Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3
Maiden
http://www.callofduty.com/

Nie wiem czemu gierka nie dorobila sie jescze wlasnego tematu ale screeny robia na mnie niesamowite wrazenie . Nie chodzi tu tylko o rewelacyjna grafike lecz o i klimat jaki w sobie zawieraja . Nie ukrywam ze pierwsza czesc byla jedna z nielicznych gier PCtowych ktora mi ostatnimi czasy naprawde przypadla do gustu . Jest to dla mnie nie bez znaczenia tym bardziej ze ( przyznaje bez bicia ) jestem wielkim fanem HALO ( werja na xboxa offkz ) wiec zaciekawic mnie potrafia jedynie dobre FPSy . Na pewno procz Perfect darka bedzie to moj tytul startowy na nowa konsole M$.

http://www.jeux-france.com/downloads4506_t...-of-duty-2.html

Co sadzicie o tejże grze ?

Fanów Calla zapraszamy do nowego grupowca na naszym forum:

http://www.psxextreme.info/index.php?showforum=181
Frank Jaeger
Sądzę, drogi Jacku, że ta gra będzie ryła berety.. nie wygląda to może, jak RE5, ale szczerze mówiąc je.bie mnie to.. Dead Rising też nie zabija jakością grafiki, ale czym innym.. mam nadzieje, że w CoD będzie w chooj jednostek na ekranie, że dostaniemy gre o niesamowitym wojennym klimacie.. jedynka na PC byla podobno pod tym względem koorewsko mocna(sam nie wiem- pc od zawsze sluzy mi do przegladania netu i temu podobnych pierdół).. anyway z CoD2 wiąże spore nadzieje i jakkolwiek tej gry przy starcie nie kupie, tak jest to dla mnie na pewno must have ;]
Maiden
Nowe screeny
spojrzcie na Jeep'a blink.gif
YETI
To screeny z X-Boxa czy X360 ?
;)heh
Frank Jaeger
QUOTE(YETI @ 20 09 2005, 20:02)
To screeny z X-Boxa czy X360 ?
;)heh
*

Nie pier.dol głupot Yeti.. rozumiem, że chciałbyś od razu gier z wizualiami pokroju RE5, czy MGS4.. ale koorwa spokojnie, na to trzeba poczekać.. CoD2 to gra multiplatformowa, a wersja na 360tke zostanie konkretnie dopalona względem PCtowej, więc nie widzę kłopotu.. mnie coś takiego zadowala tym bardziej, że CoD słynie z ogromnej liczby jednostek na ekranie(było to już widać na filmiku z e3), a do tego, jak donosi Team Xbox(testowali CoD2 na 360tke w Polsce xD) npc mają genialne ai, na które zresztą poświęcono niby jeden z rdzeni procesora.. ja jestem zadowolony z tego, co na razie widze, a przecież to ulegnie jeszcze poprawie ;f
YETI
Bez nerwów, troche sobie zazartowałem z tym postem.
Co mozna spodziewac sie po grze ktora jest pisana na PC.
To jest poziom HL2 lub Dooma3 (mowa o wersjach na PC - full dopasonych) z tym ze te gry wyszły juz ładnych kilka miesiecy temu, a ta ma dopiero wyjsc.
Jezeli bym miał X360 to poczekał bym jak cena tej gry spadnie do jakis 60-80zł bo wiecej bym nie dał za ten tytuł (chociaz jestem wielbicielem FPSu traktrujacych o IIWS)

PS. Ja nie jestem tak optymistycznie nastawiony, ze to jeszcze poprawia, gdy by do premiery zostało z 6 miesiecy to mozna by było liczyc na jakies wieksze poprawy, a tu premiera gry lada moment.
Frank Jaeger
QUOTE(YETI @ 20 09 2005, 20:46)
Bez nerwów, troche sobie zazartowałem z tym postem.
Co mozna spodziewac sie po grze ktora jest pisana na PC.
To jest poziom HL2 lub Dooma3 (mowa o wersjach na PC - full dopasonych) z tym ze te gry wyszły juz ładnych kilka miesiecy temu, a ta ma dopiero wyjsc.
Jezeli bym miał X360 to poczekał bym jak cena tej gry spadnie do jakis 60-80zł bo wiecej bym nie dał za ten tytuł (chociaz jestem wielbicielem FPSu traktrujacych o IIWS)

