Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra ktos w Fife Street?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Szabla
Siema.

Pytanie jak w temacie smile.gif Jestem ciekawe ile osob w to pyka i czy sa jakies turnieje

Dzieki
Saunter
Turnieji z tego co wiem nie ma. Grałem jak ją miałem, naprawdę miła, choć krótka rozrywka.
Sado
A ja grałem chwilę w Arkadii. I mi się nie spodobała. Rozrywka na 2 mecze tongue.gif
DecoT
dokladnie na jakies 15 meczty:)
Kiler8888
Ja nie gram w piłki nożne w ogóle...ale Fifa Street mnie strasznie wciągneła biggrin.gif.
Super się gra z kumplami smile.gif Ja naprawde polecam.
biechu
Ale to nie jest gra na turnieje. Za dużo w tym przypadku ale zabawa z kumplami jest fajna biggrin.gif.
sir_ryszard
Grałem w część pierwszą jak i zarówno drugą. Pomijam fakt że byłem łojony przez 13 letniego kuzynka. Moim skromnym zdaniem mecze do bani. Dosłownie nie wiedziałem co się dzieje na ekranie. Akcja toczyła się dla mnie zbyt szybko. Za dużo chaosu. Zero polotu, finezji, smaczku. Beztroskie faulowanie całkiem przyjemne. happy.gif Coś tam próbowałem kiwać ale niezbyt wiele. Wiem że to na tym polega, ale objąłem inny styl. Dużo podawania i bomby na bramkę. O dziwo, wchodziły ale to nie wystarczyło na małego. Takie gry stanowczo nie są dla mnie. Myślałem że chociaż oprawa dźwiękowa mi podpasuje, zgram sobie na kompa, a tu nic z tych rzeczy. Grafika na niezłym poziomie. Ogólnie rzecz ujmując, gra do gnoja. Ale nie! Jest coś co przypuszczam że mogłoby mnie wciągnąć na dłużej. Mianowicie żonglerka. Jeszcze z tym bawiłem się dosyć przednio. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.