Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Too Human
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Czezare
Niech mi ktos wyjasnie co oznaczaja te czasowki po wejsciu na takie boczne areny?Walczy sie tam z kilkudziesiecioma przeciwnikami.Czas sie konczy i nic sie nie dzieje?Rozumiem, ze jak wszystkich wykoncze w oznaczonym czasie to dostane jakies dodatkowe fanty?
kant1983pl
CYTAT(Czezare @ 22 07 2008, 23:36) *
Niech mi ktos wyjasnie co oznaczaja te czasowki po wejsciu na takie boczne areny?Walczy sie tam z kilkudziesiecioma przeciwnikami.Czas sie konczy i nic sie nie dzieje?Rozumiem, ze jak wszystkich wykoncze w oznaczonym czasie to dostane jakies dodatkowe fanty?

Owszem. Dostaniesz lepsze fanty happy.gif . Swoją droga- szkoda, że w demie często nie można ich założyć. Za niski level dry.gif .
Czezare
CYTAT(kant1983pl @ 23 07 2008, 16:52) *

Dostajesz lepsze fanty happy.gif po podejściu do świecącego monolitu i klepnięciu A.

Tenks e lot za odpowiedz!A wogole komus sie udalo zmiescic w czasie? wink.gif Wydaje mi sie to baaaardzo trudna sprawa...
kant1983pl
CYTAT(Czezare @ 23 07 2008, 16:54) *
CYTAT(kant1983pl @ 23 07 2008, 16:52) *

Dostajesz lepsze fanty happy.gif po podejściu do świecącego monolitu i klepnięciu A.

Tenks e lot za odpowiedz!A wogole komus sie udalo zmiescic w czasie? wink.gif Wydaje mi sie to baaaardzo trudna sprawa...

Najprościej zrobić to komandosem. Walisz z jego granatnika+prucie z karabinka+ ustawienie wieżyczki(spider ability).
Jak Ci sie podoba ta gra bo większość Graczy jest chyba sceptyczna huh.gif .
Czezare
Comandosem??Hmm...mozesz wyjasnic o kogo chodzi?Moze o ten trick, polegajacy na odblokowaniu grania innymi postaciami?
Czy mi sie gra podoba?Jesli powiem ze bardzo to powiem o wiele za malo.Gra zapowiada sie na prawdziwego killera!Ja sie wprost nie moge doczekac premiery! biggrin.gif
liquid
Mam pytanie..kiedy ta gra w się ukaże, oraz czy to prawda , że gra kosztowała 100mln $ ???
kant1983pl
CYTAT(Czezare @ 23 07 2008, 17:07) *
Comandosem??Hmm...mozesz wyjasnic o kogo chodzi?Moze o ten trick, polegajacy na odblokowaniu grania innymi postaciami?
Czy mi sie gra podoba?Jesli powiem ze bardzo to powiem o wiele za malo.Gra zapowiada sie na prawdziwego killera!Ja sie wprost nie moge doczekac premiery! biggrin.gif

Witaj w klubie laugh.gif ! Czas do premiery będzie mi sie dłużył tongue.gif , że hoho.
Komandos-owszem chodzi o ten trick.

CYTAT(liquid @ 23 07 2008, 17:09) *
Mam pytanie..kiedy ta gra w się ukaże, oraz czy to prawda , że gra kosztowała 100mln $ ???

Producenci lubią rosiewać takie plotki. Gra musi mieć coś co ją wyróżnia z tłumu innych produkcji. happy.gif
"Wy tam- ta gra to 100 milionów zielonych kosztowała. Więc nie moze byc słaba! Łap za portfel i biegiem do sklepu" biggrin.gif
A tak na poważnie. To z przesiadkami na różne platformy mogła kosztowac kilkadziesiąt milionów dolców. Ale 100... hmm.
Trzeba by im zerknąć do ksiąg rachunkowych tongue.gif

Oficjalna data premiery to 19.08.2008. Mam nadzieje, że jej nie przesuną. happy.gif
Czezare
CYTAT(kant1983pl @ 23 07 2008, 17:33) *

Oficjalna data premiery to 19.08.2008. Mam nadzieje, że jej nie przesuną. happy.gif

Data premiery lekko sie rozni od podanego przez Ciebie.De facto jest to 29.08.

http://shop.gameplay.co.uk/webstore/produc...title=too_human

Kupuje czesto w tym sklepie, wiec date tam podana traktuje bardzo wiarygodnie.

