tutaj wrzucajcie tytuły i jakieś opisy najgorszych filmów jakie przyszło wam obejrzeć.nie chodzi tutaj o gigl z jennifer lopez a jakieś horrory klasy D,sci-fi itd.
plan 9 z kosmosu czy przybysza pewnie każdy zna więc od razu polece coś z grubej beki.
killer condom produkcji TROMy.tak tak ktoś wymyślił film o prezerwatywie obcinającej genitalia.znak jakości ode mnie(tylko nikomu sie nie przyznawajcie ,że to widzieliście).
QUOTE(lukasz @ 28 09 2005, 20:47)
killer condom produkcji TROMy.tak tak ktoś wymyślił film o prezerwatywie obcinającej genitalia.znak jakości ode mnie(tylko nikomu sie nie przyznawajcie ,że to widzieliście).
To jest bardzo dobry film
na początek napisze:
Resident Evil 1 i 2 , House of the Dead, Alone in the Dark, Lake Zombie, Dare Devil
, Ghost Lake, Jason X.
Obsolete
28 09 2005, 20:22
Jesus Christ Vampire Hunter
warto obejrzec pierwsze 15 minut, sa mocarne. Potem juz beznadziejnie.
Chopper Chicks in Zombietown, of korz Troma
zombie gwałcicielka i takie tam, beka
Wstrząsy, cała seria, tak samo Blob - to są klasyki już
2razyjot
29 09 2005, 09:21
QUOTE(_Diabeu_ @ 29 09 2005, 08:04)
Wstrząsy, cała seria, tak samo Blob - to są klasyki już
Ubiju! "Wstrzasy" dobre sa! "Zabojcze glisty powracaja" i w ogole oldskul szit!! Motyw gdy w 1 czesci robal wbija sie do zbrojowni tego wasatego ziomka to scena wszechczasow ... Ahahahahahahahaha!
Najgorszy film jaki widzialem ever? Ciezko wyczuc ... Huh.
nie tyle dobre co zayebiste
a ambitnego kina to one nie reprezentują jakby nie było
"Wiedźmin", qrva! No i może jeszcze adaptacja filmowa komiksu "JLA" - Martian Manhunter wyglądał jak spedalona wersja potwora Frankensteina, a o Green Lanternie lepiej nie mówić

. Bełt!
Humulus XP
29 09 2005, 10:42
Freddy vs. Jason, Aliens vs. Predator, Pan Zdzich vs. Pani Pelagia

.
"Kula" - zasnąłem w kinie pare lat temu
musze nadrobić braki i obejrzeć "i spit on your grave" i "klaus operator wózka widłowego pierwszy dzień w pracy".to film instruktażowy ale niemiaszki mieli za duży budżet i zrobili gore

łykam to.
swoją drogą filmy trzeba rozdzielić na dwie kategorie.złe filmy typu martwica ,że aż chce sie oglądać mimo całego tego kiczu,,głupoty i absurdu.oraz złe filmy ,które autentycznie są dnem typu "surfujący naziści musza zginąć"
btw.widzieliście necro?dobra schiza na p2p napewno znajdziecie(z tym "horrorem" raper nie ma nic wspólnego zbierzność nazw przypadkowa).
ty się od Nazi Surfers Must Die odfakaj
może przeoczyłem albo zgubiłem gdzieś sens ale autentyk mi sie nie podobał.tak wogóle to łepki od soutk parku nagrały z tromą jakiś film.jakiś musical o zombie chyba czy jakoś tak.może być gut.
Humulus XP
29 09 2005, 11:48
QUOTE(SIKI @ 29 09 2005, 11:53)
Nie był to wcale taki zły obraz:
motyw z meduzami i kałamarnicą olbrzymią był spoko. Jednak rzeczywiście dłużyzny były konkretne...
był nawet dobry do momentu odkrycia pochodzenia znaleziska, potem wszystko zaczęło się rozmywać a finał to moim zdanie kpina z widza
lukasz, chodzi ci o Cannibal the Musical?
mashter
29 09 2005, 12:19
film nie jest zly, ale ksiazka jest rewelacyjna!
Ölschmitz
29 09 2005, 12:46
nazi surfers to HC, ale byla jeszcze kontynuacja, cos o nazistach zombie.
'Czysta gra' z Baldwinem ;]
QUOTE(_Diabeu_ @ 29 09 2005, 13:08)
był nawet dobry do momentu odkrycia pochodzenia znaleziska, potem wszystko zaczęło się rozmywać a finał to moim zdanie kpina z widza
lukasz, chodzi ci o Cannibal the Musical?
taaa.dobre czy nie warto?
wiesz, wg. mnie to każdą Tromę warto, bo głupie to i śmieszne zarazem
Obsolete
29 09 2005, 15:24
kolejna kupa - Gore Gore Girls
i na mysli zly film mam na mysli nie tak kiczowaty i glupi, ze az smieszny, typu "Martwica...", czy "Nikos the Impaler" itp (bo takie lubie), tylko film glupi, kiczowaty i strasznie nudny;]
LegionPolski
29 09 2005, 19:12
Filmy Tromy są CHORE

