Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowy film na psp
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2
dudek564
Witam prubuje stwozyc konto na www.psp.com i wpisuje w Serial Number numerek ten z czerwonej kartki i po wszpisniu wszystkeigo wyskakuje...

Please supply the following information to complete Sign In.
If you already have an account at www.playstation.com, click here .
You can use your PSP Sign In Details to access www.playstation.com.
Sony Computer Entertainment Europe ("SCEE"), our affiliates and companies that work for us, will also store and use your details for site administration, customer service, research and analysis.

Czy jest ta karteczka schowana miedzy ksiazeczkami zeby sprzedawca nie mugl jej zobaczyc ?
oFi
Tego Spidermana 2 już nie ma. Wysłali kolesią tym ,którzy jako pierwsi zarejestrowali się na stronie i wpisali kod.
Więc filmu nie dostaniesz ninja.gif
wrog
Człowieku weź ty przeczytaj najpierw co jest napisane przy polu do wpisania seriala... Może dojdziesz do slusznego wniosku, że na karteczce jest coś calkiem innego.

oFi a to ciekawe, u mnie po wejściu na yourpsp.com ciągle widać napis Sign up - get Spiderman for free...
oFi
ja się zarejestrowałem, wpisałem kod i pisze, że jeśli będe farciarzem to dostane SP2. FIGE! Nic nie dostane bo SP2 już nie ma! A to sign up to jest dla picu>
BigG
Proszę czekać, będzie offtop:)

Dostałem wczoraj Spidermana 2 UMD (po zarejestrowaniu japońskiej konsoli! - wychujałem europejskich customerów:D).

Do tematu: o ile pamiętam, to tamten komunikat jest ok i znaczy, że masz potwierdzić rejestrację przez @... a może i nie.
oFi
Potwierdzam. Po połowie miesiąca od zarejestrowanie dostałem SP2 (czyli dzisiaj).
Przepraszam za wsześniejsze posty>
yanczi
QUOTE(dudek564 @ 4 10 2005, 14:25)
Witam prubuje stwozyc konto na www.psp.com i wpisuje w Serial Number numerek ten z czerwonej kartki i po wszpisniu wszystkeigo wyskakuje...

Please supply the following information to complete Sign In.
If you already have an account at www.playstation.com, click here .
You can use your PSP Sign In Details to access www.playstation.com.
Sony Computer Entertainment Europe ("SCEE"), our affiliates and companies that work for us, will also store and use your details for site administration, customer service, research and analysis.

Czy jest ta karteczka schowana miedzy ksiazeczkami zeby sprzedawca nie mugl jej zobaczyc ?
*

ty masz wpsiac ten kod ktory jest pod bateria :-) a nie to na karteczce. a co do sp2 to ja dostalem rowno po 3 tygodniach :-) i co ciekawsze sony co 3 miechy z listy tych osdob ktore sie zalapaly jako [ bodajze pierwsze 2 miliony] bedzie losowac nagrydy pod przeroznymi postaciami do psp wiec kazdy kto sie zalapal na www.yourpsp.com co 3 miechy moze wejsc na stronke i sprawdzic czy wygral :-)
quattro
elo, zarejesrowałem się 30 października, ale nie otrzymałem jkiegokolwiek potwierdzenia. wszystko na stówe wpisałem dobrze, a tu żądnego maila ani nic. u was też tak było? czy mam jeszcze szansa, zę w ciągu miesiące dotrze do mnie SP2? twisted.gif pozdro
..::XMANiAK::..
to wzszlaja jesycye te spiderz na umd

sorx za bledy bo taka klawa...
Shinji-kun
ja kupilem konsolke w polowie pazdziernika,odrazu sie zarejestrowalem i narazie cisza mad.gif
ShtaS
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 2 11 2005, 14:24) *

to wzszlaja jesycye te spiderz na umd

sorx za bledy bo taka klawa...

