Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stachu
film o zielonej puszce?.....było o gosciu na kosiarce, niech bedzie i o kolesiu w puszce
Loto
film o gosiu na kosiarce to prosta opowiesc. nie lekcewaz tego filmu
Ceglash
Niestety, mimo zaangażowania w projekt samego Petera Jacksona, ja wróżę z tego filmu gniota na miarę "Żołnierzy kosmosu". Pewnbie będzie z tego tylko kupa efektów specjalnych i nic wiecej. Nie ma sie czym podniecać...
Stachu
QUOTE(Zabuza @ 5 10 2005, 18:26)
film o gosiu na kosiarce  to prosta opowiesc. nie lekcewaz tego filmu
*

no ale mi sie ten obaz bardzo podobał

Master Cziff do filmu? pffff....a co on tam bedzie robił? Nawet to to mowic nie umie
Xarou
QUOTE(Ceglash @ 5 10 2005, 20:22)
Niestety, mimo zaangażowania w projekt samego Petera Jacksona, ja wróżę z tego filmu gniota na miarę "Żołnierzy kosmosu". Pewnbie będzie z tego tylko kupa efektów specjalnych i nic wiecej. Nie ma sie czym podniecać...
*

To nie ma być ambitny film (chociaż fabuła Halo do tego miana pretenduje), ale efektowna ekranizacja tak jak LOTR. Jest czym się podniecać, bo może wreszcie otrzymamy pożądny film na podstawie świetnej gry.
Ölschmitz
podpisuje sie pod tym co napisal Solidny Imprezowicz. wyjdzie tak jak zwykle, MC zagra pewnie cos na poziomie tego niemca co gral serialowego Conana i wystapil goscinnie w teledysku Scootera.
..::XMANiAK::..
moze by tez tam dac ujecia FPP
2razyjot
Peter Jackson czy nawet Craven - na 'Halo' do kina nie pojde. Nie lubie tej gry i zwyczajnie nie widze nic porywajacego w zamysle ekranizacji. Piekne efekty, fabula z du.py wyjeta - s/f nie lubie chyba, ze jest konkretnie wykrecona i odbiega od kanonow - urzeka mnie czyms.
YETI
Film i tak juz ma zapewniony sukces ($$$)
Po pierwsze Piotrek Jackson i po drugie, wieeeelka popularnosc Halo.
Ja jako fan Halo na 99% wybiore sie do kina.
Batman
Ciekawie sie robi. Kto by pomyslal ze sam DJ PJ (laugh.gif) będzie miał z takim filmem do czynienia. Wiem, że napewno można liczyć na zayebiste efekty specjalne, a reszta to się okaże. Mi się marzy coś w stylu filmiku z KZ3, poprostu szybko i efektownie. Niczego więcej się po Halo nie spodziewam. A co do budżetu, to ja się o to nie martiwę, bo pan brodacz z pewnością o to zadba wink.gif.
Solidny (pan)
QUOTE(YETI @ 6 10 2005, 11:04)
Film i tak juz ma zapewniony sukces ($$$)
Po pierwsze Piotrek Jackson i po drugie, wieeeelka popularnosc Halo.
Ja jako fan Halo na 99% wybiore sie do kina.
*

Nie zapomnij o nadzorze Bungie. Oni też zadbają o fanów i oczekiwania.
Royal
Ciekawe kto zagra wiecznie żywego Sgt. Johnsona biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
No ja bym proponował pana Louis'a Gossett Jr. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kiedyś nieźle kozaczył w Żelaznych Orłach... "Dowódca" jakich mało rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
barth
Ja licze na rozbudowana fabułe, jak w książkach, nie film w stylu "zabili go a on uciekł".
A na Johnsona dałbym Samuel'a biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.