Niech ktos zsumuje informacje na temat multiplayera w tej grze, bo nie jestem pewien. Bedzie coop na dwie osoby.To wiem na pewno.Co jeszcze wiadomo?
C1REX
No ja też się nie mogę doczekać. Może zrobimy co-opa?
Do ilu graczy jest multy?
2? 4? 8?
Zeratul
CYTAT(Czezare @ 23 07 2008, 19:01) *

19.08 jest w US
Tommo
CYTAT(C1REX @ 23 07 2008, 19:12) *
No ja też się nie mogę doczekać. Może zrobimy co-opa?
Do ilu graczy jest multy?
2? 4? 8?

TH zakupię zaraz po premierze i jak najbardziej będzie można pograć w co-opie ;]
Czezare
Po czesci sam sobie odpowiadam.Gdzies wlasnie wyczytalem, ze coop bedzie na...4 osoby! happy.gif
wrog
Będzie kooperacja dla dwóch i nic więcej.
kant1983pl
CYTAT(Czezare @ 23 07 2008, 19:01) *

Masz 100% racji. Na xbox.com UK jest data 29.08. Sorry. mellow.gif 10 dni czekania wiecej... sciana_.gif
Czezare
CYTAT(wrog @ 23 07 2008, 23:26) *
Będzie kooperacja dla dwóch i nic więcej.

Chyba faktycznie coop bedzie tylko na dwie osoby dry.gif

http://www.joystiq.com/2008/05/30/too-huma...ins-co-op-mode/
wrog
Nie chyba, tylko na pewno.
TheBesTia
Już nie moc , a lajcik :E
Gooralesko
Zagrałem w demo. Godzina na budziku i mam pewne spostrzeżenia.

Po pierwsze grafika jest całkiem niezła choć zdarzyło się kilka tekstur absolutnie żałosnej jakości.

Po drugie walka jest taka sobie. Nawalanie tego metalowego kolesia to była mordęga. Nie podobają mi się ogólnie gry typu DMC więc i system walki w TH mnie bardzo nie zachwycił. Zadawanie ciosów prawą gałka jest ciekawe ale to wszystko co mogę pozytywnego o tym aspekcie powiedzieć.

Po trzecie - animacja postaci, którą gramy oraz postawa gdy owa postać stoi nieruchomo (łapy ma rozłożone jakby pod pachami miała poduszki :E). Żenada. Na tej platformie widziałem gry które mają wspaniałą, realistyczna animację postaci (AC i ME) a gra za 100 milionów dolarów ma takie coś?

Po czwarte - fabuła. Zapowiada się klimatycznie. Jeśli reszta tej historii nie będzie obwitowała w jakieś absurdy to można przyznać, że fabuła i wykreowany świat mogą przyciągnąć przed telewizory amatorów "roleplejów".

Osobiście nie mam w planach kupna tej gry w 2008 roku. Może kupię w 2009 jak będzie tanio i nie będę miał w co grać.
C1REX
QUOTE(Gooralesko @ 24 07 2008, 19:33) *
Po drugie walka jest taka sobie. Nawalanie tego metalowego kolesia to była mordęga.

Tego kolesia się nie nawala. Jego się zachodzi od tyłu, wskakuje na plecy i zabija jednym ciosem.
Gooralesko
No faktycznie przy drugim podejściu tak zrobiłem. Ale nadal te finishery większych od siebie to marna imitacja God of War wink.gif
C1REX
QUOTE(Gooralesko @ 25 07 2008, 01:28) *
No faktycznie przy drugim podejściu tak zrobiłem. Ale nadal te finishery większych od siebie to marna imitacja God of War wink.gif

Przecież to RPG, a nie slasher.
Mi to mocno przypomina bardzo wciągającego Legend of Loddos War na Dreamcasta.

Kumpel przez tą grę na zajęcia nie chodził swego czasu.
Gooralesko
A mi to przypomina Diablo (walka, widok, klasy i drzewko umiejętności) w połączeniu z Mass Effect (menu, efekty dzwiękowe w menu i przy wyborze klasy oraz podobnie przedstawione przerywniki filmowe).

