Mahoneyowi tez moga cos odpalic, na tabletki na kaszel bedzie mial
tweener jest spoko,szkoda,że wpadł.najbardziej mnie dziwi że nie złapali patoshika,jak uciekał na rowerku w czerwonym kasku(na dodatek zygzakiem).najbardziej mnie wkurza mahoney,nie dość że ciągle depcze im po piętach,to jeszcze uzależniony od leków i agresywny.mam nadzieje że zginie w następnych odcinkach,ewentualnie zamną go w wariatkowie.
a co do następnego odcinka podobno znów ma być coś o LJ.
patoshik coś czuje będzie mial większą rolę w całości. po siódmym odcinku podobno 3 tygodniowa przerwa się szykuje.
a nie pomyliło Ci się z Lost?

czy w PB też mają taki numer odwalić... ?
QUOTE(ghost_spike @ 28 09 2006, 21:33)

a nie pomyliło Ci się z Lost?

czy w PB też mają taki numer odwalić... ?
Przeciez to oczywiste ze czekaja nas przerwy. Bo inaczej to serial by sie nam skonczyl w okolicach lutego.
hmmm mi się wydaje, że przerw nie będzie, bo od stycznia rusza w FOX 6 sezon 24 godzin i pewnie zastąpi nam Prison BReak'a...
w ostatnim sezonie to był chyba jeden z powodów przerwy koło 14 odcinka. później już leciały równolegle.
mi się zdaje że pierwszą część pocieli bo nie wiadomo czy sukces odniesie.w czternastym odcinku lincoln miał zginąć(w 13 lub 12 prowadzili go na krzesło).ale mogę się mylić
QUOTE(tekA @ 29 09 2006, 16:41)

