Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Too Human
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Zeratul
Ludzkosc zaatakowaly maszyny, w zwiazku z tym wybuchla tragiczna wojna. Obie strony siegnely po bron ostateczna, czyli glowice nuklearne, ktore to spowodowaly tysiacletnia zime na planecie. Bedac prawie na wymarciu ludzkość zaczęła się modlić. Modły zostały wysłuchane i na pomoc ludzkosci przyszli zmutowani technologicznie Bogowie, ktorym to ludzie powierzyli wiare. I razem z nimi kontynuja walke przeciwko maszynom. Bogowie wszczepiają sobie nowe implanty cybernetyczne, przez co coraz bardziej upodobniaja się do maszyn, natomiast maszyn zaczynają dosłownie pożerać ludzi, by stać się bardziej ludzcy.
Konflikt maszyny kontra ludzie znamy już z Matriksa, gdzie ładnie zostało dopowiedziane, że nie możemy bez nich żyć. Czy w tym wypadku będzie podobnie?
Too Human zebrało nienajlepsze opinie i nienajlepsz recenzje. Ja jednak postanowiłem zakupić owy tytuł, gdyż nie ufam recenzentom. Nie wspominając faktu, że niejednokrotnie zagrywałem się w gry na 5 czy 6 bardziej niż w potencjalne megahity. Wracając jednak do Too Human. Wszyscy pewnie czytali już recenzje, czy playtesty czy testowali demko, więc nie ma za bardzo co napisać i co dodać. Grafika jest ok, ale podobną grafikę widzieliśmy już w Gears of War czy Mass Effect i wprawdzie nie jest to silnik UT3, ale wygląda na jego kopię. Mnie osobiście korzystanie z tego silnika praktycznie przy każdej grze na Xboksa 360 powoli zaczyna wychodzić bokiem. W chwili gdy dostajemy zapowiedź Heavy Rain na PS3 i wszyscy oczekują świetnie wyglądającego Killzone 2, posiadacze X360 są nekani tym samym poziomem graficznym. Mam nadzieję, że Fable II pokaże, co można jeszcze z Xboksa wycisnąć, a następnie pokaże to Bungie ze swoim nowym tytułem i Ensemble z Halo Wars.
Historia przedstawiona w grze jest ok. Jak ktoś jest fanem cyberpunka, bo z tym mi się historia najbardziej kojarzy to na pewno mu się spodoba. Osobiście nie jestem wielkim fanem łączenia mitologiii z cybernetyką, Ale muszę przyznać, że wykreowany świat wyszedł zgrabnie i wszystko się kupy trzyma. Pies pogrzebany jest w tym, że nie jest to świat dla każdego... i raczej mały procent graczy będzie nim zachwycony. A w dzisiejszych czasach gdy ma się aspiracje na stworzenie system sellera, czy hitu nie można sobie na takie coś pozwolić. Nie wiem jakie zapędy miało Silicon Knights przez ostatnie 10 lat, być może przez ostatnie 3 lata myśleli tylko by skończyć grę w peeezdu. Cutscenki są ok, i wszystko jest ułożone w zgrabne detale, ale nadal nie jest to poziom ani Uncharted ani tym bardziej mistrza cutscenek Heavenly Sword. Ja rozumiem, że porównywanie pojedyńczych elementów nie ma sensu, gdyż można zawsze powiedziec, że ok cutscenki w HS były mistrzostwem ale kulało w grze co innego. Wychodzi więc szydło z worka, i mamy już jasno postawione, że deweloping gry który trwa ponad 3-4 lata nie przynosi jej nic dobrego.
Nie wiem ile Microsoft wpakował kasy w ten projekt, bo wątpie by to było 100mln, ale nawet jeżeli to było więcej niż 30 baniek, to wątpię by te pieniądze się zwróciły. I nie ma co ukrywać, że Too Human nie będzie grą pokroju Halo w którą będą gracze grać latami. Nie jest to nowe Diablo. Ponadto mamy do czynienia tylko i wyłącznie z co-opem na dwie osoby, a jeżeli mnie pamięć nie myli w Diablo II mogło grac naraz 8 osób.

