Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: FIFA 2006
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
il capitano
Można psioczyć na fifkę, ale po obejrzeniu najnowszego trailera gierka dostała kopa, jak dla mnie rewelacyjnie to wygląda i rusza się. Można powiedzieć, że dla mnie byłby to must have przy zakupie konsolki;)
co o niej sądzicie?

zerknijcie na filmik happy.gif
YETI
fifa zawsze bedzie fifą...i tyle
Lepiej poczekaj na PES.
Flaha
QUOTE(YETI @ 5 10 2005, 09:03)
fifa zawsze bedzie fifą...i tyle
Lepiej poczekaj na PES.
*

true true
vuoh
100% racja a do premiery pes5 nie powiecie ze byscie sobie nie pograli na x360 w fifke bo nie uwierze i jeszcze z taka grafa;P bo co do grywalnosci malo juz sie mozna przyczepic do fify ale zobaczymy jak to bedzie .........
Maiden
Mało można sie przyczepic ? pomimo ze jestem fanem polskiej ekstraklsasy to czym predzej wrocilem do PES...
Fifa = qpa . Howgh ninja.gif
Jesli na 30tce dadza nam to samo w lepszej oprawie to ja dziekuje...
Jędrek
QUOTE(@-t M@iden @ 7 10 2005, 13:28)
Jesli na 30tce dadza nam to samo w lepszej oprawie to ja dziekuje...
*

Maiden - nie mow, ze myslisz, ze cos poprawia biggrin.gif
Jakim
Własnie oblukałem filmik prezentujący gameplay i.. róznica graficzna jest doprawdy imponująca. Widać każde źdźbło trawy, zawodnicy na powtórkach wygladają fenomenalnie. Właśnie na powtórkach bo podczas gry i tak nie zwraca się na to uwagi (aczkolwiek zmiany w grafice są i to znaczne).

Co do animacji "chłopków"... kapa? Tak chyba najłatwiej opisac ich ruchy na boisku. Zresztą oglądnijcie sami:

klik
il capitano
Fifa jest FIFĄ, ja mam już swojego PESa5 i wiem, że ta część miażdży wszystko nawet Fifke na iXa360.

edit: Jakim dał świetny filmik pokzaujący Fifę okropnie beznadziejną, jasny gwint jak te chłopki biegają, padaka, kapa i ogólny shit, zwykły port z current-genów tylko w nowej oprawie, zawiodłem się w porównaniu do PESa5 to właściwie nie ma czego porównywać, srać na licencje, sam mogę to zrobić w Pesie, a Szpaka i Szaranowicza to mi wystarczy w Tvp dry.gif

wczoraj znowu dał popis swoich umiejętności, katastrofa, macie coś pomarańczowego w domu, za oknem, tulipany? dajmy spokój wacko.gif i tak wiadomo, że Polacy jadą " w niemcy" dostać w ciery closedeyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.