Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Allekarta
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
Jakuza
Wchodząc na allegro , zauważyłem , że można założyć sobie konto z kartą płatniczą Visa - opłaca się to ?? , bo ja w tych sprawach kiepski jestem .

http://www.allekarta.pl/
Forebode
W sumie wyglada spoko, jak ktos nie ma np. w mbanku albo nie chce placic za ekarte to sie oplaca niby...
Arox
Przydało by się takie coś do zakupów w necie, hmmm...
Ryo-San
zapewne nie wyglada to tak rozowo jak bedziemy wypelniac wniosek..
istnieje duze prawdopodobienstwo ze bedzie trzeba zagwarantowac miesieczne saldo na tym koncie..w przypadku kart Visa jest to wkota 1500zl..tutaj moze byc jakas promocja wiec moze to byc powiedzmy 1000zl..
SIKI
czyli - nie pracujesz, nie masz karty :f
Arox
Pisze że nie trzeba miesięcznych wpłat
MichAelis
Ryo myslisz sie... zadnych wpłat nie trzeba gwarantowac(mozesz wogle nie miec kasy na koncie), karte masz za darmo jedynie przez pierwsze 3 miesiace musisz miec obrot na koncie 500 zł w innym wypadku do konta allegro dowala Ci 10 zł za wydanie karty. Przez 2 lata karta kosztuje 0zł kolejne 2 lata 25 zł. Mozna nia placic w necie posiada numer CVV2 etc... skad to wiem? sam ja sobie zalozylem i teraz czekam ;P Juz dzwonili zeby potwierdzic dane i 10 ide do banku.
Arox
Najgorsze że nie mam w okolicy Banku zachodniego a kasę trzeba by było jakoś wpłacać. No ale od czego mamy przelewy internetowe... z jednego konta na drugie he he smile.gif

A z tym obrotem to zaliczą mi jak sobie przeleję kasiorę z jednego na drugie i z powrotem?
MichAelis
no obrot to obrot, ma byc na koncie 500 zł czy wydasz je na dziwki czy przelejesz na inne konto to nie ma znaczenia
desden
mi się wydaje że jednak,oferta inteligo przebija wszystko...;p
Forebode
QUOTE(desden @ 1 10 2005, 13:44)
mi się wydaje że jednak,oferta inteligo przebija wszystko...;p
*

Jesli chodzi o oplaty za konto/przelewy to na pewno.
MichAelis
no jasne tylko w inteligo placisz za konto, a w mbanku ani grosza nie placisz chocbys mial 1 zł ciagle.
Forebode
to byl zart ;] przebija wszytko, tzn ceny tez przebijaja wszystkie swoja wysokoscia ;]

sam mam w mbanku to wiem na czym stoje ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.