Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: LOCO ROCO
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3
Artix
Sukces pod tym względem, że do tej pory rzadko jakakolwiek gra na PSP załapywała się w ogóle do TOP TEN. LocoRoco zgarnął 7 miejsce i w każdym innym wypadku byłoby to naprawdę niezłe (w porównaniu do tego, co było wcześniej), ale w tym wypadku dziwi, że tak słabo. Skoro wystarczyły prawie 32 tysiące, to tym bardziej.
Gadzik1920
Gra jak dla mnie jest świetna tylko troche za bardzo dziecinna. biggrin.gif
Bog2e
Przejrzalem caly temat zeby dowiedziec sie czegos o tej grze no i spoko, dowiedzialem sie .ze jest: fantastyczna ,nowatorska, przecudowna, ze zbiera sie jakies badziewia, ze mozna ubijac jak najlepszy czasy i masterowac plansze, ale czy moglby ktos napisac w jaki sposob sie to robi, dokladniej na czym ta gra w praktyce polega? (nie pisac ze na zbieraniu badziewi smile.gif ) Tak sobie patrze na te screeny i wyglada mi to na jakies jajca a nie mega hicior ??

pozdro.
VascoDa
Bo to SA jajca a nawet JAJA JAK BERETY a nie jakis glupi mega hicior.
Polecam ci serwis www.youtube.com
Zobaczysz gre w akcji ale i tak ci to niewiele powie dopoki nie zagrasz.
Do tego sluzy demo gry, ktore jest do zciagniecia z sieci.
A potem zbieraj badziewie i ciesz puszke czlowieku smile.gif
wisza
Gierka jest zajefajna cągle zadaje sobie jedno pytanie jak w nią gram : czemu nikt na to wcześniej nie wpadł? Gra jest super polecam każdemu!
konstant
Jest moze jakas strona, gdzie pokazane jest jak zdobyc wszystkie kwiatki oraz MuiMui'e ? Niestety nie wladam az tak dobrze angliszczyzna aby zrozumiec cokolwiek z opisow na gamefaqs.com
Figlarz
ma ktos do sprzedania ten szpil !?
Tori
poszukaj na allegro (w granicach 70-100 zł), bo to nie jest topic od ofert sprzedaży.

Gra o tyle jest przeze mnie kochana, ponieważ za każdym razem, jak w nią gram, to automatycznie generuje się wielki banan na mojej gębie biggrin.gif
freak.4
Solucja do Loco Roco!

http://www.psp-team.pl/newsy/psp/spozniony...nt-od-sony.html
STRETCH
a po co solucja do tej gry? czy po zebraniu wszystkiego cos sie odblokowywuje extra?
Labik
Tworcy chyba cos palili w studio. Gra jest mocna. Dla mnie za trudna biggrin.gif
Te odglosy... pewnie nagrali jakies dzieci.. sciezka dzwiekowa i te odglosy rzadza biggrin.gif
illmatic
Może ktoś podać dokładny link do demka? Jak wchodzę na główną stronę Locoroco to w dziale download pojawiają się japońskie znaczki i nie moge skminić o co w tym biega. confused.gif Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc smile.gif
are91
A o yourpsp.com nie słyszałeś? Ewentualnie to: http://www.lesemeu.com/PSP/index2.html , wszystkie dema na psp
illmatic
Dzięki wielkie za ten link!! Co do yourpsp to słyszałem a nawet byłem na niej ale nie chciała mi działać confused.gif Prawdopodobnie przez to, ze korzystałem z Opery a nie IE, tylko dopiero teraz to skminiłem.
mord00k
A czy istnieje soundtrack LocoRoco? smile.gif?
SzC
Cóż, kupiłem grę i się w niej zakochałem happy.gif Odciągnęła mnie nawet od emulatora PSXa.
MasterOD
No dobra... tak więc mam pytanie. Mam 13 lat lubię bijatyki, strzelanki i różne "nietypowe gry" (jakieś nowe rozwiązania)... czytałem trochę o LOCO ROCO tylko niewiem czy warto kupić... nie chcę wydawac kasy na jakieś g**** tylko na fajną gierkę... warto??
Labik
sciagnij se demo
MasterOD
Hehe ciekawa gierka zachęcająca... tylko czy ona się szybko nie znudzi?? jak jest u was??
the_m
http://www.skizo.org/njusydetal.php3?id=32...o%20Xmas%202007
bożonarodzeniowe LOCO juz 13 grudnia smile.gif
Dud.ek
CYTAT(the_m @ 10 12 2007, 01:23) *