w ostatnim sezonie to był chyba jeden z powodów przerwy koło 14 odcinka. później już leciały równolegle.
Nie nie nie. Na samym poczatku PB mial byc 13 odcinkowym mini serialem. Po komercyjnym sukcesie tworcy postanowili przedluzyc go, co bylo zrobione troche na sile (serial mial sie skonczyc na 13 epsie = ucieczka i koniec). Tak wiec pol reczna przerwa byla spowodowana dokrecaniem nowych odcinkow (przez co zrobilo sie miejsce wolne na 24).
s02e07 Ale mega wypas. Znow swietny odcinek
Apolskis to jest TYP RESPEKT za koncówke, i szkoda mi goscia
A Sucre to prawdziwy skur****
07 lepszy od poprzednika !!!
szkoda Tweeanera
fajny koles udajacy czarnego
Mocny odcinek ! Dużo zwrotów akcji i ciekawych wydarzeń
Szkoda Tweenera , który pokazał że nie jest jednak kapusiem
Sucre'mu odje.balo i chce kase tylko dla siebie , czy też może chce żeby wszystkich zgarnęli a jemu skrócili wyrok za wydanie reszty ?
Rozstanie Lincolna i Mike'a też na plus. Do zobaczenia za 3 tygodnie
zduniacz
3 10 2006, 20:01
Odcinek dla mnie najlepszy jesli chodzi o drugi sezon. Nie wiem co odbilo Sucre, ale jak dal sie tak latwo przekonac pani policjant to niezla piz**czka z niego.
A i chyba nie ma co tak sie chowac ze spoilerami skoro odcinek juz sie ukazal...?
tez tak mysle ale pewnie zaraz zjawia sie osoby ktore jeszcze nie ogladaly tego ocinka czy wogole serialu...
dawac spoilery do tesci ktorych sie przeczytalo w necie (plota czy nie), trailery,itp
Gdy w gre wchodzi podzial kasy zawsze jest tak ze cos idzie nie tak. Ktos chce wiecej dla siebie i zaczyna sie szambo. Najwyraźniej Sucre wpadl nagle na jakis genialny plan pod wplywem tej sucz policjantki, ktory pozwoli mu odzyskac ukochaną. Portorykanczycy mają zajoba na punkcie rodziny 
Teraz serial bedzie mial dwa fronty, Lincoln Burrows ma swoj plan odnosnie synka a Scofield ma swoj
odnosnie kasy.
REWELACJA poprostu REWELACJA
btw ciekawego co sie stanie z pania doktor Sara Tancredi....ciekaw jestem kto wyjdzie za drzwi :>
2x07 - mistrzostwo!
Mahone, za którym nie przepadałem, po akcji z Tweenerem stał się moją kolejną ulbioną postacią po T-Bagu i Abruzzim. W tym serialu niczego nie można być pewnym.
ogólnie to troche to wszystko "naciągane", ale i tak z a j e bi s t e
mahone wkur*iający jak zawsze.szkoda tweenera,bo nie okazał się takim kapusiem jak w pierwszym sezonie.a sucre to totalnie odleciał.ciekawi mnie jak się rozwinie akcja z tancredi,kto wyjdzie zza drzwi(stawiam na Kellermana) i czy dowie się co kluczyk otwiera.
dobry, ep ale akcja z sucre zdrowo naciągnięta.
tweener postać odcinka, już po drzwiach można było skumać, że to nie ten dom, ale do końca nie miałem pojęcia o co mu może chodzić.
"i have nothing against you, kid... but they do. ---> ke?
wątek z poje.bańcem średnio śmieszny, zwykły zapychacz. co do tancredi, to stawiam bardziej, że kellerman będzie się starał jej pomóc.
promo:
bellick strikes back
też sądze że kellerman będzie chciał jej pomóc.tweener fajnie wykołował gliny,za co niestety zginął.największą zagadką jest jednak,czy patoshic zdąży zbudować tratwę i czy dopłynie do Holandii
teraz zastanawia mnie czy Mahone mowil prawde o Charsle ze go zabil a wczesniej bylo widac gdy patrzyl na kartke z fejsem Scofileda to kojarzyl mu sie Charls wiec sa 2 rozwiazania
-charls go przechytrzyl i uciekl
-zabil go i sadzi ze to samo spotka Sco jesli sie razem spotkaja
i prawdopodobnie fontanna to miejsce smierci/pochowania Czarsla
ewentualnie,nim spotka się ze scofieldem,przedawkuje swoje tabletki.albo w inną stronę:zabraknie mu tabletek i zejdzie na zawał.
Mam wrazenie ze tablety Mahone'a to nie lekarstwa tylko narkotyki...
Tabletki, które siorbie Mahone to
Midazolam
to może weźmie ich tak z 10 i zdechnie
troche z du.py skoro to ma działanie nasenne i zastosowanie z zabiegach anestezjologicznych.
geez... żeby du.pe cenzurować?
Ktos gdzies wczesniej wspomnial ze w tym sezonie bedzie wiecej trupów cos okolo 6 ??
No cóż skoro tak to mamy juz Westmorlanda, Apolskisa i Abruzzi w piachu, to trzy osoby z wiezienia i do tego jeszcze ta laska ktora pomagala uwolnic syna Burrowsa (nie pamietam jak sie wabiła sucz) to cztery trupy. Jesli jednak ona sie zabardzo nie liczy lub nawet jesli sie jednak liczy no bo w koncu zaliczyla glebe to pozostają jeszcze dwie potęcjalne ofiary. Stawiam na Bagwella, to jednak zla postac, porywacz gwałciciel i morderca malych dziewczynek z wyrokiem dożywocia. Cos mi sie wydaje ze moja ulubiona postac jednak nie dotrze do Taiwanu
Więc kim ma byc ostatnia ofiara ??
Burrows
Scofield
Franklin
Sucre
Patoshik <- stawiam na niego. Morderca i niestabilny psychicznie jednak nie powinien pozostac na wolnosci.
A jezeli zaden z nich ?? To moze Burrows posle do piachu przydupasa pani prezydent, było by miło 
westmorland zszedł w poprzednim sezonie, a tak wogóle to bez sensu takie spekulacje.
QUOTE(nWo @ 6 10 2006, 20:11)

A jezeli zaden z nich ?? To moze Burrows posle do piachu przydupasa pani prezydent, było by miło

ja tam stawiam na mahone'a.co do tych spekulacji to też prawda.nie ma sensu spekulować,bo ten serial ma coraz dziwniejsze zwroty akcji,podobnie jak lost(schizy se schronami i obcymi).ale czekam na następny odcinek(pewnie nikt nie zginie,bo nie starczyło by ludzi na późniejsze odcinki
)
Prison Break juz nie raz wyprowadzał nas w pole, czlowiek mysli ze juz wie jak sie akcja potoczy a tutaj prosze jaka niespodzianka 
racja,jak chociażby ostatni odcinek jak tweener szedł do domu w ostatnim odcinku,albo w odcinku jak zginął Abruzzi,wtedy gdy wszedł do tego mieszkania
przekozak
8 10 2006, 14:11
Z tym Abruzzim to było widać, że to zasadzka-było słychać odkręcony prysznic z jednostajnie brzmiącą wodą-podobny patent był już w paru filmach...
ale i tak drugi sezon jest przekozaczy. Czyżby agencik FBI pracował dla tych samych ludzi co pani prezydent?
Właśnie. Odnośnie Mahone'a i jego słów do Tweenera przed oddaniem strzałów, że On nic do Niego nie ma, ale Oni mają. Hmmm.
przekozak
8 10 2006, 21:06
A jak myślicie, kto pojawił się w domu lekarki? Ja stawiam na Bellick'a
QUOTE(kuruku @ 8 10 2006, 21:37)

