QUOTE(Jędrek @ 15 03 2006, 19:22)

W ten sam nie.
Na nastepny dopiero, ale ja zwykle ogladam bez napisow, a pozniej jak mi sie chce to powstarzam sobie.
Ja tak robię z Grey's Anatomy. Fajnie się rozumienie tekstu ćwiczy ;]
Mysle, ze pod wplywem rosnacej popularnosci serialu napisy bede robione w tym samym dniu. Ale ja polecam metode Jedrka, najlepiej tak.
No napisy nie są potrzebne zwłaszcza że jakiegoś super trudnego języka w serialach nie używają.
Nowy odcinek coraz bliżej czekałem na niego już tyle czasu (oglądałem serial jeszcze w zeszłym roku a potem powtarzałem)
zduniacz
16 03 2006, 10:04
QUOTE(Dante @ 16 03 2006, 07:05)

Nowy odcinek coraz bliżej czekałem na niego już tyle czasu (oglądałem serial jeszcze w zeszłym roku a potem powtarzałem)
Również, w poprzedni weekend zrobiłem sobie maratonik z 13 odcinkami aby porządnie przygotować klate na przyjęcie 14 odc.

Coś mi sie zdaje że T-Bag bedzie miał kolejnego klawisza na sumieniu.. I pewnie uda sie Veronice przelożyć egzekucję, coby mieli co robić jeszcze przez te 9 odcinkow pierwszego sezonu.
Siki aż takim maniakiem seriali nie jestem żebym musiał ogladać trailery.
Pozatym pewnie co ciekawsze akcje są w nich pokazane więc po co psuć sobie zabawe?
Flikus - przesada.
Trailer to trailer - ogladac trzeba

SIKI - sam szukalem jakiegokolwiek trailera - dzieki

Tak czy siak - we wtorek rano trzeba kompa zatrudnic do pracy
QUOTE(Flik @ 16 03 2006, 18:34)

Siki aż takim maniakiem seriali nie jestem żebym musiał ogladać trailery.
Pozatym pewnie co ciekawsze akcje są w nich pokazane więc po co psuć sobie zabawe?
hahah flik ty chyba nie widziałeś prawdziwych maniaków
Zasune ci tu przykładem, że są maniacy, którzy zaliczają 3 sezony 24 godzin w 3 dni

a trailerek poprostu zaspokaja moją ciekawośc po obczajeniu ep'a.
3 sezony 24 godzin w 3 dni ? Nieźle. Ja zaliczyłem 4,5 sezonu w tydzień. Losta pierwszy sezon poszedł prawie non-stop (święta były), a Prison Break'a widziałem tylko jeden odcinek

Pora nadrobić zaległości bo serial wygląda ciekawie. No i żywcem nie ma co oglądać, ci od Losta lecą w kulki, ciągle jakieś przerwy.
ale konkretnie maja tam na tym foxie, prison break i 24 pod rząd
Fox w porownianiu z SCI FI to nic

Na Sci Fi w kazdy piatek pod rzad jest:
- SG-1
- Atlantis
- Battlestar Galactica
Ale zalezy kto czym sie interesuje
QUOTE(SIKI @ 16 03 2006, 22:44)

hahah flik ty chyba nie widziałeś prawdziwych maniaków
Zasune ci tu przykładem, że są maniacy, którzy zaliczają 3 sezony 24 godzin w 3 dni