PS. Ja nie jestem tak optymistycznie nastawiony, ze to jeszcze poprawia, gdy by do premiery zostało z 6 miesiecy to mozna by było liczyc na jakies wieksze poprawy, a tu premiera gry lada moment.
*

Ale przecież ja się nie denerwuję xD Wiesz w D3 nie ma tylu jednostek na ekranie, co w CoD2, a i środowisko jest bardziej ograniczone.. a co do tego poprawiania to zobacz stary, jak wyglądało to na na trailerze e3, a jak wygląda teraz.. oglądając trailer z e3 zastanawiałem się, co oni w zasadzie chcą mi pokazać, bo wyglądało to tragicznie.. teraz jest imo o niebo lepiej ;]
SIKI
QUOTE(YETI @ 20 09 2005, 21:46)
*

Tak tylko zauważ, że DOOM3 jest w ZAMKNIĘTYCH LOKACJACH, a CoD to duża przestrzeń z dużą swobodą działań
icon_twisted.gif
Sarge
Nie ma co narzekać, widać znaczną poprawę od czasów E3 - wtedy to naprawdę wyglądało jak obecna generacja, w dodatku ostro haczyła animacja na filmikach. Nie wiem jak jest teraz, bo jakiegoś nowego trailera nie widziałem, ale w kwestii samej prezencji wygląda to na pewno lepiej.

Na ładniejsze graficznie tytuły jeszcze przyjdzie pora dry.gif ...
bebbop
Wlasnie obejrzalem nowy trailer z Call Of Duty 2 i nie jest zbyt ciekawie. Najbardziej dobija mnie wybuch granatu. Wogole nie czuc sily jego uderzenia. Piach ledwo sie wznosi w gore i to tyle, jakby ktos z reki go sypnal confused.gif Natomiast polecam obadac nowy trailer z kameo na www.xboxyde.com . Trailer daje rade, az milo cool.gif
Jędrek
Nowy Call zarzadzi. Oby byl lepszy niz ten pierwszy z PCta wink.gif
Polecam ten txt i wywiad, ktory powinniscie sciagnac wink.gif
Frank Jaeger
Znamy już okładkę CoD.. znamy też przy okazji max. liczbę graczy, jacy zmierzą się ze sobą w multi.. a liczba ta to 64, co można wyczytać z tyłu pudełka ;]
Jakim
Ja juz sobie poszpilałem w demko nowego Cod2 i musze powiedzieć że gra będzie naprawdę niezła. W demku mamy do cztynienia z misja rozgrywającą się na pustyni, ta którą niegdys prezentował pierwszy trailer.
Co denerwuje to znowu to, że nie można niszczyć praktycznie nic z otoczenia. Przeciwnicy gina podobnie jak w części pierwszej, tylko że o wiele więcej ich na ekranie i ładnie wylatuja w powietrze po dobrym granacie. Bronie wyglądają o wiele lepiej niz w cześci pierwszej (mowa o PC), ogólnie grafika wygląda lepiej ale to przeciez oczywiste;]

