Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Driver: Parallel Lines
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
:-:Macieq:-:
Info z Gameonly:

"Na Driver'a 2006 mówimy od dzisiaj Driver: Parallel Lines. Ta pozycja pojawi się w sklepach w marcu 2006 roku (wydawca to Atari) i możemy być już spokojni o proces produkcji, skoro Reflections ma tytuł. Lata 70, Nowy York, bohater znany z imienia i nazwiska, jako The Kid i jeszcze online multiplayer dla 8 graczy. O łodziach na razie nic nie słychać (lata 70 i motorówki?), więc prawdopodbonie pozostaniemy w samochodach, a jedynie (aż) 20% czasu gry przejdziemy pieszo. To tyle informacji o Parallel Lines w tej chwili. "

Driv3r nie spełnił oczekiwań-miejmy nadzieje że teraz będzie lepiej.Oby tylko misje chodzone były na odpowiednim poziomie.

A tu jest pare screenów
Sandking
Najlepiej gdyby to beta-testów zatrudnili ludzi, którzy grali w Driv3ra. Bo grając w trzecią część miałem dziwne wrażenie o braku beta-testów. dry.gif
Sarge
Screeny na pierwszy rzut oka prezentują gorszą jakość grafiki, niż ta jaką mieliśmy okazję oglądać w części trzeciej. Ewolucja wstecz? Na razie tak to mi wygląda... Osobiście wcale się nie obrażę za taki stan rzeczy, jeśli tylko animacja trzymać będzie stały poziom.

Może być klimatycznie - miasto prezentowane na screenach przypominają mi starą dobrą Havanę, jeszcze z Drivera 2 smile.gif .
Loto
niech poprawia dynamike !
GTmaster
Tja, jak znam życie, znowu będą usprawniać model uszkodzeń pojazdów tongue.gif
SM1
Jak dla mnie powinni dorzucić obsługę kierownicy:) niech lepiej nic nie zmieniają tylko usprawnią silnik gry i szafa gra!! Już czekam z wywalonym jęzorem!
dante2003
Za taki tytuł ktoś powinien trafić do karceru. Ciekawe czy któryś sprzedawca w sklepie będzie wiedział o co chodzi confused.gif
2razyjot
QUOTE(dante2003 @ 14 09 2005, 00:01)
Za taki tytuł ktoś powinien trafić do karceru. Ciekawe czy któryś sprzedawca w sklepie będzie wiedział o co chodzi confused.gif
*

Nie wystarczy powiedziec "poprosze nowego Divera"? blink.gif

A na nowa odslone czekam i jestem optymista - poprzednia czesc byla mocna, pomimo bugow. Kolejna gra must have ... icon_twisted.gif
mlokon
Mimo, że przejechałem się na Driv3rze to chicałbym aby nowy Driver był wyczesany..smile.gif
Zajcik
Niech ta gra odzyska tylko swoj dawny blask ;(
KILL
http://www.gamespot.com/ps2/driving/driver...tml?sid=6142342 tu sa filmiki z grywalnej wersji, narazie o samej grze trudno powiedziec cokolwiek, nejciekawsze jest to czy dalej bedzie tak kiepski model poruszania sie na nogach , bo co do samej grafiki i modelu jazdy to mozna powiedziec ze sa identyczne jak w trzeciej czesci gry (trzyma poziom) ...
Krychuone
tak wogule to juz skrytykowanego przez wielu DRIV3R uwazam za dobrą gre excl.gif na DS2 gra sie (pipi), moze pececiarze mieli z tego powodu problem bo faktycznie na klawiaturze raczej nedznie sie gralo laugh.gif a Parallel Lines bedzie jeszcze lepszy wiec ... icon_twisted.gif
kurzaw_13
Musimy wierzyć w tą grę ponieważ jest to jedna z bardziej obiecujących tytułów jeszcze na PS2.
Takie moje zdanie
palo
ja mam nadzieję, że gra da radę, ma być mniej poruszania się na nogach, tylko zmiana samochodó, czyli dominowac będa pościgi, a te są świetne w driverze, nawet w trójce ryły beret; tak samo jak czeałem na trójkę, to czekam na czwórkę, mam nadzieję, że teraz będe mógł się w pełni cieszyć z gry, a nie na chama przechodzić levele na nogach, żeby pchnąć fabułę dalej i sobie pojeździć smile.gif
Mikes
mam duze nadzieje co do tej gru, wręcz MUSZĄ zrobic z niej hit

