Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Sialala
Czy ktos gral/slyszal o Harvest Moon Fishing? Znalazlem na DVD Crave i zastanawiam sie czy brac smile.gif
Albo inaczej: brac HM Fishing czy HM A Wonderful Life?
Dante
^^^ To nie jest Harvest Moon gra po prostu tak się nazywa w naszym rejonie.
Sialala
QUOTE(Dante @ 19 09 2006, 19:30) *

^^^ To nie jest Harvest Moon gra po prostu tak się nazywa w naszym rejonie.

Czyli jesli chce zagrac w Harvest Moon, to brac A Wonderfull Life i sie nie zastanawiac? Gral ktos w wersje PAL? Poprawiono cos w stosunku do wersji NTSC? Bo jak czytalem temat o HM:AWL tu na Forum, to troche sie wlos jezy na glowie wink.gif
Super Big Boss
W recenzji troche przeszadzili. Grałem w to troche i wcale nie jest tak kiepsko. Grafa troche surowa ale przecierz zawsze taka była a loadingi nie są aż takie długie. Nie grałem w wersje na GC więc nie mam poruwnania ale grało mi sie dobrze.
Sialala
QUOTE(Super Big Boss @ 23 09 2006, 08:35) *

W recenzji troche przeszadzili. Grałem w to troche i wcale nie jest tak kiepsko. Grafa troche surowa ale przecierz zawsze taka była a loadingi nie są aż takie długie. Nie grałem w wersje na GC więc nie mam poruwnania ale grało mi sie dobrze.

Grales w Special Edition czy wersje NTSC? Bo gdzies (chyba na gamespocie) czytalem, ze SE jest troche poprawione w stosunku do wersji NTSC. Nadzieja matka wink.gif Za tydzien powinno przyjsc to zdam relacje.
Mikes
Jakiś racer dobry, oczywiście wszelkie Burnouty, gran turismo i inne znam ;P

Moża jak X?
Sandking
Bierz Flatout 2 ;], gra jest miodna, piękna i niezwykle grywalna, chociaż można przy niej zgubić szczękę z jej zaciskania ;d
Super Big Boss
QUOTE(Super Big Boss @ 23 09 2006, 09:35) *

Grałem w SE
Mikes
Bierz Flatout 2 ;], gra jest miodna, piękna i niezwykle grywalna, chociaż można przy niej zgubić szczękę z jej zaciskania ;d

pfff nie był bym fanemr acerów gdybym w to nie zagrał tongue.gif

Jakiś RR na PS2 był dobry?
Aem
Jeżeli kręcą Cię rajdówki to polecam WRC ( ale to pewnie też już ograłes smile.gif )
Mikes
Jeżeli kręcą Cię rajdówki to polecam WRC ( ale to pewnie też już ograłes smile.gif )

No niestety ;P Bardziej mnie ciągnie do arcade a w ps2ójkowe ridge racer nie grałem, moze cos z tego?
estel
A dla mnie wszelkiej masci chodzone bijatyczki. God of War, Mark of kri, Zone of the Enders, Onimushe, DMC mozecie odliczyc. Zostaje cos ciekawego?
Zwyrodnialec
QUOTE(estel @ 26 09 2006, 20:25) *

A dla mnie wszelkiej masci chodzone bijatyczki. God of War, Mark of kri, Zone of the Enders, Onimushe, DMC mozecie odliczyc. Zostaje cos ciekawego?

Warriors , Urban Reign.
Sandking
Mortal Kombat: Shaolin Monks, Genji, Yakuza, zaś niedługo Godhand
Jakuza
Beat Down, Rise of Honor...
Sialala
QUOTE(Mikes @ 26 09 2006, 19:25) *

No niestety ;P Bardziej mnie ciągnie do arcade a w ps2ójkowe ridge racer nie grałem, moze cos z tego?

Na pewno nie bierz R-Racer. Kupilem, pogralem tydzien i odsprzedalem tracac 4 Ojro. Pierwszy Ridge Racer na PS2 byl najlepszy. Burnouta 2 pewnie zaliczyles, ale tak pytam na wszelki wypadek bo dla mnie to najlepsze arcade na PS2.
Sokolov
Warto kupić DMC3:SE?
Kalinho
A czy warto przespac sie z Jessicą Alba? Czy warto przejechac sie Enzo ferrari?
Zwyrodnialec
QUOTE(Sokolov @ 1 10 2006, 17:11) *

Dla Vergila zdecydowanie tak , dla niższego poziomu trudności nie. smile.gif
golab
QUOTE(Zwyrodnialec @ 2 10 2006, 22:32) *

QUOTE(Sokolov @ 1 10 2006, 17:11) *

Dla Vergila zdecydowanie tak , dla niższego poziomu trudności nie. smile.gif

Brak opcji Turbo w PALu.