Jeżeli już przy takim czymś - Tromeo and Juliet - hardkor ;p
The cradle of fear-o jaaa pierd... tyle starczy jako recenzja...
Ach scena ze skakaniem po gumowej masce imitującej rozdeptaną głowę

Uwielbiam to badziewie
2razyjot
30 09 2005, 07:02
QUOTE(mishka @ 29 09 2005, 21:31)
The cradle of fear-o jaaa pierd... tyle starczy jako recenzja...
Swietny patent z "Sick Roomem" - jedna IMO z najbardziej zapadajacych scen w filmach, cos jak "Tales from the crypt", tyle, ze bez sciemy.
Alone In The Dark - wiekopomne dzielo kinematografi...jak to ogladalem w pracy na nocce to az nie moglem uwierzyc ze ktos nakrecil taki cudowny film - polecam kazdemu usmiejecie sie jak nigdy...aktorstwo i scenariusz paluszki lizac...
szkoda ,że porządny niegdyś slater firmuje to swoim nazwiskiem.tara raid przynajmniej rozbiera sie w tym filmie?
o ile dobrze pamietam to nie, a przy swojej grze w tym filmie to powinien byc conajmniej striptiz
"The bad paperboy" -> to byl pierwszy film ktory uznalem za strate czasu... moze jakbym obejrzal teraz to bym mial inne zdanie, ale fakt ze mi nie podszedl odstrasza mnie skutecznie od tego filmu.
"Pan Tadeusz/Zemsta/Przedwiosnie" -> to filmy na ktorych przysypiam gdy probuje obejrzec.
"Wing Commander" - szkoda gadac... popsuta licencja na gre.
Poza tym produkcje Saban (np. "Faceci z Bieli", "Power Rangers") sa potega kiczu...
"Za szybcy, za wsciekli" - gdyby nie sentyment do NFSU to bym nie dotrwalbym chyba do konca...
"Kariera Nikosia Dyzmy" - niezla chala...
Ostatnio najgorszy to Alone in the Dark pana Boll'a

Goowno, że ja nie moge... Całkowicie na siłę i... Slater jakiś pedałek się zrobił przez ten czas, co go nie widziałem

Unikać filmu

Właśnie przypomniałem sobie o dwóch kolejnych perełkach...
- Resident Evil 2;
- Jeepers Creepers 2;
Niemniej w/w filmy to i tak oskar, glob, saturn i ch#j wie co jeszcze przy
OSADZIE M.N.Shyamalan'a (a tak go lubiłem za Znaki & 6 Zmysł

)...
Ten film to jest nieporozumienie...
I pamiętaj: "Nie wchodź do lasu"
rotfl...
Mackal21
3 10 2005, 15:31
Hellraiser 2
House of dead
Gulczas,a jak myślisz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.