Tak się zastanawiam czemu na forum nikt nie poruszył jeszcze tematu kontynuacj KUF. the crusade ta była bardzo dobra gra. Ja w heroes miałem przyjemność już grać i oprócz kilku nowych jednostek gra nic się nie zmieniła. Ale i tak uważam że KUF idealnie zapełnia dziure RTS na xboxa
Nie miałem jeszcze okazji grac ale poprzednia cześc bardzo przypadła mi do gustu więc trzeba będzie obczić ten tytuł
W KUF heroes jest aż 6 grywalnych postaci

każda oczywiście podobnie jak w poprzedniej części ma swoją kampanie. a do tego dodano potyczke. w tym trybie wybieramy jedna z 11 postaci i tworzymy jej armie, potem ustawiamy mape i przeciwników i gramy

. czyli zwykła znana z piecowych rtsów potyczka
a na dodatek można ciąc po Live! 2 vs 2
szkoda ze nie ma link , bym se z kumplem pograł

a tak to kapa
Pierwsza część tej gry przypadła mi do gustu, na drugą czekam jak najbardziej tyle że jeszcze nic o niej nie wiem poza tym że będzie wieksza rozpierducha i podbita grafika ;-) może jakieś screenshoty?:>
..::XMANiAK::..
4 10 2005, 11:04
No to teraz już wiem, ale graficznie nie zbyt wielka rożnica w porównaniu do pierwszej części

.Spodziewałem się czegoś więcej czuje się zawiedziony ...
Ale ocenie dokładnie jak już zagram ;-)
sentinel
5 10 2005, 00:23
shotami nie ma się co sugerować - już w lipsku grywalna wersja prezentowała się lepiej, niż na tych screenach. aktualnie pogrywam już w ukończoną wersję i jest naprawdę dobrze. tym razem gra ma większe szanse trafić w gusta nie tylko miłośników podobnych klimatów.
I dlatego wole poczekać z jakim kolwiek poważnym opisywaniem i ocenieaniem dopuki nie zagram w pełną wersje

Ale mam ostatnio mam tydzień świstaka, i czepiam się wszystkich nawet drobnych nerwujących żeczy!

(Oby z dobrym skutkiem)
Na mnie fabula robi duze wrzenie. genialnym pomyslem bylo zrobienie w heroes generalow pobocznych z 1 jako glowne postacie. teraz mozemy patrzec na historie geralda z oczu ellen

albo jako rupert

lob grac wampirzyca morene

. ogolnie cos malo nowych jednostek kilka magicznych i all

i podobnie jak w poprzedniej częsci kampanie kończa sie za szybko ledwo się wkręcilem w kampanie elen i juz koniec

to samo u waldena

innymi nie gralem ale tez mi sie wydaje ze tak będzie. no nic ide grac
W Cruseders nie grałem ale Herosi wkręcili mnie potężnie. Klimat gry ogólnie jest świetny a w co większych bitwach aż czuć impet walk. Od grafy nie wiem co chcecie bo moim zdaniem jest świetna choćby porównać do wydanego teraz Spartana. Nie wiem jak dla was, ale dla mnie czasem jest cholernie trudna np. ucieczka Ellen z jaskini... A poza tym nie ma to jak cieżka jazda wpadająca w piechote wroga ehhh
QUOTE(Bartez @ 12 10 2005, 06:28)
W Cruseders nie grałem ale Herosi wkręcili mnie potężnie. Klimat gry ogólnie jest świetny a w co większych bitwach aż czuć impet walk. Od grafy nie wiem co chcecie bo moim zdaniem jest świetna choćby porównać do wydanego teraz Spartana. Nie wiem jak dla was, ale dla mnie czasem jest cholernie trudna np. ucieczka Ellen z jaskini... A poza tym nie ma to jak cieżka jazda wpadająca w piechote wroga ehhh

do grafy mamy to ze jest identyczna jak w poprzedniej odslonie tej gry. Nie grales to nie wiesz

, ale mimo niezmienionej grafy gra wciąga potężnie
czy ktos jeszcze w to gra? ja zaczolem niedawno i powiem jedno, gra jest mega trudna, utknolem juz na samym poczatku nie moge wyjsc z tej (pipi)a*** jaskini moze ktos ma jakis pomysl jak sobie z tym poradzic? bo chyba zle rozdzielilem doswiadzczenie miedzy postacie i teraz jest kupa
mam pytanko jak sie savuje w crusaders??

niegdzie nie moge znalezc save
humanno
12 05 2007, 23:04
Ja tez mam pytanie,
Gram w Heros, dopiero co odpaliłem i... nie wiem jak ukończyć 1 misje, gram tym ludzkim kozakiem. Mam wyciąć w pień i podpalić obozy wroga. JAK JE PODPALIC?? Moze jestem gupi ale nie wiem, zadnych podpowiedzi ani tutoriala w grze : / Nie gralem w 1szą część.
Maniaczek
20 05 2007, 10:04
CYTAT(humanno @ 13 05 2007, 00:04)

Ja tez mam pytanie,
Gram w Heros, dopiero co odpaliłem i... nie wiem jak ukończyć 1 misje, gram tym ludzkim kozakiem. Mam wyciąć w pień i podpalić obozy wroga. JAK JE PODPALIC?? Moze jestem gupi ale nie wiem, zadnych podpowiedzi ani tutoriala w grze : / Nie gralem w 1szą część.
Z tego co pamiętam masz użyć chyba czaru.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.