Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: LOCO ROCO
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3
mikes
http://www.skizo.org/njuspsp_detal.php3?id=648&sys=PSP
buahaha na początku myślałem że to żart, ale jak skizo piszę że to Must vave to coś w tum jest O_o jets tam link do filmiku i.. OMG to moze jedna z lepszych gier na PSP!!
animacja postaci, grafika, a zresztą co będę mówi walcie tutaj:
http://www.1up.com/do/download?cId=3143805
Butcher
Jedna z niewielu w ostatnich czasach oryginalnych gier ze ŚWIEŻYM POMYSŁEM - jak np. Katamari Damacy. Wypada tylko mieć nadzieję, że nie podzieli losów tamtej i ukaże się u nas...
YETI
I jak wrażenia z dema ?
STRETCH
jak wrażenia z demka??? ZAJ.EBISCIE ZAJ.EBISTE!!!! to jest najlepsza gra w jaka gralem!!!! katamari jest dobre ale TO jest lepsze:). gra jest tak ladnie wykonana ze boze. ciekawe jasne kolory i wszystko super. musze to miec. wyszly jakies demka innych gier???
Memory
Naprawdę jest rewelacja gra!!! Sympatyczna muzyka, grafika (Flash), design...

Sterowanie...

R -przechylenie planszy w prawa strone
L - Przechylenie planszy w lewo strone
R+L - skakanie pileczkami
Kolko - rodzielanie pileczek gy juz troszke podrosna
Przytrzymanie Kolka - laczenie kuleczek w jedna duza

7 razy przeszedłem...Znowu gram Loco Roco...
Cerb
QUOTE(YETI @ 26 04 2006, 16:44) *

I jak wrażenia z dema ?

przez te demo zarwalem ostatnio nocke a dzis prace zawalilem, zamiast rozpisywac dokumenty to gralem smile.gif . Demko dosc dlugie (gram sobie tak okolo 15 minut, wczesniej okolo 30), grafa wydaje sie byc robiona we flashu ale pewnie tak nie jest bo to na 100% sa polygony, swietne kolory, genialna muza (kawalek w menu i w grze jest z wokalem) mega grywalnosc i masa ukrytych bajerkow. Dodam jeszcze ze sterowanie jest po prostu mistrzowsko przemyslane, innego sobie nie wyobrazam !

Nie mowiac juz co sie dzieje jak czlowiek jest pod wplywem THC icon_twisted.gif
Memory
Ile zebraliście wszystkie kwiatków? Narazie mam na końcu 17/20.

Loco Roco
Screeny - http://www.jeux-france.com/news15392_locor...s-d-images.html

STRETCH
ja mam 18. niestety nie mam thc. ale gralem z faja 2 dni w katamari i jak slysze na na na to odplywam
Albert Wesker
alez sie pomylilem co do tej gry! screeny mnie nie przekonywaly, myslalem sobie : artyzm na sile ale ta gra jest po prostu cudowna! grafika zobaczona na zywo ma w sobie to cos, muzyczka doskonala, super sterowanie i pomysl! no no, must have jak nic
btw. pozdro dla piratow ;]
Marsjannno^
Ja mam gdzieś. Wole trochę Hombrew na 2.60, choć byłem bliski aktualizacji.
Albert Wesker
skad mozesz wiedziec co wolisz jak nie grales w Loco Roco? ;]
Cerb
No dzis w pracy demko zaliczylem na perfekta, nie wiem czy zauwazyliscie ale po kazdej skonczonej grze dostajemy w prawym gornym ekranie jakis kod, wie ktos do czego on sluzy ?
Albert Wesker
to ladnie, mi ciagle brakuje jakis kulek ale nie mialem czasu masterowac smile.gif termin wysylanai PITow sie zbliza wiec nie pogralem sobie w robocie
kurcze, czy tylko mi w glowie siedzi ta muzyczka z gry? icon_twisted.gif
TomisH
Pograłbys w DJMAXa bys wiedział co to znaczy muzyczki chodzące po głowie o_O
Albert Wesker
pograj w Loco Roco i wtedy porownuj biggrin.gif
Butcher
Jestem rozwalony, dokładnie tak jak się spodziewałem (mój post w tym temacie z 22.09.05). Zjara pierwszego kontaktu z Loco Roco może być porównywalna jedynie z inicjacją w Lumines. Jednak IMO oryginalność w tym wypadku jest większa: pomysł i wykonanie to geniusz.
Albert Wesker
Butch, licze na betatest w PE smile.gif czas najwyzszy zeby Sciera zauwazyl jak poteznym fragmentem rynku sa handheldy
ShtaS
wczoraj zrobiłem upa na 2.7 (z 2.5) i ... ta gra mną zawładnęła. Swietna wokalowa muzyczka, klimacik, sterowanie. Na pierwszy rzut oka mianstreamowiec moze powiedziec ze dupnie to wyglada, ale na pewno nie przejdzie kolo takiej gry obojetnie. Uwielbiam osobiscie gry niekonwencjonalne, a Loco Roco jest przeswietne! Ahh ta muzyczka smile.gif
STRETCH
loco roco jest naprawde bardzo dobra japonska gra. a me and my katamari jest rowniez b. dobre. jesli lubicie takie gry sprobujcie tez katanari. naprawde polecam
Nicker
Swietna gra, szkoda ze demko takie krotkie. ;D Na bank sobie kupie to jak wyjdzie, strasznie mi sie podoba mimo ze niekonwencjonalna. smile.gif
ShtaS
moj najlepszy wynik to aktualnie 19/20 piłków, 536/541 kulków, i 3/3 ludkow. Wszystko z czasem 16 minut i kilkadziesia sekund. jesazcze tylko jeden pilek:D moze bedzie jakis bonus level za to : )
Gojlandek
QUOTE(ShtaS @ 1 05 2006, 13:24) *