Ogólnie gra jest strasznie podobna do poprzednika, a moment w trailerze, w którym postać otwierająca drzwi umiera w efektowny sposób jest tylko skryptowana akcja.
bebbop
Niestety Jakim ma racje. Dla mnie ta gra jest biedna. W rzuconym granacie nie czuc mocy. Przeciwnicy wylatuja w powietrze jakby sie odbili o jakiegos napompowanego materacu. Nic im sie nie dzieje. Konczyni ani flaki nie lataja w powietrzu. To ma byc wojna na next-genie? To zwykly, stary Call Of Duty tyle ze w lepszej oprawie. Nic wiecej. Po next genach oczekuje zdecydowanie wiecej!!!!
YETI
Poczekaj na BiA3 (PS3, z czasem pewnie wyjdzie na X360)
red2000
ja takze gralem w demo na pc i musze powiedziec ze jezeli to sa gry next-genowe to sie zawiodlem.oczywiscie grafika jest bardzo ladna jak na te czasy (choc tekstura to jakas kpina) i jezeli ta gra bedzie tak wygladala na xbox 360 jak na pc to znaczy sie portfel Pana B.Gates'a nasz oszukal smile.gif mam nadzieje ze to tylko demo tak wyglada a na xboxie 360 ta gra bedzie reprezontowac grafe next genewowa choc ogolnie gra jest fajna duzo sie dzieje ale szkoda tak jak mowia poprzednicy granaty w ogole nie maja poweru a ludziki fajnie spadaja z balkonow smile.gif ale to poprawia wink.gif
Frank Jaeger
QUOTE(red2000 @ 29 09 2005, 06:30)
ja takze gralem w demo na pc i musze powiedziec ze jezeli to sa gry next-genowe to sie zawiodlem.oczywiscie grafika jest bardzo ladna jak na te czasy (choc tekstura to jakas kpina) i jezeli ta gra bedzie tak wygladala na xbox 360 jak na pc to znaczy sie portfel Pana B.Gates'a nasz oszukal smile.gif mam nadzieje ze to tylko demo tak wyglada a na xboxie 360 ta gra bedzie reprezontowac grafe next genewowa choc ogolnie gra jest fajna duzo sie dzieje ale szkoda tak jak mowia poprzednicy granaty w ogole nie maja poweru a ludziki fajnie spadaja z balkonow smile.gif ale to poprawia wink.gif
*

Grałeś na pc, czy na 360tce? Na pc, a jak pewnie wiesz wersja na 360tke ma zostać konkretnie dopakowana względem pctowej ;]
Jakim
Oby bo tak prawdę mówiąc wersja Pc a przechodziłem to demko kilka razy nie różni się znacząco od pierwowzoru.

Tylko tez w porównaniu do wypuszczanych screenów wygląda o wiele gorzej.
CheeseOfTheDay
Granie w demko można sobie odpuścić, dzieją się tam jaja. Gra na różnych sprzętach o podobnej konfiguracji wygląda różnie, raz ładnie, a raz na poziomie pierwszej części. Poza tym na max detalach w dx9 ma wymagania większe niż f.e.a.r . A technicznie jakościowo jest ,ho ho, w tyle. Ogólnie nie patrzał bym na demko, upatrując, jak może wyglądać wersja finalna na pc'ta, a tym bardziej na X360'ke.
RosTo
Firma Activision zorganizowała europejski pokaz CoD2 w podwarszawskich lasach (a dokładnie w bunkrach, które mieściły kiedyś kwaterę Hitlera). Pierwsze wrażenia z prawie gotowej wersji na stronie xbox360.ign.com
Maiden
QUOTE(RosTo @ 30 09 2005, 18:31)
Firma Activision zorganizowała europejski pokaz CoD2 w podwarszawskich lasach (a dokładnie w bunkrach, które mieściły kiedyś kwaterę Hitlera). Pierwsze wrażenia z prawie gotowej wersji na stronie xbox360.ign.com
*

Sprostowanie. jak przeczytasz dokladnie to wywnioskujesz ze IGN sie przejechało tongue.gif

Chodzi oczywiscie o wilczy szaniec nieopodal olsztyna wink.gif
Jędrek
QUOTE(RosTo @ 30 09 2005, 19:31)
*

To samo juz dawno mial TX na swojej stronie wink.gif
YETI
Na gametrailers sa dostepne trzy nowe filmiki z CoD2 (wer. PC)
Na PC ta gra wyglada strasznie słabo i nie liczył bym na to ze wersja na X360 bedzie wygladała znacznie lepiej.