Po ściągnięciu demka czekam z wywieszonym jęzorem:D Ah te śpiewy - jak mi ich brakowało.
tomsecret1993
WOW! Ale jak to będzie wyglądało ohmy.gif Będzie to pełna wersja do kupienia w sklepach, czy dodatek do ściągnięcia płatnie/niepłatnie. Przeszedłem Loco na 100% (mam nawet wszystkie części do edytora plansz i domków), ale jeszcze mi mało happy.gif
Coati
demo
Bart4wii-ds-psp-xbox
mam tą gre przeszedłem całą jest fajna

am teź demo bożonarodzeniowe i halloweenowe ja by co mam pełna wersje
Yano
da sie gdzies jeszcze dorwac to swiateczne demo? bo sie zagapilem ;p
Coati
www.pspdemocenter.com/ ??
Yano
grał ktos w halloweenowe demo LC? strasznie mi sie spodobała muzyka ktora w nim jest biggrin.gif strasznie porabana biggrin.gif
wlasnie jej szukam ale czuje ze bedzie cieżko znalesc, czy sa sposoby zeby wyciągnac muzyke z gry? (pomijam nagrywanie podczas gry tongue.gif)

jeszcze bede szukal ale jesli ktos ma albo wie gdzie by mozna znalesc to bedzie dzwięczny biggrin.gif (a moze jest tez w pelnej wersji? jesli tak moze powinienm szukac OSTa z gry)
Coati
powinno tu byc http://gh.ffshrine.org/soundtracks/view-all
Yano
hehe znalem ta stronke i widzialem ze ejst tam kilkanascie mp3 ale nie spodziewalem sie ze bedzie ta, ale po zassaniu 70% w koncu trafilem biggrin.gif i jednak jest biggrin.gif
niestety bardzo krotka ale i tak smieszna biggrin.gif
jak by to jest to file_17 (szedlem od tylu;p)
skypawel
Ehhh.. mam problem z Locoroco sad.gif Mam oryginał i niestety gra sie sypie po 6 poziomie pierwszego swiata. Po pokonaniu levelu pojawia się stage clear i totalny freeze, po ktorym konsolka wylacza sie. Myslalem ze plytke porysowalem albo cos. Trudno myslalem kupie nowa jak bedzie tanio... Kupilem przedwczoraj nowe w promocji za 3 dychy i znowu jest to samo!!!! W tym samym miejscu!! No WTF???!!! Ktos moze sie spotkal z tym? Sa jakies patche do oryginałów? Mam nieprzerobionego slima z najnowszym softem
stona
No to ładnie o.O
Ja mam też tego slima co Ty i wczoraj przeszedłem gierkę. Patcha nie ma. Podeślij sejva z 5 lvl to Ci przejdę i dam odeślę z zasejwowanym 1lvl 2 świata biggrin.gif
ashka
CYTAT(skypawel @ 27 04 2008, 11:01) *
Ehhh.. mam problem z Locoroco sad.gif Mam oryginał i niestety gra sie sypie po 6 poziomie pierwszego swiata. Po pokonaniu levelu pojawia się stage clear i totalny freeze, po ktorym konsolka wylacza sie. Myslalem ze plytke porysowalem albo cos. Trudno myslalem kupie nowa jak bedzie tanio... Kupilem przedwczoraj nowe w promocji za 3 dychy i znowu jest to samo!!!! W tym samym miejscu!! No WTF???!!! Ktos moze sie spotkal z tym? Sa jakies patche do oryginałów? Mam nieprzerobionego slima z najnowszym softem

Z reguły na zawieszanie się gier na UMD pomaga dokładne odkurzenie UMD i napędu w konsoli.
Jeśli konsola zawieszałaby ci się tez przy innych grach, to można by było gdybać o rozlatującym się napędzie.

