http://www.skizo.org/njuspsp_detal.php3?id=648&sys=PSPbuahaha na początku myślałem że to żart, ale jak skizo piszę że to Must vave to coś w tum jest O_o jets tam link do filmiku i.. OMG to moze jedna z lepszych gier na PSP!!
animacja postaci, grafika, a zresztą co będę mówi walcie tutaj:
http://www.1up.com/do/download?cId=3143805
Butcher
22 09 2005, 11:51
Jedna z niewielu w ostatnich czasach oryginalnych gier ze ŚWIEŻYM POMYSŁEM - jak np. Katamari Damacy. Wypada tylko mieć nadzieję, że nie podzieli losów tamtej i ukaże się u nas...
STRETCH
26 04 2006, 21:35
jak wrażenia z demka??? ZAJ.EBISCIE ZAJ.EBISTE!!!! to jest najlepsza gra w jaka gralem!!!! katamari jest dobre ale TO jest lepsze:). gra jest tak ladnie wykonana ze boze. ciekawe jasne kolory i wszystko super. musze to miec. wyszly jakies demka innych gier???
Naprawdę jest rewelacja gra!!! Sympatyczna muzyka, grafika (Flash), design...
Sterowanie...
R -przechylenie planszy w prawa strone
L - Przechylenie planszy w lewo strone
R+L - skakanie pileczkami
Kolko - rodzielanie pileczek gy juz troszke podrosna
Przytrzymanie Kolka - laczenie kuleczek w jedna duza
7 razy przeszedłem...Znowu gram Loco Roco...
QUOTE(YETI @ 26 04 2006, 16:44)

I jak wrażenia z dema ?
przez te demo zarwalem ostatnio nocke a dzis prace zawalilem, zamiast rozpisywac dokumenty to gralem

. Demko dosc dlugie (gram sobie tak okolo 15 minut, wczesniej okolo 30), grafa wydaje sie byc robiona we flashu ale pewnie tak nie jest bo to na 100% sa polygony, swietne kolory, genialna muza (kawalek w menu i w grze jest z wokalem) mega grywalnosc i masa ukrytych bajerkow. Dodam jeszcze ze sterowanie jest po prostu mistrzowsko przemyslane, innego sobie nie wyobrazam !
Nie mowiac juz co sie dzieje jak czlowiek jest pod wplywem THC
Ile zebraliście wszystkie kwiatków? Narazie mam na końcu 17/20.
Loco Roco
Screeny -
http://www.jeux-france.com/news15392_locor...s-d-images.html
STRETCH
27 04 2006, 00:08
ja mam 18. niestety nie mam thc. ale gralem z faja 2 dni w katamari i jak slysze na na na to odplywam
Albert Wesker
27 04 2006, 09:35
alez sie pomylilem co do tej gry! screeny mnie nie przekonywaly, myslalem sobie : artyzm na sile ale ta gra jest po prostu cudowna! grafika zobaczona na zywo ma w sobie to cos, muzyczka doskonala, super sterowanie i pomysl! no no, must have jak nic
btw. pozdro dla piratow ;]
Marsjannno^
27 04 2006, 21:30
Ja mam gdzieś. Wole trochę Hombrew na 2.60, choć byłem bliski aktualizacji.
Albert Wesker
27 04 2006, 21:52
skad mozesz wiedziec co wolisz jak nie grales w Loco Roco? ;]
No dzis w pracy demko zaliczylem na perfekta, nie wiem czy zauwazyliscie ale po kazdej skonczonej grze dostajemy w prawym gornym ekranie jakis kod, wie ktos do czego on sluzy ?
Albert Wesker
27 04 2006, 21:54
to ladnie, mi ciagle brakuje jakis kulek ale nie mialem czasu masterowac

termin wysylanai PITow sie zbliza wiec nie pogralem sobie w robocie
kurcze, czy tylko mi w glowie siedzi ta muzyczka z gry?
Pograłbys w DJMAXa bys wiedział co to znaczy muzyczki chodzące po głowie o_O
Albert Wesker
27 04 2006, 22:05
pograj w Loco Roco i wtedy porownuj
Butcher
28 04 2006, 08:13
Jestem rozwalony, dokładnie tak jak się spodziewałem (mój post w tym temacie z 22.09.05). Zjara pierwszego kontaktu z Loco Roco może być porównywalna jedynie z inicjacją w Lumines. Jednak IMO oryginalność w tym wypadku jest większa: pomysł i wykonanie to geniusz.
Albert Wesker
28 04 2006, 08:37
Butch, licze na betatest w PE

