aaaaa mistrzowski odcinek!!!
masakryczny początek i masakryczna końcówka...
Brak pytań, mistrzowski serial, nie wiem jak tera wytrzymam ten tydzień !!!
wortigern
2 05 2006, 17:01
20 odc przed chwila obejzalem.
napewno nikt z was nie bedzie sie spodziewal takiego rozwiazania, w ogole taka akcja ze 0____o
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
w 21 uciekna napewno, ciekawe co naczelnik powie na kose michaela

zduniacz
2 05 2006, 18:03
20 - nie mam pytań, zamiata po całosci, brak słów. To je to!!
I ta muzyczka, musza wypuscic OST!
wie ktoś skąd zassać trailera do ep21??
wortigern
2 05 2006, 19:05
dobra chyba mozna juz pisac bez spoilerow ?
moim zdaniem 20odc jest narazie najlepszym odcinkiem z calej serii, IMO najbardziej zaskakujacy i nieprzewidywalny. Teraz zostalo nam czekac tydzien. Moge sie zalozyc ze ucieczka bedzie fantastycznym popisem geniuszu scofielda
moższ powiedzieć skąd masz tego linka?
Na filmwebie byl link do trailera 20 epizodu, wiec pomyslalem, moze bedzie tez do nastepnego, no i jest
QUOTE(wortigern @ 2 05 2006, 20:05)

Moge sie zalozyc ze ucieczka bedzie fantastycznym popisem geniuszu scofielda
Ciekawe jak sobie poradzi z Pope'em i wyciagnieciem Linca.
No i zostal jeszcze Bellic (ktory notabene chyba sie wydostanie o wlasnych silach

).
to zostaly nam jeszcze 2 odcinki: "Go" i "Flight" - ciekaw jestem jaki jest zwiazek miedzy abruzzim a cala intrygą ze steadmanem, no i czy stary wytrzyma...
Mackal21
5 05 2006, 20:04
Narazie jestem po 9 odcinkach i muszę przyznać,że jak dla mnie obłęd.
Ciekawie dobrane postacie,klimat,fabuła,napięcie,elementy zaskoczenia,akcja i coś co nie pozwala się ani przez moment nudzić.Na uwagę zasługuje także niezła muzyka.
Rewelacja 9/10.
wortigern
9 05 2006, 16:38
wlasnie obejzalem 1x21
powiem tylko tyle ze ten odc chyba najbardziej trzymal w napieciu z calej serii. Pod koniec juz myslalem ze narobie w gacie ze zdenerwowania.
ja jednak dalej czekam na napisy, któe za ok godzinkę się pojawią
Jak tu nie uznać Prison Break za hit tego sezonu. Taki power że Lost się chowa. Nie moge doczekać się kolejnego epa.
Mackal21
10 05 2006, 09:43
Akcja w 21 odcinku przebija wszystkie inne filmy (nawet te kinowe)o więzieniu.Ponad pół godziny emocji gwarantowane w tym odcinku.
Oczywiście nie wszystko jest do końca realistyczne,ale to jest w końcu film ,a nie dokument.
ot PB zarządził... zmiótł z fotela lidera seriali losta (choć dla mnie 24roxxx)...
niesamowity odcinek. Ekipa będzie miała z czego żyć poza murami.
upadek grubasko roxx
wortigern
10 05 2006, 18:27
ogladalem bez napisow zadnych, ten dziadzia powiedzial ze zwinal 5 baniek ?
zamiast 1 miliona za który siedział zawinoł 5. Cie kawe czy teraz drużyna albo jej część ruszy po kase.
skreca mnie normalnie jak autorzy chca pociagnac dalej akcje zeby nie pozbywac sie takich postaci jak t-bag a jednoczesnie zachowac dotychczasowe tempo akcji. poczatek 2 sezon to jak dla mnie jedna wielka niewiadoma - pewnie rozzwinie sie watek polityczny, cos powiazanego z kasa - ale co... nie mam pojecia.
a sam odcinek trzymal w napiecu ale jednak szkoda ze juz uciekli bo samo planowanie to byla esencja tego serialu jak by nie patrzec
Trailer finałuFajnie się zapowiada
BTW.
Mimo wszystko mam straszne obawy co do tego czy sezon 2 dorówna poprzednikowi ...
wortigern
11 05 2006, 18:06
bedzie pewnie to samo co z LOSTem.
wortigern
14 05 2006, 20:35
no panowie, panie i inni
niedlugo wielki final !
PS. 22ep bedzie koncem 1 serii?
Przynajmniej tak napisali na oficjalnej - w poniedziałek, znaczy jutro, finał 1 sezonu! Jak myslicie, kto przeżyje?
K'9999 masz moze wiecej takich linkow na temat PB ? recenzuje na polaku Prison Break

