QUOTE(pinkfan @ 23 02 2006, 11:07)

2. Ten Blur przy przeładowywaniu mi sie podoba, ale np. mnie po jakimś czasie bolą od tego oczy
Mam cos podobnego (zreszta to pierwsza gra w ktorej sie z tym spotykam), ale po paru przeladowaniach zaczynaja mnie bolec oczy i musze pamietac o tym, aby przy przeladowaniu skupiac wzrok na broni (pomaga), czyli na tym co jest wyrazne.

4. Wszedzie jest masa eksplodujacych elementów otoczenia(beczki, skrzynki, pierdoły), po jakimś czasie ten element mnie wrecz drażni i starsznie upraszcza zabawe
Nie zawsze- czasami zapomnialem cos wysadzic, potem stawalem przy tym i szybko mi sie pojawaialo "mission filed", a czy tego jest nadmiar? Mi to pasuje, bo rozpierdziel dzieki temu jest niesamowity

.

5. Tłumik w Kałachu="zbytnia przesada"

czegoś takiego nie ma...
Czepiasz sie, mi to absolutnie nie przeszkadza. W koncu to tylko gra, i to w dodatku z umownym poziomem realizmu.

6. Jednak widać, że te wszystkie eksplodujace, czy odpadajace czesci otoczenia są czystymi skryptami, w misji na cmentarzu widać połaczenia tekstur na nagrobkach w miejscach gdzie rozpadaja sie po strzale
Nie wszystkie, a raczej mala czesc z nich jest poskryptowana- wlasnie na cmentarzu, w guagu okna za ktorymi pojawiaja sie worgowie, ale to raczej podbija klimat niz go psuje. Reszta rzeczy do zniszczenia to nasza inwencja tworcza (wczoraj niszczylem co sie da w 1 levelu i lazilem tam ponad godz. aby wszystko zniszczyc, wiec jest tego cala masa)

7. Przydałoby sie wiecej jednostek do eksterminacji, dodatkowo wyróżniajacych sie lepszym AI, atakujacym z ukrycia itp.
To najwieksza bolaczka tej gry- nie dosc ze wrogow jest jak na lekarstwo, to kolesie z sotgunami np. chocby nie wiem co, biegna prosto na nas, byleby tylko strzelic

, reszta sobie biega wesolo po ulicy jakby to byla wycieczka

QUOTE(wujaszek_JJ @ 23 02 2006, 14:21)

Pomimo tych wszystkich mankamentow, ktore kazdy wypisuje trzeba przyznac, ze gierka nadrabia klimatem. Po prostu jest wczowka i tyle.
Klimatem? Raczej KLIMATEM

gra jest niesamowita. Dawno, bardzo dawno zadna gra mnie tak nie wciagnela, bo malkontet ze mnie niesamowity, a tu juz na dzien dobry mialem zajawke. Prezentacje broni w menu, potem swietne wstawki a poczatku kazdej misji, a pozniej zadyma na ulicach, czlowiek czasami w cos strzeli a tu eksplizja jakby miasto mialo sie zawalic, nie wiadomo co, jak, dlaczego, a micha sie cieszy