a trailerek poprostu zaspokaja moją ciekawośc po obczajeniu ep'a.
Niezły hardkor
Ja bym chyba przy 10 odpadł z nudów. Za to lubie sobie obejrzeć serial jakiś po kilka razy
zapewniam cie, że z nudów byś nie odpadł.
Najwyzej z wycieńczenia...
Nie wiem czy to fake czy nie ale nowy odcinek jest do dorwania na necie już
No skoro na napisy.org sa tlumaczone napisy...
to nie jest fake, ale jakośc ponoc gorsza od HDTV i jest przez cały czas napis (jak w niektórych DVDscr) "PROPERTY of...."
ja tam czekam spokojnie do wtorku....
Dokladnie, wtorek - dzien wagarowicza mozna spokojnie obejrzec w czasie szkoly ;p
johny07
19 03 2006, 22:53
E tam jakosc nie taka zla, a napis "for review purpose only, property of fox" zlewa sie z tlem w wiekszosci scen. Sam odcinek troche z (pipi) jak dla mnie, ale poczekam na dyskusje az obejrzycie nie bede spojlerowac.
Jeszcze tylko dwa dni :>
Jędrek pamiętaj o mnie ;D
Ja też poczekam na lepszą jakość bo choroba tak akurat się dziwnie złożyła że i jutro i w dzień wagarowicza mnie w szkole nie będzie.
babciahania
21 03 2006, 16:12
buuuuuu...
gdzie są napisy?
Jutro, a moze nawet pojutrze dopiero beda.
wortigern
21 03 2006, 17:29
przed chwila skonczylem ogladac 14ep. Jak dla mnie srednio, nie bede spoilowac, powiem tylko ze skonczyl sie naprawde w bardzo zlym momencie (nie wytrzymam).
też obejrzałem ep14 i całkiem średniawy...
wortigern
21 03 2006, 19:32
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
ale przynajmniej fajnie sie skonczyl, jesli usmaża Linca to bedzie konkretny przewal i bede cholernie zaskoczony ,jesli jakos sie wykreci w ostatniej chwili to bedzie z drugiej strony to za ostro naciagane. No kurde ciekawosc mnie zezre, jak oni to rozwiaza no bo co moze sie jeszcze zdarzyc oprocz wykonania wyroku? Moze Michael zwinie spluwe straznikowi i ucieknie metoda brutalna? Moze zrobi czarymary i sie teleportuje z Linc'iem ;p. Szlak mnie trafi.
W tym tygodniu leci lost ? Czy znowu jakas przerwa...
W tym tygodniu leci lost ? Czy znowu jakas przerwa...
Nie, nie bedzie Losta, z nieznanych powodow Fox przesunal premiere odcinka na nastepny tydzien...
http://rapidshare.de/files/16031867/Prison....part1.rar.htmlhttp://rapidshare.de/files/16033612/Prison....part2.rar.htmlhttp://rapidshare.de/files/16034577/Prison....part3.rar.htmlhttp://rapidshare.de/files/16035301/Prison....part4.rar.htmlPassword: aeckz@projectw.org
I tak pewnie nikt nie bedzie sciagal z tego syfnego rapida, ale co tam...
moim zdaniem szczur jednak zadziała
co do napisów to może jakaś petycja do SliderOh o tłumaczenie Prison Break, bo z takim tempem za tydzień będą napisy do ep14
babciahania
22 03 2006, 10:53
nie wytrzymałem i obejrzałem bez napisów, troche teraz żałuje..
btw:
angielskie napisy są, więc może niedługo polskie,
co do egzekucji, to myśle (i tak raczej chce) że odwleką ją jakoś, a potem może próbują znowu zwiać.
Kurna co jak co, ale lubię tych bohaterów więc wole jakiś dluższy serial, ale co ma być później?
ukrywanie się na wolności?
wortigern
22 03 2006, 14:33
ja tam bez napisow wszystko rozumiem..
moim zdaniem szczur jednak zadziała
przeciez monter usunal tego szczura i naprawil awarie...
hehe jest już ep15
ta nie ma to jak ep w necie tydzien przed premierą
jak był telefon od gubernatora to już sie załamałem, że tanio zagrali a tu, taki zonk że ekzekucja ma być wykonana - brawa za to
a co do całego ep'a to takie wprowadzenie do drugiej połowy sezonu, dalej pewnie bedzie o wiele lepiej
jak nie usmazą linc'a to bedzie przegięcie
johny07
22 03 2006, 20:46
Wierzycie w to ze go usmażą? ja jakoś nie mogę sobie wyobrazić tego, mając w perspektywie 7 odcinków, a pozniej nawet moze druga serie, chociaz byloby fajno
ja mam nadzieję, dobrze by to wpłyneło na całą fabułe, no ale w końcu to serial więc zawsze może się coś wydarzyć w ostatniej chwili, bezpiecznik im wywali czy coś.
W jednym z wywiadow tworcy zdradzili, ze bohaterowie wydostna sie z wiezienia, ale pozniej znow do niego trafia. Jesli zabija Lincolna to jaka motywacje bedzie miec Michael zeby uciec ?
W sieci krazy juz 15 eps
babciahania
23 03 2006, 00:42
chodzi, chodzi
przysniło mi się pierwsze 2:30 minutki ep. 15
potem "się obudziłem"
no i go nie usmażyli, przynajmniej na narazie, "przełożyli" egzekucje
Sa juz napisy polskie
http://napisy.org/Szukaj/prison_break/Strona/5/tekA - nie spoiluj, nawet troche od tego masz specjalnego taga ;P
wortigern
24 03 2006, 07:58
plz nie piszcze co bedzie w 15 odc puki ni ebedzie go na torrencie w normalnej wersji
Obejrzałem czternastke. Narzekacie tutaj nieżle a mi się nawet podobalo. Orientuje się ktoś ile mam mieć ep'ów pierwszy i drugi sezon. Bo jak będą chcieli to zbytnio rozwlec wyjdzie okrutny tasiemiec.
Po 21 odcinkow, ale z tego co wiadomo to ma byc wiecej niz 2 sezony...
Co do 14 to nawet fajna. Tyle, ze juz nie tak klimatyczna jak poprzednie - imo wlasnie tak wyglada naciaganie serialu na kase. 13 odcinkow starczyloby imo.
Krupier
24 03 2006, 17:16
Jędrek pocieszę Cię, ep 15 powraca do poziomu. :>
QUOTE(Jędrek @ 24 03 2006, 15:29)