Co do gameplayu, to grę trudno jest sklasyfikować, IMO hack&slash. Co najważniejsze gameplay wciąga. Zagrywałem się wczoraj jak durny, powtarzając sobie jeszcze jeden, jeszcze jeden... Brakuje mi troche bloku i nadal się do całego sterowania przyzwyczajam, ale ogólnie jest całkiem pozytywnie. Nie ma większego problemu z pokonaniem kolejnych zastępów wroga. Niestety gra cierpi na jak to ja nazywam syndrom Bioshocka, czyli nawet jeżeli zginiemy to nic się specjalnego nie dzieje. Jako, że jesteśmy Bogiem, to po prostu się nas wskrzesza. W zwiazku z tym, nie ma nawet potrzeby się starać, a gra staje się banalna. Niektórzy stwierdzili, że czasem jest tylu przeciwników na ekranie i dodając do tego latające rakiety ciężko się połapać i łatwo zginąć. Jasne, że łatwo, ale jak się jest głuchym. Po wystrzeleniu każda rakieta wydaje dźwięk jak się zbliża, wystarczy wtedy tylko podskoczyć, albo zrobić wśliżg i problem rozwiązany. Gra ogólnie nie jest trudna, a starcie z pierwszym bossem należało do jednych z najprostszych ever. Głównie przez health herby rozlokowany w każdy rogu areny.

Daleki jestem od ocenienia całej gry po tym co do tej pory widziałem... ale chyba moja ocena by mieściła się w kategorii 7 lub 8/10 z większych naciskiem na 7... ale na pewno nie 6... Gra mnie wciągnęła, a to baaaardzo trudna sztuka, dlatego zawsze chylę czoła każdemu deweloperowi który wydaję pozycję w której mogę się zatracić na jakis czas...

Nie będę nic doradzał, ale nie powinniście kasować tego tytułu z listy zakupów bo recenzje są słabe. Mieliście poztywne odczucia po demku (ja nawet pozytywnych odczuć po demku nie miałem), to łapcie tą grę. Idealna nie jest ale potrafi wciągnąc.
Z drugiej strony... jak ktoś odwiedza mojego bloga, to wie ile zaiebistych gier planuję kupic w ten holiday season i wie jakie wychodza... wiec może śmiało ocenić czy kupowac czy się wstrzymać.
Ja nie żałuję decyzji o zakupie. Jak ktoś chetny na co-opa w godzinach nocnych to niech da znać.
Kroolik
Video review by GameTrailers
http://www.gametrailers.com/player/38913.html

Ocena: 6.5
raVen20
W tym przypadku nie patrze na recenzję, po prostu mam pewne przeczucie że ta gra Mi się spodoba, kiedy premiera w EU?
Zeratul
29 08
Hela
Azjatycka wersja jest region free, jakby kogoś interesowało.
Świrol
Azjatycka wersja jest NTSC, region free to pirat z ktorego zdjeto zabezpieczenie regionalne o ile sie nie myle. Jak ktos sie prosi o bana na Live! to droga wolna, i to jeszcze przed europejską premierą. Ludzie nie znają granic bezczelnosci smile.gif
Hela
CYTAT(Świrol @ 23 08 2008, 15:55) *
Azjatycka wersja jest NTSC, region free to pirat z ktorego zdjeto zabezpieczenie regionalne o ile sie nie myle. Jak ktos sie prosi o bana na Live! to droga wolna, i to jeszcze przed europejską premierą. Ludzie nie znają granic bezczelnosci smile.gif

Jak nie wiesz, to nie pisz. Azjatycka jest RF - http://www.play-asia.com/paOS-13-71-ek-49-en-70-1ij1.html nie żaden tam pirat ze zdjętym zabezpieczeniem. Jakby tak mogli sobie je zdejmować, to bym zrobili amerykańską wersję RF, nie czekali na azjatycka i nikt nie dostanie za to bana.
Zeratul
nakorwiam od rana... giera wymiata... fabula dobra, chociaz przewidywalna. System walki daje rade... jedyne co wkurza to ze jak giniesz to nic sie nie dzieje. lol
Hela
Jak giniesz to tracisz chyba ten pasek do specjalnych ataków (nie pamiętam z dema jak to się nazywało) i czytałem na neogafie, że się sprzęt zużywa trochę jak zginiesz, więc jednak coś się dzieje, ale to tyle co wyczytałem.
Gooralesko
CYTAT(Zeratul @ 23 08 2008, 19:30) *