PS. Trailer zatytułowany "New Villers" pochodzi z X360 i prezentuje sie o klase lepiej od tego na PC, ale "opadu szczeki" nie stwierdzono smile.gif
Maiden
http://www.xboxyde.com/news_2149_en.html nowy trailer wink.gif
YETI
Ten trailer juz ma z dwa tygodnie (albo lepiej) to własnie o nim wspomniałem w moim poprzednim poscie ("Trailer zatytułowany "New Villers" pochodzi z X360 i prezentuje sie o klase lepiej od tego na PC, ale "opadu szczeki" nie stwierdzono")
Jędrek
Jezeli chodzi o wersje na PCta, to sam moge stwierdzic, ze grafa nie powala. Wczoraj odpalilem sobie, dalem max. detale (jak zaawsze tongue.gif ) i odziwo tym razem nic nie zwolnilo, a grafika nie bylem bardzo zaszokowany. Mam nadzieje, ze na three-sixty bedzie lepiej, a jezeli chodzi o trailery to nie zapowiada sie na jakas miazge pod wzgledem grafiki. Jezeli chodzi o muzyke to jest swietnie dobrana (koniec akcji w Egipcie dostepnym w demie na PC), klimat giera trzyma i bedzie to najlepsza czesc w serii. CoD mial wpadke podczas FH imo. I dodatek United Offensive nie byl porazajacy. - kilka nowych misji. Nie to co w dodatku do GR2 ;]
279 zl za nowego Call'a nie dam.
Maiden
Jedrula objerz nowy trailer na gametrilers ( 200mb ) O______O
Jędrek
Pokarz mi Maiden linka. ;-)
Jędrek
Thanks.

Apdejt:
Trailer wyglada troszke lepiej niz wersja w max. detalach na PC (mowie o wersji HQ).
raulos
call of duty dwa to swietna gra smile.gif ale jak dluga bedzie ? bo jak mam wydac 200zl i przejsc w 3 dni to wiecie..
Maiden
Multi panie kolego multi smile.gif Xbl Xbl smile.gif
Jędrek
Maidenos - multi ? Imo ta gra nie bedzie sie do tego nadawala. Tak samo jak napalilem sie na BiA, ale potem pogadalem z n00bem Gumka na Live i doszedlem do wniosku, ze gry tego typu na multi zwyczajnie smierdza. Ja we wszystkie Medale, Calle, BiA etc gram dla klimatu i dlatego, ze bardzo interesuje sie II WW. Zadna chyba gra traktujaca o II WW nie przeszla mi kolo nosa. Ale jezeli mam grac Deathmatch'a w Calla na jakiejs plazy to mowie: NIE. 279 zl za 9-11 h gre na Single to za duzo. Nawet jesli jest/bedzie najlepsza w swojej kategorii. Na XBL to mozna pykac w jakies 'rejsery' (PGR), fpsy typu Halo. Tak samo zadna gra sportowa nie przekonuje mnie do XBL'a.
Cenom nowych gier mowie: NIE.
Ha.
YETI
Maiden nie wiem jak to jest u ciebie, ale ja teraz jaką bym nie wlaczył gre w multi (MoH, CoD, CS itp.) to momentalnie mnie odrzuca...

...Halo smile.gif
Maiden
A mnie nie =O

Lubie klimaty WWII a futurystycznych niezbyt smile.gif

No poza Hejlo ofkz tongue.gif
Jędrek
Nie mow, ze bedziesz biegal po warsztacie z czolgami i strzelal ? ;-)
Maiden
QUOTE(Jędrek @ 25 10 2005, 16:42) *

Nie mow, ze bedziesz biegal po warsztacie z czolgami i strzelal ? ;-)