C1R5X - ale te finishery wzięli z H&S podobnego do GOW lub HS.
Flik
Strasznie nierowny tytul. Z jednej strony naprawde swietny klimat, piekne menusy, bogowie i takie tam, ale ktos dal ostro ciala z systemem walki. Nie dosc, ze kamery nie da sie normalnie ustawic, to zmuszaja mnie do wywijania analogiem. Centrowanie widoku na sekunde przytrzymuje postac, wiec tez nie jest zbyt wygodne. Postacie ruszaja sie slamazarnie, a niektorych sytuacjach wrecz przesuwaja sie po podlozu. Efekt jest okropny, zdecydowanie nie na poziomie obecnej generacji. Sytuacja o tyle wkurzajace, ze gdyby ktos nie spieprzyl wyzej wymienionych aspektow pewnie bym ten tytul kupil.
Gooralesko
CYTAT(Flik @ 25 07 2008, 22:35) *
Strasznie nierowny tytul. Z jednej strony naprawde swietny klimat, piekne menusy, bogowie i takie tam, ale ktos dal ostro ciala z systemem walki. Nie dosc, ze kamery nie da sie normalnie ustawic, to zmuszaja mnie do wywijania analogiem. Centrowanie widoku na sekunde przytrzymuje postac, wiec tez nie jest zbyt wygodne. Postacie ruszaja sie slamazarnie, a niektorych sytuacjach wrecz przesuwaja sie po podlozu. Efekt jest okropny, zdecydowanie nie na poziomie obecnej generacji. Sytuacja o tyle wkurzajace, ze gdyby ktos nie spieprzyl wyzej wymienionych aspektow pewnie bym ten tytul kupil.