Podoba mi sie twoje luźne podejście do tej produkcji. A z tymi 20 grami do kupienia to mnie zagiąłeś.
MichAelis
Zeratul jaka klase wybrac na poczatek najlepiej? ten Bio to taki mag? Czy jakisms wiekszym mieczem tez zawalic moze?
malcher
Bio to raczej taki medyk smile.gif Klasa z umiejętnościami wspomagającymi. Ja zacząłem nią grać i regeneracja zdrowia pomaga, choć statystyki ofensywne ma chyba najmniejsze ze wszystkich. Spokojnie można używać wszystkich mieczy i spluw (na razie jedynie dual wield jest zablokowany).
jerry
Warto kupić grę? Dużo jest graczy on-line?
Kiler8888
Rozumiem że to takie Diablo w klimatach SF, i głębszą fabułą.
Jak wygląda multi?
Flik
Nie prosciej sciagnac demo i przetestowac?
Albo przeczytac recenzje? :|
Zeratul
CYTAT(MichAelis @ 23 08 2008, 22:59) *
Zeratul jaka klase wybrac na poczatek najlepiej? ten Bio to taki mag? Czy jakisms wiekszym mieczem tez zawalic moze?

ja wybralem Bio, ale powiem ci ze to leczenie ch..owe jest. Poza tym i tak nic sie nie dzieje jak zginiesz, a dwa health potiony wyskakuja z wrogow. Championem bym ci polecil zagrac.
Hela
CYTAT(Zeratul @ 24 08 2008, 23:00) *
CYTAT(MichAelis @ 23 08 2008, 22:59) *

ja wybralem Bio, ale powiem ci ze to leczenie ch..owe jest. Poza tym i tak nic sie nie dzieje jak zginiesz, a dwa health potiony wyskakuja z wrogow. Championem bym ci polecil zagrac.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, psuje się ekwipunek (chociaż trzeba zginąć kilkanaście razy podczas "misji" żeby się zniszczył całkowicie) i tracisz pasek combo, który się przydaje do używania niektórych skilli, czy ruinerów.
Zeratul
pasek combo to sie laduje x1 przy pierwszej lepszej potyczce. A ekwipunek moze i sie zuzywa, ale zawsze go mozna naprawic i bedac szczerym po dwoch misjach nie musialem czegos takiego robic, do tego co chwile dostajesz lepsze bronie, wiec co chwile je zmieniasz, wiec nic ci sie spierdzielic nie zdazy.

Masz racje teoretycznie, w praktyce smierc nie ma znaczenia.
jerry
Czytałem recenzję, oglądałem trailers a dema nie mogę ściągnąć. Zatem czy warto kupić tą grę? Jak wygląda ten Co-op?
Hela
Nie jestem w stanie pojąć czemu napisali swój gów.niany silnik na którym nawet menu nie chodzi jak powinno (przewija się ślamazarnie, gubi dużo klatek) zamiast użyć UE3, na którym od samego początku powstawał TH na X0. Tłumaczą się tym, że nie udało im się opanować UE3, ponieważ rzekomo Epic, nie dał im odpowiedniego wsparcia, dokumentacji (podali ich do sądu nawet za to), ale chyba po prostu zabrakło im trochę talentu w tej generacji, skoro woleli napisać swój półprodukt zamiast użyć jednego z lepszych siników obecnej generacji. Skoro M$ wpompował tyle kasy w developing i reklamę hype'ując ją jako jednego z największych exclusive'ów tego roku, to na pewno tęgie głowy odpowiedzialne za dywizje Xboxa pożyczyłyby im kilka osób, które potrafią stworzyć coś na UE3 z jakiegoś wewnętrznego studia; do tego przecież M$ ma świetne stosunki z Epic Games, na pewno mogli się jakoś dogadać. Nie wiemy co tam się działo za zamkniętymi drzwiami, nie lubię stwarzać spiskowych teorii, ale wydaje mi się, że Silicon Knights próbowało się obnieść dumą, co nie wyszło im na dobre.