Ale lądowanie na Utah beach czy walki w ardenach sprawią mi wielką frajde smile.gif
RosTo
Recenzje:
Gamespot - 8.8
IGN - 9
1UP - 9
klausa
Czyli lepiej niż Kameo ...
Piechol_Jr
Moim zdaniem nie można porównywać CoD2 do Kameo... Przecież to dwie rózne gry... Co nie zmienia faktu ze zamowilem Cod2 a nie Kameo razem z X360...
YETI
Podobno najchetniej kupowany tytuł na X360 (przebił nawet PDZ!)
Troche dziwie sie ludzia, widziałem ten tytuł na PC i to wyglada zupełnie jak pierwsza czesc CoD z tym ze w lepszej oprawie.
Ja osobiscie za ten tytuł nie dał bym 270zł.
CheeseOfTheDay
Tytuł wygląda jak COD ale jest w lepszej oprawie, czyli jak? Wygląda lepiej czy tak jak samo ;P?
Maiden
Yeti nie grałes to sie nie wypowidaj -_-
Jesteś jak robot , jestes zaprogramowany niechecia do 360tki w której jedyną nadzieją przed nie byciem zmieconym przez PS3 widzisz PDZ.(myslałeś o kupieniu czapeczki z Logo PS ninja.gif ? ).
Nie watpie też że wyrobiłes sobie obiektywnijsze zdanie ( na podstawie trailerów i gry na PC ) o tym tytule od recenzentów amerykanckich servisów którzy gre testowali i niejednokrotnie BARDZO wysoko oceniali.

Bez przesady...Trzeba spojrzec na to obiektywnie...I zanim posadzisz mnie o Fanboizm xboxowy ( najpierw zlookaj mą ostatnią wypowiedz w topicu o Xboxie360 ) wiedz ze nigdy nie byłem wierny jednej firmie(zaczynałem od Gameboya i Snesa smile.gif )

Z tego co wiem to tytuł ten był grywalny we wszelakich sklepach na terenie stanów czy nawet Europy od paru tygodni.
A gra nie wyglada NIECO lepiej od pierwszej czesci.Ba !
Z wypowiedzi burgerów wynika ze gra wyglada lepiej na Xboxie 360 niż na PC hulając na BARDZO drogich kompach.
270 ? Nie ja tez nie dam nawet za PDZ.Gry na 360tke kupowac bede za 200-220-240zł ...

No chyba ze robisz zakupy w Ultimie ninja.gif

Aha co do porównywania gier na PC i ich odpowiedników na Konsolki.Grałes w HALO PC ? nie ? To zagraj !
(Maxymalnie z******* a jak wiadomo HALO 1 na Xboxa to bezsprzecznie jedna z najlepszych gier na ixa.Wedle twego toku myslenia Xbox to z***** maszynka bo jej najlepsza gra w którą grałes na PC jest zrąbana).
Ocenianie gry konsolowej przez pryzmat odpowiednika na PC.Brawo oby tak dalej z ta filozofią laugh.gif
YETI
QUOTE(@-t M@iden @ 23 11 2005, 17:26) *

Aha co do porównywania gier na PC i ich odpowiedników na Konsolki.Grałes w HALO PC ? nie ? To zagraj !
(Maxymalnie z******* a jak wiadomo HALO 1 na Xboxa to bezsprzecznie jedna z najlepszych gier na ixa.Wedle twego toku myslenia Xbox to z***** maszynka bo jej najlepsza gra w którą grałes na PC jest zrąbana).
Ocenianie gry konsolowej przez pryzmat odpowiednika na PC.Brawo oby tak dalej z ta filozofią laugh.gif

Nie jestem zadnym fanboyem. Sadzisz ze nie chciał bym aby gry na X360 wygladały swietnie, aby zrobiły na mnie takie wrazenie jak pierwsze screeny z TTT lub MGS2, niestety tak nie jest i nie widze w tej chwili powodu aby wydac te 2000zł.
Grałem w "pc Halo".
Chwila wydawało mi sie ze seria CoD wywodzi sie z PC i raczej jest to gra PC.

QUOTE(Liberty666 @ 23 11 2005, 17:13) *

Tytuł wygląda jak COD ale jest w lepszej oprawie, czyli jak? Wygląda lepiej czy tak jak samo ;P?

Chodzi mi o całokształ, skrypty, ta sama rozgrywka(trzeba dosc do jakiegos punktu aby popchnoac akcje dalej), gra sie zupełnie jak w gre na PS2 lub X-Boxa.
Spodziewałem sie takiej roznicy jak pomiedzy MOH na PSX a MOH na PS2.
Po prostu inaczej sobie wyobrazałem drugą WŚ na konsolach nowej generacji.