moze bedzie jakis bonus level za to : )

Niestety nie będzie:(
Ja zaliczyłem 20/20, 541/541 i 3/3 w 11minut, powodzenia!
ShtaS
to dupa biggrin.gif ale satysfakcja zostanie. Mam już 20 tych piłków, czas 13 minut ale brakuje mi 5 kulków smile.gif Kurna zebym ja w kazdekj grze zaliczal wszystkie levele na 100% to by mi czasu na granie nie starczalo biggrin.gif
Gojlandek
Ktoś już użył kodu wyświetlanego u góry po przejściu etapu? Na strone Loco Roco nie widzę miejsca na jego wpisanie, ale ja nie znam japońskiego...
Zauważcie, że po ujrzeniu napisu Game Over wyświetlany kod to zera.
Cerb
Tez nie doszedlem gdzie wpisuje sie te kody, jednego tylko jestem pewien, zaraz po Lumines bedzie to moja kolejna gra na PSP.
STRETCH
mam pytanie. czy wam tez konsola sie zawiesza gdy chcecie wyjsc z gry?
Budyn
Nie, mi się nigdy nie zdażyło.
IzzY
Mi się nie zdażyła żadna zwiecha.

O tak teraz mój czasy wynosi 10:31:31 (wszystko perfect ofcoz) ale wiem, ze moge wyciągnąć więcej biggrin.gif.

A nie wiecie co to za kod na górze po prawej?
radzimisz
[/quote]

[/quote]

...witam...udalo mi sie ukonczyc loco roco z perfectem w 8 minut i 45 sec....choc nie wiem czy to jest az taki wyczyn..smile.gif...pozdrawiam..

...nowy rekord...7 minut 57 sec...smile.gif
Flik
8.28.08
17746

radzimisz nieźle :)
radzimisz
QUOTE(Flik @ 18 05 2006, 23:43) *

8.28.08
17746

radzimisz nieźle smile.gif

dzieki:)
STRETCH
do najnowszego OPS2M uk byla plytka umd z wersjami demo m.in. burnouta, wipeout oraz calkiem nowe demko loco roco! jest ono technicznie starsze od tego japonskiego ale plansza jak dla mnie jest ciekawsza.
radzimisz
masz moze to demko czy tylko je gdzies widziales??i czy jakims cudem mozna je dostac w Polsce??..pozdrawiam...
Pawel1992
QUOTE(STRETCH @ 20 05 2006, 16:39) *

do najnowszego OPS2M uk byla plytka umd z wersjami demo m.in. burnouta, wipeout oraz calkiem nowe demko loco roco! jest ono technicznie starsze od tego japonskiego ale plansza jak dla mnie jest ciekawsza.

