Jestem po trzecim epie i szczerze powiem , że drugi sezon radzi sobie nieźle , lepiej niż się spodziewałem. Mam nadzieję że urzyma ten poziom do końca sezonu
QUOTE(erix @ 6 09 2006, 15:13)

Jestem po trzecim epie i szczerze powiem , że drugi sezon radzi sobie nieźle , lepiej niż się spodziewałem. Mam nadzieję że urzyma ten poziom do końca sezonu

Jestem odmiennego zdania. Drugi sezon zaczął się strasznie nielogicznie i niestety widać, że robiony jest "na siłę". To już nie to co 1 sezon, który obfitował w dobre pomysły. Może gdyby bohaterzy serialu znowu zostali osadzni w więzieniu i musieliby kombinować jak z niego uciec serial odzyskałby w moich oczach.
trailer 4 epa niesamowita muza, moze ktos wie co to za podklad? Chociaz pewnie zrobiony na potrzeby filmu
NWo racja ,przeciez w 3 epizodzie nawet Scofield powiedzial do Burrowsa jak jechali bryka ze teraz dopiero zaczna sie schody i ucieczka z wiezienia w porownaniu z ucieczka z kraju to bulka z maslem :> zapowiada sie naprawde ciekawie, teraz tylko cierpliwie czekac na 4 epizod
no dziwne:PP
mam gdzies co mysli reszta, jak byłem sceptycznie nastawiony, a koncowka sezonu 1 zawiodła mnie na maxa(ostatnie 3 odcinki ogladałem z praktycznie z przymusu) to teraz jestem skłony powiedziec ze ten serial dopiero sie rozkrecił. Nie ma ograniczen do jdnego budynku, jest weicej akcji, fajne patenty, wiekszy rozmach i fajny pan sledczy;** normalnie jak w sciganym:PP
Zaczalem ostatnio ogladac i moim zdaniem serial jest przesadzony , nierealistyczny a postacie komiksowe. I niech mnie fafek trzasnie jesli przestane to ogladac. Go go team Bellick !
to fakt, wszystko to takie jakies amerykankie i przekolorowane, no ale wchodzi zayebiscie
Najnowszy odcinek s02e04 to mistrzowska sztuka wyprowadzania widza w pole.
wiedzialem ze będzie coraz lepiej i lepiej. Szkoda tylko śmierci .....
Nieee !!!
Moaj ulubiona postac
babciahania
12 09 2006, 22:10
no po prostu tu nie można być pewnego w 100%!!
wspaniały ten odcinek, (4)
Aż chce się znowu czekać cały tydzień na kolejny ep.!
juggler
13 09 2006, 02:10
2x04 fe-no-me-nal-ny, szybki, 158 zwrotów akcji

do tego po prostu bosko zmontowany, nie nadążałem z rozdziawianiem paszczy tyle się działo
biję pokłony za ten odcin
Odcinek bardzo dobry, ale brak tej postaci odbije się w następnych odcinkach. Jescze niech uśmiercą T-Baga, to serial przestanie być interesujący. Kurde! Czekałem na kolejną konfrontację tych dwóch panów, a tu taki zonk. Fuck!
QUOTE(kuruku @ 13 09 2006, 12:00)

Odcinek bardzo dobry, ale brak tej postaci odbije się w następnych odcinkach.
W zasadzie zrobili juz z nim wszystko co sie dalo , ciagniecie jego historii byloby juz na sile .
poprzedni odcinek byl o wiele lepszy, kiedy bedzie psychol?? a moze on juz jest w Utah

jak narazie odcinki sa na rowni z odcinkami z s1 a nawet lepsze

a juzsadzilem ze bedzie tak jak z lostem
QUOTE(Mq @ 13 09 2006, 12:32)

W zasadzie zrobili juz z nim wszystko co sie dalo , ciagniecie jego historii byloby juz na sile .
W sumie masz rację. Jednak to była moja druga ulubiona postać po T-Bagu i miałem cichą nadzieję, że panowie spotkają się jeszcze raz. Byłoby sympatycznie
QUOTE(kuruku @ 13 09 2006, 14:00)

