Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Prison Break
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Prison Break
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Flik
QUOTE(Jędrek @ 15 03 2006, 19:22) *
W ten sam nie.
Na nastepny dopiero, ale ja zwykle ogladam bez napisow, a pozniej jak mi sie chce to powstarzam sobie.

Ja tak robię z Grey's Anatomy. Fajnie się rozumienie tekstu ćwiczy ;]
Kriseh
Mysle, ze pod wplywem rosnacej popularnosci serialu napisy bede robione w tym samym dniu. Ale ja polecam metode Jedrka, najlepiej tak.
Dante
No napisy nie są potrzebne zwłaszcza że jakiegoś super trudnego języka w serialach nie używają.

Nowy odcinek coraz bliżej czekałem na niego już tyle czasu (oglądałem serial jeszcze w zeszłym roku a potem powtarzałem)
zduniacz
QUOTE(Dante @ 16 03 2006, 07:05) *

Nowy odcinek coraz bliżej czekałem na niego już tyle czasu (oglądałem serial jeszcze w zeszłym roku a potem powtarzałem)

Również, w poprzedni weekend zrobiłem sobie maratonik z 13 odcinkami aby porządnie przygotować klate na przyjęcie 14 odc. smile.gif Coś mi sie zdaje że T-Bag bedzie miał kolejnego klawisza na sumieniu.. I pewnie uda sie Veronice przelożyć egzekucję, coby mieli co robić jeszcze przez te 9 odcinkow pierwszego sezonu.
Flik
Siki aż takim maniakiem seriali nie jestem żebym musiał ogladać trailery.
Pozatym pewnie co ciekawsze akcje są w nich pokazane więc po co psuć sobie zabawe?
Jędrek
Flikus - przesada.
Trailer to trailer - ogladac trzeba hyh.gif

SIKI - sam szukalem jakiegokolwiek trailera - dzieki wink.gif
Tak czy siak - we wtorek rano trzeba kompa zatrudnic do pracy wink.gif
SIKI
QUOTE(Flik @ 16 03 2006, 18:34) *

Siki aż takim maniakiem seriali nie jestem żebym musiał ogladać trailery.
Pozatym pewnie co ciekawsze akcje są w nich pokazane więc po co psuć sobie zabawe?

hahah flik ty chyba nie widziałeś prawdziwych maniaków smile.gif
Zasune ci tu przykładem, że są maniacy, którzy zaliczają 3 sezony 24 godzin w 3 dni ninja.gif ninja.gif ninja.gif
a trailerek poprostu zaspokaja moją ciekawośc po obczajeniu ep'a.
aux
3 sezony 24 godzin w 3 dni ? Nieźle. Ja zaliczyłem 4,5 sezonu w tydzień. Losta pierwszy sezon poszedł prawie non-stop (święta były), a Prison Break'a widziałem tylko jeden odcinek smile.gif Pora nadrobić zaległości bo serial wygląda ciekawie. No i żywcem nie ma co oglądać, ci od Losta lecą w kulki, ciągle jakieś przerwy.
tk
ale konkretnie maja tam na tym foxie, prison break i 24 pod rząd wink.gif
Jędrek
Fox w porownianiu z SCI FI to nic smile.gif

Na Sci Fi w kazdy piatek pod rzad jest:
- SG-1
- Atlantis
- Battlestar Galactica

Ale zalezy kto czym sie interesuje wink.gif
Flik
QUOTE(SIKI @ 16 03 2006, 22:44) *

hahah flik ty chyba nie widziałeś prawdziwych maniaków smile.gif
Zasune ci tu przykładem, że są maniacy, którzy zaliczają 3 sezony 24 godzin w 3 dni ninja.gif ninja.gif ninja.gif
a trailerek poprostu zaspokaja moją ciekawośc po obczajeniu ep'a.

Niezły hardkor blink.gif
Ja bym chyba przy 10 odpadł z nudów. Za to lubie sobie obejrzeć serial jakiś po kilka razy smile.gif
SIKI
zapewniam cie, że z nudów byś nie odpadł.
Najwyzej z wycieńczenia...
Dante
Nie wiem czy to fake czy nie ale nowy odcinek jest do dorwania na necie już
Kriseh
No skoro na napisy.org sa tlumaczone napisy...
SIKI
to nie jest fake, ale jakośc ponoc gorsza od HDTV i jest przez cały czas napis (jak w niektórych DVDscr) "PROPERTY of...."
ja tam czekam spokojnie do wtorku....
Jędrek
Dokladnie, wtorek - dzien wagarowicza mozna spokojnie obejrzec w czasie szkoly ;p
johny07
E tam jakosc nie taka zla, a napis "for review purpose only, property of fox" zlewa sie z tlem w wiekszosci scen. Sam odcinek troche z (pipi) jak dla mnie, ale poczekam na dyskusje az obejrzycie nie bede spojlerowac. smile.gif
Flik
Jeszcze tylko dwa dni :>
Jędrek pamiętaj o mnie ;D
Dante
Ja też poczekam na lepszą jakość bo choroba tak akurat się dziwnie złożyła że i jutro i w dzień wagarowicza mnie w szkole nie będzie.
babciahania
buuuuuu...
gdzie są napisy?
Jędrek
Jutro, a moze nawet pojutrze dopiero beda.
wortigern
przed chwila skonczylem ogladac 14ep. Jak dla mnie srednio, nie bede spoilowac, powiem tylko ze skonczyl sie naprawde w bardzo zlym momencie (nie wytrzymam).
SIKI
też obejrzałem ep14 i całkiem średniawy...
wortigern
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

W tym tygodniu leci lost ? Czy znowu jakas przerwa...
Boorak
W tym tygodniu leci lost ? Czy znowu jakas przerwa...