Jeden plus , dwa minusy = raczej nie. Ewentualnie po sporej obniżce ceny.
Gryn
A co to jest ta opcja Turbo ? Bo tez zastanawiam sie nad zakupem Devila 3 biggrin.gif
Kalinho
Dante zapierdziela z 20% wiekszym speedem.. czy jakos tak
Emet
Ogólnie cała gra "chodzi" o ok. 20% szybciej.
Sito
Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition na PlayStation 2 dołączy do kolekcji Największych Hitów Sony. Zawiera nowo zaprojektowane obiekty, specjalna edycja będzie zawierała wiele nowych treści, nowych opcji i dodatkową grywalną postać. W Devil May Cry 3 gracze wcielają się w rolę Dantego, największego pogromcę demonów na świecie, w pełnej akcji grze.

Nowe treści:

- Nowa grywalna postać - graj jako zły brat, bliźniak Dantego Vergil. Posiada on swój unikalny styl walki " Dark Slayer ".

- Nowy przeciwnik " Jester " - wcześniej obecny tylko w przerywnikach, teraz został dodany jako całkowicie nowy Boss.

- Opcja Turbo - ta nowa opcja pozwala przyśpieszyć czas gry o 20 %.

- Dwie nowe opcje kontynuacji gry:
* Orginalny system żółtych kul ( yellow orb ) - używamy żółtych kul, aby restartować od ostatniego checkpointa.
* Nowy system złotych kul - kontynuj nieograniczoną ilość razy i używaj złotych kul, aby rozpoczynać z tego samego miejsca albo powtarzać od miejsca ostatniego checkpointa, jeśli skończyły się nam złote kule.

- Zaimplementowane poziomy trudności oferują bardziej zbalansowaną grę. Gracz może wybierać spośród pięciu opcji, zawierających nowy Very Hard mode.

- Bloody Palace Mode - jak w DMC 2 Dante musi się zmierzyć z kolejnymi falami przeciwników.

- Movie Mode - Odblokowane cut sceny ( przerywniki ) mogą być teraz oglądane albo pojedynczo albo wszystkie z rzędu.

Źródło: www.gameplanet.co.nz

Sami oceńcie wink.gif
Gen4
Hej!
Przymierzam się do kupna jakiegoś świeżego spiela do grania na przemian z GT4 smile.gif Zastanawiam się nad Kingdom Heart 2, MGS3: Subsistence, Suikoden V lub Dragon Quest VIII. Co mi polecacie z tych tytułów? KH1 i MGS2 mam już zaliczony, DQ i Suikodenów żadnych dotąd nie ruszałem.
pozdrawiam
Figaro
MGS 3, ewentualnie Kingdom Hearts. Ale ja sie oczywiście myle. Bo ja to ja.
Danilo1972
Zgadzam się z przedmówcą, z tym że zamiast KH wziąłbym Dragon Quest.
dark_grzyb
Rozważałbym Suikodena V albo MGS3 [ale raczej pierwszy tytuł]
Zwyrodnialec
Wybierz Pro Evolution Soccer 6 tongue.gif. Ta gra się nie znudzi. smile.gif
Matt3o
Pro Evolution Soccer 5 i 6
Harvest Moon
Def Jam:NY
Black
GT4
Gta;SA
Spartan
wszystkie Ratchet'y!
Burnout3
Dragon Quest:VIII
Ico
Shadow of the Collosus
Final X
jimmi
Na pewno PES 6. Do tego MGS 3.
Tytek
Co sadzicie o Onimusha 3?
Lepsza 3. czy 4. czesc?
Wczesniej nie gralem w zadna gre z serii.
Zwyrodnialec
QUOTE(Tytek @ 8 10 2006, 15:09) *

Co sadzicie o Onimusha 3?
Lepsza 3. czy 4. czesc?
Wczesniej nie gralem w zadna gre z serii.