ten pierwszy link przydal sie, ale moze macie pod reka wiecej info na temat PB. Chodzi mi o podstawowe rzeczy do recenzji rezyseria, i te sprawy.
wortigern
16 05 2006, 15:21
wlasnie obejzalem 22ep, na koncu sie troche zmieszalem
SPOJLERY
lol psychol i jego rowerek rzadzi
szkoda troche lekarki (umarła?)
pani wice stala sie preziem (dobrze skumalem?)
no i koncowka, czyli jak zwykle ZONKSPOJLERY
pani doktor moge sie zalozyc ze wyjdzie z tego, przedawkowala ale wyzdrowieje
natomiast co do vice to dobrze zrozumiales od teraz jest oficjalnie prezydentem
jazda bez trzymanki na rowerze psychola faktynie niezla beka i jeszcze ten kask:)
balem sie ze druga seria dziejaca sie poza fox river bedzie slabsza ale po tym odcinku ktrory jest parktycznie caly czas poza wiezieniem mozna odetchnac z ulga. scenarzysci napewno maja jeszcze kupe pomyslow i bedzie rownie ciekawie co za murami wiezienia
marshall
16 05 2006, 21:22
Anie wiecie od kiedy maja puszczac 2gi sezon ? Bo nie mam zamiaru czekac 2 miesiace na kolejny odcinek
Nie boj nic, nie bedziesz czekal 2 miesiace. Poczekasz sobie pewnie do... wrzesnia/pazdziernika, kiedy to zaczynaja sie nowe sezony seriali

Mnie ten final sie srednio podobal, koncowka byla bardzo przewidywalna.
johny07
16 05 2006, 22:45
Ale im sie zemściło ze zostawili vanilla ice'a, on juz daleko z koniami odjezdza, oni natomiast sie męczą
wortigern
17 05 2006, 06:44
tak tylko jeszcze jak daleko zajedzie ten chlopczyk, ale farta mial ;]
Nie bojcie zaby, scofield nigdy nie da sie zlapac chociaz w koncowce jest niezly zonk. Przeciez oni sa juz praktycznie zlapani.
johny07
17 05 2006, 11:34
a moze druga seria jednak bedzie w wiezieniu
Finał mnie trochę zawiódł . Średnia końcówka jak dla mnie ... A Tweener to się chyba najlepiej urządził

Spoiler!
Śmiesznie biega t-bag bez łapy
koniec spoiler'a
e no z tym samolotem to lekka chu.jnia myślałem, że kilku po prostu nie "poleci", a tu zonk wszyscy zostali.
imo T-bag jeszcze się na Abruzzi'm zemści...
babciahania
17 05 2006, 14:08
oni jeszcze wrócą za kraty??
i może będzie się działo,
oj, nie wiem, nie wiem...
tylko teraz do kiedy czekac?
za je bisty byl to seerial..
troche mi szkoda Tancredi... mnie też jakoś nieszczególnie zachwycił finał, chociaż akcji z prezydentem sie nie spodziewałem... no ale przynajmniej zostawili wieeele otwartych furtek co do tresci drugiego sezonu.
QUOTE(babciahania @ 17 05 2006, 13:08)

