Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: wilekie powroty...
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2
Plugawy
do Metal Slugów, Crash Team Racing, RE3 i Chrono Cross ^^
cotek
Heart of Darkness ...właśnie do niej wracam najczęściej to moja pierwsza gra na PSX tongue.gif
Rikamaru
-Tenchu
-Spyro
-Crash'e
-Ace Combat mogą przejść ohmy.gif
-Final Fantasy VII
FLooK
WORMS ARMAGEDDON wymiata, multi ofc
Iron
- Vagrant Story
- FF VIII
- FF Tactics
- Tekken 3
- Crash

Ah wracają wspomnienia happy.gif
Shen87
FF IX
FF Tactics
Chrono Cross
Xenogears
Legend fo Legaia
Rouge Trip
Sito
aktualnie katuje całą serie crash bandicoot na psp biggrin.gif to działa!! biggrin.gif
jaroz
fallout I i II
baldurs gate I i II
planscape:torment
icewind dale I i II
front mission I i III
firana140
CYTAT(Shen87 @ 9 09 2007, 23:47) *
FF IX
FF Tactics

+ GT2, Worms World Party, WWF Smackdown 2, C&C Red Alert
XM16E1
SH
CTR
psx18

Bardzo często wracam do pierwszego Tomb Raidera, Residenta, Sailent Hilla i Legansy of Kain:Soul Rivera
J.D
gierki z PSX'a tj.

seria RE, MGS, FFVII, Tenchu, czy Vagrant Story - za(pipi)ista gierka, powinni zrobić kontynuacje a nie dostaliśmy tylko takiego duchowego nastepce jak FFXII
_tifa
Od paru dni ponownie FF9 biggrin.gif
Rafael_Sorel
Final Fantasy VII VIII IX, Tekken 2, THPS 2, MK TRILOGY, Grand Turismo 2, Legend Of Mana,
Iceman
Resident Evil, Silent Hill, MGS, Tekken 3
te gierki przynajmniej raz w miesiącu muszę zapuścić na mojej "pley stacji: hyh.gif
Velius
seria FF bez watpienia oraz roznej masci stare rpgi,one nigdy sie nie starzeja.
Salwacha
Medal of Honor i Resident Evil 2 i 3 Stara milosc nie rdzewieje wink.gif
Sly Angelo
Tekken 3, ISS 2, czy choćby FFVII to 3 największe gry, do których wracam po jakimś czasie "nieobecności". Może jeszcze do tego grona zaliczyłbym Silent Hill'a, ale na podium się niestety nie znajduje xD

Kiedyś jeszcze było Gran Turismo 2, ale od jakiegoś czasu pozostawiłem tą grę, porzuciłem ją w niepamięć...
Suavek
Nie będę oryginalny: Final Fantasy VII oraz Metal Gear Solid.
des3
Residenty, Tenchu, Tony Hawk 1
Sanryu
Wracam co jakis czas do Xenogears, gry, ktora naprawde przetestowala moja znajomosc angielskiego wink.gif Swietny tytul pomimo grafiki, ktora teraz mocno kluje w oczy wink.gif
Yap
Dziś zapuściłem sobie Metal Gear Solid i...kuźwa, graficznie porażka jak na dzisiejsze czasy, ale jak w to się gra...niesamowita ponadczasowość biggrin.gif .
Olsen
Crash Team Racing... cool.gif
Pan Pieczarka
FF9, Warzone 2100 oraz... Digimon World <shame>
Lukaszeq
Gran Turismo 1 - ja pinkole, co to jest za gra... że o łajpałtach nie wspomnę. Generalnie wyścigi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.