btw. jako podtemat nie powinno być crap czy hit tylko Hit czy shit tongue.gif
Krychuone
jako podtemat powinno byc hit czy super hit happy.gif
Terrago
Wlasnie kupilem PSM z demkiem Driver:Parallel Lines. Zobacze jak sie prezentuje...
Mikes
polskie PSM? musze leciec do sklepu wink.gif
Terrago
Nie, niemieckie. Ale w kulki przygrali, pisze ze dostepne jest 1 miasto a faktycznie demo ograniczone jest czasowo grrr ranting.gif ranting.gif twisted.gif
Mastah27
Ruszyła stronka nowego Drivera, a na niej screeny, filmiki, próbka jednego z tracków (swoją drogą znanego z San Andreas), opisy postaci i wywiady z developerem, a także jakiś fan kit - nie wiem co w nim jest, bo jeszcze nie ściągałem. A już 31 stycznia wyjdzie nowy trailer ze scenkami z gameplay'a. Pozostaje mieć nadzieję, że w marcu (planowana premiera) dostaniemy w łapska dopracowaną grę, a nie kolejnego Driv3ra.

To wszystko na http://www.atari.com/driver/.
Slash
(pipi) jak panowie z ATARI s(pipi)ą drugą część Drivera to nie kupie już nigdy gry z logirm ATARI nawet pirata.
Terrago
QUOTE(Slash @ 26 01 2006, 12:15) *

(pipi) jak panowie z ATARI s(pipi)ą drugą część Drivera to nie kupie już nigdy gry z logirm ATARI nawet pirata.

Khem, khem...chciales powiedziec czwarta czesc DRIVERA biggrin.gif
Slash
Spirdolili 3 i mogą 4 a to jest 2.Bo 1 i 2 Drivera była (pipi)ista.
Terrago
Na gamespot pojawil sie nowy filmik pokazujacy fizyke wypadkow w nowym Driverze biggrin.gif

http://www.gamespot.com/ps2/driving/driver...utoplay=6143618
lukaszek
widze ze dalej (pipi) z animka
Terrago
Wierz mi, podczas gry jest staly framerate, tak na oko 30fps, zwolnien nie zaobserwowalem, przynajmniej na demku.
ShtaS
a jak ze sterowaniem boahterem "na nogach" ?
Krychuone
jak uwazacie ze Atari s****lilo D3 to jacy z was gracze ?! laugh.gif jak sie grac nie umie to sie mowi ze zje***ne, proste! D1 i 2 razem wziete sa slabe w porownaniu do 3 excl.gif
Terrago
QUOTE(ShtaS @ 7 02 2006, 14:29) *

a jak ze sterowaniem boahterem "na nogach" ?

Nie zauwazylem zadnych anomalii, w demie nie bylo zadnych broni, mozna bylo sie jedynie przesiadac z auta do auta. Bohater nie posiadal zadnych ciosow, mogl jedynie kucac. Tak tez bylo w D3, czy to moze tylko ograniczenia dema?
Mikes
jak uwazacie ze Atari s****lilo D3 to jacy z was gracze ?! laugh.gif jak sie grac nie umie to sie mowi ze zje***ne, proste! D1 i 2 razem wziete sa slabe w porownaniu do 3 excl.gif

lol, na 100% jedynki czy dwójki na oczy nie widziałeś..
Krychuone
hahahahha mikes nie rozsmieszaj mnie! D1 oraz D2 przeszlem bez kodów NIE RAZ! naprawde sporo gralem w obydwie czesci na PSX'a wiec znam sie na DRIVER'ach, moge zatem smialo stwierdzic ze D3 rządzi z tej serii, ostatnia misja gdy sie idzie na nogach z bronią w ręku to istny terminator biggrin.gif
Mikes
hahahahha mikes nie rozsmieszaj mnie! D1 oraz D2 przeszlem bez kodów NIE RAZ! naprawde sporo gralem w obydwie czesci na PSX'a wiec znam sie na DRIVER'ach, moge zatem smialo stwierdzic ze D3 rządzi z tej serii, ostatnia misja gdy sie idzie na nogach z bronią w ręku to istny terminator biggrin.gif

ty tak sądzisz, ale ja, ci których znam, i właściwie wszyscy gracze twierzą że tak nie jest więc jesteś wyjątkiem wink.gif
Krychuone
no cóż, ci którzy narzekają na framerate w 3 niech sobie przypomną ten z 2 hehehe
g_w_b_b_a
wole Drivera 2 niz Driv3ra
lukaszek
driver zaczal sie i skonczyl na czesci pierwszej