PS. Gra wykozystuje 2 rdzeniowy procek (mowa o X360)
Maiden
Nie jestem zadnym fanboyem. Sadzisz ze nie chciał bym aby gry na X360 wygladały swietnie, aby zrobiły na mnie takie wrazenie jak pierwsze screeny z TTT lub MGS2, niestety tak nie jest i nie widze w tej chwili powodu aby wydac te 2000zł.

A renederowane screeny z Getawaya tez na tobie robiły wrażenie ?
A screeny z Gran turismo 2000?
Wmawiano nam ze to tak bedzie wygladac wygląda/ało co by nie mówic gorzej.(dużo:P)

Grałem w "pc Halo".
Chwila wydawało mi sie ze seria CoD wywodzi sie z PC i raczej jest to gra PC.

Widze ze analogi nie zrozumiales.

Chodzi mi o całokształ, skrypty, ta sama rozgrywka(trzeba dosc do jakiegos punktu aby popchnoac akcje dalej), gra sie zupełnie jak w gre na PS2 lub X-Boxa.
Spodziewałem sie takiej roznicy jak pomiedzy MOH na PSX a MOH na PS2.
Po prostu inaczej sobie wyobrazałem drugą WŚ na konsolach nowej generacji.

Rozumiem ze PDZ rozgrywka polega na zabijaniu losowo pojawiajacych sie na mapie przeciwników w losowych lokacjach ?
Nie wątpie ze MGSIV bedzie wygladac tak jak na screenach ninja.gif

PS. Gra wykozystuje 2 rdzeniowy procek (mowa o X360)

A killzone II 23 rdzenie PSIII :F ?
111111
"PS. Gra wykozystuje 2 rdzeniowy procek (mowa o X360)".....a myslalem ze nowy X ma trzy rdzeniowy procek.... wink.gif
YETI
QUOTE(@-t M@iden @ 24 11 2005, 02:26) *

A renederowane screeny z Getawaya tez na tobie robiły wrażenie ?
A screeny z Gran turismo 2000?
Wmawiano nam ze to tak bedzie wygladac wygląda/ało co by nie mówic gorzej.(dużo:P)

Jasne ze robiły wrazenie, a nakim nie robiły?
GT2000 wygladało słabo w porownaniu z tym co dostalismy w ukonczonym GT3
Akurat podałes przykład The Gateway, rownie dobrze moge podac przykład, FFX, MGS2, SH2, DMC czy chociaz Halo...pamietasz pierwsze screeeny z Halo na PS2? gra wygladała swietnie.

Rozumiem ze PDZ rozgrywka polega na zabijaniu losowo pojawiajacych sie na mapie przeciwników w losowych lokacjach ?
Nie wątpie ze MGSIV bedzie wygladac tak jak na screenach ninja.gif

Z CoD mozna troche wiecej wyciagnac, to jest gra poswiecona Wojnie Swiatowej, chciał bym aby ladowanie na plazy Omaha wywarło na mnie takie wrazenie jak w Szeregowcu Ryhanie. Bo takie ladowanie jakie pokazali autorzy w Cod2 widzielismy w MOH:F (oczywiscie akcja dzieje sie od innej strony, ale chodzi mi o ilosc zołnierzy itp.)
A MGS4 bedzie wygladał jak na screenach, jesli nie wiesz to wypuszczono trailer na ktorym widac jak gra wyglada wink.gif
A killzone II 23 rdzenie PSIII :F ?

KZ2 prawdopodobnie ukaze sie jeszcze na PS2, jesli chodzi o KZ3 to nie mam pojecia ile rdzeni bedzie wykozystywał ale górna liczba to 8 wink.gif (tzn. 7 pracuje a 8 nadzoruje ich prace)

QUOTE(111111 @ 24 11 2005, 02:48) *

"PS. Gra wykozystuje 2 rdzeniowy procek (mowa o X360)".....a myslalem ze nowy X ma trzy rdzeniowy procek.... wink.gif

Ja nie napisałem jaki procek ma X360 tylko ze COD2 wykozystuje 2 rdzeniowy procek.
Maiden
Jasne ze robiły wrazenie, a nakim nie robiły?