Zdecydowanie czwórka , jest dłuższa , no i masz kilka postaci tongue.gif
Re
Lego Star Wars od początku do końca 2 osoby:D Genialna giera, wypas jak nie lubie gwiezdnych wojen, tak gra super:D
bartex95
Gra RoR jest fajna, ale polecam kupić Re4. Pisze tę odpowiedź dość późno więc są już nowsze gry i bardzo polecam Yakuza.
McDrive
Moglibyście doradzić:
- MGS3: Subsistence(czy jak to sie pisze)
czy
- Shadow of the Colossus
golab
QUOTE(McDrive @ 21 10 2006, 12:19) *

Moglibyście doradzić:
- MGS3: Subsistence(czy jak to sie pisze)
czy
- Shadow of the Colossus

Obie. Jeśli nie masz możliwości kupować za często i nie grałeś w MGS3 to bierz Subsistence. Inaczej bierz SotC i czekaj na obniżkę ceny MGSa.
Dante
jeśli nie grałeś jeszcze w MGS'a to bierz go w ciemno bo jest świetny a ta wersja jest bardzo dopasiona
McDrive
QUOTE(golab @ 21 10 2006, 12:46) *

Inaczej bierz SotC i czekaj na obniżkę ceny MGSa.

No właśnie tak mnie ciekawi czy całyczas będą sprzedawać wersję 3 płytową czy to tylko tak "na chwilę"??
golab
QUOTE(McDrive @ 22 10 2006, 13:20) *

QUOTE(golab @ 21 10 2006, 12:46) *

Inaczej bierz SotC i czekaj na obniżkę ceny MGSa.

No właśnie tak mnie ciekawi czy całyczas będą sprzedawać wersję 3 płytową czy to tylko tak "na chwilę"??

Na Europę jest przeznaczona tylko edycja trzypłytowa, nie ma innej. Ciekawi mnie jak to będzie wyglądało, jeżeli gra trafi do platyny.
Lipa
Pro Evolution Soccer 6 - Grałem w każdą część, kocham tą serię, ale ileż można płacić po 200 zł ?! ( A zmian jak na lekarstwo ).
MGS 3: Subistence ( Grałem w 3 wink.gif Przeszedłem ) - Jest sens kupować ?
Bully - Ciekawi mnie ta nowa pozycja od Rockstar ;]

Którą z wyżej wymienionych ?
nuke`
ostatnio wartymi uwagi są Bully i Scarface, polecam.
Coati
QUOTE(LIPA @ 22 10 2006, 14:29) *

Pro Evolution Soccer 6 - Grałem w każdą część, kocham tą serię, ale ileż można płacić po 200 zł ?! ( A zmian jak na lekarstwo ).
MGS 3: Subistence ( Grałem w 3 wink.gif Przeszedłem ) - Jest sens kupować ?
Bully - Ciekawi mnie ta nowa pozycja od Rockstar ;]

PES'a sobie mozesz odpuscic... no chyba, ze kochasz ten sport i gre

MGS 3:S - jesli nie czujesz sie fanem serii to tez mozesz odpuscic, ale z drugiej strony nowa kamera = większy fun z grania, a dodatki na 2 dvd to tez kilka godzin zabawy[MG1, MG2, bonusowe filmiki, masterowanie walk z bossami] nie liczac 3h filmu na 3 plycie

Bully - ja bym poczekal na kilka recenzji tego czegos... mam mieszane uczucia, a samo GTA w szkole jakos mnie odrzuca smile.gif
Adamgermany
Metala i Pro Evo beż. Na buly poczekaj na kilka recek
Tytek
Co sadzicie o grze Rayman 3 na PS2? Jest warta uwagi?
Zwyrodnialec
QUOTE(Tytek @ 27 10 2006, 14:44) *

Co sadzicie o grze Rayman 3 na PS2? Jest warta uwagi?

Chyba dostała 8+ w Extreme , więc nie powinna być zła. Sam nie grałem, więc nie wiem.
Tytek
W ktorym numerze?
Adamgermany
Nie wiem w którym. Ale grałem i gra jest bardzo fajna. Dobra grafa, niezły dżwięk i świetny gameplay. Polecam
Zwyrodnialec
QUOTE(Tytek @ 27 10 2006, 18:55) *

W ktorym numerze?

Chyba 67.
DUB maniak
Którą grę na PS2 wybrać:Fahrenheit czy PES 5?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.