Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gry,które jeszcze nie zaliczyliście
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2
White
ja dopiero sie skapnolem po waszych komentarzach ze grafika z ff7 jest cieniutka chociaz sam nawet na to uwagi nie zwrocilem...

Interesujące smile.gif
Labik
QUOTE(White @ 17 08 2006, 01:20) *

ja dopiero sie skapnolem po waszych komentarzach ze grafika z ff7 jest cieniutka chociaz sam nawet na to uwagi nie zwrocilem...

Interesujące smile.gif

jakos nie przywiazywalem do tego wagi wink.gif
Sunderland
Ja nadal nie zaliczyłem FFVII.Zawsze miałem jakiś cyrk.A to kumpel mi pożyczył wersję niemiecką, a to płyta cięła.Ale jak tylko będzie gwiazdka to biorę grę pod choinkę i koniec.Grafika jakoś mi nie przeszkadza bo sama gra zamiata klimatem, a co do największego spoj;lera świata na temat Aeris to patrząc na pozostałe fajnale gra ma w scenariuszu pewnie jeszcze wiele motywów, które powalą chociaż fajnie byłoby nie wiedzieć niczego póki nie zacznie się grać.
Nie skończyłem też Vagrant Story i na pewno muszę to naprawić bo w sumie zaszedłem daleko, ale finał pozostał dla mnie nie odkryty.Mam PS2, ale ta gra nadal ma wg mnie fajną grafikę.Wale pikseloze-dizajn postaci i lokacji jest kozacki i tyle.
Konohamaru
Jak grafika moze odstraszać? Ludziska naprawdę, czy to, że polygony są duże i widać pixele to jest aż takie odstraszające? Ja jakoś miałem "odwagę" zaliczyć FFI z NESa (na emu). Jakoś przetrwałem te piksele, walki trwające dłuuugo, brak automatycznego zmieniania celu. Na tym cały czar polega. Co z tego, ze Oblivion ma pixel shadery 8.0 i vertex shadery 99.0 jak stary Vagrant Story ma lepszy "dizajn"? Co z tego, że F.E.A.R na PC ma SPORE wymagania? Ja i tak wolę sobie w Q3 zagrać, bo jest poprostu dynamiczniejszy i ma dla mnie jakoś lepszego powera. Zapamiętajcie: to nie pixele odstraszają was od nich. To wy sami się od nich odstraczacie.

Przygarnij pixela ;P
Grzehoo
QUOTE(Konohamaru @ 20 08 2006, 20:09) *

Jak grafika moze odstraszać? Ludziska naprawdę, czy to, że polygony są duże i widać pixele to jest aż takie odstraszające? Ja jakoś miałem "odwagę" zaliczyć FFI z NESa (na emu). Jakoś przetrwałem te piksele, walki trwające dłuuugo, brak automatycznego zmieniania celu. Na tym cały czar polega. Co z tego, ze Oblivion ma pixel shadery 8.0 i vertex shadery 99.0 jak stary Vagrant Story ma lepszy "dizajn"? Co z tego, że F.E.A.R na PC ma SPORE wymagania? Ja i tak wolę sobie w Q3 zagrać, bo jest poprostu dynamiczniejszy i ma dla mnie jakoś lepszego powera. Zapamiętajcie: to nie pixele odstraszają was od nich. To wy sami się od nich odstraczacie.

Przygarnij pixela ;P

No właśnie, to trochę dziwne, bo np. taka grafika z Motorhead'a nawet dzisiaj robi na mnie wrażenie (chyba że jestem inny).

A wracając do tematu - nie zaliczyłem jeszcze żadnego Harvest Moona (grałem tylko na emulatorze), a bardzo bym chciał, tylko skąd tu wziąć PALowe wersje, o ile takowe zostały wydane?
Paulek L
Vagrant Story, Fear Effect, no i FFIX biggrin.gif
Shadow of Nobody
Od niedawna dzięki emulatorowi łupie w pominięte wcześniej tytuły, sporo tego (głównie erpegi) ale do końca roku powinienem się wyrobić:
Chrono Cross, Final Fantasy:Tactics, FF:9, Fear Effect 1/2, Broken Sword 2, Legend of Mana, Chrono Trigger, Final Fantasy 5/6, Suikoden 1/2
liquid
Nightmare Creatures 2. Napiszcie jak pokonać ostatiego bossa, tego na wieży eifela,bardzo was proszę!
malin1976
A mi ostatnio po głowie chodzi myśl żeby kupić - Silent Hill , Metal Gear Solid , Final Fantasy VII , Resident Evil 2 i Medievil 2 . Chętnie bym sobie te gierki odświeżył w pamięci . Ech ...
Divine
Final Fantasy VI
Vampire Hunter D (byle tylko przyzwyczaić sie do drętwej mechaniki)
Tenchu
Disney's Hercules
Jersey Devil
Crono Trigger
Hauer
Hmm... jak tylko części do PSX'a mi listonosz przyniesie, to muszę w końcu zabrać się za vagrant Story. Tyle się naczytałem, aż wstyd że jeszcze tego w łapach nie miałem.

A i Chrono Crossa trza będzie dokończyć...