Po 21 odcinkow, ale z tego co wiadomo to ma byc wiecej niz 2 sezony...
[...]
W takim układzie "nie mam pytań". Seria mogłaby się ładnie zamknąć a będziemy mieli taśmociąg...
QUOTE(Guts @ 23 03 2006, 02:32)

W jednym z wywiadow tworcy zdradzili, ze bohaterowie wydostna sie z wiezienia, ale pozniej znow do niego trafia. Jesli zabija Lincolna to jaka motywacje bedzie miec Michael zeby uciec ?
W sieci krazy juz 15 eps

Może motywacją być zemsta za śmierć niewinnego skazanego brata.
QUOTE(Krupier @ 24 03 2006, 17:16)

Jędrek pocieszę Cię, ep 15 powraca do poziomu. :>
No wlasnie ogladalem...
Jest lepiej, ale nadal to nie to co bylo imo.
ocb z tymi ep'ami, jakim sposobem one ukazują sie przed poniedzialkiem?
to są wersje recenzenckie, dostaja je dziennikarze itp
na szczescie po sredniawym powrocie serii, w nowym odcinku wracamy do starego, dobrego prison break. nawet scena odroczenia ekzekucji nie była taka straszna, a koncowka - jak zawsze mistrzostwo
Ku/rwa tekA, Ty myslisz chlopaku ? Szczescie, ze kurde koncowki 15-tego ep'a nie zdradziles.
lol, jak juz wielokrotnie mowilem (zreszta nie tylko ja), chyba nikt nie wchodzi do topicu o serialach nie ogladajac wczesniej najnowszego epa, temat ten stworzony jest wlasnie do dyskutowania na temat fabuły, wiec nie widze sensu w bawieniu sie w te całe tagi.
Najnowszy odcinek pojawi się w poniedziałek i wtedy powinna zacząć się o nim dyskusja to, że cześć osób widziała przeciek nie znaczy że wszyscy chcą to robić.
Po to są tagi aby z nich korzystać zwłaszcza że np. wortigern prosił o to by nie spoilować.
Panowie, tylko sie nie pobijcie

Mysle, ze dopoki odcinek nie pojawi sie oficjalnie to mozna spoilery odpowiednio zaznaczac. Potem juz mozna normalnie gadac bez zadnych tagow i takich tam bzdur.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.