Fak 6... mało cuś. E tam poczekam, kupię jak bedzie do (pipi) to sprzedam.
o sorki 7/10 ale znajac PSM to wiecie ze zawsze zawyzaja

, albo znowu wszyscy beda jechac gre jak idzie po kolei , tak bylo z DRIV3r ale gra i tak wymiatala klimatycznie , mimo ze potencjaz drzemiacy w miastach nie zostal wykorzystany.
Wg mnie i tak szacun się należy choćby dlatego, że Driver był jedną z lepszych gier na PSX'a. Ja napewno kupie..
kuzwa ci ktorzy widzieli trailary to beda niemilo zaskoczeni , GAMESPOT zrobil Prieviev gry na Xboxa i powiem wam tylko tyle WYGLADA FATALNIE przez duze F !!!!

kuzwa co oni zrobili z D3
Trailery rzeczywiscie nie powalaja, ale wyglada lepiej niz D3. Ciekawe ile bugow z trzeciej czesci przeniosa do tej... Pewnie dowiemy sie za 2 tygodnie, jak bedzie premiera.
yaros22
10 03 2006, 00:15
Dzisiaj dorwałem demko w wersji na X`a i juz wiem ze ta gra bedzie o wiele lepsza od D3

Grafika zdecydowanie poprawiona, nie zauwazylem aby jakies czesci miasta sie dorysowywały itp. tak samo jesli chodzi o szybkosc gry to nie bylo jakis zwolnien animacji...wszystko chodziło na takim samym poziomie
Styl jazdy jest ten sam czyli po prostu the best !!!

Mozna w koncu przejezdzac ludzi...moze troche to smiesznie wyglada bo prawie wszyscy leca wysoko przez maske samochodu, ale lepsze to niz nic

Poprawiono rowniez sterowanie samym graczem...nie jest to juz tak uciazliwe jak w D3 i tutaj wyglada juz lepiej, jednak to takiego z GTA to troche tu brakuje lecz nie jest źle
Ja juz czekam na full wersje...bo to demko to mnie bardziej wciagnelo niz caly Driver3
W Driv3rze też można było przejeżdzać ludzi, i tam też lecieli przez maskę samochodu...
QUOTE(yaros22 @ 10 03 2006, 00:15)

Dzisiaj dorwałem demko w wersji na X`a i juz wiem ze ta gra bedzie o wiele lepsza od D3

Grafika zdecydowanie poprawiona, nie zauwazylem aby jakies czesci miasta sie dorysowywały itp. tak samo jesli chodzi o szybkosc gry to nie bylo jakis zwolnien animacji...wszystko chodziło na takim samym poziomie
Styl jazdy jest ten sam czyli po prostu the best !!!

Mozna w koncu przejezdzac ludzi...moze troche to smiesznie wyglada bo prawie wszyscy leca wysoko przez maske samochodu, ale lepsze to niz nic

Poprawiono rowniez sterowanie samym graczem...nie jest to juz tak uciazliwe jak w D3 i tutaj wyglada juz lepiej, jednak to takiego z GTA to troche tu brakuje lecz nie jest źle
Ja juz czekam na full wersje...bo to demko to mnie bardziej wciagnelo niz caly Driver3

Kupię, choćby z ciekawości...
Ktoś wie kto zajmuje się dystrybucją drivera w Polsce? I kiedy ląduje na pułkach?
Driver: Parallel Lines nie ukaże na PC??! Hihhihihi...
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=25018
QUOTE(Memory @ 13 03 2006, 21:42)

Driver: Parallel Lines nie ukaże na PC??! Hihhihihi...
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=25018HIP HIP HURRRAA !!!