UE3 niewątpliwie by dużo zmienił - produkcja pewnie zajęłaby im znacznie mniej czasu; grafika niewątpliwie uległaby poprawie (szczególnie tekstury); podczas walki gra nie gubiłaby klatek; animacja głównego bohatera i całej reszty byłaby znacznie płynniejsza, naturalniejsza; myślę, że każdy aspekt gry by na tym zyskał.

Jeśli powstanie druga część - choć przy takich recenzjach sprzedaż pewnie nie rozbije żadnych rekordów, więc może im to zepsuć plany na trylogię - muszą zmienić silnik, albo niech siedzą 24h na dobę miesiącami pracując w pocie czoła nad dorobieniem tego, ale lepiej niech się dogadają i użyją UE.
Zeratul
watpie by uzyli UE, chyba ze ich M zmusi. Menu owszem potrafi sie wlec, ale w czasie walki nie spotkalem sie ze spadkiem animacji.
rhapthorne
ech...powiem tak: mimo umiarkowanie pozytywnych ocen jakie gra zebrała w recenzjach, grę odpaliłem z optymistycznym nastawieniem, w końcu już kilka razy było tak, że ocena profesjonalnych recenzentów rozminęła się z moim gustem. Jakoś nieszczególnie przejąłem się "surowością" grafy, w końcu to hack&slash, w którym liczy się głównie fun z szatkowania setek przeciwników. Niemniej jednak, szczena opadła mi bezwiednie gdy zobaczyłem animację ruchów bohatera...no czegoś tak żałosnego to nie dane mi było uświadczyć od zamierzchłych czasów psxa. Nie chodzi tu bynajmniej o "klatkowanie", ale o niesamowitą wręcz sztywność z jaką bohater się porusza, co przy niemal zerowej dynamice początkowych potyczek czyni mieszankę niestrawną nawet dla kogoś, kto przesiada się wprost z PS2. Naprawdę, widziałem już sporo gier na current-geny, ale czegoś podobnego nie uświadczyłem jeszcze w żadnym tytule na c-g. Czy panowie z Silicon Knights widzieli, jak dobre 10 lat temu poruszał się Raziel w SR? Przebolałbym jeszcze tę iście "Rasiakową" animację biegu i totalnie uproszczone ciosy zarówno pod względem systemu jak i wizualiów (slice dash to jakieś koszmarne nieporozumienie, bohater "przybliża się" do przeciwnika niczym w Fajnalach za czasów SNESa, czyt. nie używając nóg:-), ale brak "powera" który powinien cechować tego typu gry jest w mojej opinii gwoździem do trumny dla tej produkcji (i nie pomogą tu niebieskie "tasiemki" za ruchem ostrza mające symbolizować smugi :-). Może i histeryzuję, może oczekiwałem zbyt wiele, a może po prostu czepiam się pierdół nie zgłębiwszy się za bardzo w meandry fabuły (grałem jakieś 3h), ale - kruca fak! - zawiodłem się jak cholera, IMO gra ma takie wewnętrzne "fuj", które rzuca się w oczy od pierwszych chwil zabawy. Xboxowe "Haze"? W moim przekonaniu jak najbardziej tak.
camel
Mimo ze po odpaleniu dema nie mialem pozytywnych opinii , postanowilem dac grze szanse. Nie bede sie czepac jak kolega wyzej slabszej animacji , kiepskiej dynamice , bo wychowalem sie na grach w ktorych to bylo na porzadku dziennym i mimo ze od produkcji next genowych wymaga sie cudownej grafiki i ciaglego 60fps to dla mnie liczy sie ciekawa fabula , grywalnosc , oprawa dzwiekowa. Mam 6h grania na liczniku i 20level postaci i czym dluzej gram tym bardziej mnie wciaga .. fabula jest bardzo ciekawa , bardzo dobry klimat i rewelacyjna muzyka i czasem naprawde ostre siekanie na ekranie smile.gif
Gooralesko
CYTAT(Hela @ 25 08 2008, 17:31) *
Nie jestem w stanie pojąć czemu napisali swój gów.niany silnik na którym nawet menu nie chodzi jak powinno (przewija się ślamazarnie, gubi dużo klatek) zamiast użyć UE3, na którym od samego początku powstawał TH na X0. Tłumaczą się tym, że nie udało im się opanować UE3, ponieważ rzekomo Epic, nie dał im odpowiedniego wsparcia, dokumentacji (podali ich do sądu nawet za to), ale chyba po prostu zabrakło im trochę talentu w tej generacji, skoro woleli napisać swój półprodukt zamiast użyć jednego z lepszych siników obecnej generacji. Skoro M$ wpompował tyle kasy w developing i reklamę hype'ując ją jako jednego z największych exclusive'ów tego roku, to na pewno tęgie głowy odpowiedzialne za dywizje Xboxa pożyczyłyby im kilka osób, które potrafią stworzyć coś na UE3 z jakiegoś wewnętrznego studia; do tego przecież M$ ma świetne stosunki z Epic Games, na pewno mogli się jakoś dogadać. Nie wiemy co tam się działo za zamkniętymi drzwiami, nie lubię stwarzać spiskowych teorii, ale wydaje mi się, że Silicon Knights próbowało się obnieść dumą, co nie wyszło im na dobre.

