Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ninny 64
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro
Stron: 1, 2
Oldschoolowy dziad
Zestaw wart jak na moje jakieś 400 zł +/- 50zł. Ale wszystko jest zależne od czasu w jakim wystawisz na aukcje [jeśli tak chcesz sprzedać] - czy będzie zainteresowanie konsolą, czy będzie więcej aukcji w tym dziale. Z tym, że aukcje mają to do siebie, że bywa po prostu różnie. Ja rok temu, przy wielkim zamieszaniu w zakładce NES kupiłem świetny zestaw za jakąś połowe jego wartości...
chrno-x
Na allegro ten zestaw poszedłby teraz co najwyżej za 300zł, ja myśle teraz o kupnie N64 + Zelda OoT ale nie wiem czy się zdecydować czy nie .
Czappi
Przmierzam się do kupna N64 ale chyba rozejrzę się za konsolą NTSC. Na amerykańskim ebayu można kupić dużo nowych gier w bardzo niskich cenach a u nas trudno jest nawet znaleźć grę w pudełku i z instrukcją.
Figaro
N64... Moja ulubiona konsola wszechczasów... smile.gif Mario 64 to jedyna gra 10/10, za nim Goldenay 64 - 9/10, potem Turok 2 8/10, Mario Party, Mario Kart i duużo innych - Gry z wielkim miodem smile.gif.
ping
a mi jakoś konsolka nie podeszła smile.gif poleciała do Alberta i Toriego (mam nadzieje że sprzęt dobrze wam służy)
niewykluczone że kiedyś do niej wrócę (wszak trochę tytułów wala się u mnie w szafie) ale jedno jest pewne - warto mieć sprzęt w domu chociażby dla mario 64
ambasadororientu
Jak dla mnie najbardziej "konsolowa" z konsol (bynajmniej moich tongue.gif). N64 to kochane cudeńko. Tak bardzo je lubię chyba dlatego bo..jest na kardridże ;d Btw marzy mi się konsola next gen z potężnymi możliwościami takimi jak generowanie obrazu hd 1080p, kupą pamięci i mocy...na kardridże xD Takie o pojemności 3x blu-ray tongue.gif Ehh to byłby wypas. Nintendo/Sega do roboty!
ping
chyba nie muszę Ci mówić ile wtedy by kosztowały gry? wink.gif jak dla mnie wystarczyłby nośnik podobny do UMD bo szlag mnie trafia jak mi X360 oryginalne płytki jeździ. N64 jak i inne konsole na kartridże miały tą zaletę, że nośnik był ponadczasowy.
GnOOsny
N64 + mario, f1, pokemon, south park tongue.gif
N64 RuleZZZZZZ
frankfuter
przy mario 64 pierwszy raz rzucilem padem o podloge na szczescie nie ucierpial (fully working).
mniej sie denerwuje przy ninja gaiden. ale ocarina of time gra cud - miod.
szkoda ze te galki sie szybko psuja, ale w szafie mam schowane jeszcze 2 prawie nowe pady org. bez luzow spox.gif
4 porty cos fajnego bo na ps1 lub ps2 nie gralem wiecej niz w dwoch ,bo nie chcialo mi sie kupowac multitapa
a taki wrestling na n64 wymiatal w multi
ryohazuki
no to sie pochwale udalo mi sie kupic z Wloch nowe nigdy nie używane N64 star wars racer limited edition:) za przyzwoitą cene. Choc kupilem je ponad pół roku temu ciegle jest nie używane:))) myslę ze kupie drugie używane do grania, to niech stoi na półce, kiedys to bedzie coś - miec na stanie n64 nowe i limitowane:)))) teraz tylo trzeba kupić najwieksze hiciory i ........... grafika po paru minutach nie bedzie miala wogóle znaczenia, miód popłynie strumieniami:)))) a tak wogóle to robie tak z wieloma konsolami , tzn, 2 na stanie, 1 do grania i druga na zapas:) o ile kasa jest na to ofkoz:)tongue.gif morał z tego taki ze gry i konsole retro zawsze beda dla mnie grywalne. IM WINO STARSZE TYM LEPSZE, ja mam tak z grami. ps. nexgteny tez sa ok i mam w planie kupic, ale zawsze bede mial w zapasie jakiegos staruszka do popykania:) np niezawodne n64 ps. nintendo64 miałem już kiedyś także stąd ten sentyment:)
jakbu
Widziałem takiego w HIT'cie (stary supermarket) postawionego jako stand.
Stoki Chan
Kupiłem N64 i Zeldę : Ocarina of Time . Normalnie wypas malina ! Jeszcze tylko Pokezłom by się przydał biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
radzimisz
witam
jestem posiadaczem n64 od dawien dawna:)..potrzebuje kupic zelda:majora's mask..ktos chce sprzedac?
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.