2 i 3 nie dorastaly 1 do piet.
Gawlick
Mi się tam najbardziej podobała 1 potem zaraz za nią 3. Niewiem czemu niektórzy jadą po tej grze, mi sie tam swietnie jezdziło...
RSX
Driver jedynka była najmiodniejsza, i tak zostanie.

Dwójka to zastanawiałem się czy aby już się nie zawiesiła, czy dalej leci?!

Driver 3 klapa totalna, jakaś twarda ta gra, żadnego polotu, wszystko tak sztucznie, sterylnie! Nie wiem, ale jakoś ciągle mam tak, że kiedy patrzę na tą grę w opakowaniu to chce mi się w nią grać a jak ją włączam to mnie zaraz odrzuca!
ShtaS
QUOTE(Gawlick @ 9 02 2006, 00:39) *

Mi się tam najbardziej podobała 1 potem zaraz za nią 3. Niewiem czemu niektórzy jadą po tej grze, mi sie tam swietnie jezdziło...

jexdzilo se swietnie kazdemu smile.gif ten element byl w driv3rze dopracowany, gorzej ajk trzeba bylo postrzelac bedac na nogach tannera biggrin.gif
Krychuone
hmm co do strzelania Tannerem w D3 to naprawde mi sie podoba! w GTA jakies autonamierzanie ehhh, ostatnia misja w D3 podczas tepienia scierwa, totalna rozwalka, mozna zapomniec ze to wogule DRIVER! cud, miód i ci**eczki smile.gif
g_w_b_b_a
w GTA SAbylo zwykle celowanie, poprzednie czesci mialy autoaima
szeni
w GTA SAbylo zwykle celowanie, poprzednie czesci mialy autoaima

W SA też było auto, z tego co wiem, zmienione w stosunku do VC i 3, ale wuj.

A teraz przejdź my do gry i moich wrażeń po obejrzeniu kilku filmików...

+ Oprawa. Chciałbym, żeby tak wyglądał DRIV3R. Wtedy byłby jeszcze lepszą grą. Na filmikach jest stały framerate, jak donosi Terrago - w grze (co najlepsze - na PS2!) też. Wrażenie robi też znacznie obniżona sterylność, mniej 'wyprane' kolory, a także ciekawe efekty, których w DRIV3Rze nie było praktycznie ŻADNYCH (zero, null!). Najbardziej podobają mi się gazety i inne śmiecie lecące spod kół (pamiętacie GTA3? Tam się walało tego sporo, ale nie było takie fajne, jak w czwartym Driverze). Cieszy też mniejszy pop-up.

+ Kontrola i sterowanie. Z tego co widzę, pojawiła się opcja strzelania z samochodu, dodatkowo wspierana przez system automatycznego celowania. Chyba nie muszę przypominać, jak bardzo 'strzelane' pościgi denerwowały w DRIV3Rze. Teraz się to pewnie zmieni. I bardzo dobrze.

+ HUD. Podoba mi się prędkościomierz, zawsze brakowało mi go w tego typu grach.

+ Klimat. Ponownie twórcy trafiają w moje gusta. Charyzmatyczny bohater, ale wygląda trochę tak, jak Tommy z GTA: VC po wpisaniu kodu na zmianę geometrii postaci na kobiecy.

+ Znacznie większy ruch na drodze. Więcej przechodni i samochodów. Też fajnie.

Teraz mniej słodko...

- Denerwuje mnie wrzucony nie wiem po co efekt 'oślepienia' przy kraksie. Mogli przecież zapodać lekkie rozmycie... A być może ten efekt ma coś tuszować? Pojazdy wydają się znacznie cięższe niż w trójce, gdzie co mniejsze auta latały na prawo i lewo jakby były z papieru. Fajnie - krok ku realizmowi.