QUOTE(Mq @ 13 09 2006, 12:32)

W sumie masz rację. Jednak to była moja druga ulubiona postać po T-Bagu i miałem cichą nadzieję, że panowie spotkają się jeszcze raz. Byłoby sympatycznie

Z tego co czytalem rawdziwy powod jest taki, ze
aktor nie chcial dalej grac w Prison Break , wrocil pod koniec pierwszego sezonu tylko dlatego ze fani lubili ta postac . Co do spotkan to w preview nastepnego odcinka
T-Bag napotyka Micheala i Linca , fragment konwersacji jest dosc zabawny
Nie ogladam zapowiedzi, gdybym ogladal to wowczas te odcinki nie wydawaly by mi sie tak emocjonujące jak są. Tak robilem z LOST i juz wiedzialem co sie wydarzy. Teraz nie ogladam zadnych zapowiedzi. Wole jednak czekac.
no nie powiem odcinek kur.wesko trzyma w napięciu:
mistrzowsko wyprowadzono widzów w pole z obławą niby to na tweener'a (btw przyjrzyjcie się jak nazywa się ta dziewczyna z którą podróżuje). t-bag konsekwentnie przez oba sezony z odcinka na odcinek coraz bardziej zachwyca i to jego wątek jest aktualnie najciekawszy (najmniej atrakcyjny i robiony na siłę to chyba sucre, ale niczego nie można być pewnym). czekamy na więcej faktów z przeszłości śleczego - pierwsze co się nasuwa to to, że kiedyś łysy ziomuś musiał go srogo przekręcić.
ten odcinek jak najbardziej przywrócił mi chęć do oglądania tego dalej. bo niby to nadal czasami ostro naciągane (te mega zaskakujące ciągłe zwroty akcji z ruską laską w roli głównej pod koniec już mnie troche denerwowały), ale nadal ma potencjał.
QUOTE(nWo @ 13 09 2006, 15:35)

Nie ogladam zapowiedzi, gdybym ogladal to wowczas te odcinki nie wydawaly by mi sie tak emocjonujące jak są. Tak robilem z LOST i juz wiedzialem co sie wydarzy. Teraz nie ogladam zadnych zapowiedzi. Wole jednak czekac.
dokladnie, tak samo robie z PB, 4400, itd chyba tylko Losta bede ogladal trailery chyba ze bedzie cos ciekawego na poczatku S3 to nie bede ich juz ogladal
Piąty odcinek sezonu i sprawa sie chłopakom skomplikowała
i to jak
"sorry for bothering ma'am, is your eletricity fine?"zachowany dobry poziom i co lepsze nie zanosi się na spadek.
odcinek rewelacyjny....kolejny tydzien bedzie trzeba poczekaci zyc w niepewnosci . Coraz bardziej podoba mi sie osoba agenta FBI , koles ma w swoim zyciu chyba wiele przeszedl :>
kolejny b.dobry odcinek (jak 1,3 i nawet 4), czekam na kolejne !! co z psycholem??!!
QUOTE(signap @ 20 09 2006, 08:47)

co z psycholem??!!
Pewnie nadal pedaluje
Pawliko
20 09 2006, 15:13
Czy Wy tez mieliście wrazenie, ze niektore fragmenty są pourywane, szczegolnie widac to w spotkaniu T-baga z Davidem, Czy to moze poprostyu wina mojej wersij - 348mb XOR ?
A seria druga po słabych dwoch pierwszych epizodach zaczyna łapać poziom
ta wersja wlasnie dostala nuke ale to w niczym nieprzeszkadzalo