Niemożna ściągnąć. Ono jest na płycie umd takie jakby demo disk co jest dodawane do konsoli to jest dodawane do gazety.
ShtaS
i to grywalne dema są O_O?
IzzY
Tak ShtaS, i nie ma co się dziwnić, my żyjemy w Polscę....
Olymp1a
A w Polsce można gdzieś ten magazyn dostać?? W jakimś sklepie wysyłkowym, czy gdzieś??
STRETCH
ja kiedys widzalem w empiku. ale to bylo raz i dawno temu. ta plytka jest dodawana do special edition ops2m ktory kosztuje Ł7 wiec watpie zeby ktos chcial to sprowadzac z mysla o sprzedazy. w tym magazynie poza ta jednym demkiem nie ma nic ciekawego. za to w ops2m jest duzo o mgs4 i wywiad z tworca.
ShtaS
QUOTE(IzzY @ 21 05 2006, 11:17) *

Tak ShtaS, i nie ma co się dziwnić, my żyjemy w Polscę....

juz pomijajac fakt braku dostepnosci tego magazynu, to az zal dupe sciska, jak sie patrzy na polityke Sony. Mogliby udostepniac wiecej dem za darmo. Szkoda,ze sie zfrajerzylem i polecialem na demo loco roco, tak bym mogl chociaz homebrew na 2.5 korzystac confused.gif
Flik
Ja nie żałuję upa do 2.70. Fajnie się grało a i tak zrobie kolejnego przy okazji udostępnienia emulatora psx'a. Oby Suikoden działał (na premiere w europie powoli przestaję liczyć. A japońce już od jakiegoś czasu mają packa Suikode 1&2), bo inaczej zabiję! ^.^'
Yano
a ja mam powazne i zasadnicze pytanie biggrin.gif
czy jest jakas szansa (albo lepiej informacja) na to zeby ta gierka wyszła na PS2 ? biggrin.gif (pipi) mi sie posobala jak zobaczylem filmik ale nie stac mnie zeby dla jednej gry kupic PSP , za to (pipi) bym sie ucieszył jak by wyszła na ps2, czy sa jakies plany? albo moze sie pojawia jesli jeszcze nie ma? jest jakas szansa?
lumnines (czy cos tam) z tego co wiem tez bylo najpierw na psp a teraz ma wyjsc nowa czesc na ps2 wiec moze i loco wyjdzie na ps2? hm? (czy moze z gory wiadomo ze to exluziwe?)
Albert Wesker
mysle ze to zbyt wazny dla sony i psp tytul zeby go wypuszczac na inne platformy
ShtaS
ehh jak gta i lumines wyjdzie, to z czasem i loco roco confused.gif
Yano
QUOTE(Albert Wesker @ 22 05 2006, 09:01) *

mysle ze to zbyt wazny dla sony i psp tytul zeby go wypuszczac na inne platformy

mi nie chodzi o "inne platwormy" tylko o PS2 biggrin.gif mysale ze sony by niewiele stracilo na tym tongue.gif
Nicker
QUOTE(Yano @ 22 05 2006, 19:08) *

QUOTE(Albert Wesker @ 22 05 2006, 09:01) *

mi nie chodzi o "inne platwormy" tylko o PS2 biggrin.gif mysale ze sony by niewiele stracilo na tym tongue.gif

Szczerze mowiac widzialem trailer Loco Roco z E3 i pisalo PSP Exclusive wiec nie sadze ze wyjdzie na PS2. wink.gif
radzimisz
[quote name='radzimisz' date='18 05 2006, 15:04' post='889545']
[/quote]

[/quote]

...witam...udalo mi sie ukonczyc loco roco z perfectem w 8 minut i 45 sec....choc nie wiem czy to jest az taki wyczyn..smile.gif...pozdrawiam..

...nowy rekord...7 minut 57 sec...smile.gif
[/quote]

witam...udalo mi sie poprawic czas...teraz wynosi on 7:43..smile.gif...wszystko oczywiscie na perfect...pozdrawiam...
massmedia
Genialna gierka, cudo! Fajnie, że demo zajmuje tylko 8mb. Perfect w 8min 30s. Czy jestem aż takim bolkiem?
Memory
Premiera odbędzie sie około dnia 23.06.2006.

http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=3928
CassSept
Gierka mnie zmiażdżyła. Po prostu, wspaniały klimat, i kompletnie nowy, świeży pomysł. Czekam na premierę, grając w demo, albowiem naprawdę, LocoRoco jest genialne smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.