Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3
signap
czy sa dostepne mapki za free z markety?
Wampis
Nie wiem, kiedyś jakieś były bo nawet je ściągnąłem.
bart-blank
gra ktoś w to jeszcze multi : ) ? szukamy większej ilości osób do grania, teraz jest nas ok 3 wink.gif
Zeratul
niedlugo wpadnie w moje lapska (gdzies pod koniec tygodnia) to moge sprobowac...
Goldi69-PL-
tez juz mam swoja sztuke, wiec wyslijcie mi invaida jak by co chetnie zagram
bart-blank
o fajnie 2 osoby, dobra to pograjcie troche, ja odezwe sie w niedziele do was via xbox live!
Amer
w CoD2 gram zaledwie od piątku (czyli krótko ale intensywanie) smile.gif podczas gdy Duty 3 skończyłem już jakis czas temu i... hmm, zastanawiam się czy tylko dla mnie 3-ka to solidne uwstecznienie względem poprzednika? dry.gif

Oprawa CoD3 - być może - jest faktycznie lepsza, ale klimat+przydzielane nam zadania (misje) są tu najzwyczajniej słabsze (a przeciez w 2-ce nie widziałem jeszcze wszystkiego).

tak więc w chwili obecnej zbierającym się do zakupienia jakiegos FPS'a polecam własnie część 2-gą.
Goldi69-PL-
no ja skonczylem juz cod2 teraz za cod3 sie biore, w multi gralem tylko po ok 3h w jedena i druga i takze mi sie wydaje ze multi z cod2 jest lepsze (mapy szczegolnie)
Amer
no jesli chodzi o mój multi przykatowałem wczoraj (tzn póki co) zaledwie 3 mapy i... wg mnie rewelka (choć nie powiem, te z 3-ki takze złe przeciez nie były).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.