Akurat to "przesuwanie" to zamierzony efekt. Twórcy na tym oparli swoja grę. Jakbyś zobaczył w akcji inne klasy to byś wiedział, że bez ślizgania nie będziesz efektywnie zabijał wrogów. Zagraj jeszcze raz i się nauczysz.
Hela
Dopiero dzisiaj z braku laku zabrałem się za demo TH. Nie napisze nic odkrywczego, bo prawie wszystko zostało już o nim napisane po takim czasie, ale dziwi mnie, że żaden z was nie przyczepił zamulonego menu. Powinno wyskakiwać błyskawicznie i błyskawicznie się przewijać, ale to oczywiście byłoby zbyt wygodne...
Ospałość przewijania, irytujący dźwięk przy przechodzeniu z zakładki na zakładkę oraz brak możliwości wyłączenia go jednym przyciskiem jak jest się w nim gdzieś głębiej (można włączyć backiem inwentarz, ale już nim nie można wyłączyć, tylko B się dobijać do początku) sprawiają, że to jeden z najbardziej irytujących elementów gry, w której co chwilę będzie się zmieniać ekwipunek, czy ustawiać skille. Niby się czepiam, bo można pewnie na to oko przymknąć, szczególnie, że dużo rzeczy w tej grze jest epokę do tyłu (KOTOR z Xboxa ma dużo lepiej rozwiązane menu), ale jak tego nie zoptymalizują w pełnej wersji, to kur.wicy dostane grając. A zagram bo podoba mi się klimat i co-op w rpgach to nadal rzadkość, więc jest mile widzianym dodatkiem.
ArkejD
Również dopiero dzisiaj sprawdziłem demo, dziwie się gościom którzy pograli 10 minut i odrazu kasują. Ta gra faktycznie nie robi dobrego wrażenia za pierwszym razem, ale wystarczy zaglębić się chwile w rozgrywkę żeby zauważyć że jest w tym głębia. Fabuła zapowiada się ciekawie, a to przecież w rpg najważniejsze. System walki jest dosyć kontrowersyjny, trzeba się po prostu do niego przyzwyczaić, tak samo jak do braku możliwości sterowania kamerą - przydałby się trzeci stick i trzecia ręka tongue.gif - Mam nadzieję że cała gra to nie będzie opierała się na podobnych lokacjach - mi taki klimat nie pasuje. Mam nadzieje ze w pelnej wersji bedziemy mieli duzo zroznicowanych miejscowek.
Podsumowując: zapowiada sie niezły tytuł, do ktorego trzeba bedzie przysiasc zeby go zrozumiec.
miki77
Sprawdziłem wczoraj demo i jestem ogromnie zawiedziony. Liczyłem na hit, a dostałem co najwyżej średniaka. Sterowanie to chyba jakiś żart twórców i próba zaskoczenia ludzi upierdliwym patentem. Kamery nie chce mi się komentować, bo już wystarczająco zostało o niej powiedziane. Pochwalić mogę właściwie tylko grafikę, która stoi na przyzwoitym poziomie. Niestety, Too Human skasowałem ze swojej listy gier do kupienia.
Czezare
Chodza sluchy, ze gra jest juz GOLD! thumbsup.gif Ciekawe dlaczego w zwiazku z powyzszym kaza nam czekac na nia az tak dlugo?? nie_wiem_.gif
kulak4
Gdy odpaliłem demo za pierwszym razem, pograłem 20 minut i wyłączyłem. Byłem mocno zawiedziony (chociaż właściwie to nie pokładałem nadziei na to, że otrzymamy kamień milowy w branży gier).
Za drugim razem przeszedłem już całe demko. Opinia o grze dość mocno się poprawiła.
Ale po kolei:
Pierwsze, co rzuca sie w oczy to (w większości) ochydne mordy żołnierzy. Głowny bohater również nie prezentuje się za szczególnie...
Dwa: gra nadal ma pewne archaiczne elementy. Przykład - nie można wyskoczyć poza planszę (czy gdziekolwiek poza dany obszar), bo wszystko otoczone jest mistycznymi, niewidzialnymi ścianami. Rozumiem, żę to gra RPG itd., ale możnaby na konsoli najnowszej generacji wyjść ze schematów rodem z PSXa (nie obrażając tego ostatniego).
Punkt trzeci: system zadawania ciosów gałką sprawdziłem już w "Blade II". Osobiście mogę stwierdzić, że owy "360 degree fighting system" jest nawet niezłym rozwiązaniem. Dlaczego jednak, u licha, twórcy nie zastosują czegoś w stylu starego "Ape Escape"? Dlaczego jak robię kółeczko gałką, to postać nie reaguje tak, jak powinna? Hmmm, ewoulcja wsteczna?
Kolejny minus, to brak jakiejkolwiek interakcji z otoczeniem (pomijam kryształki do rozwalenia). Toż to w "Berserku" na DC miecz odbijał się w ciasnych pomieszczeniach od ścian! Nawet w "Jedi Academy" ostrze rzeźbiło otoczenie przy przypadkowym dotknięciu (wiem, że to był lightsaber, nie zwykła broń biała)! Nie mówię o destrukcji otoczenia na miarę "B:BC" (choć niewątpliwie nawet w RPG trzeba zmierzać w tym kierunku), ale takie detale również wpływają na odbiór gry...
Wiele osób narzeka na animację. I słusznie. Rozumiem, że Baldur to nie zwykły człowiek, ale mogli jakoś uzasadnić to ślizganie się po ziemi, choćby poprzez dorobienie silniczków w zbroi (lub czegokolwiek). Do tego przy wejściu na wyższy element, po jego opuszczeniu postać spada z wyprostowanymi nogami (nie zawsze, tak mi się zdarzyło w sekwencji "Cyberspace" i wyglądało to żałośnie...).
Tak poza tymi mankamentami, to w grze sieka się miło, liczę jednak na jakieś otwarte przestrzenie, do których można wracać i potwory się respawnują (bo co to za RPG, gdy liczba wrogów w grze jest zawsze taka sama?). Drzewko umiejętności faktycznie przypomina to z "Diablo" - i dobrze, jak się wzorować, to na najlepszych (lub dobrych ;D). Połączenie klimatów gotyckich z cyberpunkiem jest czymś z goła nowym i dobrze rokuje na przyszłość (fabuły). System walki zaś sprawia, że bitwy są dynamiczne ("DMC" + "Blade II" + "Diablo II" to działanie dobrze oddające ogólny zarys gry), tradycyjnie ładnie wymiata się z gunów, żeby po chwili przerzucić się na ostrze...
Słowo na koniec: ciekawe jest jednak to, jak bardzo zmienił się koncept "Too Human" przez te wszystkie lata. Trochę szkoda, że owa gra nie wyszła jeszcze w czasach PSXa. Stare zapowiedzi i filmiki na YT pokazują, że już wtedy gra miała potencjał na bycie czymś naprawdę dobrym...
PS: By zagrać innymi klasami w demku, nie trzeba zmieniać daty, wystarczy tylko wcisnąć na podczas wyboru klasy w tym samym momencie kierunek + A.
shy4
ja demko przeszedłem i ręce mi opadły....prawdziwy crap za xxxmln zielonych
DaBig
Prawdę mówiąc, mnie też ta gra nie porwała. Nawet nie oszedłem do końca demka. Póbując obrócić kamerkę, gość zaczyna wywijać mieczem, a ja chciałem zobaczyć walkę z innej perspektywy. Nie da się. Tunele z niewidzialnych ścian mają już długa historię... a tu nadal je mamy, w grze za XXX mln dolarów? Nie będzie ta gra hitem. Jak cena jej zejdzie do 100-120 zł, to się zastanowię smile.gif ale 250 zł na premierze nie wydam ni hu hu wink.gif
Świrol
A mnie ta gierka urzekla, ma niepowtarzalny unikalny klimat, i fajnie ze wyciagneli to co najlepsze z diablo, drzewko umiejetnosci (ubogie ale jest), ciagla wyrzynka i pakowanie (szkoda ze tak malo zroznicowanych wrogow) no i oczywiscie zbieranie itemow, wkladanie run itd. Dopoki nie wyjdzie Sacred 2 spedze z ta gra wieeele godzin. No i fajnie wygladaja klasy, inaczej gra sie Berserkerem a inaczej takim specjalista od broni palnej (dystans i ogien) wtedy celowanie galkami sprawdza sie idealnie. Fakt kamera jest skopana ale jak ustawi sie na far to mozna przebolec. Ja tam kupuje w ciemno. Ale tak jak mowie wszyscy zapomna o niej jak wyjdzie Sacred 2.
Mastah27
http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...&Itemid=190