Jeśli to nie rysy ani kurz ani sypiący się napęd to ja nie wiem dry.gif

Mordechay
Zawiodłem się na tej grze sad.gif
Muzyczkę fajnie grają, sympatyczna toto gra, ale nie nadaje się na dłuższe granie, raczej na takie granie na czekanie, gdy cos się w tle ładuje.

"Dooooo!Dooooo!":D
stona
No gra jest wprost idealna na kilkuminutowe partyjki. Tzn wiesz, grasz grasz, PAUZA , odwalasz co tam masz do zrobienia [w pracy ;f ] i lecisz dalej. A jak ustawisz głos na full to wszystkie laski z okolicy podlatują zobaczyć "co to tam tak lata i śpiewa" biggrin.gif Kocham tę grę wub.gif
MoniqaPS2PSP

Na UMD?! no to pięknie. z tego co wiem to w trzecim świecie na levelu 12 zawiesza się rip locoroco.ISO smile.gif ale jest jakiś sposób na przeskoczenie tego dziadostwa.
tomsecret1993
CYTAT(MoniqaPS2PSP @ 30 04 2008, 15:26) *

Na UMD?! no to pięknie. z tego co wiem to w trzecim świecie na levelu 12 zawiesza się rip locoroco.ISO smile.gif ale jest jakiś sposób na przeskoczenie tego dziadostwa.

Chyba tylko sejw biggrin.gif
Mikes
Łooosz, dostałem to to dzisiaj i MIAZGA! Demo się nie umywa, zwłaszcza muzycznie. Normalnie kosmos.

Z tym że zrobienia tego samemu na 100% sobie nie wyobrażam, tylko pierwszy level mam na 100%, im dalej tym gorzej xDD
skypawel
Kudosy dla stony za pokonanie mi niedzialajacego levela smile.gif Jestem 2 plansze dalej i na razie jest ok (ale niedzialacy level ciagle robi freeze sad.gif)
stona
CYTAT(Mikes @ 12 05 2008, 18:33) *
Łooosz, dostałem to to dzisiaj i MIAZGA! Demo się nie umywa, zwłaszcza muzycznie. Normalnie kosmos.

Z tym że zrobienia tego samemu na 100% sobie nie wyobrażam, tylko pierwszy level mam na 100%, im dalej tym gorzej xDD

No w tej grze najlepsza jest muza. Poczekaj na plansze z horrorem albo na inne lokusy XD SŁŁŁŁIIIIIIIITTTTTTTTTtt
Yano
hej mam 2 sprawy
po pierwsze gdzie jest czarny loco? mam inne kolory ale czarnego nie mam

i tu pojawia sie inny problem - niektore levele sie wieszają , głownie te koncowe w 3 i 4 świecie (finałowe) , ale tez niektore inne, zastanawiam sie czy wlasnie czarny nie jest w ktorym z tych do ktorych nie moge wejsc..

btw zauwazylem ze jak wybieram level i zamiast go odpalic zmieniam kolor loco to po zmianie koloru gra mysli ze zrobilem ten level i mnie rpzenosi do nastepnego, w ten sposob mozna przeskoczyc do nastepnego świata odrazu jesli zrobi sie to na ostetniej planszy (dzieki temu mam dostep do innych poziomow bo inaczej przez te zwiechy bym nie mial jak..)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.