maly off top nacisnij ALT+SHIFT i powinno byc normalnie tez tak mam czasami smile.gif
w domu mam normalnie wtedy pisalem w szkole smile.gif

jakis czas temu strona yourspsp niedziala a teraz przekierowuje na psp.com, wczesniej tam sie rejestrowalo by odstac spidera ale teraz juz jej nie ma czy da sie to jeszcze zrobic czy bylo ograniczenie czasowe lub liczba sztuk??
luck1985
Nie wiem po co czerwona karteczka , ale wystarczy sie zarejestrowac , a zeby to zrobic trzeba podac numer seryjny .
Mi Przyslali Film po miesiacu , wpisalem polskie znaki i pewno poczta miala klopoty , bo zamiast Ł mialem #$%$^ Znaczki blink.gif
2 tyg temu przyslali mi po raz drugi film cool.gif
gwiazdka
a ja dostalem przez przypadek 2 spiedrmany i kupiel na allegro RR+spiedermana za 50 zloty czy li mam juz 3 spiermany tongue.gif
ShtaS
daj jednego, po co ci 3 ?
quattro
QUOTE(ShtaS @ 3 11 2005, 14:01) *

mi też daj smile.gif plizzz tongue.gif
Sebas
Ja się zarejestrowałem prawie 4 tygodnie temu i nic nie dostałem sad.gif
luck1985
QUOTE(quattro @ 3 11 2005, 14:52) *

Daj ? Dac moze krowa, a PRL sie skonczyl cool.gif Dzis sie licza pieniazki $

QUOTE(Sebas @ 3 11 2005, 17:08) *

Pewno wpisales polskie znaki , poczta polska ma klopot z odgadnieciem Twoich danych . Plus paczka przechodzi przez warszawski urzad ktory bada co jest w srodku :>
ShtaS za ile sprzedarz Spidera?? licze na mala cene biggrin.gif
quattro
QUOTE(luck1985 @ 4 11 2005, 01:42) *

QUOTE(quattro @ 3 11 2005, 14:52) *

Daj ? Dac moze krowa, a PRL sie skonczyl cool.gif Dzis sie licza pieniazki $

>>> każdego kto ma PSP bez problemu stać na UMD z SP2, więc nie musisz tu pieprzyć głupot, że dziś liczą się tylko $$$ , bo to każdy wie. Wypowiedź moja i ShtaS'a miały charakter dowcipu sytuacyjnego, co z pewnością wszyscy zrozumieli (za wyjątkiem ciebie), przykro mi i współczuje twojej mamusi.

co do PRL'u to cie zgasze, bo jak kaczor wejdzie na tron to prl'ka powróci smile.gif

QUOTE(Sebas @ 3 11 2005, 17:08) *

c

Pewno wpisales polskie znaki , poczta polska ma klopot z odgadnieciem Twoich danych . Plus paczka przechodzi przez warszawski urzad ktory bada co jest w srodku :>

>>> wiesz co jest kod pocztowy? paczka bez problemu trafi do jego miasta... następnie: wiesz co to jest adres? nawet gdyby naprawdę sporo "&$^(@#()" znajdowało się w adresie to osoba pracująca w jego mieście na poczcie napewno się kapnie o jaką ulice chodzi, a do mieszkania trafi nie patrząc na nazwisko, nawet gdyby nazywał się 'Żłóź' smile.gif

xmaniak... looknij na allegro, dużo tego smile.gif - ameryke odkryłem, hehe biggrin.gif
ShtaS
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 4 11 2005, 08:51) *

ShtaS za ile sprzedarz Spidera?? licze na mala cene biggrin.gif

jakbym mial to dla ciebie za symoblicznego zeta plu s koszty wysylki ; ) ale ze niestety nie mam to ci nie sprzedam sad.gif ironia losu sad.gif
Shinji-kun
hahahaha a jednak excl.gif dzisiaj doszla przesyleczka z Zurichu,a w niej Spiderman smile.gif jest ktos chetny happy.gif
no ja daj cene na pw - licze na symboliczna cene...
MichAelis
a dlaczego niby symboliczna?
Mikes
no bo film jest darmowy i nie powienien go spredac za 80 zł xD

