Muszę przyznać, że byłem bardzo sceptycznie nastawiony do tej gry. Po pierwsze, nie lubie gangstersko-ziomalskich wyścigów. A po drugie, niskie oceny jakie były wystawiane przez serwisy i prase, nie dawały większej nadzieji na dobry tytuł. Jedynym faktem przemawiającym za sprawdzeniem tej gry było, że to dzieło Ubi Soft'u. Teraz jestem po paru godzinach intensywnego grania i jestem bardzo miło rozczarowany. Nowych i świeżych pomysłów w tej produkcji nie znajdziecie, za to dużą grywalność IMO napewno. 187:RoD bardzo wciąga i po wielu, wielu wyścigach, wciąż nie miałem dosyć. Grafa stoi na przyzwoitym poziomie i nie zabrakło oczywiście odpowieniego bluru oraz efektownych wybuchów. Polecam, też multi z kumplami, bo to świetny przerywnik między kolejnymi meczami w PES'a. A jakie są wasze wrażenie jeśli chodzi o ten szpil?
MasterShake
25 09 2005, 21:55
ee jak dla mnie średnie-ot gra na imprezę ze znajomymi
Pograłem chwilke i rzuciłem w kąt. Nie podoba mi się to to ani troszke . Poczatkowo myślałem że będziemy mieli do czyniena z czymś ala Vigilante 8 ale nic z tego. Tak wogóle czemy na tej generacji konsol nie ma gier pokroju Twisted Metal, V8 czy inny rouge trip??
MasterShake
29 09 2005, 07:29
QUOTE(Jakim @ 28 09 2005, 13:42)
Pograłem chwilke i rzuciłem w kąt. Nie podoba mi się to to ani troszke . Poczatkowo myślałem że będziemy mieli do czyniena z czymś ala Vigilante 8 ale nic z tego. Tak wogóle czemy na tej generacji konsol nie ma gier pokroju Twisted Metal, V8 czy inny rouge trip??
a twisted metal black?
Jarula71
12 05 2006, 22:25
187 spoko gierka, patent z koordynacją obu kciuków miszczunio, jest frajda z tego!!
187 to fajna gierka. Można troche pograć, najlepiej ze znajomymi no i gierka ma spoko soundtrack zwłaszcza dla ludzi lubiącyh takie klimaty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.