Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SNIPER ELITE
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
Stron: 1, 2
Pabelek
THX i jeszcze jedno pytanie czy przez całą grę zdarzają się misje typu przechwyć coś, zabierz skądś?
Diabeu
wszystko masz spięte fabułą

przynieś/wynieś/zastrzel
Pabelek
OK nie mam pytań. Pare filmików luknołem no i faktycznie klimat jest świetny, grafika to samo ogólnie wygląda na dobrą grę, trzeba będzie zakupić.
humanno
taa, ja wystartowalem na poziomie sniper elite, ale ustapilem na marksman( chyba, w kazdym razie 1 nizej), no bomba giera, ciagle obiecuje sobie ze ja skoncze, ale co rusz to jakis inny tytul mnie odrywa...ale ale, swietny klimat, wojna z nico innego punktu widzenia, w koncu nie maszerujemy na czele super-usa-hirołs, no i te kawalki czachy odpadajace po celnym strzale. Tylko na Boga, dlaczego nie wmontowali tam gry przez linka!!! ohmy.gif przydala by sie kontynuacja....
Oskae
Tak skończ najpierw 1 część ,a kontynuacja ,pewnie komerchą by zalatywała strasznie ,jakby wyczuli ,że w grze leży kasa.
Diabeu
chyba ci się tematy powaliły
Oskae
Nie niestety tym razem nie powaliły się.

Tylko kolega pisał coś o kontnuacji ,to ja odpowieziałem.

Już nikt mnie nie lubi !!!

Żeby nie było :

Końcowe misie strasznie się dłużą i robiłem je juz na tzw. "chama" ,więc nie było praktycznie zabawy podczas gry.
Olafelum delfin Um
Gra doprowadzajaca momentami do palpitacji serca,i ta muzyka tworzy niesamowite napiecie.Nigdy nie zapomne tego przemieszczania sie miedzy zgliszczami i nasluchiwania zblizajacych sie krokow.Ineligencja przeciwnika bardzo wysoka.A teksty NKWDowcow w stylu ja tiebia ubiju powoduja odruchowe siegniecie po bron. smile.gif
Amer
Oskae, 356m?! Czy to wogóle jest realne? No chyba że przypadkiem- posyłasz pocisk w pustke, a przeciwnik sam się nawija wink.gif

U mnie (póki co) jest to świeżutkie 188m.
Oskae
Jest możliwe !!! 356 metrów jest osiągalne i to bez najmniejszego problemu ,oczywiscie jesli masz juz lepszy karabin i juz troszke grasz w ten tytuł ,to takich strzałow są specjalne misje nie wszedzie ustrzelisz takiego hed'a.Ja takiego strzeliłem na miejsci gdzie wchodzilo sie do jakiegos zamku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.