Nie, nie bedzie Losta, z nieznanych powodow Fox przesunal premiere odcinka na nastepny tydzien...

http://rapidshare.de/files/16031867/Prison....part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/16033612/Prison....part2.rar.html
http://rapidshare.de/files/16034577/Prison....part3.rar.html
http://rapidshare.de/files/16035301/Prison....part4.rar.html

Password: aeckz@projectw.org

I tak pewnie nikt nie bedzie sciagal z tego syfnego rapida, ale co tam...
SIKI

co do napisów to może jakaś petycja do SliderOh o tłumaczenie Prison Break, bo z takim tempem za tydzień będą napisy do ep14
babciahania
nie wytrzymałem i obejrzałem bez napisów, troche teraz żałuje.. happy.gif
btw:
angielskie napisy są, więc może niedługo polskie,

wortigern
ja tam bez napisow wszystko rozumiem..

erix
hehe jest już ep15 smile.gif
tk
ta nie ma to jak ep w necie tydzien przed premierą

jak był telefon od gubernatora to już sie załamałem, że tanio zagrali a tu, taki zonk że ekzekucja ma być wykonana - brawa za to

a co do całego ep'a to takie wprowadzenie do drugiej połowy sezonu, dalej pewnie bedzie o wiele lepiej

jak nie usmazą linc'a to bedzie przegięcie wink.gif
johny07
Wierzycie w to ze go usmażą? ja jakoś nie mogę sobie wyobrazić tego, mając w perspektywie 7 odcinków, a pozniej nawet moze druga serie, chociaz byloby fajno smile.gif
tk
ja mam nadzieję, dobrze by to wpłyneło na całą fabułe, no ale w końcu to serial więc zawsze może się coś wydarzyć w ostatniej chwili, bezpiecznik im wywali czy coś.
Guts
W jednym z wywiadow tworcy zdradzili, ze bohaterowie wydostna sie z wiezienia, ale pozniej znow do niego trafia. Jesli zabija Lincolna to jaka motywacje bedzie miec Michael zeby uciec ?
W sieci krazy juz 15 eps blink.gif
babciahania
chodzi, chodzi laugh.gif
przysniło mi się pierwsze 2:30 minutki ep. 15
potem "się obudziłem"
Jędrek
Sa juz napisy polskie http://napisy.org/Szukaj/prison_break/Strona/5/

tekA - nie spoiluj, nawet troche od tego masz specjalnego taga ;P
wortigern
plz nie piszcze co bedzie w 15 odc puki ni ebedzie go na torrencie w normalnej wersji
Flik
Obejrzałem czternastke. Narzekacie tutaj nieżle a mi się nawet podobalo. Orientuje się ktoś ile mam mieć ep'ów pierwszy i drugi sezon. Bo jak będą chcieli to zbytnio rozwlec wyjdzie okrutny tasiemiec.
Jędrek
Po 21 odcinkow, ale z tego co wiadomo to ma byc wiecej niz 2 sezony...

Co do 14 to nawet fajna. Tyle, ze juz nie tak klimatyczna jak poprzednie - imo wlasnie tak wyglada naciaganie serialu na kase. 13 odcinkow starczyloby imo.
Krupier
Jędrek pocieszę Cię, ep 15 powraca do poziomu. :>
Flik
QUOTE(Jędrek @ 24 03 2006, 15:29) *

Po 21 odcinkow, ale z tego co wiadomo to ma byc wiecej niz 2 sezony...

[...]

W takim układzie "nie mam pytań". Seria mogłaby się ładnie zamknąć a będziemy mieli taśmociąg...
Dante
QUOTE(Guts @ 23 03 2006, 02:32) *

W jednym z wywiadow tworcy zdradzili, ze bohaterowie wydostna sie z wiezienia, ale pozniej znow do niego trafia. Jesli zabija Lincolna to jaka motywacje bedzie miec Michael zeby uciec ?
W sieci krazy juz 15 eps blink.gif

Może motywacją być zemsta za śmierć niewinnego skazanego brata.
Jędrek
QUOTE(Krupier @ 24 03 2006, 17:16) *

Jędrek pocieszę Cię, ep 15 powraca do poziomu. :>

No wlasnie ogladalem...
Jest lepiej, ale nadal to nie to co bylo imo.
tk
ocb z tymi ep'ami, jakim sposobem one ukazują sie przed poniedzialkiem?
SIKI
to są wersje recenzenckie, dostaja je dziennikarze itp
tk
na szczescie po sredniawym powrocie serii, w nowym odcinku wracamy do starego, dobrego prison break. nawet scena odroczenia ekzekucji nie była taka straszna, a koncowka - jak zawsze mistrzostwo
Jędrek
Ku/rwa tekA, Ty myslisz chlopaku ? Szczescie, ze kurde koncowki 15-tego ep'a nie zdradziles. icon_evil.gif
tk
lol, jak juz wielokrotnie mowilem (zreszta nie tylko ja), chyba nikt nie wchodzi do topicu o serialach nie ogladajac wczesniej najnowszego epa, temat ten stworzony jest wlasnie do dyskutowania na temat fabuły, wiec nie widze sensu w bawieniu sie w te całe tagi.
Dante
Najnowszy odcinek pojawi się w poniedziałek i wtedy powinna zacząć się o nim dyskusja to, że cześć osób widziała przeciek nie znaczy że wszyscy chcą to robić.
Po to są tagi aby z nich korzystać zwłaszcza że np. wortigern prosił o to by nie spoilować.
Kriseh
Panowie, tylko sie nie pobijcie hyh.gif Mysle, ze dopoki odcinek nie pojawi sie oficjalnie to mozna spoilery odpowiednio zaznaczac. Potem juz mozna normalnie gadac bez zadnych tagow i takich tam bzdur.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.