czas najwyzszy zeby Sciera zauwazyl jak poteznym fragmentem rynku sa handheldy
wczoraj zrobiłem upa na 2.7 (z 2.5) i ... ta gra mną zawładnęła. Swietna wokalowa muzyczka, klimacik, sterowanie. Na pierwszy rzut oka mianstreamowiec moze powiedziec ze dupnie to wyglada, ale na pewno nie przejdzie kolo takiej gry obojetnie. Uwielbiam osobiscie gry niekonwencjonalne, a Loco Roco jest przeswietne! Ahh ta muzyczka
STRETCH
28 04 2006, 19:18
loco roco jest naprawde bardzo dobra japonska gra. a me and my katamari jest rowniez b. dobre. jesli lubicie takie gry sprobujcie tez katanari. naprawde polecam
Swietna gra, szkoda ze demko takie krotkie. ;D Na bank sobie kupie to jak wyjdzie, strasznie mi sie podoba mimo ze niekonwencjonalna.
moj najlepszy wynik to aktualnie 19/20 piłków, 536/541 kulków, i 3/3 ludkow. Wszystko z czasem 16 minut i kilkadziesia sekund. jesazcze tylko jeden pilek:D moze bedzie jakis bonus level za to : )
Gojlandek
1 05 2006, 18:16
QUOTE(ShtaS @ 1 05 2006, 13:24)

moze bedzie jakis bonus level za to : )
Niestety nie będzie:(
Ja zaliczyłem 20/20, 541/541 i 3/3 w 11minut, powodzenia!
to dupa

ale satysfakcja zostanie. Mam już 20 tych piłków, czas 13 minut ale brakuje mi 5 kulków

Kurna zebym ja w kazdekj grze zaliczal wszystkie levele na 100% to by mi czasu na granie nie starczalo
Gojlandek
2 05 2006, 08:36
Ktoś już użył kodu wyświetlanego u góry po przejściu etapu? Na strone
Loco Roco nie widzę miejsca na jego wpisanie, ale ja nie znam japońskiego...
Zauważcie, że po ujrzeniu napisu Game Over wyświetlany kod to zera.
Tez nie doszedlem gdzie wpisuje sie te kody, jednego tylko jestem pewien, zaraz po Lumines bedzie to moja kolejna gra na PSP.
STRETCH
12 05 2006, 13:26
mam pytanie. czy wam tez konsola sie zawiesza gdy chcecie wyjsc z gry?
Nie, mi się nigdy nie zdażyło.
Mi się nie zdażyła żadna zwiecha.
O tak teraz mój czasy wynosi 10:31:31 (wszystko perfect ofcoz) ale wiem, ze moge wyciągnąć więcej
.A nie wiecie co to za kod na górze po prawej?
radzimisz
18 05 2006, 14:04
[/quote]
[/quote]
...witam...udalo mi sie ukonczyc loco roco z perfectem w 8 minut i 45 sec....choc nie wiem czy to jest az taki wyczyn..

...pozdrawiam..
...nowy rekord...7 minut 57 sec...
8.28.08
17746
radzimisz nieźle :)
radzimisz
19 05 2006, 10:53
QUOTE(Flik @ 18 05 2006, 23:43)

8.28.08
17746
radzimisz nieźle

dzieki:)
STRETCH
20 05 2006, 15:39
do najnowszego OPS2M uk byla plytka umd z wersjami demo m.in. burnouta, wipeout oraz calkiem nowe demko loco roco! jest ono technicznie starsze od tego japonskiego ale plansza jak dla mnie jest ciekawsza.
radzimisz
20 05 2006, 16:50
masz moze to demko czy tylko je gdzies widziales??i czy jakims cudem mozna je dostac w Polsce??..pozdrawiam...
Pawel1992
20 05 2006, 19:35
QUOTE(STRETCH @ 20 05 2006, 16:39)