Właśnie. Odnośnie Mahone'a i jego słów do Tweenera przed oddaniem strzałów, że On nic do Niego nie ma, ale Oni mają. Hmmm.
No coz co do tego tekstu Mahone'a "But the do" nie byl bym taki pewien. Mahone wypowiada te slowa bardzo niewyraznie, dlatego sadze ze w pl. napisach jest blad. Do rzeczy, gdybym ja byl autorem napisow oczywiscie tez bym napisal " Ale oni maja" lecz niedawno przegladalem sobie ang. napisy i oto cos do czego doszedlem :
{59409}{59477}And I'm so sorry about this, kid,|because I really hope you understand.
{59478}{59499}Yo, yo...
{59500}{59542}I got nothing against you, kid.
{59583}{59619}What are you doing, man?
{59634}{59665}What they do.
No wlasnie z tego wynika ze Mahone nie powiedzial "But the do-Ale oni maja" tylko "Co oni robia" a to zmienia postac rzczy. Ciezko tam wylapac czy to bylo tak czy tak ale napisy pokazuja jak jest naprawde.
Czyli:
{59409}{59477}Przepraszam za to dzieciaku ,|ale mam nadzieje ze zrozumiesz.
{59478}{59499}Yo, yo...
{59500}{59542}Nic do Ciebie nie mam.
{59583}{59619}Co tu robisz czlowieku?
{59634}{59665}Co oni robią.
Pomyślcie nad tym.
Uff....przed chwila jeszcze raz wysluchalem tego co powiedzial Mahone i wynika ze powiedzial "But they do" a w ang. napisach "What they do" wiec juz sam nie wiem jak jest.
na 100% powiedział "but they do"
QUOTE(przekozak @ 8 10 2006, 15:11)

Z tym Abruzzim to było widać, że to zasadzka-było słychać odkręcony prysznic z jednostajnie brzmiącą wodą-podobny patent był już w paru filmach...
wiem,że było widać,że to zasadzka,ale dopiero jak wszedł.nim wszedł do domu,miało się wrażenie,
że wszystko gra.
na 100% powiedział "but they do"
też mi się tak wydaje, wogóle nie sugerowałem się polskimi napisami. pozatym to nie zmienia sensu bo w obu przypadkach wychodzi na to, że związany jest z tajemniczymi "nimi" co najprościej tłumaczyć ludźmi pani prezydent.
ale ani on się z nimi nie kontaktował,ani oni z nim.może majaczył pod wpływem prochów.
ale jeśli ma coś wspólnego z ludźmi prezydent to pewnie nie ujawnią tego zbyt szybko(tak za 3-4 odcinki najwcześniej)
raczej nie pod wpływem prochów bo zażył je dopiero po a kopa tak długo to chyba mu nie dają. To że w żadnym odcinku nie było widac że kontaktuje się z paną prezydent nie znaczy że dla niej nie pracuje ale z drugiej strony po co kazała by się pozbyć kogoś nie znaczącego tak naprawdę nic. Juz raczej wierzyłbym bardziej w ten motyw z wchłonięciem duszy zabitego przeciwnika czy coś w tym stylu.
nie ale tekst w takim stylu wygłaszał t-bag przy doktorku. Akurat ten motyw z poprzedniego postu to taki żarcik ale i tak nie kapuje po kiego pozbywać się w taki sposób kogoś nie ważnego w głównej sprawie. Może pan super fbi ma niepokolei w głowie albo zbyt się wkurzył tym numerem który mu wykręcono.
Też mi się wydaje,że się wkurzył z tego powodu,bo w końcu tweener nieźle go wyrolował
Przerwa do 23 pazdziernika ??
niech to szlag, niepotrzebnie wstałem o 6 rano by przeszukać torrenty
To najlepszy serial jaki w życiu oglądałem. W nocy w niedziele oglądałem 10 godzin !
PS> gdzie zdobyć odcinki sezonu drugiego powyżej 7 epizodu?>
QUOTE(laki @ 10 10 2006, 15:23)

To najlepszy serial jaki w życiu oglądałem. W nocy w niedziele oglądałem 10 godzin !
PS> gdzie zdobyć odcinki sezonu drugiego powyżej 7 epizodu?>
...
Nie bylo pokazane wiecej niz 7 odcinkow 2 sezonu...
No wlasnie dzis wstalem specialnie o 6 rano zeby zaczac sciagac ale nie bylo
serial wraca z odcinkiem s02e08 dopiero 23 pazdziernika.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.