(blad jest gdzies tak ok 15 min)
Ja dopiero niedawno zaczalem ogladac Prison Break, jestem w tej chwili na 8 epie (ogladam po jednym dziennie) i musze przyznac, ze jest tej chyba najlepszy serial jaki przyszlo mi ogladac w swoim zyciu.
Swietna intryga. Scenariusz w ktorym raczej nie da sie przewidziec co stanie sie dalej a do tego kure.wsko trzyma w napieciu i kazdy ep sie konczy w takim momencie, ze trzeba miec silna wole zeby nie chwycic nastepnego.
Genialnie wykreowana przez malo znanych aktorow cala plejada zwyroli jaki mozna znalezc w pierdlu plus jeszcze kilka nietuzinkowych postaci - Michael i caly plan ktory przygotowal, poswiacajac swoje zycie ratowaniu brata; gangster Abruzzi; genialnie zagrany pedofil, poj.eb T-Bag; skur,wysyn skorumpowany klawisz Bellick; Lincoln i jego syn; to oczywiscie nie wszystkie glowne postacie, a jest jeszcze sporo swietnych drugoplanowych rol, postaci.
Szczerze mowiac nie mam sie do czego przyczepic i z niecierpliwoscia beda ogladal dalszy przebieg wydarzen w Fox River.
Przy zakonczeniu tego odcinka w pierwszej chwili pomyslalem ze
w miejscu silosa zbudowali wiezienie , chyba tak nie jest , a szkoda , bo serial osiagnalby nowy poziom absurdalnosci

Mam nadzieje ze jeszcze zobaczymy Pope'a bo lubilem starucha.
Wydaje mi sie, ze gdzies tak w polowie sezonu wiekszosc ekipy trafi znow do paki (ze Scowfieldem na czele). Przez 4 odcinki wiekszosc bohaterow ma swoje sprawy do zalatwienia <
rodzina, zemsta , spora suma do zdobycia> ,
pewnie ok. 7/8 epsa wszyscy spotkaja sie w jednym miejscu (A FBI bedzie tylko czekac na ten moment) i pewnie:
- albo wszyscy uciekna (kazdy w swoja strone)
- serial bedzie stanie sie podobny do Lost( flashbacki, chwila obecna, przeciaganie serii na sile do 3 sezonu)
- znow Fox River, kazdy w innej celi pod specialnym nadzorem.
Jak narazie wszystko jest naprawde swietne, agent FBI to moj idol
i zwyczajnie zjada wiekszosc bohaterow na sniadania (mam nadzieje, ze tworcy nie zwala tej postaci i jego ciekawa przeszlosc bedzie ujawniana w kolejnych odcinkach).
Jak myslicie, kto wpadnie/zginie w kolejnych epsach ? Ja stawiam na Sucre. Kolo jest beznadziejny i pewnie niczego ciekawego do fabuly nie wniesie (damnn, przez swoja glupote omal nie wpadl).
juggler
21 09 2006, 15:47
@ Guts
twórcy już się przyznali w wywiadach , że w tym sezonie będzie duzo trupów
mówiło się o około 6
zduniacz
21 09 2006, 18:02
QUOTE(tekA @ 13 09 2006, 20:57)

kiedyś łysy ziomuś musiał go srogo przekręcić.
No własnie, co to za typ? Mój odkrywczy strzał pada na ojca Scofielda.
przeciez ojciec Mike jest w serialu... najbardziej prawdopodobne jest to ze jest to koles ktory uciekl (lub tez robil takie podchody) agentowi i dlatego go porownouje go do niego
Panowie, o której zwykle pojawia się nowy ep na torrentach?
jaszczoor
25 09 2006, 18:47
Pomóżcie koledzy bo mnie chui strzela
Sciagnąłem wersje Prison Break S02E05.HDTV tylko że jak chce rozpakować to prosi o hasło.
w pliku .txt niby jest wytłumaczone:
To get password copy the url to ur web browser and a site will come up, click
on the google ad that you will see, wait for the page to load and then go back
to the original page,(not required, but recomended for keeping torrents alive)
their will be a logo on the password section that says....
NextGen "_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"
http://nextgenelectronicss.bravehost.com/goto.htmplease help to keep torrents alive by seeding
and clicking on an add on the above url!!
Robie tak jak jest napisane (przynajmniej tak mi sie wydaje) i hasło mi sie nie pojawia. Zna może ktoś hasło do tej wersji?
QUOTE(Sebas @ 25 09 2006, 19:30)