CYTAT
Okazuje się, że z pewnych powodów zrezygnowano ostatecznie z przetłumaczenia na nasz język zbliżającego się wielkimi krokami Too Human.
Czezare
CYTAT(Mastah27 @ 9 08 2008, 08:15) *

CYTAT
Okazuje się, że z pewnych powodów zrezygnowano ostatecznie z przetłumaczenia na nasz język zbliżającego się wielkimi krokami Too Human.

Fatalna wiadomosc dla mnie sad.gif Gra byla dotad pewniakiem na liscie gier do zakupu , a teraz bede sie mocno zastanawial czy ja kupic...
Gooralesko
CYTAT(Czezare @ 9 08 2008, 09:53) *
CYTAT(Mastah27 @ 9 08 2008, 08:15) *

CYTAT

Fatalna wiadomosc dla mnie sad.gif Gra byla dotad pewniakiem na liscie gier do zakupu , a teraz bede sie mocno zastanawial czy ja kupic...

Ja już się przestałęm zastanawiać. Jak oceny będa w okolicach 80% to może ja łyknę za rok po okazyjnej cenie.
shy4
to czas w końcu zacząć uczyć się angielskiego wink.gif
masterlag
Dokładnie... nie bardzo rozumiem jak gra must have w momencie straty polskich napisów//dubbingu traci ten status...
Gooralesko
CYTAT(shy4 @ 9 08 2008, 20:15) *
to czas w końcu zacząć uczyć się angielskiego wink.gif

CYTAT(masterlag @ 9 08 2008, 20:49) *
Dokładnie... nie bardzo rozumiem jak gra must have w momencie straty polskich napisów//dubbingu traci ten status...

W moim przypadku to nie o brak polonizacji chodzi bo z moim angielskim jest bardzo dobrze. Tu chodzi o to, że po przejściu któryś raz dema stwierdzięłm, że nie jest to tytuł wart więcej niż 60-70zł. A tyle pewnie będzie kosztował po roku.
masterlag
Ja nie piłem do Ciebie tylko do Czezare bo o ile jestem w stanie zrozumieć,że ktoś może nie znać ang na tyle żeby wszystko wyłapywać np w obku to przecież w tej grze będzie pewnie kupa prostych dialogów+kilka statystyk opisujących eq//skill etc więc jeśli dla mnie ta gra byłaby must have a nie bardzo znał bym ang to słownik w łapkę i jazda smile.gif
kant1983pl
Dla mnie to nadal must have happy.gif
Polska wersja jezykowa byla tylko dodatkowym plusem. Mix jaki oferuje ta pozycja bardzo mi odpowiada.
A takze multi, fakt-okrojone w porownaniu z wczesniejszymi obietnicami tworcow icon_chainsaw.gif ... ( 2 graczy online? mialo byc kur.cze 4)
Tylko ile jest podobnych pozycji na x? blink.gif Takich w ktorych mozna rozstrzelac/posiekac z kumplem przeciwnikow. Nie liczac crapow! icon_evil.gif
Zamierzam spedzic z tym tytulem wiele godzin spox.gif i mam nadzieje, ze znajde chetnych do coopa blush.gif .

