Jasne ze robiły wrazenie, a nakim nie robiły?
Premiera DC zrobiła na mnie dużo wieksze wrazenie niz premiera PS2 ( choc oczekiwania mialem nieporównywalnie wieszke karmiony coraz to nowymi info od Kena jakoby moc obliczeniowa PS2 miała starczyć na 10 lat tym podobne duperele.Sony karmiło nas trailerami, mydlilo oczy opowiastkami o nieprawdopodobnie mocnym sprzecie itp. Co jak co ale ja znów oszukać sie nie dam.Min wtedy za sprawa tej polityki nie kupilem DC czego do dzis zaluje.)
Z CoD mozna troche wiecej wyciagnac, to jest gra poswiecona Wojnie Swiatowej, chciał bym aby ladowanie na plazy Omaha wywarło na mnie takie wrazenie jak w Szeregowcu Ryhanie. Bo takie ladowanie jakie pokazali autorzy w Cod2 widzielismy w MOH:F (oczywiscie akcja dzieje sie od innej strony, ale chodzi mi o ilosc zołnierzy itp.)
Nie OMAHA a UTAH w przypadku Cod.
Osobiscie jak zobaczylem jak odwzorowali plaze UTAH w CoDII to byłem w ciezkim szoku.Ta plaża NAPRAWDE tak wyglądała...
Tu masz fotke plaży dzis...(chodz o to urwisko)

tak wyglada w samej grze
http://www.2404.org/gallery/d/12956-3/1.jpg]http://www.2404.org/gallery/d/12956-3/1.jpg Ja oczekuje od gry o tematyce WWII odzwierciedlenia realiów.
Załoga Niemiecka nie była tam liczna.
Sugeruje ci zajrzenie do odpowiednich ksiązek lub objerzenia filmu "Najdłuszy dzień" który przebija "fantastycznego" szeregowca Ryana...
A MGS4 bedzie wygladał jak na screenach, jesli nie wiesz to wypuszczono trailer na ktorym widac jak gra wyglada
Masz konsole ? Grałes juz ?Czy opierasz sie na obietnicach Sony któremu w pełni ufasz ? ( qwa lol

) zobacz co SAM napisales wyzej odnosnie wygladu niektorych gier na ps2.
KZ2 prawdopodobnie ukaze sie jeszcze na PS2, jesli chodzi o KZ3 to nie mam pojecia ile rdzeni bedzie wykozystywał ale górna liczba to 8 (tzn. 7 pracuje a 8 nadzoruje ich prace)
I znowu zamiast o CoD prawisz niczym mijsonarz wyszość PSIII na która nie udostepniono nawet grywalnego dema nad 360tką

To topic o CoD czy PS3 Vs 360 ?
Echhhhhh ja to kończe
( tylko prosze nie mów wiecej że nie jestes fanboyem )