:D:D kij w oki pecetowcom , nie docenili D3 to na wafla im D:PL ...
sentinel
16 03 2006, 09:16
pokochałem nowego drivera. klimat, oprawę, misje, wozy, model jazdy a przede wszystkim rewelacyjny soundtrack (trzeba to usłyszeć). myślę, że pokocha go tez każdy, kto czuje sentyment do klasycznych części serii (1/2). grać.
i'm the driver. and i do ok...
QUOTE(sentinel @ 16 03 2006, 09:16)

pokochałem nowego drivera. klimat, oprawę, misje, wozy, model jazdy a przede wszystkim rewelacyjny soundtrack (trzeba to usłyszeć). myślę, że pkocha go tez każdy, kto czuje sentyment do klasycznych części serii (1/2). grać.
i'm the driver. and i do ok...
#$%^& $%^&*& CZEKAŁEM NA TE SŁOWA:)!!!! Przy żadnym tytule nie odliczałem czasu tak jak do premiery Drivera: PL!
senti: Czy jutro (zgodnie z zapowiedzią) można spodziewać się Drivera na pułkach sklepowych?
sentinel
16 03 2006, 09:30
sm1, człowieku, bierz w ciemno - wprawdzie nie skończyłem jeszcze pl, więc nie wypowiem się o nim jako o całości, ale wiele (naprawdę wiele) wskazuje na to, że to najlepsza część serii (dla mnie, przynajmniej).
model jazdy i zniszczenia to poezja, niesamowicie upierdliwi gliniarze to ukłon w stronę pierwszych części a sposób poprowadzenia fabuły (świetne renderingi), soundtrack oraz klimat (szczególnie końca lat siedemdziesiątych)... ech, dla mnie po prostu must have. ale pamiętajcie, że to bardzo subiektywna opinia. :-)
//edit
premiera us miała miejsca dwa dni temu, premiera w eu jutro - o żadnych problemach czy (nie)planowanych obsuwach nic mi nie wiadomo.
QUOTE(sentinel @ 16 03 2006, 09:30)

sm1, człowieku, bierz w ciemno - wprawdzie nie skończyłem jeszcze pl, więc nie wypowiem się o nim jako o całości, ale wiele (naprawdę wiele) wskazuje na to, że to najlepsza część serii (dla mnie, przynajmniej).
model jazdy i zniszczenia to poezja, niesamowicie upierdliwi gliniarze to ukłon w stronę pierwszych części a sposób poprowadzenia fabuły (świetne renderingi), soundtrack oraz klimat (szczególnie końca lat siedemdziesiątych)... ech, dla mnie po prostu must have. ale pamiętajcie, że to bardzo subiektywna opinia. :-)
//edit
premiera us miała miejsca dwa dni temu, premiera w eu jutro - o żadnych problemach czy (nie)planowanych obsuwach nic mi nie wiadomo.
Do drivera nie trzeba mnie namawiać! jak sobie przypomnę, kiedy przy okazji trzeciej odsłony napierdalałem baniakiem w kineskop przy jakże licznych hardcorowych misjach to już przebieram nogami!
Przy 3 części giera dostawała w serwisach 5pk – jak dla mnie 9
Przy 4 odsłonie pk kształtują się na poziomie 7pk – mi pewnie zabraknie skali hehehehe
Senti.....Subiektywna?
alienator
16 03 2006, 15:49
Pościgi pościgami (zawsze stanowiły esencję; były rajcujące jak cholera), ale jak z misjami "na nogach"?
jay jay
16 03 2006, 21:24
2 pytanka
Czy ujrzymy w D:PL Tannera ?(choćby na chwile )
Kiedy recenzja w PE ?
sentinel
17 03 2006, 17:57
o misje "chodzone" się nie martwcie - animacja postaci została poprawiona (choć do doskonałości wciąż jej daleko) a nowy system lokowania broni na celach (lewym triggerem lokujemy się na celu, prawym strzelamy a prawą gałką błyskawicznie przełaczamy się pomiędzy celami - miodzio) sprawdza się wyśmienicie. samych misji (tego typu) jest też dużo mniej niż w trójce, no i zniknął widok fpp.
usprawniono także system celowania i strzelania podczas jazdy - tu również jest dużo lepiej niż w przypadku poprzedniej części, dzięki czemu można skupić się na samej jeździe i lawirowaniu pomiędzy przeszkodami/pojazdami.
tannera nie ma, jego rolę zajął młodziutki (do czasu, hłe, hłe) 'the kid' - kolo w długich włosach, obcisłych szrtuksach i skórzanej kapocie (made by 70's ;-)). bardzo pozytywna imo postać. co do recki - pojęcia nie mam, może nawet jest w aktualnym numerze...
taa jest w nowym nuerze recka i gierka dostal 9 - tak wiec mozna chyba lykac w ciemno : D
zaraz ja tu czegos nie rozumiem