Panowie, o której zwykle pojawia się nowy ep na torrentach?
Pomiędzy 1:30 a 2:00 AM naszego czasu.
przekozak
25 09 2006, 22:02
[/quote]
Pomiędzy 1:30 a 2:00 AM naszego czasu.
[/quote]
Kurde, zapowieda się nocke przede mną - nie chce mi się czekać do jutra
Spoiler nowego odcinka ponizej Masa, Mahone jest jak pies mysliwski,
Tweener nie mial zadnych szans.
Edit: I koniec gadania o torrentach
Pomóżcie koledzy bo mnie chui strzela
Sciagnąłem wersje Prison Break S02E05.HDTV tylko że jak chce rozpakować to prosi o hasło.
w pliku .txt niby jest wytłumaczone:
oh noes nie umiem krasc z internetu ;(
geeeez niech ktoś zmieni sposób ukrywania spoilerów bo niestety czasem można dojrzeć x[
odcinek slaby poprzednie bylo o wiele lepsze troche naciagany (ekipa remontowa),itp
nie podobalo mi sie spotkanie Sucre i Franklina na drodze
Aha akurat ... jakie są szanse, napewno mniejsze niz ich spotkanie w garazu. Niby skąd oni wiedzieli jaki dom mają odnalesc, i skad Franklin mial te kartke
a pozatym to odcinek moze byc.
Zwlaszcza monologi T-Bag'a, niemal kazde slowo jest jak explozja zła. Ten styl ten akcent, aktor swietnie go gra.
mnie osobiscie sie odcinek podobal ,nareszscie meska (pipi) Tweener wpadl znow sie spotka ze starym kochankiem Avocado xD
przekozak
27 09 2006, 12:19
QUOTE(przekozak @ 27 09 2006, 13:19)

W sumie trochę szkoda, że Tweener wpadł - fajnie grał białego-murzyna-popychadło (te jego wszystkie groźne miny i kocie ruchy

) zamiast tego mogli dopaść Sucre albo murzyna

. Odcinek fajny głównie ze względu na popisowe teksy+mimika twarzy T-Baga oraz scenę reaktywacji Grupy Porządkowej

(niestety bez Abruzziego

)
Dobrze, ze Tweeners wpadl, zawsze mnie denerwowal.
Najdziwniejsze jest to, ze Michael i jego wesola grupka prawie bez zadnych ograniczen poruszaja sie na wolnosci, zero policji i full wypas. Babka, ktora wpuscila ich do domu tez jest jakas lewa, nie rozpoznala 3 niebezpiecznych uciekinierow 
Co do samego odcinka to bardzo fajny, emocjonujacy. Jakos mi sie nie widzi, aby wesola druzyna uciekala przed FBI przez nastepne 19 odcinkow.
przekozak
27 09 2006, 18:13
Mi się wydaje że ten policjant nie przyjechał przez to że go Tweener wydał, gdyby tak było to pod chatą była by już mała armia =p
A to nie
Jeannette zadzwoniła po gliny ?
przekozak
27 09 2006, 19:57
W sumie też mi się tak wydaje, ale nie pokazali jej z telefonem w reku... Poza tym pewnie starałaby sie ich jakos zatrzyac zamiast wyganiac z domu...
w nastepnym odcinku okaze sie ze to tylko zwykły krweznik przyjechał albo jakas straz osiedlowa sprawdzic czy psy bez obrozy nie chodza po ulicach
watpie aby Tweener ich znow wydał przeciez on 'cche swoja działke' no ale nie wiem, nie znam sie
przekozak
28 09 2006, 09:14
Taaa teraz to sobie może chcieć
jak go Mahoney dopadł i nie prędko wypuści
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.