UE3 niewątpliwie by dużo zmienił - produkcja pewnie zajęłaby im znacznie mniej czasu; grafika niewątpliwie uległaby poprawie (szczególnie tekstury); podczas walki gra nie gubiłaby klatek; animacja głównego bohatera i całej reszty byłaby znacznie płynniejsza, naturalniejsza; myślę, że każdy aspekt gry by na tym zyskał.

Jeśli powstanie druga część - choć przy takich recenzjach sprzedaż pewnie nie rozbije żadnych rekordów, więc może im to zepsuć plany na trylogię - muszą zmienić silnik, albo niech siedzą 24h na dobę miesiącami pracując w pocie czoła nad dorobieniem tego, ale lepiej niech się dogadają i użyją UE.

A przepraszam, według Ciebie Too Human nie jest na UE3? Mylisz się i to bardzo. Nie wiem jak można nie zauważyć charakterystycznych cech UE3 w produkcji "Siliconowych".
Hela
CYTAT(Gooralesko @ 26 08 2008, 00:28) *
CYTAT(Hela @ 25 08 2008, 17:31) *

A przepraszam, według Ciebie Too Human nie jest na UE3? Mylisz się i to bardzo. Nie wiem jak można nie zauważyć charakterystycznych cech UE3 w produkcji "Siliconowych".

"Progress on the Silicon Knights' Engine continues to date and, at this time, the Silicon Knights Engine is completely independent of Epic's Engine and certainly derives no benefit from the unworkable source code provided by Epic." The suit notes that "as development of the Silicon Knights Engine continues, the amount of code from Epic's Engine employed by Silicon Knights continues to decrease. After the release of Silicon Knights' Too Human, all Epic code will be removed from the Silicon Knights Engine."

Jak to powiedzieli przedstawiciele SK w sądzie gdy Epic ich zaskarżyło o bezprawne używanie ich silnika.
Keymaker
Hela, nie gadaj głupot. Był proces u trodności w używaniu silnika Epic Games, ale ostatecznie rozeszło siępo kościach i gra hula na UE3. Ostateczne potwierdzenie tego miało miejsce 15 sierpnia 2006 r. Nawet gdyby porzucili, to nie zdążyliby napisać własnego w takim tempie. Nawet, gdyby zaczęli już w 2005 roku - taka praca jest niewykonalna.

Too Human jest oparty o Unreal Engine 3.
Zeratul
"Although we do not usually comment on speculation, rumors of Silicon Knights completely scrapping the Unreal Engine 3 on Too Human and massive delays for the Too Human product release are false," said Dyack. "Too Human is progressing very well and we expect that gamers will be extremely excited with Too Human when we next show it."

polecam ten fragment.