Premiera DC zrobiła na mnie dużo wieksze wrazenie niz premiera PS2 ( choc oczekiwania mialem nieporównywalnie wieszke karmiony coraz to nowymi info od Kena jakoby moc obliczeniowa PS2 miała starczyć na 10 lat tym podobne duperele.Sony karmiło nas trailerami, mydlilo oczy opowiastkami o nieprawdopodobnie mocnym sprzecie itp. Co jak co ale ja znów oszukać sie nie dam.Min wtedy za sprawa tej polityki nie kupilem DC czego do dzis zaluje.)

Z CoD mozna troche wiecej wyciagnac, to jest gra poswiecona Wojnie Swiatowej, chciał bym aby ladowanie na plazy Omaha wywarło na mnie takie wrazenie jak w Szeregowcu Ryhanie. Bo takie ladowanie jakie pokazali autorzy w Cod2 widzielismy w MOH:F (oczywiscie akcja dzieje sie od innej strony, ale chodzi mi o ilosc zołnierzy itp.)

Nie OMAHA a UTAH w przypadku Cod.
Osobiscie jak zobaczylem jak odwzorowali plaze UTAH w CoDII to byłem w ciezkim szoku.Ta plaża NAPRAWDE tak wyglądała...

Tu masz fotke plaży dzis...(chodz o to urwisko)

tak wyglada w samej grze ninja.gif
http://www.2404.org/gallery/d/12956-3/1.jpg]http://www.2404.org/gallery/d/12956-3/1.jpg Ja oczekuje od gry o tematyce WWII odzwierciedlenia realiów.
Załoga Niemiecka nie była tam liczna.
Sugeruje ci zajrzenie do odpowiednich ksiązek lub objerzenia filmu "Najdłuszy dzień" który przebija "fantastycznego" szeregowca Ryana...

A MGS4 bedzie wygladał jak na screenach, jesli nie wiesz to wypuszczono trailer na ktorym widac jak gra wyglada

Masz konsole ? Grałes juz ?Czy opierasz sie na obietnicach Sony któremu w pełni ufasz ? ( qwa lol biggrin.gif ) zobacz co SAM napisales wyzej odnosnie wygladu niektorych gier na ps2.

KZ2 prawdopodobnie ukaze sie jeszcze na PS2, jesli chodzi o KZ3 to nie mam pojecia ile rdzeni bedzie wykozystywał ale górna liczba to 8 (tzn. 7 pracuje a 8 nadzoruje ich prace)

I znowu zamiast o CoD prawisz niczym mijsonarz wyszość PSIII na która nie udostepniono nawet grywalnego dema nad 360tkąninja.gif

To topic o CoD czy PS3 Vs 360 ?

Echhhhhh ja to kończe dry.gif
( tylko prosze nie mów wiecej że nie jestes fanboyem )
CheeseOfTheDay
Ej halo pc bylo spoko, tylko że wymagania były wywalone w kosmos i 2 nowe guny były imba i psuły trochę rozgrywkę tongue.gif. Więc nie mów że było (pipipipi) tongue.gif.

I proszę nie mówić że COD jest do (pipi), ja w nią nie grałem ale ją szanuję bo wiem że w niektórych kręgach jest to pozycja kultowa smile.gif
Ej halo pc bylo spoko, tylko że wymagania były wywalone w kosmos i 2 nowe guny były imba i psuły trochę rozgrywkę tongue.gif. Więc nie mów że było (pipipipi) tongue.gif

Ej, ale tym też operują skrypty ^^' .
A tak w ogóle to pokłóćcie się jeszcze, fajnie się to czyta wink.gif biggrin.gif
Maiden
QUOTE(Liberty666 @ 24 11 2005, 18:08) *

Ej halo pc bylo spoko, tylko że wymagania były wywalone w kosmos i 2 nowe guny były imba i psuły trochę rozgrywkę tongue.gif. Więc nie mów że było (pipipipi) tongue.gif

neko.gif

grałes w Halo na IXA ? rolleyes.gif
W kampanie ?
W Multi ? rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.