, dlaczego w zagranicznych serwisach gra dostaje baty od kazdego jak leci (IGN 7 , GameSpot 6/10) ... hmm podobnie bylo z 3 czescia gry , ja pokochalem Driv3ra za klimat i model jazdy a za granica nie bylo serwisu ktory przyznal by ocene powyzej 6. Dlaczego tak jest ? :| czy to moze przez to ze poziom trudnosci jest za wysoki a jak jest cos dla hamerykancow trudne to nie do zrobienia ( podobnie bylo z DMC3 gra dostala niskie noty od paru serwisow bo byl za trodna )
a czemu gry sportowe od EA dostają zawsze wysokie noty? ja po recenzji w PE, czy wypowiedzi Sentinela jestem spokojny o nowego Drivera, myslę, że mi, fanowi serii gra tez przypadnie do gustu
pytanie do ludzi, któ¶zy już łoją, jak to jest z ta akcją? początek gry to lata 70/80, koniec to 2006l opiszcie różnice w mieście, czy włączając sobir np. potem free run są do wyboru czasy, w jakich chcemy jeździć?
Znacie jakiś sklep gdzie można kupić nowego Drivera po przyzwoitej cenie??
poczekaj aż na allegro się pojawi

to jest dla mnie najlepszy sklep
jeszcze jedno pytanie, jaki jest obraz? słyszałem, że jest TYLKO format 16:9, w PE nic o tym hiv nie pisał? a może dotyczy to tylko wersji NTSC? bo mam TV 21" i granie z czarnymi pasami, albo z zniekształconym obrazem nie uśmiecha mi się...
jest normalne 4:3, ale wyglada lekko nienaturalnie ( rozciagniete )
Spoko, spoko. Bez obaw, olejcie popisy amerykańskich serwisów.
Gra jest ma mocne 8 i jest ok! (chodziaż pewne bugi są - ale większość tego typu gier je ma).
Przede wszytkim klimat - początkowy filmik z 1978 od razu naładował mnie pozytywną energią. Kwestie TPP wyglądają ok (koleś fachowo dobywa broni).
A OST to klasa sama w sobie (zaczynają od pierwszego kawałka, który doskonale pasuje do tego co się dzieje na ekranie).
Tego Drivera nie spie..ono, ale nie jest to tytuł epokowy, na miarę GTA (o tym też trzeba pamiętać
Dorwałem wersje na X'a. Dzisiaj przetestuje. W Driv3era nie grałem. Myśle że Parrallel Lines będzie tak dobry jak stare Drivery na PSX'a
no na pewno klimatem i feelingiem gry mocno 1 i 2 przypomina

Na poczatku dziwna akcje mialem, misja z holownikiem, zanim wzialem auta ostrzelalem kontrolnie ochrone 2 razy z pistoletu to odjechali w pi..u i moglem spokojnie dojechac do celu Oo
Terrago
19 03 2006, 00:40
A jak przedstawia sie tryb online?
A jak przedstawia sie tryb online?
w driverze nie ma online
ciekawe czy pozniej w grze beda hardkory typu "chase the gunman" z dwojki ;]
QUOTE(Bartg @ 19 03 2006, 20:00)