oni jeszcze wrócą za kraty??
i może będzie się działo,
oj, nie wiem, nie wiem...
chyba nie sądzisz, że umieszczą ich wszystkich w tym samym więźieniu
wątpie w to... Pewnie 4-5 pierwszych odcinków to będzie nadal ucieczka.
A później... nie mam pojęcia
ojj tam w 2 serii wszyscy wezma swoje rodzinki i wyjada gdzies na wyspe za kase dziadka i beda zyli dlugo i szczesliwie
wortigern
17 05 2006, 16:20
mysle ze w 2 serii bardziej skupia sie na rozpracowywaniu o co chodzilo z tym steadmanem. Pewnie wroci stary burrowsa i scofielda i razem beda robic tajne akcje wywiadowcze.
babciahania
17 05 2006, 16:57
nie no właśnie tak nie myślałem...
bo co po nie którzy, nie przeżyją w więzieniu paru miesięcy, tylko na pstryczek
nie wiem, co o tym sądzić
już jedną przerwe przetrwałem,
ale z 4 miechy czekać... eh
hmmm lekarka wkoncu umarla bo jest niewyjasnionie...policja wpada ale nie sprawdza tetna ani nic z tych rzeczy i kaze tylko wezwac karetke .
Imo do wiezenia nie wroca bo by burrows dostal instant kare smierci , a reszta dostala by dodatkowe 10 lat wyroku i wszyscy by sobie kopali przejscie lyzka kuchenna przez xx lat.
Kiedy nastepna seria? za 4 miechy?
Kurde zasiedziałem się i jestem chyba dwa epy w plecy. Ostatnie co widziałem to Scofield oznajmiający naczelnikowi, że ucieka. Ile zostało w takim układzie do końca sezonu? Btw po kilku średnich odcinkach akcja znowu nabrała tempa (tępa??? <chyba jednak to drugie jest poprawne...> niech mnie ktoś oświeci bo normalnie wysiadam ostatnio...).
Zostal Ci 2 odcinki, czyli odcinek nr 21 i 22. I pisze sie tempa
juggler
19 05 2006, 10:08
Ludzie z Fox zdradzili już jak będzie wyglądał drugi sezon
http://www.tv.com/tracking/viewer.html&ref...12&ref_type=101jeśli potrafili zrobić 22 odcinki o jednym i tym samym (ucieczce z więzienia) , to o pomysł z 20+ odcinkami o jednym wielkim pościgu się nie martwię specjalnie

a na "zwycięzce" czeka przecież 5mln zielonych od D.B Coopera
Jest juz promo drugiego sezonu
http://www.sendspace.com/file/qhn38vTrzeba przyznac, ze sporo ukazuje
zduniacz
19 05 2006, 20:02
Trudno oczekiwać, żeby ukazywał coś, czego jeszzce nie ma...
Obejrzałem tą końcówkę i się trochę zawiodłem. Zakończenie jakieś takie z du.py.
"Co robimy?"
"Uciekamy"
<spoko> o.o
Nie wiem jak oni będą chcieli to dalej pociągnąc, ale ja tego nie widzę. Tymczasem wracam do oglądania Grey's Anatomy. Oby nie robili więcej racapów xP
nom koncowka nie byla dobra. Myslalem ze ostatni odc, bedzie jednym z najlepszych, a co ciekawe bylo to ze Abruzzi zrobil "kuku" T-bagowi. No ale 3 ostatnie odcinki... trzymalo w napieciu. Powinni zakonczyc serial w 1 serii, bo co oni cala 2 serie beda pokazywac jak oni uciekaja? Czy ktos ma jakis "szkic" co bedzie w 2 serii?
W drugim sezonie będzie wyścig między bohaterami po kasę D.B. Coopera
Za bardzo nie rozumiem co wam sie tak nie podoba w koncowce. Czy nie jestescie ciekawi jak zacznie sie 2 sezon? Bo ja tak, i to bardzo, a przeciez o to chyba chodzilo scenarzystom. Widocznie autorzy uznali, ze udana do konca ucieczka bylaby zbyt banalna. Ja stawiam, ze wkroczy ojciec chlopakow.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.