
Pozdrawiam
DMC
Gungrave-tu wogóle nie myślisz TYLKO I WYŁĄCZNIE strzelasz
dark_grzyb
28 06 2006, 13:43
QUOTE(ksips1 @ 28 06 2006, 13:49)

Znalazłem tą aukcje wcześniej i już chciałem kupić, zalogowałem się a tu zonk - ktoś mnie uprzedził - troche się zirytowałem. Mam nadzieje, że na dniach pojawią się następne [w końcu pewnie ktoś zwęszył interes i kupił więcej by na allegro opchnąć co nie ?

]
peter.a
28 06 2006, 17:19
QUOTE(MasterShake @ 28 06 2006, 14:06)

QUOTE(peter.a @ 27 06 2006, 19:49)

Znajdzie się takie coś?
Pozdrawiam
DMC
Gungrave-tu wogóle nie myślisz TYLKO I WYŁĄCZNIE strzelasz

Jestem w trakcie 2krotnego przechodzenie dmc3
Sprawdze tego gungrave'a
Dzięki za odp.
Pozdrawiam
ogicool
28 06 2006, 23:02
co do grania w fpp padem moją ulubioną serią jest ,,time spliters", poza tym ostatnio rządzi God of war, polecam. Może ktoś mi poradzi którą legendarną serię wybrać najpierw:DMC czy MGS, kiedyś dorwałam MGS 2 i zblokowało mnie trochę sterowanie i kamera na początku, poza tym szukanie przycisków :)czy to nie wkurza dalej?POzdr
QUOTE(ogicool @ 29 06 2006, 00:02)

co do grania w fpp padem moją ulubioną serią jest ,,time spliters", poza tym ostatnio rządzi God of war, polecam. Może ktoś mi poradzi którą legendarną serię wybrać najpierw:DMC czy MGS, kiedyś dorwałam MGS 2 i zblokowało mnie trochę sterowanie i kamera na początku, poza tym szukanie przycisków :)czy to nie wkurza dalej?POzdr
W momencie kiedy chwycisz w rece MGS3 znikną wszelkie wątpliwości, na 100%
Choćby w MGs'ie trzeba było sterować m yszką w ten tytuł trzeba zagrać.
Jeśli mówisz o całej seri to MGS jest znacznie lepszy.
Sialala
29 06 2006, 08:52
QUOTE(peter.a @ 28 06 2006, 17:19)

Sprawdze tego gungrave'a
Lepiej wez sie za God of War. Wprawdzie jest troche zagadek, ale wiecej jest juchy i przemocy.
peter.a
29 06 2006, 13:46
QUOTE(Sialala @ 29 06 2006, 09:52)

QUOTE(peter.a @ 28 06 2006, 17:19)

Sprawdze tego gungrave'a
Lepiej wez sie za God of War. Wprawdzie jest troche zagadek, ale wiecej jest juchy i przemocy.
God of War też zaliczyłem
ogicool
29 06 2006, 19:53
zdaje się, że decyzja zapadła - MGS; w końcu nie dość, że snake to fajna postać {trochę jak lobo hehe}to seria ma w sobie coś o czym nie da się nie myśleć, ostatnio trochę rozglądam się po okolicach san andreas GTA i muszę powiedzieć, że to niezła growa mieszanka klimatyczna, szczególnie momenty dźwiękowe i wizualne zmian pogody, reidio extra!do tej pory mój numero uno z jeżdżonych był NFS, dzięki za podpowiedzi
Jeśłi ktośszuka gry samochodowej, raczej arcade niech inwestuje w Flatout'a 2. Naprawdę świetna gra.
Grzehoo
30 06 2006, 21:59
QUOTE(Emet @ 30 06 2006, 22:12)

Jeśłi ktośszuka gry samochodowej, raczej arcade niech inwestuje w Flatout'a 2. Naprawdę świetna gra.
Zgadzam się, z tym że gra nie należy do najdłuższych, jednak poziom trudności sprawia, że wielokrotnie trzeba powtarzać niektóre eventy.
Er_WolvEr
1 07 2006, 17:20
QUOTE(Grzehoo @ 30 06 2006, 22:59)

QUOTE(Emet @ 30 06 2006, 22:12)

Zgadzam się, z tym że gra nie należy do najdłuższych, jednak poziom trudności sprawia, że wielokrotnie trzeba powtarzać niektóre eventy.
JEżłei już komuśzalezy na fajnej arcade'ówie i to z długim zasem gry to polecam Burnout'a 3/4. Jedna z lepszych graficznie gier, gameplay świetny przez różnorodność misji i świetnie zrobionych miejscówek. Trudno mi powiedzieć czy jest trudniejszy od FlatOut'a, ale wiem że niektóre mijsce naprawde bez powtórek nie przeją (chyab że sie przechodzi na brąz aleto jest blee.). Zajezacny soundtrack, mieści się wśród piątki moich ulubionych soundtrackó z gier.
EDIT: Ale co do MGS'a 3 to ghost_spike ma świętą racje. Zdobywasz, zaczynasz grać i nie masz wątpliwości, czy dobrze wybrałeś