Eee... nie bylo to takie trudne jak sie znalazlo sposob

(przez przypadek mi sie udalo go odkryc

).
Wracajac jednak do najnowszej czesci Drivera i hardkorowych zadan - mam nadzieje ze ok. 2 takie sie znajda, bo juz mnie nudza gry tego typu w ktorych misje przechodzi sie ze wzgledu na poziom "trudnosci" w tempie szybszym niz ustawa przewiduje.
Driv3r mial taka misje, wiec mam nadzieje ze i D4 mial bedzie.
No i jestem po pierwszych 3 godzinkach z nowym kierowca

i wiecie nie mam pojecia skad IV wytrzasnol ocene 9 :| , gra jest dobra ale do geniuszu GTA daleko brakuje , nasz chlopek nie potrafi nawet przechodzic przez siatke

..............
w vice cit i liberty city nasz chlopek tez tego nie potarfil a gra jednak dostalwala dobre oceny

powiedz lepiej jak wyglada sterowanie, mdoel jazdy i poziom zabugowania ; p
Eee... nie bylo to takie trudne jak sie znalazlo sposob smile.gif (przez przypadek mi sie udalo go odkryc tongue.gif).
czy to jest to zadanie gdzie goniło sie kolesia i trzeba było go wyprzedzic zeby pukał nas w dupsko? to był bodajze jedyny spośób na niego
pukał nas w dupsko?
pukał nas w dupsko?
happy.gif
ale masz skoajrzenia

No faktycznie, jak to teraz czytam brzmi śmiesznie ale wiecie o co mi chodziło
wiemy
Może ktoś wrzuci namiary na sklep gdzie można kupić Driver: Parallel Lines?!!!!
(Nie ma w Epiku i MM)
w sklepie extreme ma byc od czwartku :}
QUOTE(Bartg @ 20 03 2006, 13:49)

w sklepie extreme ma byc od czwartku :}
dzieki za info.... zamówiłem:)
Hyhy wlasnie odblokowalem jakis kod za przejechanie 666 mili Oo
Dzisiaj powinienem zastać w drzwiach aviso:)
Uderzam na pocztę i wieczorkiem powinienem odpalić D:PL heheh jak znajdę chwilkę to coś skrobnę.
Ale coś czuję, że tylko z Bartg wymienię się wrażeniami;)
sentinel
24 03 2006, 11:59
nie marudź, tylko graj i pisz ;->
pamiętaj tylko, że to niemal dwie gry w jednej. :-)
QUOTE(sentinel @ 24 03 2006, 11:59)

nie marudź, tylko graj i pisz ;->
pamiętaj tylko, że to niemal dwie gry w jednej. :-)
Siedzę w tyrce i patrzę na zegarek….12,02,45……12.02.50…..Boże jak ten czas się wlecze hehehe
Pytanko czy na starcie będę mógł oblookać obydwa roczniki we free run?
sentinel
24 03 2006, 12:11
hehe, miałem to samo z oblivionem na 360 :-)
niestety nie sprawdzisz od razu "nowego" nowego jorku :-) we free ride, gdyż... free ride jako takiego nie ma. został połączony z głównym trybem, w każdej chwili możesz odejść od fabuły i robić co ci się żywnie podoba - dopóki sam nie zapiszesz stanu gry, dopóty nie ma to wpływu na przebieg wydarzeń.
hehe, miałem to samo z oblivionem na 360 :-)
niestety nie sprawdzisz od razu "nowego" nowego jorku :-) we free ride, gdyż... free ride jako takiego nie ma. został połączony z głównym trybem, w każdej chwili możesz odejść od fabuły i robić co ci się żywnie podoba - dopóki sam nie zapiszesz stanu gry, dopóty nie ma to wpływu na przebieg wydarzeń.
to jak sie fabularnie przejdzie do 06 nie monz asię cofnąc?
za 700 mile nastepny kod sie odblokowal ;]
sentinel
24 03 2006, 12:56
QUOTE(Mikes @ 24 03 2006, 12:18)

to jak sie fabularnie przejdzie do 06 nie monz asię cofnąc?
hmm, nie mam pojęcia, gram na spokojnie od nowa i jestem w '78 - być może później pojawia się jakaś adekwatna opcja w menu czy możliwość wyboru.
Misje chodzone sa dobre,ale IMHO nie dorownuja tym z 3 czesci.Po za tym bohater ma zbyt dlugie wlosy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.