* no i NIE WOLNO go sprzedawac tongue.gif:P:P
Shinji-kun
jaki znowu darmowy blink.gif przeciez musialem zabulic 1000 za konsolke zeby ten film dostac,ten kto konsoli nie kupi spidera nie dostanie (chyba ze kupi osobno) excl.gif
niekupiles specialne konsoli aby dostac Spidera smile.gif
Shinji-kun
nie racja ale to taki dodatek happy.gif chodzi mi ze nie mial bym tego filmu jak bym nie kupil PSP
Mikes
ale to nie znaczy że powienieneś go spredawać za 80zł
pisze z tyło NOT FOR SALE no nie ? wink.gif
Shinji-kun
QUOTE(Mikes @ 6 11 2005, 18:46) *

ale to nie znaczy że powienieneś go spredawać za 80zł
pisze z tyło NOT FOR SALE no nie ? wink.gif

a czy ja powiedzialem ze za 80 zl ??!! huh.gif
quattro
tego filmu NIE WOLNO ci sprzedawać (w PL - teoria... Polak potrafi)
MichAelis
gier tez nie mozna sprzedawac i co?
quattro
GRY MOŻNA SPRZEDAWAĆ, FILMY TEŻ. JEST TO ZABRONIONE TYLKO WTEDY, GDY SĄ ONE GRATIS'EM (CHOC RÓWNIEŻ NIETYLKO) PRZEDE WSZYSTKIM NA OPAKOWANIU LUB PŁYTCE PISZE, ŻE NIE JEST DO WYPOŻYCZANIA (DO POŻYCZANIA-TAK) , EW. ŻE NIE JEST DO SPRZEDAŻY, DO PULICZNEGO ZAPUSZCZANIA ITD smile.gif
Ocelot
To : "nie jest do sprzedaży" ma się chyba tyczyć hipermarketów i innych sklepów a nie pojedyńczych osób... A zrzesztą skoro to jego to szkoda by było żeby oddał to za darmo:/
MichAelis
QUOTE(quattro @ 9 11 2005, 17:38) *

GRY MOŻNA SPRZEDAWAĆ, FILMY TEŻ. JEST TO ZABRONIONE TYLKO WTEDY, GDY SĄ ONE GRATIS'EM (CHOC RÓWNIEŻ NIETYLKO) PRZEDE WSZYSTKIM NA OPAKOWANIU LUB PŁYTCE PISZE, ŻE NIE JEST DO WYPOŻYCZANIA (DO POŻYCZANIA-TAK) , EW. ŻE NIE JEST DO SPRZEDAŻY, DO PULICZNEGO ZAPUSZCZANIA ITD smile.gif

czlowieku mozesz pisac normalnie??

zobacz co jest napisane na plytce NOT FOR RESALE, a ja to rozumiem jednoznacznie
quattro
QUOTE(MichAelis @ 9 11 2005, 19:33) *

QUOTE(quattro @ 9 11 2005, 17:38) *

czlowieku mozesz pisac normalnie??

zobacz co jest napisane na plytce NOT FOR RESALE, a ja to rozumiem jednoznacznie

mówisz o S-P2? zobacz co napisałem "GDY SĄ ONE GRATIS'EM (CHOC RÓWNIEŻ NIETYLKO)" k.p.w.? każdą grę można sprzedać oprócz tych na których jest txt "not for sale" - to jasne
MichAelis
:|
wiem co napisales, jeszcze czytac umiem w przeciwienstwie do ciebie. Na kazdej plytce do PS2 napisane jest NOT FOR RESALE, a co to znaczy? KPW? icon_twisted.gif
quattro
QUOTE(MichAelis @ 9 11 2005, 21:01) *

:|
wiem co napisales, jeszcze czytac umiem w przeciwienstwie do ciebie. Na kazdej plytce do PS2 napisane jest NOT FOR RESALE, a co to znaczy? KPW? icon_twisted.gif

u mnie nie pisze dosłownie not for resale ale jest w zmianka, że taki bajer jest zabroniony... znaczy to....uwaga.... NIE DO ODSPRZEDAŻY! (ameryka, widzieliście?) smile.gif nie zauważyłem tego, w pizdu smile.gif a więc wiele sklepów z grami na konsole... łamie prawo... dziwne, ale (chyba) prawdziwe.