Gra hula na silniku SK...

Moja recka

http://zeratulpl.blogspot.com/2008/08/rece...-too-human.html
Hela
CYTAT(Keymaker @ 26 08 2008, 01:05) *
Hela, nie gadaj głupot. Był proces u trodności w używaniu silnika Epic Games, ale ostatecznie rozeszło siępo kościach i gra hula na UE3. Ostateczne potwierdzenie tego miało miejsce 15 sierpnia 2006 r. Nawet gdyby porzucili, to nie zdążyliby napisać własnego w takim tempie. Nawet, gdyby zaczęli już w 2005 roku - taka praca jest niewykonalna.

Too Human jest oparty o Unreal Engine 3.

To info, które podałem ukazało się 19 lipca 2007, po tym jak Epic i SK wzajemnie się zaskarżyli, więc potraktowałbym je trochę poważniej niż wiadomość starszą o 11 miesięcy. Oficjalnie TH chodzi na silniku SK.
Czezare
Zeratul, skonczyles juz gre jedna postacia?Ile godzin grales?
Zeratul
20h

wzialem berserka na drugi walkthrough i ponadto wszedlem do opcji mutliplayer, zahostowalem gre, zalozylem prywatny slot zeby mi nikt nie przeszkadzal. Potworow jest wiecej, cutscenek nie ma... JEST RZEZ!! Teraz jak sterowanie wychodzi mi jak smarowanie chleba smalcem, gra nabiera nowych rumiencow!!! Polecam BERSERKA!!! RZEZ I OGIEn Z D.PY
Czezare
CYTAT(Zeratul @ 27 08 2008, 02:17) *
20h

wzialem berserka na drugi walkthrough i ponadto wszedlem do opcji mutliplayer, zahostowalem gre, zalozylem prywatny slot zeby mi nikt nie przeszkadzal. Potworow jest wiecej, cutscenek nie ma... JEST RZEZ!! Teraz jak sterowanie wychodzi mi jak smarowanie chleba smalcem, gra nabiera nowych rumiencow!!! Polecam BERSERKA!!! RZEZ I OGIEn Z D.PY

To jaka postac polecasz na pierwszy ogien,Championa czy Berserka wlasnie?Wytlumacz tez prosze o co chodzi z tymi runami.Jakos nie moglem w demie wykumac o co tam chodzi...
Daber87
Mam pytanko odnośnie tej produkcji. Czy możliwy jest coop w offline, split-screen czy coś takiego ?
jerry
CYTAT(Daber87 @ 27 08 2008, 09:44) *
Mam pytanko odnośnie tej produkcji. Czy możliwy jest coop w offline, split-screen czy coś takiego ?

Offline = 1 gracz
Online = max 2 graczy

Skopali ten temat sad.gif
Zeratul
CYTAT(Czezare @ 27 08 2008, 08:20) *
CYTAT(Zeratul @ 27 08 2008, 02:17) *
20h

To jaka postac polecasz na pierwszy ogien,Championa czy Berserka wlasnie?Wytlumacz tez prosze o co chodzi z tymi runami.Jakos nie moglem w demie wykumac o co tam chodzi...

w wiekszosci broni masz sloty, niektore sa juz zapelnione, a nie niektore nie. Jezeli nie sa, to mozesz wrzucic runy do tej broni by ja zboostowac. Po prostu wybierasz bron z wolnymi slotami na runy i wciskasz x, a potem wybierasz rune. Ja pierwszy walkthrough gralem Bio. Polecilbym championa na pierwszy walkthrough bo ma wszystko wywazone, przyzwyczaicie sie do sterowania i robicie drugi walkthrough berserkiem.
Dziobak_
Czyli ogólnie Zer polecasz czy nie? Tak na chwilę obecną, bo zdaję sobie sprawę, że nie skończyłeś gry.
SierraPL
Do tych co już przeszli:

Czy po zakończeniu można dopakowaną już postacią zagrać jeszcze raz poszczególne epizody?

