Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowy film na psp
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2
ShtaS
a to taki powstaje? hyh.gif bo cos slyszalem ze PLwersja miala w listopadzie wystartowac (2005. ... )
Krasus
Więc wysyłąją jeszcez te futerałki na umd`ki czy nie? biggrin.gif

Ale nie o tym miałem... mam małe pytanko otóż jakiś czas temu kupiłem używanego PSPka od kolesia przez allegro, teraz go zarejestrowałem ale nie wiem czy ten kolo wcześniej jej nie rejestrował i czy np. SP2 nie zgarnął. Jak myslicie jeżeli tak było to mogą ci od yourPSP się przyczepić do mnie?

Jakiś czas temu słyszałem że wiele osób rejestrowało się podając zmyślone seriale (kolo sprzedający SP2 na allegro, ma ich dziesięć i każdy puszcza po 20zł dziwne... skąd on je wział? =] ), a ciekawe czy sprawdzają czy się oby klucz nie powtarzał...?
agrestrybnik
19 marca dwie sztuki psp zarejestrowane(po paru minutach na poczta elektroniczna przyszly potwierdzenia zamuwienia) dzisiaj z Francji przyszla paczka z pokrowcem na 5 plyt i dwie memorki, czekam na druga paczke z niecierpliwoscia !
ShtaS
czemu ja nic nie dostałem sad.gif
buzra102
Ja również w piątek dostałem pokrowiec. Czekałem ok miesiąc.
Kamson
Ja na swój UMD Holder z Francji czekalem zaledwie tydzień, jest spoko cool.gif
Reven
ja dostałem 2 w różnych wzorach w odstępie jakiś 2 tygodni
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.