Wszystko więc wskazuje na to, że po raz kolejny wydam 200 złotych na kolejną część Drivera... Obym tylko nie skończył go w tydzień. Póki co - wszystko jest na dobrej drodze i oby niczego nie spieprzyli.
Mastah27
Akcja nowej części serii Driver, gry Driver: Parallel Lines będzie w dużej mierze toczyć się w latach 70 ubiegłego stulecia, a więc ścieżkę muzyczną też postanowiono dostosować do odpowiedniej epoki. Atari właśnie opublikowało listę kawałków, jakie usłyszymy podczas zabawy.

Maceo and the Macks - "Cross The Track (We Better Go Back)"
Can - "Dizzy Dizzy"
Lonnie Liston Smith - "Expansions"
Charles Wright and The Watts 103rd Street Rhythm Band - "Express Yourself"
The Politicians - "Free Your Mind"
Oscar Brown Jr. - "Gang Bang"
United 8 - "Getting Uptown"
Suicide - "Ghost Rider"
The Pazant Brothers - "Loose & Juicy"
War - "Low Rider"
Iggy Pop - "Neighbourhood Threat"
Blondie - "One Way Or Another"
The Meters - "People Say"
Roy Ayers - "Running Away"
David Bowie - "Suffragette City"

gry.wp.pl

Trochę tego, no, mało rolleyes.gif, ale za to jakie kawałki. Mniam, paluszki lizać i mieć nadzieję, że gra będzie conajmniej tak dobra jak ten soundtrack.
Krychuone
te kikanascie kawałków to i tak już coś, jak pomysle ze we wczesniejszych częsciach była jakas melodyjka tylko to już mozna sie cieszyc biggrin.gif tak tak w kwestii muzycznej seria ma wielki MINUS, nastepna część to mały krok w przód, ale i tak daleko do GTA pod tym względem wink.gif
g_w_b_b_a
oby dalo sie niszczyc latarnie,itp bo D3 jakos tego nie mozna bylo robic confused.gif pamietam taka sytulacje ze jezdza sobie jakis tam mustangiem nagle jade, jade, jade nagle w polowe maski byla latarnia a kumpel mowi czy ta gra jest tak realistyczna?? ja odp. nie to blad gry i LOL

z trailerow widac ze beda jakies pozadne kraksy a nie to co w Driv3rze zderzenie czolowe a samochod prawie juz lata
Terrago
Mnie sie fizyka wypadkow podoba. Auta nie lataja, maja odpowiednia wage. Co do rozblyskow przy kreksie - w demie tego nie ma! Moze dodali:( . Da sie przewrocic latarnie, lawki. Przejechac przechodniow tez sie da. Auto da sie zajechac na smierc, pekaja szyby. Przy b.mocnych dzwonach mozesz urwac kolo - tak mi sie wydaje, dawno nie wlaczalem demka(krotkie). Kiedy policja do ciebie strzela pekaja szyby w twojej bryce. Wciaz ich radiowozy sa szybsze niz ty na prostej.
g_w_b_b_a
QUOTE(Terrago @ 21 02 2006, 08:13) *

Wciaz ich radiowozy sa szybsze niz ty na prostej.

to juz jest w kazdej grze smile.gif nawet gdy jedziesz policyjnym wozem to oni i tak cie dogonia smile.gif
Terrago
Jutro kupie nowy nr.PSM z nowym demkiem Drivera. Mam nadzieje ze bez limitu czasowego jak to pierwsze smile.gif Ma byc cale miasto dostepne biggrin.gif
zduniacz
I jak, kupiles? pograles? wrażenia?
Terrago
Nie kupilem bo okazalo sie ze to jest to samo demo ktore mam sad.gif tylko w innej gazetce sad.gif
KILL
Sa juz pierwsze recenzje gra dostala od PSM 6/10 (a jak wiadomo chlopaki i tak lubia zawyzac ) sad.gif kuzwa a mialo byc tak pieknie sad.gif(( X LOLOLO sad.gif( heh , ale nie ma co rozpaczac GTA :LCS zrekompensuje troche mi to...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.