Haloooo? Is anybody there? starwars.gif
kulak4
Im więcej razy gram w demko tym bardziej przychylam się do stwierdzenia, że "Too Human" trzeba dać czas na "rozkręcenie się". Do tego nawet grając piąty raz odkryłem coś nowego, coś, co przeoczyłem grając wcześniej - to właśnie lubię, gdy gra zaskakuje. Reszty plusów i minusów nie będe przytaczał, gdyż zrobiłem to w poście wyżej, którego najwyraźniej nikt nie przeczytał...
Naprawdę jestem pozytywnie nastawiony do "Too Human", ale zgodnie z moimi zasadami, poczekam aż gra stanieje.
Master JIN
gra mi się bardzo podoba,tylko to nawalanie gałką jest do kitu. Jeśli będzie patch zmieniajacy walkę przycisk to biorę w ciemno
DaBig
Patch zmieniający gałkę w przycisk? Nie licz na to, bo to nie jest do patchowania, tylko celowy zamiar producenta. Chyba jeszcze nie było gry, w której patch zmianiałby system sterowania. To bez sensu.
t3xz
CYTAT(DaBig @ 10 08 2008, 18:14) *
Patch zmieniający gałkę w przycisk? Nie licz na to, bo to nie jest do patchowania, tylko celowy zamiar producenta. Chyba jeszcze nie było gry, w której patch zmianiałby system sterowania. To bez sensu.

Lair na PS3. Kilka miesięcy po premierze wyszedł patch, dający możliwość sterowania za pomocą gałek w padzie. Wcześniej można było jedynie próbować szczęścia w sterowaniu za pomocą wychyleń pada, za co z resztą tytuł dostał zlinczowany w recenzjach większości szanujących się serwisów growych.
DaBig
Nie sądze, by sterowanie drugim analogiem w Too Human było błędem producenta, i aż tak negatywnie wpływało na graczy, by tytuł linczować. To takie nowatorstwo. Nie liczyłbym więc z tej strony na jakiegoś patcha.
Poza tym, pisząc w tym dziale, miałem na myśli wyłącznie gry na Xboxa wink.gif
Master JIN
Takie sterowanie jest nie wygodne i cięzko wyprowadza się jakieś fajniejsze combosy jak atak lub podrzut w gore
DaBig
CYTAT(Master JIN @ 10 08 2008, 19:39) *
Takie sterowanie jest nie wygodne i cięzko wyprowadza się jakieś fajniejsze combosy jak atak lub podrzut w gore

Bo przyzwyczaiłeś się do standardów (LS - ruch, a RS - kamerka). Mnie też to nie bardzo pasuje, ale jak pisałem wcześniej, to raczej zamierzone działanie producenta i nie sądze, by to patchował. Tak długo nad tą grą pracował, tyle mln $$$ wydał, by teraz patchować sterowanie?
Z tego, co czytałem w poście, jedym to się podoba (jako coś nowego), innym nie.
Świrol
A bo nie po polsku, a bo sterowanie galka, a bo zupa za slona. Ludzie, od razu napiszcie ze nie lubicie tego typu gier, a daliscie sie poniesc emocjom ze to taka suuuper gra bedzie bo Gill Bates tak powiedzial. Ta gra jest (nie)zwykym slasherem i jesli diablo, sacred was odrzucilo to nie liczcie na to ze z Too Human bedzie podobnie.
To jest ta sama historia co z fable. Nie lubisz shlasherow rpg, nic nie szkodzi, ale moze lubisz dogz to damy ci pieska do towarzystwa, nie lubisz rpg ale lubisz simsy to damy ci mozliwosc zalozenia rodziny. A moze lubisz fpp? To w too human zamiast lac mieczem bedziesz rozwalal roboty blasterkiem lub innym gunem. Tak sie robi gry dla casuali, tak sie zarabia BillGateso dolary. Wake Up !!!
masterlag
Akurat D2 prócz dobrego singla miało za(pipi)iste multi czyli 8 ppl na bn,ja wiem że ta gra nie da mi tyle funu co d2,ale też tego po niej nie oczekuję,tyle tylko że jak pokazał chociażby lair silenie się na innowacje tam gdzie nie są one potrzebne(vide jakieś super sterowanie stickiem,po co??) jest dziwne.
Keymaker
Chciałem "Xboxowe Diablo" i dostanę je. Demko podeszło mi po czwartym razie, czyli jedynym pełnym. Przeszedłem je jakiś czas temu i nadal jestem napalony na tę grę. Szkoda tylko, że nie będzie kinówki PL, ale to żadna przeszkoda dla mnie, ale z pewnością wielu graczy przez to nie zakupi gry confused.gif Jakub Mirski mówił, że wg Microsoftu ta gra jest zbyt hardcoreowa, dlatego nie będzie wersji PL.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.