Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Zegarek
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
MichAelis
Tak sobie pomyslalem ze w zasadzie to ja nie mam zegarka blink.gif
Wiec kupilbym sobie cos fajnego. Moze ktos kupowal ostatnio, albo dostal na komunie ;P Mam zaufanie do firmy casio i chcialbym zeby byl water resist 50m i mial tarcze i elektroniczny tez byl biggrin.gif
Diabeu
to idź do sklepu i kup
Kamyk
Za 300 możesz kupić fajny tytanowy, ale ma tylko tarcze -nie jest elektroniczny- za to jest podobno niezniszczalny wink.gif
szeni
Ja mam taki:

INFO

I jestem z niego bardzo zadowolony. Najbardziej podoba mi sie w nim to, ze laczy elegancję z funkcjonalnoscią (analogowa tarcza i cieklokrystaliczny wyswietlacz). 100 metrów water resist... Pewnie wiecie, ze te '100 metrow' jest tylko z nazwy, na prawde to z nim zejdziesz masz na 10 metrów (zgaduję). Oznaczenie '5m water resist' oznacza, ze mozesz sobie go najzywej przetrzec mokrą szmatką. Plywac mozesz od chyba 50m. Taki marketingowy zabieg, ktorego nie rozumiem.
A najbardziej mi sie w nim podoba opcja zapisywania w pamieci... 30 numerow telefonu. Przydaje sie do ściąg biggrin.gif. Aha, i jest dosc duzy i ciezki, ale to nic - lekkie pierdoły noszą slabi ludzie, dla bad ass madafakerów są porzadne, solidne sprzęty.

Aha, zaplacilem za niego kolo 3 stow.
Kubaa__
Ja mam g-shocka casio juz 9 lat i to co on przez ten czas przezyl przechodzil ludzkie pojecie (nosze go dzien w dzien). Jakbym znowu kupowal (co raczej predko nie nastopi, bo zegarek trzyma sie swietnie) to tez tylko casio - sprzet I klasa.
iaikO
teraz takie sa trendi i dżezi
Jakuza
A ja od kiedy mam komórkę nie noszę zegarka tongue.gif

Ale do czasu kupna komórki , nosiłem zegarek - oczywiście Casio biggrin.gif
szeni
Casio to jest firma dla real fakin niggas biggrin.gif. Ten modelik, co kilka postow temu pokazalem, to jest EFA-109D. Bateria w nim - podobno - trzyma 10 lat. Jak sprawdzę (Brakuje mi tylko niecalych 10) to potwierdzę.
Diabeu
QUOTE(Kubaa__ @ 27 09 2005, 16:14)
Ja mam g-shocka casio juz 9 lat i to co on przez ten czas przezyl przechodzil ludzkie pojecie (nosze go dzien w dzien). Jakbym znowu kupowal (co raczej predko nie nastopi, bo zegarek trzyma sie swietnie) to tez tylko casio - sprzet I klasa.
*

kupel taki miał, to mu na w-f w liceum przetestowaliśmy, z całej siły o ścianę, pac o sufit, ławką przygnieciony a nawet po nim skakałem, no 15 minut zabawy (a kumpel cały obsrany ze strachu że mu rozwalimy zegarek) - i nic O_o
MichAelis
no wlasnie jakiegos G Shocka chce kupic
Diabeu
no to won do sklepu

(ja się od zegarków odzwyczaiłem od momentu jak miałem walkę Ja vs Opel Kadett, na przejściu dla pieszych)
szeni
Diabeu ma rację - lec do sklepu/salonu, to lepsze od kupowania w ciemno na allegro. Od razu na miejscu mozesz sobie obejrzec i przymierzyc, unikniesz ewentualnych rozczarowań. No i masz pewną gwarancję, w przypadku Casio nawet 6letnią (ale musisz 20 PLN pocztą doplacic - ja tak zrobilem, na wszelki wypadek).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.