Oczywiście takei ejst tylko moje zdanie
Jakie gry polecacie dla dwoch Playersow (tylko nie takie gry typu Tekena i Sportowych) ??
Splinter Cell Chaos Theory
Czy Rez jest naprawde tak wyj*bany w kosmos? Bo zastanawiam się czy go kupić... tym razem nie ma alternatywy, po prostu sie pytam czy warto kupować tego szpila.
QUOTE(Blok @ 3 07 2006, 18:13)

Czy Rez jest naprawde tak wyj*bany w kosmos? Bo zastanawiam się czy go kupić... tym razem nie ma alternatywy, po prostu sie pytam czy warto kupować tego szpila.
To gra specyficzna, poza tym krótka - 5 głównych leveli i 2 do odblokowania. Albo wsiąkniesz albo Cię odrzuci. Ja zaryzykowałem i powiem, że WARTO. Co jakiś czas odpalam, bo muszę;p
Ja nie żałuje tych 2 dych które wydałem na gierkę dawno temu (jak tu nie kochać MM). Warto dorwać tytuł bo jest specyficzny i ten sposób tworzenia muzy może wciągnąć.
Jakaś dobra gra w stylu motorstorma czyli offroad błocko buggy itp, opłaca sie czekac na atv offroad fury 4? podobno szyj\kuje sie najlepsza czesc w serii
QUOTE(Mikes @ 3 07 2006, 21:05)

Jakaś dobra gra w stylu motorstorma czyli offroad błocko buggy itp, opłaca sie czekac na atv offroad fury 4? podobno szyj\kuje sie najlepsza czesc w serii
O dobre pytanie. Ostatnio chciałem se pograć w coś podobnego.
Myślałem o Flatout, ale nie wiem czy sie opłaca. Pytanie: czy opłaca sie kupować teraz Flatout, czy jest to fajna gra.
Zajrzyj do kącika wyścigowego a się przekonasz, poczytaj opinie

Ja polecam.
Myślałem o Flatout, ale nie wiem czy sie opłaca. Pytanie: czy opłaca sie kupować teraz Flatout, czy jest to fajna gra.
z tego co czytałem 2 to bardziej miastowe popisy, jedynka to błocko ale nie o takie błocko mi chodzi

Ale tak czy siak FlatOut też mnie interesuje, ale ja chcę PS2ójkwego motorstorma!
Niezdecydowanym polecam sprawdzić demko Flatouta na PieCa i się przekonać samemu, czy pasuje

Mnie wsiąknął niemiłosiernie
QUOTE(Linek @ 4 07 2006, 23:02)

Niezdecydowanym polecam sprawdzić demko Flatouta na PieCa i się przekonać samemu, czy pasuje
Wsiaknal cie? A to ciekawe...
A swoja droga to rzeczywiscie jest calkiem fajna giera.
QUOTE(Hela @ 5 07 2006, 23:54)

QUOTE(Linek @ 4 07 2006, 23:02)

Wsiaknal cie? A to ciekawe...
A swoja droga to rzeczywiscie jest calkiem fajna giera.
co sie czepiasz, nie rób pi.py!
007: From Russia with love czy Everything or Nothing? Mam ochote na wstrząśnięte nie mieszane
QUOTE(golab @ 3 07 2006, 18:57)

QUOTE(Blok @ 3 07 2006, 18:13)

To gra specyficzna, poza tym krótka - 5 głównych leveli i 2 do odblokowania. Albo wsiąkniesz albo Cię odrzuci. Ja zaryzykowałem i powiem, że WARTO. Co jakiś czas odpalam, bo muszę;p
Krotka?
Glowny watek Leonem (zaleznie od poziomu trudnosci, na poczatku easy i normal, pro odblokuje sie po 1 przejciu) first time 10-25 h.
SW i ADA nastepne 3-5 h.
A potem mercenaries

Super szpil, mnie wciagnal mimo ze poprzednich re nie lubilem.
Btw caly czas chce sie wiecej wiec wez pod uwage ze przejdziesz min. 2 x (po przejsciu raz, mozesz grac od nowa ze "wszystkim" z poprzedniego save'a)
^^^Nie wiem czy wiesz ale powinno być ci troche głupio bo my mówiliśmy o grze REZ na ps2 a nie Resident Evil 4.
hehehehe - rez sprawdza się na imprezkach, nieskomplikowana gra dla wszystkich a ile radochy, nietrzeźwych może wykręcić
Szukam gier w ktorych grzebac mozna w nieskonczonosc. Nabylem juz VF4: Evolution (ogromna jest!), oraz frequency (uzaleznia, rekordy mozna srubowac non top), teraz pora na cos w innych klimatach. zastanawiam sie nad:
Devil May Cry - czesc pierwsza lub trzecia, w obydwie nie gralem i nie wiem jak dlugo mozna w to grac, co wy na to? Ktora w pierwszej kolejnosci?
Romance of Three Kingdoms VIII - z recki kaliego wynika, ze mozna lupac niezliczone godziny w to, a i rozbudowanie zabija. Gral w to ktos? Da sie przyswoic zasady, czy trzeba byc kompletnym wariatem aby to kupowac?
W kazdym razie, niech ktos poleci jeszcze jakis kombajn potezny... Moze jakies taktyczne rpg? Disgaea?
QUOTE(Dante @ 6 07 2006, 06:38)

^^^Nie wiem czy wiesz ale powinno być ci troche głupio bo my mówiliśmy o grze REZ na ps2 a nie Resident Evil 4.
Oops
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.