Pzdr
Zeratul
mozna cala kampanie mozna przejsc dowolna ilosc razy, mozna dana postacia potem coopa grac. mozna nowa zalozyc jest dowolnie...

dziobak poczytaj troche to co pisalem... rusz glowa czasem
Czezare
Panowie juz grajacy w TH, prosze o pare podpowiedzi.Zalozmy, ze wybiore postac Championa na pierwszy rzut.W jakie skille, bronie, ficzery inwestowac, a czego unikac i co olewac?To drzewko skilli jest dosyc rozrosniete, wiec nie chcialbym sie wchrzanic w jakas slepa i bezuzyteczna dla tej postaci uliczke...
wrog
Jak Ci się wybór nie spodoba to zawsze możesz go cofnąć za trochę kasy.
yasiekk
CYTAT(Zeratul @ 26 08 2008, 01:45) *
"Although we do not usually comment on speculation, rumors of Silicon Knights completely scrapping the Unreal Engine 3 on Too Human and massive delays for the Too Human product release are false," (...)

polecam ten fragment.

Gra hula na silniku SK...

Tlumaczac:

"Choc zwykle nie komentujemy spekulacji, plotki o Silicon Knights kompletnie porzucajacych Unreal Engine 3 w Too Human i wielkie opoznienia w dacie wydania Too Human sa nieprawdziwe." (...)

Wiec wychodzi na to, ze jednak UE3.
Gooralesko
CYTAT(yasiekk @ 29 08 2008, 13:11) *
Wiec wychodzi na to, ze jednak UE3.

No więc właśnie. Przecież wiem co widzę w demku. To UEIII jak w pysk strzelił.
Zeratul
OMFG to nie jest UE3... wyglada jak UE3 ale nie jest... jest jego gorszym odpowiednikiem....
yasiekk
Wystarczylo zacytowac angielska wikipedie:

CYTAT
The game was originally being developed using Epic Games' Unreal Engine 3, but is now being developed using an internal engine.

zamiast przytaczac wlasne bledne tlumaczenia. Tak, to nie jest UE3, nie, to nie jest zaden jego odpowiednik tylko zupelnie inny engine.
Zeratul
CYTAT(yasiekk @ 30 08 2008, 13:07) *
Wystarczylo zacytowac angielska wikipedie:

CYTAT
The game was originally being developed using Epic Games' Unreal Engine 3, but is now being developed using an internal engine.

zamiast przytaczac wlasne bledne tlumaczenia. Tak, to nie jest UE3, nie, to nie jest zaden jego odpowiednik tylko zupelnie inny engine.

wystarczylo poczytac poprzednie posty zamiast wymadrzac sie i nie miec racji.
yasiekk
Ja sie odnosilem do twojego postu z cytatem, nie do innych. Bez OT, bo modzi patrza.
C1REX
Kto ma ochotę na co-opa?
Jakby co, to dodawać mnie do listy.

GT: C1REX

Sądziłem, że nie podejdzie mi multy, a okazało się, że podoba mi się znacznie bardziej, niż single.
Czezare
Mialem tej gry nie zamawiac, z powodu braku spolszczenia, ale kichac tam, zamowilem na alledrogo icon_wink.gif Mam nadzieje w poniedzialek ja otrzymac. Czy ktos juz ja kupil w Polsce?Jak sytujajca w sklepach typu MM, Saturn ,Empik czy Electroworld?Gra juz widnieje na poleczkach?Jak z cenami?Ja wzialem za 150 zl wraz z dostawa do domu...
Mefi23
Jeśli kasa będzie to ściągam z UK koszt około 120 zł. Ja również nie miałem kupować tej gry ,ale dałem demu 2 i 3 szanse i nie jest źle chodź mogło być lepiej po tych $$$.Głównym powodem kupna jest co-op.
Świrol
Pytanie, jak w multi rozdzielane sa punkty doswiadczenia? Tak samo dla wszystkich (dwoch)?, w diablo nawet nikogo nie zabijajac dostawalo sie punkty, wystarczylo za kims chodzic:) i co z rozdzielaniem przedmiotow i kasa. Dziala to na zasadzie kto pierwszy ten lepszy czy wszyscy (dwoje) dostaja to samo? Czy mozna sie wymieniac itemami?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.