pamiętaj tylko, że dotyczy to gier na ps2, bo na grach na psp, na żadnej nie mam czagoś takiego, a właśnie o szpilkach na psp jest mowa smile.gif pozdr
wasacz93
Spider-many 2 na Allegro schodzą średnio za 2 dychy... biggrin.gif
Nicker
Ja swoje PSP (Giga pack) kupilem jakos w ostatnim tygodniu grudnia i normalnie zarejestrowalem sie i Spidermana 2 dostalem po jakims czasie. Z tego co widzialem teraz na stronie yourpsp.com, juz nie mozna dostac Spidermana 2 - teraz zamiast tego wysylaja orginalne pokrowce na UMD.

Czyli wiecie, w praktyce cos tam dostaniecie ale watpie ze bedzie to Spiderman 2. wink.gif
HoaX
QUOTE(Nicker @ 26 03 2006, 18:35) *

Ja swoje PSP (Giga pack) kupilem jakos w ostatnim tygodniu grudnia i normalnie zarejestrowalem sie i Spidermana 2 dostalem po jakims czasie. Z tego co widzialem teraz na stronie yourpsp.com, juz nie mozna dostac Spidermana 2 - teraz zamiast tego wysylaja orginalne pokrowce na UMD.

Czyli wiecie, w praktyce cos tam dostaniecie ale watpie ze bedzie to Spiderman 2. wink.gif

Ja nie dostałem NIC ^^ Ale whatever tongue.gif
Ale jak PS2 zarejestrowałem to ID i demo dyska przysłali -_-
Nicker
To nie wiem, w kazdymbadz razie powinienes. Jak wejdziesz na http://www.yourpsp.com/ i klikniesz w prawym gornym rogu "sign up now" to wyskoczy Ci stronka z napisem "Get a UMD holder for free", wiec mysle ze powinno Ci dojsc, predzej czy pozniej. wink.gif
ShtaS
ile czekaliście na swoj film/ umd holder? ja zarejestrowalem sie 26 lutego i ejszcze nie przyslali confused.gif norma ?
agrestrybnik
filmikow juz dawno nie wysylaja , teraz wysylaja pokrowce na 5 plyt umd !!!!!!!!!
HoaX
QUOTE(Nicker @ 27 03 2006, 02:38) *

To nie wiem, w kazdymbadz razie powinienes. Jak wejdziesz na http://www.yourpsp.com/ i klikniesz w prawym gornym rogu "sign up now" to wyskoczy Ci stronka z napisem "Get a UMD holder for free", wiec mysle ze powinno Ci dojsc, predzej czy pozniej. wink.gif

Ja się zarejestrowałem jak jeszcze SpiderMany mieli rozdawać, w zeszłym roku smile.gif
ShtaS
QUOTE(agrestrybnik @ 27 03 2006, 18:14) *

filmikow juz dawno nie wysylaja , teraz wysylaja pokrowce na 5 plyt umd !!!!!!!!!

juz o ty bylo napisane, spojrz pare postow wyzej smile.gif powiedz lepiej ile sie sredio na te welcoe pack czeka biggrin.gif
Nicker
QUOTE(ShtaS @ 27 03 2006, 20:53) *

juz o ty bylo napisane, spojrz pare postow wyzej smile.gif powiedz lepiej ile sie sredio na te welcoe pack czeka biggrin.gif

Hmm, ciezko powiedziec, nie pamietam tak dokladnie. Mysle ze mniej ok. 1-1,5 miesiaca. Przynajmniej tak bylo w moim wypadku. wink.gif
Dante
Czeka się około miesiąca na stuff od nich. Jak jeszcze nic nie dostałeś to się spróbuj znimiskontaktować chyba że ktoś na poczcie sobie twój bonus porzyczył.
ShtaS
hmm przedwczoraj minął równy miech. Poczekam do konca kwietnia i jesli nie bedzie to do nich napisze biggrin.gif
wasacz93
Uszy do góry! Może przy okazji powstania polskiego serwisu yourpsp.com dorzucą nam Spidery 2 po polsku biggrin.gif ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.