do najnowszego OPS2M uk byla plytka umd z wersjami demo m.in. burnouta, wipeout oraz calkiem nowe demko loco roco! jest ono technicznie starsze od tego japonskiego ale plansza jak dla mnie jest ciekawsza.
Niemożna ściągnąć. Ono jest na płycie umd takie jakby demo disk co jest dodawane do konsoli to jest dodawane do gazety.
i to grywalne dema są O_O?
Tak ShtaS, i nie ma co się dziwnić, my żyjemy w Polscę....
Olymp1a
21 05 2006, 11:02
A w Polsce można gdzieś ten magazyn dostać?? W jakimś sklepie wysyłkowym, czy gdzieś??
STRETCH
21 05 2006, 13:08
ja kiedys widzalem w empiku. ale to bylo raz i dawno temu. ta plytka jest dodawana do special edition ops2m ktory kosztuje Ł7 wiec watpie zeby ktos chcial to sprowadzac z mysla o sprzedazy. w tym magazynie poza ta jednym demkiem nie ma nic ciekawego. za to w ops2m jest duzo o mgs4 i wywiad z tworca.
QUOTE(IzzY @ 21 05 2006, 11:17)

Tak ShtaS, i nie ma co się dziwnić, my żyjemy w Polscę....
juz pomijajac fakt braku dostepnosci tego magazynu, to az zal dupe sciska, jak sie patrzy na polityke Sony. Mogliby udostepniac wiecej dem za darmo. Szkoda,ze sie zfrajerzylem i polecialem na demo loco roco, tak bym mogl chociaz homebrew na 2.5 korzystac
Ja nie żałuję upa do 2.70. Fajnie się grało a i tak zrobie kolejnego przy okazji udostępnienia emulatora psx'a. Oby Suikoden działał (na premiere w europie powoli przestaję liczyć. A japońce już od jakiegoś czasu mają packa Suikode 1&2), bo inaczej zabiję! ^.^'
a ja mam powazne i zasadnicze pytanie
czy jest jakas szansa (albo lepiej informacja) na to zeby ta gierka wyszła na PS2 ?

(pipi) mi sie posobala jak zobaczylem filmik ale nie stac mnie zeby dla jednej gry kupic PSP , za to (pipi) bym sie ucieszył jak by wyszła na ps2, czy sa jakies plany? albo moze sie pojawia jesli jeszcze nie ma? jest jakas szansa?
lumnines (czy cos tam) z tego co wiem tez bylo najpierw na psp a teraz ma wyjsc nowa czesc na ps2 wiec moze i loco wyjdzie na ps2? hm? (czy moze z gory wiadomo ze to exluziwe?)
Albert Wesker
22 05 2006, 08:01
mysle ze to zbyt wazny dla sony i psp tytul zeby go wypuszczac na inne platformy
ehh jak gta i lumines wyjdzie, to z czasem i loco roco
QUOTE(Albert Wesker @ 22 05 2006, 09:01)

mysle ze to zbyt wazny dla sony i psp tytul zeby go wypuszczac na inne platformy
mi nie chodzi o "inne platwormy" tylko o PS2

mysale ze sony by niewiele stracilo na tym
QUOTE(Yano @ 22 05 2006, 19:08)

QUOTE(Albert Wesker @ 22 05 2006, 09:01)

mi nie chodzi o "inne platwormy" tylko o PS2

mysale ze sony by niewiele stracilo na tym

Szczerze mowiac widzialem trailer Loco Roco z E3 i pisalo PSP Exclusive wiec nie sadze ze wyjdzie na PS2.
radzimisz
25 05 2006, 10:35
[quote name='radzimisz' date='18 05 2006, 15:04' post='889545']
[/quote]
[/quote]
...witam...udalo mi sie ukonczyc loco roco z perfectem w 8 minut i 45 sec....choc nie wiem czy to jest az taki wyczyn..

...pozdrawiam..
...nowy rekord...7 minut 57 sec...

[/quote]
witam...udalo mi sie poprawic czas...teraz wynosi on 7:43..

...wszystko oczywiscie na perfect...pozdrawiam...
massmedia
3 06 2006, 20:54
Genialna gierka, cudo! Fajnie, że demo zajmuje tylko 8mb. Perfect w 8min 30s. Czy jestem aż takim bolkiem?
Premiera odbędzie sie około dnia 23.06.2006.
http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=3928
CassSept
12 06 2006, 21:02
Gierka mnie zmiażdżyła. Po prostu, wspaniały klimat, i kompletnie nowy, świeży pomysł. Czekam na premierę, grając w demo, albowiem naprawdę, LocoRoco jest genialne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.