Może jesio jakąś Densha De Go! bym obadał, co to się tym loki tyle zachwycał ;]
Ofeck
no rzeczywiscie Vagrant i Chrono to koniecznosc dla fanow jrpg, ja na szczescie je zaliczylem, ale mam chec na:
Abe Oddysey i Exodus i Legend of Legaia i Breath of Fire IV
elimiko
Incredible Crisis - zakrecona giera. Wylicytowalem, przesylka w drodze happy.gif

Mackal21
Wyobrażacie sobie ,że ja w MGS grałem gdzieś tak koło grudnia 99 roku.
To było coś.Jedna z niewielu gier,która mnie tak mocno urzekła.Bezcenne.
Sizzzu
Jak pisalem jak czas temu chcialem zaliczyc Wild Arms i Ape Escape, udalo sie zaliczone a teraz szukam nastepnej ciekawej gierki ktorej nie zaliczylem, bedzie ciezko bo uwazam ze wiekszosc hitow i dobrych gier zaliczylem. Widzialem na Allegro Loaded i Re-loaded, kiedys gralem w demkoi musze powiedziec to calkiem przyzwoita rzeznia z kilkoma postaciami do wyboru. Na allegro dostepne juz za 20 zl czemu nie...
Sunderland
Sporo jeszcze tego zostało i nawet na PS2 jest sporo gier do nadrbienia i to tylko, patrząc pod względem tych fajniejszych.Z geir, których nie przeszedłem, a na pewno już w najbliższym czasie zapodam na PSX będą FFIX, Vagrant Story, Suikoden 2, Blood Omen.Pozostałe jak nadrobię te zaległości.Ale kurcze raduję mą duszę to, że mimo rozbestwienia się next genów giercuję na wszystkim jednocześnie.
Er_WolvEr
-FF IX, FFVII (IX czesto zaczynałem IX, widizalem jak brat przechodził al sam nie miałem tej przyjemności - ciągle cośsprawiało że zostawiałem na potem. Zostawiam)
-Chrono Cross i Trigger
-CTR do końca
-Crash Bash z kimś do końca
WooshaQ
CYTAT
łatwo dostępnych gierek? to pokaż mi gdzie łatwo dostać Fear Effect ale pierwszą część, to będę wdzięczny, ja osobiście katuję serię Final Fantasy, magia narodziła się ponownie:)

Ja tam w angieslkim sklepie kupilem niedawno dwie czesci, moze bardziej fuksem ale mam. Niemniej i tak najwieksza chrapke mam na Chrono Cross i oba Lunary, moze jeszcze Omega Boost. Co mialem przejsc juz przelazlem, tylko tych szpili troche mi zal.
Velius
Sporo tego jest...
Narazie mecze zalegle Vagrant Story na moim PSP,ale jakos srednio mi podchodzi.
raven_raven
Zaliczyłem Metal Gear Solid 2,3 a starusienkiego MGS-a nie skończyłem.
Jak dojdzie karta pamięci to w końcu przejdę gre-legendę.
ShtaS
do dzisiaj nie przeszedłem O.D.T. do końca, podobnie, jak i nie rozwaliłem ostatniego bossa w Q2. Chciałbym również przejść pierwszego Silent Hilla i zaliczyć obydwa Oddworldy na Good Ending. Pytanie- kiedy? Czasu brakuje na obecne tytuły, a co dopiero mówić o grach z PSXa. Może na emeryturze : )....
Afroman
Castelvania SotN. Jeszcze nie mnalem mozliwosci w nia zagrac a teraz mozna ja sciagnoc na pss za 10 dolcow. Gra legenda- chyba warto ?
Iron
Marzyłem kiedyś by skończyć Hoshigami ... teraz już wiem że to niemożliwe tongue.gif
no i przejście Ridge Racera inne chyba zawsze zaliczałem na max
jaroz
CYTAT(Afroman @ 9 05 2008, 20:38) *
Castelvania SotN. Jeszcze nie mnalem mozliwosci w nia zagrac a teraz mozna ja sciagnoc na pss za 10 dolcow. Gra legenda- chyba warto ?

warto.tylko piekielnie trudna.
Siwy_
fakt, trudna, ale nie piekielnie smile.gif
a 10$ za nia to jak za darmo

-chrono cross
-suikoden 1&2
-xenogears

reszta mi zwisa
Silv3r
Vagrant Story i Final Fantasy VII, które chodzi za mną od paru ładnych tygodni...

A potem może Resident Evil.
Rafael_Sorel
Duży zbiór gier na psx-a

http://66.102.9.104/translate_c?hl=pl&...6lr%3D%26sa%3DX
Shen87
jeszcze pare jrpg mi zostalo, tylko nie mam na nie czasu, pierwszy w kolejce jest mgs
barcelona fan
Aż wstyd się przyznać.... FINAL FANTASY VII.A poza tym Tomb Raider 1 i The Last Revelation, Resident Evil 1, Vagrant Story. Kurde strasznie dużo tego...;/.Biorąc pod uwagę fakt że PSX'a mam już ok.10 lat i przewiduje zakup x360 niedługo...tongue.gif
matiz23
Ja też mam duże zaległości, między innymi wszystkie części Resident Evil, 2 i 3 część Spyro oraz Crasha, Final Fantasy VII, VIII i jeszcze dużo gier.
Look-e
Ja mam chętke na MGS'a. Nie zaliczyłem go! Chociarz grałem! Czujecie?! W trakcie gry dowiedziałem się że tak naprawdę to nie pierwsza część sagi i powoli zabieram się do przejścia od początku całego Metal Gear.
Rafael_Sorel
Jeszcze tego nie opcykałem ....cały czas czeka wink.gif

-Sora-
Na liście została ostatnia zaległość - Front Mission 3
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.